2009 Kasm Anneleri

aynen öyle tam bir babacı walla senin kıs doğsun görürsün nasıl yol gözleyecek kıs
ayyyy itek kıyamam kııııızzz. sende söle kapıcıya basmasın zile ağlatmasın enes paşayıklava:
ayy artık düğme yaptırdım istediğimde kapatıyorum kimse rahatsız edemiyor
hah işte milletin öle sırtı ağrıyomuş ben de kesin alcam

ewet yaaa ben eneste niye akıl edemediysem:mymeka:
neyse tecrübe kazanmış oldum:roflol:

inşallah bıran önce gecer igleşir üzülme yaa sende :teselli:

akannehir akannehir akannehir anan veteriner miiiiiii :1shok: :1shok:

yok kadın doğumcu:roflol::roflol::roflol:
nerelerdesin kıs mikser özlettinm valla kendini bitir şu balyalama işini artık:mymeka:

canım senin adına çok üzüldüm ama gerçek yüzünüde görmüş oldun değilmi ama:umursamaz:
evet ama hiç beklemiyodum yaa çok üsüldüm ben demekki kötü birimiyim acaba insanları rahatsız mı ediyorum ki ne biliimm
bu arada ben de şimdi doktordan geldim haberleri verecedümki yazdıını gördüm ebişim çok sinirlendiim hemen atladım hee
sağol canım benim yaaa kimse için aklımın ucundan 1 damla kötü bişi geçmio benim ama nie böle oluyo ki ben de onu rahat ettireyim sıkıntı yaşamasın diye 2 gün hamile hamile gittim onun yerinde çalıştım işim olmadığı halde müşteriye falan baktım şu halde aslında bu da ayıp yapılanlar söylenmes ama bunları yapmam mı sorun oldu ki annamadım.:çok üzgünüm:

ayyy canımmm ... düşünme sen bunları :1hug: zaten bu hafta son diil mi... bırak ne hali varsa görsün...

selam kızlar ben geldüm naber nasılsınız
bugün şeker yüklemesi için gittim hastaneye ben yaptırmamıştım doktor dün illa yapılacak dedi bende tamam dedim geç oldu biraz emme kurtulamadık yine tadoktorun yakasından
gittimiçtim o şkerli veleti midem döndü bir anda allahtan kusmadım kussam bi daha içmek zorunda kalacadım neyse 1 saat sonra kan verdim sonuçları bekleyemedim gidem dedim telden öğrenirim
anam taksiye binecem almiler taksiciler taksime gitmiii gösteri var dedi orası karıştı dedi ben gidemem
napacam ben dedim bari karaköye kadar bırak dedim ordan ben çıkarım dedim tamam dedi karaköye bıraktı abla sen nasıl eve gidecen dedi orası çok karışık ne bilem dedim sokaktamı bekleyecem kocişin büfesi karaköydeydi onun yanına gitttim dedi ben getirim seni anam eve çıkmak için uuzzuuunca bi yokuşu çıkmak zorundayız öldüm öldüm o yokuşu çıkana kadar polisler eşliğinde çıktık yokuşu boğazlarımız yandı çıkana kadar biber gazından benim için işkenceydi bugün eve attım ya kendimi çok şükür dedim şimdi bunun üstüne bide şeker yüklemesi yüksek çıkarsa sinmirden patlayacam sonuçları öğrenmek için aradım doktoryn asistanı şeker yüklemesi 117 çıktı dedi normal dedi 100 gr lığa gerek yok dedi
kızlar sizinki kaç çıktı acaba hiç hatırlıyormusunuz

dünden ber kasılıom bu haftayı atlatırsak ii valla gelecek herhalllll

naptın kıs sen kaçıyım derken daha kötü olmuş walla:mymeka:yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu oluyor galiba
aman sağ salim gelmişsin yaa eve
benim 60 çıkmıştı

akannehirakannehirakannehirayyyy ne diyon kıs gelecek mi bu velet yoksamkaydirigubbakcemile3

ne bilem dün nste sancım vardı ama neyin nesi ayırtedemiomki şimdide ara ara olıyyyakannehir

