2009 Kasm Anneleri

ah nazlım valla sen negüsel gününü bilion iki gündür sancım var ne sancısı oldugunu ayırtedemiom benimde yakın ama nezaman bilmiommm sağ salim al bebişini kucağına canımcımm

nehrivercim güle güle büyüsün meleğin çok şirin olmuş şifonyerimiz aynı dolap ve yataklarımızda çok benziyor sizinkine kaydirigubbakcemile3

saol cnm sende güle güle büyüt ikeadan almıstım benkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tavana evet ama misinayla görünmeyen bi sekilde az aşşağı sarkıtıım sanki kendi kendine duruo öleee kendi ipinden takınca kısa oluodu

ah nazlım valla sen negüsel gününü bilion iki gündür sancım var ne sancısı oldugunu ayırtedemiom benimde yakın ama nezaman bilmiommm sağ salim al bebişini kucağına canımcımm
Canımm Allah razı olsun bak bol bol dinlen yalancı sancıdan arkadaşım 3 kez gerçek doğum diye hastaneye gitti çok sorun olmuyor ama panik yaptırıyormuş olabildiğince ayaklar yukarı dinlenme saatlerin olsun..Allaha emanet vaktinde sağlıkla gelsinler bebeklerimiz
Aminn gülümm aminnnn epıdurel genel istemiyorum zaten bu şekilde anlaştık uyanıkken ..Ama çok heyecanlanıyorum bu aralar bişicik olmaz o an geçer dedi doktor bakalım kaydirigubbakcemile3

Aminnn aminnn birtanesi inşallah yolunda gider planlı proğramlı olmakta iyi ama günde bilince şafak sayar gibi zor geliyor her geçen gün kalp güp güp atıyor bende korku sıfır acayip bir duygu sevdiklerim gözümün önünde Yağmuru merak ediyorum adını koyamıyorum bu duygunun bazen anlık şeyler yaşamak daha iyi birtanesi yaa opuyorumnanaktan

Canımmm hastanede gör doğum anında pek yakınlarda olma almazlar zatende nolur nolmaz heyecanlanmaman için söylüyorum yoksa ben ablamı kapıda bekledim ama onun için dua edeceğim diye yırttım kendimi Allahım ablamı kurtar kurtar diye diye ..Şimdiki halimle gitsem kesin onu düşüneceğim diye ben ondan önce doğururdum :roflol:

canım saol...
sizin de başınız saolsun....

ayyyy nazlım ben okurken bile heyecanlandım yaaa :lepi: allahım ne kadar az kaldı inanamıyorum resmen artık gün sayıyoruzzz.... delikafaduldendelikafadulden

canım saol...
sizin de başınız saolsun....

ayyyy nazlım ben okurken bile heyecanlandım yaaa :lepi: allahım ne kadar az kaldı inanamıyorum resmen artık gün sayıyoruzzz.... delikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Evet canımın içi yaa gün sayıyoruz nerden nereyeee Allahım tamamına erdirsin.Ya siz heyecanlanınca ben daha bi heyecanlanıyorum nolucak benim bu halim kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım... polisler arabayla çıkarsalardı bi zahmet .. seni o şekilde niye yürüttüler ki yokuşta klava:
ben şeker sonucumu hatırlamıyom canım ama asistanı da biliyodur normaldeğerleri.. normal dediyse doğrudur bence....

gözün aydın canım.... benim kız daha kanala falan girmemiş ölece duruyo sağ kasık tarafımdakaydirigubbakcemile2

aseba, beratefe, destna, ebisce, EliFatihEFU, gurbetyaren, itek, krispi, mart09, Msa, nehiriver, sgumus, zeren06
alooooo niye konuşmuyosunuuuuuzzzz ???

canım ütü yapıyodum daha da bitmedi... şimdi tekrar oturucam başına... bebişin cicileri çok uğraştırıyo yaw minik minik

elif ben görsem ben de beşik sanabilirdim gıııı adamnerden bilsinkaydirigubbakcemile3

ne güsel işte şanslısın bizimkiler bir daha doğurmasınlar diye tam bir hast.havası veriyorlar
ama türk milleti durmuyor yine doğuruyor walla her koşulda her şartta:roflol::roflol:

:roflol::roflol: heee itek sana katılıyom.. burda öyle olsa her yıl birer tane doğururlar mutlaka:roflol:

canım bir kişi arada kalıp kalp krizinden hayatını kaybetmiş yaaa:çok üzgünüm: iyiki denk gelmemişsin

gözün aydın nazlıcım ..

ben olsam giderdim canım...

