kolay gelsin yorma kendini o kadaryaaa gunler gecmıyooooo....halıflexcıler gelcek odayı topladım...supurup sılcem ....sonra 5 dede ahmet beratın okuluna gıdecem ..kızlar ben gunde 3 kılometre yuruyom nerdeyse cokmu yaa ....okula gıdıp gelırken ...daha cantamda hazır deıl ...su tıckerlerıda beceremedım sımdı 32 hafta 5 gunluk heralde benım bebiş...
büyükdoğum dedikleri hastane canım.. Zekai Tahir Burak Doğumevi yani...
yaaa sorma genel sancı odasına da bakcaktım ama bi kadının acayip çığlıkları geliyodu,tırstım vazgeçtim..arkama bile bakmadan olay mahalini terkettim hemenkaydirigubbakcemile3
bide vıp odada yanında doğuma bir kişi girebiliyo ama kocişim ben girmem diyo...benden çok tırsıyo adam.. geçen gün rüyasında bile görmüş doğurdumu..çok korktum diyokaydirigubbakcemile3
tam çıkarken de yeni doğum yapmış bi kadını sedyeyle odasına göürüyolardı... bebişi de bacaklarının arasına koymuşlardı... yüzü bembeyaz pudralı gibiydi yavrucağın... çok şekerdi yaaa..
İtek bu bahsettiğiniz stikerler hangi pazarda satılıyormuş ?
slm kızlar ben geldim evin işini bitirdim geçmişe bir bakınayım
hastanede doğum yaklaşınca doğumhaneye almıyorlar mı canım odada mı doğum yaptırıyorlar
slm kızlar ben geldim evin işini bitirdim geçmişe bir bakınayım
nişantaşı pazarı varmış canım bu bayındır hast.o tarafta oradan almış kartanesi bende gidip almayı düşünüyorum
sadece çarşamba ve cmrtesi günleri açıkmış
hoşgeldin yarem
bayındır hastanesi nerde canım... armadanın karşısındaki hastane mi..
aseba temizliğin bittim mi
slmm canlar ben geldimm ama sanmayın kii bitirdim
yaa acayip belim ağrıyoo azcık iş yapıyom ağrıdan ölüyom vallahi
ooo daha ütüler varr ayy gitmesem mi adanaya yavaş yavaş yapardım ütüleri
yarem daha bitmedi canım sen naptın bitirdin mii
bide ben öğlen kociş geliyo yaa onla oyalanıyomm yemek yap
masayı topla tabeee bulaşıklar kocişin gitmesinden sooraya kalıyoo
ama 30 dk da felan biter ütüya geçerim
benim ki bitti bu eşim eve gelmedi yemek derdi yoktu yani şimdide uykum var biraz uyuyayım sonra namz kılrım ve akşam yemeği derdi başlar neyse sana kolay gelsin
kızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben
kızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben
canım boşver canını sıkma sen iyilik yapmak istemişsin onunla ilgilenmişsinkızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben
hadee de baaam napmışsenin minikbu arada ben de şimdi doktordan geldim haberleri verecedümki yazdıını gördüm ebişim çok sinirlendiim hemen atladım hee
bizim hast.de de sancı odaları tek kişilik ama doğumhaneye yakın bir yerde doğum yaklaşınca alıyorlar doğumhaneyevıp oda dediklerinde hastaneye gelir gelmez seni özel bi odaya alıyolar sancını çekiyosun orada ve doğum anı geldiğinde yatak doğum yatağı haline geliyomuş ve aynı odada doğum yapıyosun... bebeğin tüm bakımını orada yapıyolarmış... sonrasında da doğum sonrası odana alıyolarmış... sona da taburcu oluyosun zatennkaydirigubbakcemile2
diğer genel sancı odasındakileri vakti geldiğinde doğum salonlarına alıp orada doğumu yaptırıyolar,oradanda yatağına götürüyolar canım... normal genel hasta odalarında 9 - 10 kişilik odalar bile var.. ve onlarda refakatçi almıyolar hasta tek başına kalıyo
ewet armadanın karşısındakihoşgeldin yarem
bayındır hastanesi nerde canım... armadanın karşısındaki hastane mi..
hoşgeldin canııımslm kızlar bende geldim nasılsınız iyisiniz inşallahopuyorumnanaktan
yorma kıs kendini o kaaa bende şimdi ütüden zor attım kendimi burayaslmm canlar ben geldimm ama sanmayın kii bitirdim
yaa acayip belim ağrıyoo azcık iş yapıyom ağrıdan ölüyom vallahi
ooo daha ütüler varr ayy gitmesem mi adanaya yavaş yavaş yapardım ütüleri
yarem daha bitmedi canım sen naptın bitirdin mii
bide ben öğlen kociş geliyo yaa onla oyalanıyomm yemek yap
masayı topla tabeee bulaşıklar kocişin gitmesinden sooraya kalıyoo
ama 30 dk da felan biter ütüya geçerim
ulen gacıya bak sanki bilerek göndermiş gibi saçını başını yolmak lazım bununkötükedihüsokaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoookkızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben
bu arada ben de şimdi doktordan geldim haberleri verecedümki yazdıını gördüm ebişim çok sinirlendiim hemen atladım hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?