abuuuuu kızlar anam neler olmuş neler iyiki hastanede kalmışım varya herşeyde bi hayır vardır anam bizim buraları talan rttiler yavvv apartmana girmişler polislerle çatışmılar apartmanın içinde şimdi anlatıyolar bana iyikide yoktun dediler anam ben kesin korkudan doğurmuştum haaaa burda olsaydım komşunun evini taşlamışlar allahım allahım iyiki hastanedeydim
selam verdik ama alan yok :umursamaz:
selam verdik ama alan yok :umursamaz:
he valla öle
kız itek senin şeker sonucun 60
benimki 117 bu nasıl bir normal sonuçmuş böle anlamadım nan iki katı
aleykum selam canım hoşgeldinn nasılsınn bakalımm
kız krispii verilmiş sadakan varmışş istiklaldemi oturuyon bacmm her biyer karışmışş
kartanemm yaa 2 saattir data hattı kesildi bi soramadım kısçeni nasılmış yaramaz ? arada ki sayfaları da açamıyom neyse eve gidiim evden daha rahat konuşuruzbu arada ben de şimdi doktordan geldim haberleri verecedümki yazdıını gördüm ebişim çok sinirlendiim hemen atladım hee
sağol canım anam benimki sadece salata istiyoo ama bende yemek yapmazsam huzursuz oluyomm geldiğinde yemek yapmadım desem bile heeç sesini çıkarmaz benim halim yoksa yumurta pişirir yer vallahi ama ben dyramıyom iştebaşınız sağolsun aseba kıs yemek istemiyorsa yapma walla benim kocişte makarna yoğurtla yeter dedi bende öyle yaptım kıskaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım sanki yabancı yeredmisin ne bekliyon dal hemen lafaselam verdik ama alan yok :umursamaz:
gıı değer aralığı var yaa son değer 140 dı sanki benim değerdee 120 çıkmıştı ii dedi drhe valla öle
kız itek senin şeker sonucun 60
benimki 117 bu nasıl bir normal sonuçmuş böle anlamadım nan iki katı
Kızlar eve yeni geldim herşey yolunda çok şükür nstde hiç bir sorun yok Maşallahh
Ayın 19 kontrol ve sonrası doğum..Hastaneye gittik yerimizi ayarladık sezeryan olunca çok güzel süit bir oda oldu tertemiz herşey yolunda ama ben bir heyecanlandım hastaneye gidince anlatamam 2,lerde doktor anneler daha farklı daha panik oluyor diyor doktor rengim bile bembeyaz olmuş ama ne zaman doğuma giriyor herşeyi unutuyorlar mutlu mesut oluyorlar dedi..
Ekip çok cici çok sevimli başhekim zaten süper moral verdi doktorumuzda öyle kısaca herşey yolunda...Kaldı 1 kontrol hem ultrason hem nst vee haydi bakalım Doğuma hayırlısı inşallahhhhhhhhhh ..Allahım sağlıkla kurtarsın..:Saruboceq:
canım benim gözün aydın hayırlısı inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi. canım sen kaç haftalıksın şu an?Kızlar eve yeni geldim herşey yolunda çok şükür nstde hiç bir sorun yok Maşallahh
Ayın 19 kontrol ve sonrası doğum..Hastaneye gittik yerimizi ayarladık sezeryan olunca çok güzel süit bir oda oldu tertemiz herşey yolunda ama ben bir heyecanlandım hastaneye gidince anlatamam 2,lerde doktor anneler daha farklı daha panik oluyor diyor doktor rengim bile bembeyaz olmuş ama ne zaman doğuma giriyor herşeyi unutuyorlar mutlu mesut oluyorlar dedi..
Ekip çok cici çok sevimli başhekim zaten süper moral verdi doktorumuzda öyle kısaca herşey yolunda...Kaldı 1 kontrol hem ultrason hem nst vee haydi bakalım Doğuma hayırlısı inşallahhhhhhhhhh ..Allahım sağlıkla kurtarsın..:Saruboceq:
beyoğlunda canım istiklalde az yukarısı zati orda ne zaman olay olsa beyoğlaundan aşağı iniler adileraleykum selam canım hoşgeldinn nasılsınn bakalımm
kız krispii verilmiş sadakan varmışş istiklaldemi oturuyon bacmm her biyer karışmışş
benimki düşük çıktı ama dr.birşey demedi iyi dedi
en düşük 70 olması lazımmış normalde
maşallah nazlıcım herşey böyle güzel yolunda gitsin sonuna kadar bu arada odanızda ço güzel olmuş yağmurum içinde huzurla sağlıkla büyüsün annesi opuyorumnanaktan
canım benim gözün aydın hayırlısı inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi. canım sen kaç haftalıksın şu an?
iyidir destna 2 gündür patikle uğraşıyorum sonunda oğluşa bi patik örebildim tabi annemin desteğiyle ilmek atmayı bile unutmuşum kaç yıldır elime yün almamıştım açılışı yaptım yelek örücem bide :hulya:
oooohhh ne güzel yaaa herşey belli olmya başladı canım planlı programlı oluncada ne güzel olurinşallah herşey yolunda gider nazlıKızlar eve yeni geldim herşey yolunda çok şükür nstde hiç bir sorun yok Maşallahh
sağol canım anam benimki sadece salata istiyoo ama bende yemek yapmazsam huzursuz oluyomm geldiğinde yemek yapmadım desem bile heeç sesini çıkarmaz benim halim yoksa yumurta pişirir yer vallahi ama ben dyramıyom işte
hoşgeldin canım sanki yabancı yeredmisin ne bekliyon dal hemen lafa
gıı değer aralığı var yaa son değer 140 dı sanki benim değerdee 120 çıkmıştı ii dedi dr
takma kafana dr iyi dediyse iyidir karıştırma fazla
Kızlar eve yeni geldim herşey yolunda çok şükür nstde hiç bir sorun yok Maşallahh
2009 Kasım Bebeklerinin şirin odalarıı - Sayfa 14 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
budaa bizmm odamızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?