aynen öyle tam bir babacı walla senin kıs doğsun görürsün nasıl yol gözleyecek kısnormal canım senin haftada 1780 olmalıymış ortalama en fazla da 2500
aha seninki ortada işte benimki de öle zaten tam ortada kaydirigubbakcemile2
kız ben midem fena deel nerden çıkardın ayoll
benim derdim yemek yiyince halsizleşmek mideyle alakası yok
şöleki fazla yiyince kan mideye gidiyomuş ondan halsizleşiyomuşuz
benim midem küçük olduundan normalde yediğim kadar yersem bile bu haftalarda çok geliyomuş
yediğim şey önemli diil yane yediim miktar önemlii akannehir
ayyy kıyamaaaaam yerim ben onu yaaa babasının yolunu mu gözlüyoooo
ayy artık düğme yaptırdım istediğimde kapatıyorum kimse rahatsız edemiyorayyyy itek kıyamam kııııızzz. sende söle kapıcıya basmasın zile ağlatmasın enes paşayıklava:
hah işte milletin öle sırtı ağrıyomuş ben de kesin alcam
inşallah bıran önce gecer igleşir üzülme yaa sende :teselli:
akannehir akannehir akannehir anan veteriner miiiiiii :1shok: :1shok:
evet ama hiç beklemiyodum yaa çok üsüldüm ben demekki kötü birimiyim acaba insanları rahatsız mı ediyorum ki ne biliimmcanım senin adına çok üzüldüm ama gerçek yüzünüde görmüş oldun değilmi ama:umursamaz:
sağol canım benim yaaa kimse için aklımın ucundan 1 damla kötü bişi geçmio benim ama nie böle oluyo ki ben de onu rahat ettireyim sıkıntı yaşamasın diye 2 gün hamile hamile gittim onun yerinde çalıştım işim olmadığı halde müşteriye falan baktım şu halde aslında bu da ayıp yapılanlar söylenmes ama bunları yapmam mı sorun oldu ki annamadım.:çok üzgünüm:bu arada ben de şimdi doktordan geldim haberleri verecedümki yazdıını gördüm ebişim çok sinirlendiim hemen atladım hee
evet ama hiç beklemiyodum yaa çok üsüldüm ben demekki kötü birimiyim acaba insanları rahatsız mı ediyorum ki ne biliimm
sağol canım benim yaaa kimse için aklımın ucundan 1 damla kötü bişi geçmio benim ama nie böle oluyo ki ben de onu rahat ettireyim sıkıntı yaşamasın diye 2 gün hamile hamile gittim onun yerinde çalıştım işim olmadığı halde müşteriye falan baktım şu halde aslında bu da ayıp yapılanlar söylenmes ama bunları yapmam mı sorun oldu ki annamadım.:çok üzgünüm:
naptın kıs sen kaçıyım derken daha kötü olmuş walla:mymeka:yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu oluyor galibaselam kızlar ben geldüm naber nasılsınız
bugün şeker yüklemesi için gittim hastaneye ben yaptırmamıştım doktor dün illa yapılacak dedi bende tamam dedim geç oldu biraz emme kurtulamadık yine tadoktorun yakasından
gittimiçtim o şkerli veleti midem döndü bir anda allahtan kusmadım kussam bi daha içmek zorunda kalacadım neyse 1 saat sonra kan verdim sonuçları bekleyemedim gidem dedim telden öğrenirim
anam taksiye binecem almiler taksiciler taksime gitmiii gösteri var dedi orası karıştı dedi ben gidemem
napacam ben dedim bari karaköye kadar bırak dedim ordan ben çıkarım dedim tamam dedi karaköye bıraktı abla sen nasıl eve gidecen dedi orası çok karışık ne bilem dedim sokaktamı bekleyecem kocişin büfesi karaköydeydi onun yanına gitttim dedi ben getirim seni anam eve çıkmak için uuzzuuunca bi yokuşu çıkmak zorundayız öldüm öldüm o yokuşu çıkana kadar polisler eşliğinde çıktık yokuşu boğazlarımız yandı çıkana kadar biber gazından benim için işkenceydi bugün eve attım ya kendimi çok şükür dedim şimdi bunun üstüne bide şeker yüklemesi yüksek çıkarsa sinmirden patlayacam sonuçları öğrenmek için aradım doktoryn asistanı şeker yüklemesi 117 çıktı dedi normal dedi 100 gr lığa gerek yok dedi
kızlar sizinki kaç çıktı acaba hiç hatırlıyormusunuz
dünden ber kasılıom bu haftayı atlatırsak ii valla gelecek herhalllll
naptın kıs sen kaçıyım derken daha kötü olmuş walla:mymeka:yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu oluyor galiba
aman sağ salim gelmişsin yaa eve
benim 60 çıkmıştı
akannehirakannehirakannehirayyyy ne diyon kıs gelecek mi bu velet yoksamkaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum oku oku bitmes bu geçmiş...
