ayy ne güzel yaaa işte senin önünde çok iyi bi örnek var daha rahat olursunsagol canim.opuyorumnanaktan
senin kuzuyada masallah.doguma kadar daha ne kadar kilo alirlar bilinmez ama doguma yakin kilosuna gore karar verirsin doktorunla.
benim annem dikissiz 3 tane dogurmus. hepsi cok kolay oldu der her zaman. Insallah o konuda anneme cekmisimdir.
kızlar ben çıkıyorum...hiç keyfim yok...öptüm hepinizi.................
ayy ne güzel yaaa işte senin önünde çok iyi bi örnek var daha rahat olursun
ama benim örnek çok kötüüü çok dikişliymiş zor olmuş
bide 4 sene önce ameliyat oldu rahimden oda kötüydü
dikişlerinde sorun olduu kapanmadı tekrardan dikiş attılar felan
aslında annem anormal kaydirigubbakcemile3 inşallah anneme çekmemişimdir
ayy kızlar bende yine bi gidem de bi ara yine gelirim olmazsa
oy ner güsel haberlerle dönmüşsün maşallahh tatlım....bu arada ben dün doktora gittim bebek 2340 gr olmuş ben de 65 kiloya çıkarak şu ana dek 16 kilo alma başarısı göstermişim:) dr diycek bişi bulamadı zatii
nst ye bağlandım ilk kez ama bizim ufaklık bundan çok rahatsız oldu yatışını filan değiştirdi bi de sert tekmeler attı
oğlanın keyfi yerindeymiş ilk kez yüzünü gördüm ya yanaklarını gözlerini dudaklarını filan çok heyecanlandım
bundan sonra 15 günde bir gidicem erken doğum riski yok dr herangi bi uyarı yapmadı egzersiz verdi
çocuk en son 1 ay önce gitmiştim ya o zamandan beri 1 kilo almış ya nasıl sevindim sırf ben almamışım kiloları die:))
dün ayaklarım yere basmadı eve gelirken
aman tatlım dikkat et eknedıne geçmiş olsun canımgunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok
benim biraz atesim var bir de basım agrıyor migremim tutadı tutmadı dedim simdi tuttu valla
geçmiş olsun wannacım bitki çayları yap iç olmazsa.buarada bebişin kanala girmiş hayıtrlısı olsun inş bi avazda cabucak kurtulursun tatlım...kizlar ya, ben sifayi kapmisim. sabah kalkamadim yataktan. haftaya bugun abbas yolcuyum hayirlisiyla. gitmeden bircok seyi halletmek icin bu haftaya birakmistim. bana acil ayakta kalma formulleri verin lutfen.mafoldumben
slm kızlarrrrrrrr delikafadulden
bende bugun doktara giitim oğluşum dönmüşşş ve 1886 gr olmus yerım ben onu yaaaa
kasımın 10 sonra heran bekle dıo dr gelebilürmüş alkisalkisalkis
geçmiş olsun wannacım bitki çayları yap iç olmazsa.buarada bebişin kanala girmiş hayıtrlısı olsun inş bi avazda cabucak kurtulursun tatlım...
kızlar bende çıkıyorum hazırlanıp önce pazara sonrada pazara gidicem.öptüm herkesi ve bebişleriiiiopuyorumnanaktan
güle güle canım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
selam kızlar...
ben dün hastaneye gittim kan ve idrar verdim... bi de hastaneyi gezdim...
doğumo odalarına baktım.. kararsızım yaa.. normal oda tutmadan yapılan doğumda sancı odaları 5-6 kişilikmiş.. vıp odalar tek kişilik oldukça konforlu..fiyatı 45 lira... sadece doğumdan sonra tek kalmak için tutulan odalar ise 300 liraymış...
bi yanım hiçbişe tutma herkes gibi git doğur gel diyo bir yanım da herşeyin en güzei ve özeli olsun istiyo...
bebişin kıyafetlei ütülenecek bugün.... yazlık kışlık olayına da girmem lazım
ayyy ben güzelleşeyim diye yatarken iyice çirkinleştim yaaa:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3Hoşgeldin. Güzellik uykusunu tamamladınız desene kaydirigubbakcemile3
selam kızlar...
ben dün hastaneye gittim kan ve idrar verdim... bi de hastaneyi gezdim...
doğumo odalarına baktım.. kararsızım yaa.. normal oda tutmadan yapılan doğumda sancı odaları 5-6 kişilikmiş.. vıp odalar tek kişilik oldukça konforlu..fiyatı 45 lira... sadece doğumdan sonra tek kalmak için tutulan odalar ise 300 liraymış...
bi yanım hiçbişe tutma herkes gibi git doğur gel diyo bir yanım da herşeyin en güzei ve özeli olsun istiyo...
bebişin kıyafetlei ütülenecek bugün.... yazlık kışlık olayına da girmem lazım
Tatlım bu bahsettiğin hastane neresi merak ettim ?
ayyy ben güzelleşeyim diye yatarken iyice çirkinleştim yaaa:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
canım doğum öncesindede sonrasında da özel olsun derim ben
çünkü doğum öncesi o kaaa kişiyle psikolojin bozulur hani bağıranlar falan oluyor yaa o nedenle
sonrasında da rahat edersin tek kişilikte başkası olunca rahat edemezsin onun ziyaretçileri falan gelir olmaz
yinede kendin bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?