2009 Kasm Anneleri

kolay gelsin yorma kendini o kadar
eğer yürürken zorlanmıyorsan bence çok güsel yrümek

hastanede doğum yaklaşınca doğumhaneye almıyorlar mı canım odada mı doğum yaptırıyorlar

İtek bu bahsettiğiniz stikerler hangi pazarda satılıyormuş ?

nişantaşı pazarı varmış canım bu bayındır hast.o tarafta oradan almış kartanesi bende gidip almayı düşünüyorum
sadece çarşamba ve cmrtesi günleri açıkmış

hastanede doğum yaklaşınca doğumhaneye almıyorlar mı canım odada mı doğum yaptırıyorlar

vıp oda dediklerinde hastaneye gelir gelmez seni özel bi odaya alıyolar sancını çekiyosun orada ve doğum anı geldiğinde yatak doğum yatağı haline geliyomuş ve aynı odada doğum yapıyosun... bebeğin tüm bakımını orada yapıyolarmış... sonrasında da doğum sonrası odana alıyolarmış... sona da taburcu oluyosun zatennkaydirigubbakcemile2

diğer genel sancı odasındakileri vakti geldiğinde doğum salonlarına alıp orada doğumu yaptırıyolar,oradanda yatağına götürüyolar canım... normal genel hasta odalarında 9 - 10 kişilik odalar bile var.. ve onlarda refakatçi almıyolar hasta tek başına kalıyo

slm kızlar ben geldim evin işini bitirdim geçmişe bir bakınayım

hoşgeldin yarem

nişantaşı pazarı varmış canım bu bayındır hast.o tarafta oradan almış kartanesi bende gidip almayı düşünüyorum
sadece çarşamba ve cmrtesi günleri açıkmış

bayındır hastanesi nerde canım... armadanın karşısındaki hastane mi..

aseba temizliğin bittim mi

slmm canlar ben geldimm ama sanmayın kii bitirdim
yaa acayip belim ağrıyoo azcık iş yapıyom ağrıdan ölüyom vallahi
ooo daha ütüler varr ayy gitmesem mi adanaya yavaş yavaş yapardım ütüleri

yarem daha bitmedi canım sen naptın bitirdin mii
bide ben öğlen kociş geliyo yaa onla oyalanıyomm yemek yap
masayı topla tabeee bulaşıklar kocişin gitmesinden sooraya kalıyoo
ama 30 dk da felan biter ütüya geçerim

benim ki bitti bu eşim eve gelmedi yemek derdi yoktu yani şimdide uykum var biraz uyuyayım sonra namz kılrım ve akşam yemeği derdi başlar neyse sana kolay gelsin

benim ki bitti bu eşim eve gelmedi yemek derdi yoktu yani şimdide uykum var biraz uyuyayım sonra namz kılrım ve akşam yemeği derdi başlar neyse sana kolay gelsin

ütüyü bitirem bende yapacam yemek
iyi uykular ne güzel uyuyosunuz ben uyuyamamda öğlen sabahta 7de ayaktayım
ama soora başımı duvarlara vuracam niye uyumamışım o zamanlar diye

kızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben

canım senin adına çok üzüldüm ama gerçek yüzünüde görmüş oldun değilmi ama:umursamaz:

ay ebişiiiiimmm
inanmıyoruuuuuummmm alçak karı senin gibi bi iyilik meleğini nasıl çekiştiriyo yaaa :mymeka: ay çok sinirlendim vallaaaaa
ooh ii olmuş gerçek yüzünü görmüş oldun işte o naptı peki sonra salak farketmiştir kesin

bu arada ben de şimdi doktordan geldim haberleri verecedümki yazdıını gördüm ebişim çok sinirlendiim hemen atladım hee

canım boşver canını sıkma sen iyilik yapmak istemişsin onunla ilgilenmişsin
arkadaşın ise buna karşı seni çekiştiriyoo boşver o kaybetmiş oldu
sen onun yüzünden bebişini üzme sakın
anladımı yaa sana yolladığını anlamadıysa bile sana geldiğini belirt yaptığını bilsin

bu arada ben de şimdi doktordan geldim haberleri verecedümki yazdıını gördüm ebişim çok sinirlendiim hemen atladım hee
hadee de baaam napmışsenin minik

bizim hast.de de sancı odaları tek kişilik ama doğumhaneye yakın bir yerde doğum yaklaşınca alıyorlar doğumhaneye
vıp odanızda hoşuma gitmedi desem yalan olur haaaa:1ninca:
hoşgeldin yarem

bayındır hastanesi nerde canım... armadanın karşısındaki hastane mi..
ewet armadanın karşısındaki
slm kızlar bende geldim nasılsınız iyisiniz inşallahopuyorumnanaktan
hoşgeldin canııım
yorma kıs kendini o kaaa bende şimdi ütüden zor attım kendimi buraya
ulen gacıya bak sanki bilerek göndermiş gibi saçını başını yolmak lazım bununkötükedihüsokaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook

hadi ver haberleri kıs yoksa doğurup mu geldin:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…