biz geldik doktordan kizimlaa
öncelikle hersey yolunda cok sükür plasenta yüzünden cekilmis kafasinin arkasina gecmis, normal dogumu engelleyen bir durum yok:lepirensesim rahim kanalina cok güzel yerlesmis kafasi assa bakiyo,sanci makinasina girdim masallahimiz var hic sancim cikmadi cati muayenesi yapti doktor acilmada yok:dance:hersey yolunda gidiyo dedi...ordan dogum yapicagim hastaneye gectim dogumhanaleri gezdim ayyy öyle güzel dogumhaneler varki o an dogurasim geldi..ben öyle catalin üstünde falan dogurturlar diye beklerken hicbir dogumhanede catal yoktu.dogum tekniklerine bayildimzemuszemus,tertemiz ayri ayri birsürü oda..insallah ben dogum yaparken kimse olmazda istedigim odayi secebilirim:roflol:
ayrica son randevudan beri hic kilo almamis olmamda doktor tarafindan takdir edildizemuszemus
bizden bukadarr sizde ne var ne yok
nehiriver dogurmadi insallah daha
he nan kaçam dedim şekerde tutulduk bibere iyimi:roflol::roflol::roflol:naptın kıs sen kaçıyım derken daha kötü olmuş walla:mymeka:yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu oluyor galiba
aman sağ salim gelmişsin yaa eve
benim 60 çıkmıştı
akannehirakannehirakannehirayyyy ne diyon kıs gelecek mi bu velet yoksamkaydirigubbakcemile3
bana seker yüklemesi yapiladi bilekaydirigubbakcemile3
yani varya yagmurdan kacip doluyo tutulmussun, nasil dayandin o biber gazina, sancim tuttu deseydin doguruyorum atlasaydin bi polis arabasina seni evine cikaraydilar
daha gelmeye niyeti yok cok sükür benide rahatlatti gecen randevuda baya bi gerilmistim:roflol:iyi fikir kıs bu çıtırtı düşünememiş demek ki polisler eve kadar getirir parada vermezdi:roflol:
maş.elifim kızına daha gelmiyor yani desenekaydirigubbakcemile3
kıs hazır gitmişken bide yatıp deneseydin rahatmıymış diye:roflol::roflol:
nasil ölctünüz karnini neresinden yani benim göbegim hep assada ama erken dogum bisey demiyo doktorumohh maşşallah kertanesinii çok merak etmiştim iyilermiş şükür senin kız da iyiymiş kartanesii tombik hatunn benim bebek 34.haftada 2900 duu şimdi kimbilir kaç kiloo olmuştur kuzenimdeydim kayınvalidem eltimde bebeği görmeye geldiler karnım baya düştü dedim kuzene ölçtü ben 1 karış 4 parmak olduğunda doğuma gittim sende öylesin dedii çok fena tırstım ağrım ve sancımda varrr
sagol canim valla icim rahatladi normal dogucak insallah:lepi:canımmm maşallahhh ne güzel haberlerle gelmişsinn.... :lepi:
bana kalsa hiç çıkmasın böyle rahatım:roflol::roflol:
yaa ne yicem ben...canım hiç bişey istemiyo ama karnım acıktı...
cati muayenesi elle yapio catala yatiyosun 3 parmakla iceriye giriyo karnina bastiriyo dieger eliyle bakio acilma varmi diye..toplamda 30 sn falan sürdü hemide hic acimiyo korkmaya gerek yokoh maşallah ne güel herşey yolundaa çatı muayenesini ellemi yaptı yoksa vajinal ultrasonlamı bide acıdımıı:kedi:
insafsiz polisler insan gebe kadina yardim ederkız polislerde yürüyerek çıkidiler onlarda ne biçim bi yokuş burası dediler
aseba, beratefe, destna, ebisce, EliFatihEFU, gurbetyaren, itek, krispi, mart09, Msa, nehiriver, sgumus, zeren06
alooooo niye konuşmuyosunuuuuuzzzz ???
daha gelmeye niyeti yok cok sükür benide rahatlatti gecen randevuda baya bi gerilmistim
yalniz dogumhaneyi gezerken komik bisey oldu hani su yukardan assagi kalin bir bez parcasi asiyolarda sancin varken ona asiliyosun esim onu salincak sandiakannehirebeye soruyo bu salincak ne ise yariyo diye ebe gülmeye basladi o salincak degil sanciyi azaltsin diye anne icin düsünülmüs bise dedi..bend ededim ihtiyacim yok ben senin ellerini kollarini parcalarimkaydirigubbakcemile3
nasil ölctünüz karnini neresinden yani benim göbegim hep assada ama erken dogum bisey demiyo doktorum
sagol canim valla icim rahatladi normal dogucak insallah:lepi:
:roflol::roflol::roflol:
yok anam ciksinda vakti gelince ciksin erkenden ne isi var bi halt yokki dünyada erken gelip ne etcek
bende düsünüyorum ne pisirsem diye aklina gelirse banada haber etyerimseniben
cati muayenesi elle yapio catala yatiyosun 3 parmakla iceriye giriyo karnina bastiriyo dieger eliyle bakio acilma varmi diye..toplamda 30 sn falan sürdü hemide hic acimiyo korkmaya gerek yok
insafsiz polisler insan gebe kadina yardim ederklava:
kıs burada salıncak bile yok:roflol::roflol::roflol:
yalniz acayip güzeldi hci filmlerde gördügümüz gibi degildi..bitene vardi hani jimnastik toplari varya ondan onun üstünde doguruyosun bitane vardi alti acik yarim tabure gibi onda ´doguruyosun, istersen yatakta , istersen suda küvette, cok degisik seylerdi gercekten
hic öyle dogumdan korkulcak bisey degildi ev gibi dizayn edilmis dogumhaneler
yalniz acayip güzeldi hci filmlerde gördügümüz gibi degildi..bitene vardi hani jimnastik toplari varya ondan onun üstünde doguruyosun bitane vardi alti acik yarim tabure gibi onda ´doguruyosun, istersen yatakta , istersen suda küvette, cok degisik seylerdi gercekten
elifciğim gözünaydın canımm
krispi sağ salim gelebilmiş neyseki canımm
unim köpeğiniz içinde sevindim inşallah düzelir tedaviden soora
bende yimeğimi yaptım kociş yeemk yapma kilo aldım dioo ama içim elvermiyoo
sadece salata yap yeter bana dioo ama ben duramıyom salata yapayım derken bi bakıyom yemek yapmışımkaydirigubbakcemile3
ayy kuzenimin keyınvalidesi ölmüş 30-40 dk mesafede oturuyolar kocasınıda benim kociş seviyoo
aşam onlara başsağlığına gidecez galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?