2009 Kasm Anneleri

herşeyde bir hayır vardır çıtırtımyerimseniben

Kızlar eve yeni geldim herşey yolunda çok şükür nstde hiç bir sorun yok Maşallahh
Ayın 19 kontrol ve sonrası doğum..Hastaneye gittik yerimizi ayarladık sezeryan olunca çok güzel süit bir oda oldu tertemiz herşey yolunda ama ben bir heyecanlandım hastaneye gidince anlatamam 2,lerde doktor anneler daha farklı daha panik oluyor diyor doktor rengim bile bembeyaz olmuş ama ne zaman doğuma giriyor herşeyi unutuyorlar mutlu mesut oluyorlar dedi..
Ekip çok cici çok sevimli başhekim zaten süper moral verdi doktorumuzda öyle kısaca herşey yolunda...Kaldı 1 kontrol hem ultrason hem nst vee haydi bakalım Doğuma hayırlısı inşallahhhhhhhhhh ..Allahım sağlıkla kurtarsın..:Saruboceq:

aleykum selam canım hoşgeldinn nasılsınn bakalımm

kız krispii verilmiş sadakan varmışş istiklaldemi oturuyon bacmm her biyer karışmışş

iyidir destna 2 gündür patikle uğraşıyorum sonunda oğluşa bi patik örebildim tabi annemin desteğiyle ilmek atmayı bile unutmuşum kaç yıldır elime yün almamıştım açılışı yaptım yelek örücem bide :hulya:

Son düzenleme:
bu arada ben de şimdi doktordan geldim haberleri verecedümki yazdıını gördüm ebişim çok sinirlendiim hemen atladım hee
kartanemm yaa 2 saattir data hattı kesildi bi soramadım kısçeni nasılmış yaramaz ? arada ki sayfaları da açamıyom neyse eve gidiim evden daha rahat konuşuruz

başınız sağolsun aseba kıs yemek istemiyorsa yapma walla benim kocişte makarna yoğurtla yeter dedi bende öyle yaptım kıskaydirigubbakcemile3
sağol canım anam benimki sadece salata istiyoo ama bende yemek yapmazsam huzursuz oluyomm geldiğinde yemek yapmadım desem bile heeç sesini çıkarmaz benim halim yoksa yumurta pişirir yer vallahi ama ben dyramıyom işte

selam verdik ama alan yok :umursamaz:
hoşgeldin canım sanki yabancı yeredmisin ne bekliyon dal hemen lafa

he valla öle

kız itek senin şeker sonucun 60
benimki 117 bu nasıl bir normal sonuçmuş böle anlamadım nan iki katı
gıı değer aralığı var yaa son değer 140 dı sanki benim değerdee 120 çıkmıştı ii dedi dr
takma kafana dr iyi dediyse iyidir karıştırma fazla

ayy kızlar yemekteyiz varya onu açmıştım bu karılar çatlak mı yaww nerden buluyolar böle tipleri
bide pirenses diye bi karı var diğer kadınla uğraşıp duruyo sanki kendi iyi bir halt yapıyoo

maşallah nazlıcım herşey böyle güzel yolunda gitsin sonuna kadar bu arada odanızda ço güzel olmuş yağmurum içinde huzurla sağlıkla büyüsün annesi opuyorumnanaktan

canım benim gözün aydın hayırlısı inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi. canım sen kaç haftalıksın şu an?

aleykum selam canım hoşgeldinn nasılsınn bakalımm

kız krispii verilmiş sadakan varmışş istiklaldemi oturuyon bacmm her biyer karışmışş
beyoğlunda canım istiklalde az yukarısı zati orda ne zaman olay olsa beyoğlaundan aşağı iniler adiler
benimki düşük çıktı ama dr.birşey demedi iyi dedi
en düşük 70 olması lazımmış normalde

heee demek sende şekerin ş si bilem yok itek ne kaaa şekersiz bi karusun nan :roflol:
ben çok şekermişim tahlil sonuçlarım öle gösteriiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

maşallah nazlıcım herşey böyle güzel yolunda gitsin sonuna kadar bu arada odanızda ço güzel olmuş yağmurum içinde huzurla sağlıkla büyüsün annesi opuyorumnanaktan

Gümüşüm canım benim Allah razı olsun daha iyileri sizlerin olsun inşallah..Sonuna kadar Rabbim hepimizi böyle sağlıklı götürsün inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim gözün aydın hayırlısı inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi. canım sen kaç haftalıksın şu an?

Ebisimmm sağol birtanem benim.Ben şuan 37 haftamdayım 38+2de alırım dedi ama dolu dolu bitecek sonrasında son 2 haftam kaldı 37 bitirip 38 bitirdikmi haydi bakalım doğuma Kısaca Yağmurumuz 39. haftada dünyaya gelecek teyzesi Allahım o günleri sağlıkla göstersin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay ne güzel olmuştur kimbilir bende bi yelek örebildim sadece saolsun babanem çok güzel şeyler ördü

nazlıcım hadi bakalım herşey gönlünce olsun hayılrısıyla kucağına alıcan yağmuru spinalmı düşünüyosun genelmii

oooohhh ne güzel yaaa herşey belli olmya başladı canım planlı programlı oluncada ne güzel olurinşallah herşey yolunda gider nazlı

heee iyi o zaman fazla karıştırmayam 140 sa eğer sınırı 117 iyi sağol kuşum

ayy canım yaa bende heyecan yaparım diye heeç gezmek istemiyom vallahi
herşey yolunda yanee ooohh odamızda ayrılmış ooohh ne güzel
yengem doğuracak onun yanına gidecem yaa görümcem sen hastaneye gitmesen
heyecan felan yaparsın dioo ama yiğenimi ilk doğduğunda görmek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…