2009 Kasm Anneleri

aseba, beratefe, destna, ebisce, EliFatihEFU, gurbetyaren, itek, krispi, mart09, Msa, nehiriver, sgumus, zeren06
alooooo niye konuşmuyosunuuuuuzzzz ???

oh maşallah ne güel herşey yolundaa çatı muayenesini ellemi yaptı yoksa vajinal ultrasonlamı bide acıdımıı:kedi:

he nan kaçam dedim şekerde tutulduk bibere iyimi:roflol::roflol::roflol:
E=unique_____;9484978]ayyy krispimmmm inanmıyorummm...ben tvde seyrederken korktum cehennem gibiydi bugün oralar.... neyse sağ salim eve gelmişsin canımmm :1hug: yat dinlen bari...

yav erkekler geç doğar söle o canavara otursun oturduğu yerde... opuyorumnanaktan dışarda bi halt yok merak etmesin :teytey:[/QUOTE]
anam bizde polislere güvendik onlarla beraber çıktık yoksam felaketordu gibi polis dedim bu kaaa polisin arasında bize bişe olmaz ya allah bismillah dedik çıktık eve çok şükür

bana seker yüklemesi yapiladi bilekaydirigubbakcemile3
yani varya yagmurdan kacip doluyo tutulmussun, nasil dayandin o biber gazina, sancim tuttu deseydin doguruyorum atlasaydin bi polis arabasina seni evine cikaraydilar

kız polislerde yürüyerek çıkidiler onlarda ne biçim bi yokuş burası dediler

ben yemeği yapıp geliyorum kızlar arada bakrım size çok sinirllendim eşime yaa gıcıkkk

daha gelmeye niyeti yok cok sükür benide rahatlatti gecen randevuda baya bi gerilmistim
yalniz dogumhaneyi gezerken komik bisey oldu hani su yukardan assagi kalin bir bez parcasi asiyolarda sancin varken ona asiliyosun esim onu salincak sandiakannehirebeye soruyo bu salincak ne ise yariyo diye ebe gülmeye basladi o salincak degil sanciyi azaltsin diye anne icin düsünülmüs bise dedi..bend ededim ihtiyacim yok ben senin ellerini kollarini parcalarimkaydirigubbakcemile3

nasil ölctünüz karnini neresinden yani benim göbegim hep assada ama erken dogum bisey demiyo doktorum

canımmm maşallahhh ne güzel haberlerle gelmişsinn.... :lepi:
sagol canim valla icim rahatladi normal dogucak insallah:lepi:

bana kalsa hiç çıkmasın böyle rahatım:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
yok anam ciksinda vakti gelince ciksin erkenden ne isi var bi halt yokki dünyada erken gelip ne etcek

yaa ne yicem ben...canım hiç bişey istemiyo ama karnım acıktı...

bende düsünüyorum ne pisirsem diye aklina gelirse banada haber etyerimseniben
oh maşallah ne güel herşey yolundaa çatı muayenesini ellemi yaptı yoksa vajinal ultrasonlamı bide acıdımıı:kedi:
cati muayenesi elle yapio catala yatiyosun 3 parmakla iceriye giriyo karnina bastiriyo dieger eliyle bakio acilma varmi diye..toplamda 30 sn falan sürdü hemide hic acimiyo korkmaya gerek yok

kız polislerde yürüyerek çıkidiler onlarda ne biçim bi yokuş burası dediler
insafsiz polisler insan gebe kadina yardim eder klava:

kıs burada salıncak bile yok:roflol::roflol::roflol:

onlar tıkandı yolun yarısında ben onları geçtim bilene nede olsa idmanlıyım o yokuşa:roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs burada salıncak bile yok:roflol::roflol::roflol:

yalniz acayip güzeldi hci filmlerde gördügümüz gibi degildi..bitene vardi hani jimnastik toplari varya ondan onun üstünde doguruyosun bitane vardi alti acik yarim tabure gibi onda ´doguruyosun, istersen yatakta , istersen suda küvette, cok degisik seylerdi gercekten
hic öyle dogumdan korkulcak bisey degildi ev gibi dizayn edilmis dogumhaneler

elifciğim gözünaydın canımm
krispi sağ salim gelebilmiş neyseki canımm
unim köpeğiniz içinde sevindim inşallah düzelir tedaviden soora
bende yimeğimi yaptım kociş yeemk yapma kilo aldım dioo ama içim elvermiyoo
sadece salata yap yeter bana dioo ama ben duramıyom salata yapayım derken bi bakıyom yemek yapmışımkaydirigubbakcemile3
ayy kuzenimin keyınvalidesi ölmüş 30-40 dk mesafede oturuyolar kocasınıda benim kociş seviyoo
aşam onlara başsağlığına gidecez galiba

ne güsel işte şanslısın bizimkiler bir daha doğurmasınlar diye tam bir hast.havası veriyorlar
ama türk milleti durmuyor yine doğuruyor walla her koşulda her şartta:roflol::roflol:

abuuuuu kızlar anam neler olmuş neler iyiki hastanede kalmışım varya herşeyde bi hayır vardır anam bizim buraları talan rttiler yavvv apartmana girmişler polislerle çatışmılar apartmanın içinde şimdi anlatıyolar bana iyikide yoktun dediler anam ben kesin korkudan doğurmuştum haaaa burda olsaydım komşunun evini taşlamışlar allahım allahım iyiki hastanedeydim

anaa gıı keşke bzide oraya gelip doğursak
burda çatala yatırıyolar herhal heçç bakmadım emme
perşembe yengem doğum yapınca ordaki hastaneyi gezecem
sorada burdakini gezecem hangisi hoşuma giderse orda doğuracam

başınız sağolsun aseba kıs yemek istemiyorsa yapma walla benim kocişte makarna yoğurtla yeter dedi bende öyle yaptım kıskaydirigubbakcemile3

yemeği koydum üstün epişiyor bu akşam şu kurabiyeleride yapabilsem iyiydi
kıs ne kadar şanslısınn burda yok öyle bişeylerden bildiğin çatal yaa

benim doktor hep vajinal ultrasonla baktıı hiç elini sokmadı daha acımıyorsa iyii bakalımm

şu göbek deliğim çok aşağıya indii kuzende ölçtü ama bakmadım nerden ölçtüğüne onu her gün halam ölçmüş biliyordu yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…