ben ütüye devam ediyorum kızlar....yoruldum ama bugün bitirmem lazım bu işi:sinifsinif:

canım senin sata göre ne zamandı doğum tarihi ? bi hafta öncesinde mi oluyo şimdi ?? benim de büyük ihtimalle sezeryan olucak.. cadı kızımın dönmeye hiç niyeti yok :)) 15 kasım benim beklenen doğum tarihi... 19 unda kontrolüm var... o zamana kadar dönemzse heralde sezeryan için gün verir ...

canım ütü yapıyodum daha da bitmedi... şimdi tekrar oturucam başına... bebişin cicileri çok uğraştırıyo yaw minik minik

kolay gelsin canımmm.....:1hug:
evt ama çokkk zevkliiii opuyorumnanaktan bi de misss gibi kokuyo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Evet canım sata göre 10 gün oluyor kasım 2si görünüyordu ama sezeryan netleşince 10 gün öne alıyorlar zira boşu boşuna sancı çekme ağrın sızın olmasın önceki sezeryana etkisi olmasın vsvsvs gibi sebeplerle yapılıyor..İlk bebeklerde tam günündede alınabiliyor 1 gün öncesindede canım benim daha önce oğlumda sezeryan olmam bir hafta öncesine etken ama şuda var tarihi kendin koyabiliyorsun..En güzel tarih sezeryanda 38+2 lerde başlıyor sonuna kadar seçim size ve gelişmelere bağlı bazen son andada dönebiliyorlar hayırlısı olsun birtanem nasıl iyi olacaksa bizler için bebeklerimiz için o olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy iyice heyecanlandımmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool: benim 1 kasım da 38 bitmiş oluyo....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

şimdi kontrole gidene kadar ölücem meraktan

:roflol:
inşallah bıran önce gecer igleşir üzülme yaa sende :teselli:

akannehir akannehir akannehir anan veteriner miiiiiii :1shok: :1shok:
heee gııı varsa bi arıza hallediveriri
ayyy ne tatlı yaaa gözlesin babasının yolunuu
ay ben onları aşk içinde görsemmest olurun gııı :asigim:

ay kuzum beniiiiimmmm sen kendini ne suçluyon nan falla şunun şurası kaç kere görüşmüşlüğümüz var ama ben senin herkes için nasıl iyilik düşünen bi insan olduunu hemen anladım nan benim için bile elinden geleni yapmaya ççalışıyoon çok seviyom kız senii :1hug:

ayy ebişimm ne kaa fena oldun allah bilir kuşumm :teselli:
takma bak gerçek yüzünü görmüş oldunn opuyorumnanaktan

maşallahhh kartanem kızzz bebişeeeeeeee
sabret cnm şurda 3 gün kaldı ha gayrettt sositososito

kartanesı maşallah kızına tonbiş olcak ben bayılırım tombiş bebeklere kaydirigubbakcemile3 benımkıde 1886 mıs bugun gıttım

oyy maşallah kızzz yaman beyimizeeee :Saruboceq::Saruboceq:

vereliniortak benim dr.dedi nann zemuszemus

hah işte milletin öle sırtı ağrıyomuş ben de kesin alcam

kaydirigubbakcemile5 bende alcam yaaaaaa :kedi:

anamm fatomm zor kurtardın paçayı heeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah korumuş kızzz şükürrr :Saruboceq:

hee maşalalhhh
elifim normal olursa ne güzellllll :lepi::lepi:
kızz gelem bari bendee alamanyayaaaaa kaydirigubbakcemile3

asebamm başınız sağolsun cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

ohhhh nazlım çok şükürrrr :Saruboceq::Saruboceq:

kolay gelsin canımmm.....:1hug:
evt ama çokkk zevkliiii opuyorumnanaktan bi de misss gibi kokuyo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy uniimmm benim kociş diyokiiii daha bebiş yokken her yer bebiş kokuyoo opuyorumnanaktan
bi bilsekii ben artık bütün çamasırları dalin yumuşatıcılan yıkıyommm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

edoooşşşş nerdeydin kıssss ?? emzirme yastığı almaya mı gittin yoksa :roflol::roflol::roflol:

yok gııııı :roflol::roflol:
temizliklen uğrasımmm yaaaaa mafoldumben yarın kadın gelicekk ama ben bugünden mahvoldum yaaaa mafoldumbenmafoldumben

Kartanem sen beni heç sevmisin annadım nann senağlamasenağlama telefonunu bile vermemişin bağaaaa senağlama arıcadım senii baktım yokkk senağlama

anaaam fatom gıı şimdi haberleri izlerken aklıma geldiydin gııı dedim naptı acep bu hatıınn
ay allah korumuş genee
pislikler yaaa :mymeka:

ooh oh gözün aydıııııınnnn kanala yerleşmişmiiiii seninki deeee akannehir
ay benimki daha inmemiş doğmucak gaabaa :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…