evet benim dr acayip rahat.. hastaneye yatabiklilrsin derken bile inanılmaz rahattı adam olayın önemini ancak otobüste kavrayabildimkaydirigubbakcemile3

biz geldik doktordan kizimlaa

öncelikle hersey yolunda cok sükür plasenta yüzünden cekilmis kafasinin arkasina gecmis, normal dogumu engelleyen bir durum yok:lepirensesim rahim kanalina cok güzel yerlesmis kafasi assa bakiyo,sanci makinasina girdim masallahimiz var hic sancim cikmadi cati muayenesi yapti doktor acilmada yok:dance:hersey yolunda gidiyo dedi...ordan dogum yapicagim hastaneye gectim dogumhanaleri gezdim ayyy öyle güzel dogumhaneler varki o an dogurasim geldi..ben öyle catalin üstünde falan dogurturlar diye beklerken hicbir dogumhanede catal yoktu.dogum tekniklerine bayildimzemuszemus,tertemiz ayri ayri birsürü oda..insallah ben dogum yaparken kimse olmazda istedigim odayi secebilirim:roflol:
ayrica son randevudan beri hic kilo almamis olmamda doktor tarafindan takdir edildizemuszemus
bizden bukadarr sizde ne var ne yok
nehiriver dogurmadi insallah daha

elifcim doğurmadımmm cnm hem nie inşallah dionn doğurayım gitsinnn yaaaaaaaaaa

ayyy krispimmmm inanmıyorummm...ben tvde seyrederken korktum cehennem gibiydi bugün oralar.... neyse sağ salim eve gelmişsin canımmm :1hug: yat dinlen bari...

yav erkekler geç doğar söle o canavara otursun oturduğu yerde... opuyorumnanaktan dışarda bi halt yok merak etmesin :teytey:

bana seker yüklemesi yapiladi bilekaydirigubbakcemile3
yani varya yagmurdan kacip doluyo tutulmussun, nasil dayandin o biber gazina, sancim tuttu deseydin doguruyorum atlasaydin bi polis arabasina seni evine cikaraydilar

ohh maşşallah kertanesinii çok merak etmiştim iyilermiş şükür senin kız da iyiymiş kartanesii tombik hatunn benim bebek 34.haftada 2900 duu şimdi kimbilir kaç kiloo olmuştur kuzenimdeydim kayınvalidem eltimde bebeği görmeye geldiler karnım baya düştü dedim kuzene ölçtü ben 1 karış 4 parmak olduğunda doğuma gittim sende öylesin dedii çok fena tırstım ağrım ve sancımda varrr

ne bilem dün nste sancım vardı ama neyin nesi ayırtedemiomki şimdide ara ara olıyyyakannehir
neyse sıklaşırsa dak.tut bari canım yaaaaa
bana seker yüklemesi yapiladi bilekaydirigubbakcemile3
yani varya yagmurdan kacip doluyo tutulmussun, nasil dayandin o biber gazina, sancim tuttu deseydin doguruyorum atlasaydin bi polis arabasina seni evine cikaraydilar

:roflol:iyi fikir kıs bu çıtırtı düşünememiş demek ki polisler eve kadar getirir parada vermezdi:roflol:
maş.elifim kızına daha gelmiyor yani desenekaydirigubbakcemile3
kıs hazır gitmişken bide yatıp deneseydin rahatmıymış diye:roflol::roflol:

canımmm maşallahhh ne güzel haberlerle gelmişsinn.... :lepi:

destna nerden ölçücezzz ??? :1shok:

canımmm maşallahhh ne güzel haberlerle gelmişsinn.... :lepi:

destna nerden ölçücezzz ??? :1shok:

okadar tırsmıştım kii bakamadım bile göbek deliğindenmi ölçtü üstündenmii anlamadım ama böyle doğuma gittim deyince ipler koptu bendee bide eşim bu akşam beşiği getiremiycem dedii sinirlerim tepemdee doğurucam hala beşiği getiremedii gıcık oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…