belim koptu yav
azcık kitap okuyam:)
zerencim beni de 15 gün snra çağırdı acelemiz yokmuş bebeğin keyfi yerindeymiş de::) erkenci olmıcak heralde kuzumm...
boşver bazı dr.lar daha rahat davranıyolar ben memnunum kendi doktorumun tavrından
panik bi insanımdır zati bi de dr körüklerse hiç doğuramam en iyisi normal davranması. zaten telaşlancak bi durum da olmadığına göre ne die koştursun beni bi de ben bi saat yol gidiyim hem de virajlı:) herif belki onu bildiğinden ikide bir çağırmıyodur beni. kimbilir. ama durumumuz iyiyken de dinleniyom işte bol bol oh:)
selam kızlar ben geldüm naber nasılsınız
bugün şeker yüklemesi için gittim hastaneye ben yaptırmamıştım doktor dün illa yapılacak dedi bende tamam dedim geç oldu biraz emme kurtulamadık yine tadoktorun yakasından
gittimiçtim o şkerli veleti midem döndü bir anda allahtan kusmadım kussam bi daha içmek zorunda kalacadım neyse 1 saat sonra kan verdim sonuçları bekleyemedim gidem dedim telden öğrenirim
anam taksiye binecem almiler taksiciler taksime gitmiii gösteri var dedi orası karıştı dedi ben gidemem
napacam ben dedim bari karaköye kadar bırak dedim ordan ben çıkarım dedim tamam dedi karaköye bıraktı abla sen nasıl eve gidecen dedi orası çok karışık ne bilem dedim sokaktamı bekleyecem kocişin büfesi karaköydeydi onun yanına gitttim dedi ben getirim seni anam eve çıkmak için uuzzuuunca bi yokuşu çıkmak zorundayız öldüm öldüm o yokuşu çıkana kadar polisler eşliğinde çıktık yokuşu boğazlarımız yandı çıkana kadar biber gazından benim için işkenceydi bugün eve attım ya kendimi çok şükür dedim şimdi bunun üstüne bide şeker yüklemesi yüksek çıkarsa sinmirden patlayacam sonuçları öğrenmek için aradım doktoryn asistanı şeker yüklemesi 117 çıktı dedi normal dedi 100 gr lığa gerek yok dedi
dünden ber kasılıom bu haftayı atlatırsak ii valla gelecek herhalllll
bana seker yüklemesi yapiladi bilekaydirigubbakcemile3selam kızlar ben geldüm naber nasılsınız
elifcim doğurmadımmm cnm hem nie inşallah dionn doğurayım gitsinnn yaaaaaaaaaa
neyse sıklaşırsa dak.tut bari canım yaaaaane bilem dün nste sancım vardı ama neyin nesi ayırtedemiomki şimdide ara ara olıyyyakannehir
bana seker yüklemesi yapiladi bilekaydirigubbakcemile3
yani varya yagmurdan kacip doluyo tutulmussun, nasil dayandin o biber gazina, sancim tuttu deseydin doguruyorum atlasaydin bi polis arabasina seni evine cikaraydilar
biz geldik doktordan kizimlaa
öncelikle hersey yolunda cok sükür plasenta yüzünden cekilmis kafasinin arkasina gecmis, normal dogumu engelleyen bir durum yok:lepirensesim rahim kanalina cok güzel yerlesmis kafasi assa bakiyo,sanci makinasina girdim masallahimiz var hic sancim cikmadi cati muayenesi yapti doktor acilmada yok:dance:hersey yolunda gidiyo dedi...ordan dogum yapicagim hastaneye gectim dogumhanaleri gezdim ayyy öyle güzel dogumhaneler varki o an dogurasim geldi..ben öyle catalin üstünde falan dogurturlar diye beklerken hicbir dogumhanede catal yoktu.dogum tekniklerine bayildimzemuszemus,tertemiz ayri ayri birsürü oda..insallah ben dogum yaparken kimse olmazda istedigim odayi secebilirim:roflol:
ayrica son randevudan beri hic kilo almamis olmamda doktor tarafindan takdir edildizemuszemus
bizden bukadarr sizde ne var ne yok
nehiriver dogurmadi insallah daha
ohh maşşallah kertanesinii çok merak etmiştim iyilermiş şükür senin kız da iyiymiş kartanesii tombik hatunn benim bebek 34.haftada 2900 duu şimdi kimbilir kaç kiloo olmuştur kuzenimdeydim kayınvalidem eltimde bebeği görmeye geldiler karnım baya düştü dedim kuzene ölçtü ben 1 karış 4 parmak olduğunda doğuma gittim sende öylesin dedii çok fena tırstım ağrım ve sancımda varrr
duabildigi kadar dursun icerde oglusunun sagligi icin,sen istiymisin ki dogurmayi
valla ben imkanim olsa son gününe kadar tutmak isterim:roflol:
canımmm maşallahhh ne güzel haberlerle gelmişsinn.... :lepi:
destna nerden ölçücezzz ??? :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?