2009 Kasm Anneleri

ayy ne güzel yaaa işte senin önünde çok iyi bi örnek var daha rahat olursun
ama benim örnek çok kötüüü çok dikişliymiş zor olmuş
bide 4 sene önce ameliyat oldu rahimden oda kötüydü
dikişlerinde sorun olduu kapanmadı tekrardan dikiş attılar felan
aslında annem anormal kaydirigubbakcemile3 inşallah anneme çekmemişimdir

ayy kızlar bende yine bi gidem de bi ara yine gelirim olmazsa
sayfa açık ama ben iş yapmaya gideyomm

onumdeki ornek guzelde, benim ilki sezeryan olmustu.kaydirigubbakcemile3 bu sefer nolur hicccc bilmiyorum. valla anneme en cok benzeyen kizi benim, insallah bu yondende benzemisimdir.kaydirigubbakcemile3

seninde hic belli olmaz, Rabbim kolaylik versin insallah.

oy ner güsel haberlerle dönmüşsün maşallahh tatlım.... aman boşver tatlımm bende toplamda 16 kg aldım ama suan yapacak bişi yok doğumdan sonra vercez hayırlısıyla...opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok

benim biraz atesim var bir de basım agrıyor migremim tutadı tutmadı dedim simdi tuttu valla
aman tatlım dikkat et eknedıne geçmiş olsun canım
kizlar ya, ben sifayi kapmisim. sabah kalkamadim yataktan. haftaya bugun abbas yolcuyum hayirlisiyla. gitmeden bircok seyi halletmek icin bu haftaya birakmistim. bana acil ayakta kalma formulleri verin lutfen.mafoldumben
geçmiş olsun wannacım bitki çayları yap iç olmazsa.buarada bebişin kanala girmiş hayıtrlısı olsun inş bi avazda cabucak kurtulursun tatlım...
slm kızlarrrrrrrr delikafadulden
bende bugun doktara giitim oğluşum dönmüşşş ve 1886 gr olmus yerım ben onu yaaaa
kasımın 10 sonra heran bekle dıo dr gelebilürmüş alkisalkisalkis

oyy maşallahh ayy heyecan bastı bak birden hayırlıısıyla gelsinler canım...
buarada bugün herkesın temzılık günü galıca ama ben bugün yapmıcam kolay gelsın arkadaşlar.doktora gidip gelıcekler güsel haberler getirin bize...
bende pazara gidicem.çarşıya gidicem akşamda eşimle deterjan bebek bezi almaya gidicez bakalım.ya kızlar bişi soracağım daha öncede konuşulmuştu bebek bezi prima yeni bebek 2 numero alcam iyi demı şimdilik 2 paket alıp koyalım dedik...
buarada sabah çok acayıp bişi oldu doğuruyorum sandım.eşim sabah 6 da işe gidiyo bende uyandım poyrazda o saattte hala hareketlıydı.alarm bi çaldı poyraz karnımda elimiydi ayağı mı bilmiyıyorum ama böle yumurta gibi cıktı avucuma aldım o yuvarlaklaığı o kadar korktum kı.yavrum alarmdan mı korktu neee...çok ilginçti yaa hiç unutamıcam

canlız hadi bakalım gözün aydın dönmüş benimki hala çırpınıyor dönemiyor zavallım...uni gı nere gideyon özledim senide.valla benimki pek aceleci dktorum 10 kasıma gün vermişti ama daha erken gelecek demeye başladı bakalım uslu durursa bekler zamanını yoksa erkenci olacak..

kızlar bende çıkıyorum hazırlanıp önce pazara sonrada çarşıya gidicem.öptüm herkesi ve bebişleriiiiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam kızlar...

ben dün hastaneye gittim kan ve idrar verdim... bi de hastaneyi gezdim...

doğumo odalarına baktım.. kararsızım yaa.. normal oda tutmadan yapılan doğumda sancı odaları 5-6 kişilikmiş.. vıp odalar tek kişilik oldukça konforlu..fiyatı 45 lira... sadece doğumdan sonra tek kalmak için tutulan odalar ise 300 liraymış...

bi yanım hiçbişe tutma herkes gibi git doğur gel diyo bir yanım da herşeyin en güzei ve özeli olsun istiyo...

bebişin kıyafetlei ütülenecek bugün.... yazlık kışlık olayına da girmem lazım

Tatlım bu bahsettiğin hastane neresi merak ettim ?

Hoşgeldin. Güzellik uykusunu tamamladınız desene kaydirigubbakcemile3
ayyy ben güzelleşeyim diye yatarken iyice çirkinleştim yaaa:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

canım doğum öncesindede sonrasında da özel olsun derim ben
çünkü doğum öncesi o kaaa kişiyle psikolojin bozulur hani bağıranlar falan oluyor yaa o nedenle
sonrasında da rahat edersin tek kişilikte başkası olunca rahat edemezsin onun ziyaretçileri falan gelir olmaz
yinede kendin bilirsin

yaaa gunler gecmıyooooo....halıflexcıler gelcek odayı topladım...supurup sılcem ....sonra 5 dede ahmet beratın okuluna gıdecem ..kızlar ben gunde 3 kılometre yuruyom nerdeyse cokmu yaa ....okula gıdıp gelırken ...daha cantamda hazır deıl ...su tıckerlerıda beceremedım sımdı 32 hafta 5 gunluk heralde benım bebiş...

Tatlım bu bahsettiğin hastane neresi merak ettim ?

büyükdoğum dedikleri hastane canım.. Zekai Tahir Burak Doğumevi yani...

yaaa sorma genel sancı odasına da bakcaktım ama bi kadının acayip çığlıkları geliyodu,tırstım vazgeçtim..arkama bile bakmadan olay mahalini terkettim hemenkaydirigubbakcemile3

bide vıp odada yanında doğuma bir kişi girebiliyo ama kocişim ben girmem diyo...benden çok tırsıyo adam.. geçen gün rüyasında bile görmüş doğurdumu..çok korktum diyokaydirigubbakcemile3

tam çıkarken de yeni doğum yapmış bi kadını sedyeyle odasına göürüyolardı... bebişi de bacaklarının arasına koymuşlardı... yüzü bembeyaz pudralı gibiydi yavrucağın... çok şekerdi yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…