nehrivercim güle güle büyüsün meleğin çok şirin olmuş şifonyerimiz aynı dolap ve yataklarımızda çok benziyor sizinkine kaydirigubbakcemile3
saol cnm sende güle güle büyüt ikeadan almıstım benkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Canımm Allah razı olsun bak bol bol dinlen yalancı sancıdan arkadaşım 3 kez gerçek doğum diye hastaneye gitti çok sorun olmuyor ama panik yaptırıyormuş olabildiğince ayaklar yukarı dinlenme saatlerin olsun..Allaha emanet vaktinde sağlıkla gelsinler bebeklerimizah nazlım valla sen negüsel gününü bilion iki gündür sancım var ne sancısı oldugunu ayırtedemiom benimde yakın ama nezaman bilmiommm sağ salim al bebişini kucağına canımcımm
Aminn gülümm aminnnn epıdurel genel istemiyorum zaten bu şekilde anlaştık uyanıkken ..Ama çok heyecanlanıyorum bu aralar bişicik olmaz o an geçer dedi doktor bakalım kaydirigubbakcemile3ay ne güzel olmuştur kimbilir bende bi yelek örebildim sadece saolsun babanem çok güzel şeyler ördü
nazlıcım hadi bakalım herşey gönlünce olsun hayılrısıyla kucağına alıcan yağmuru spinalmı düşünüyosun genelmii
oooohhh ne güzel yaaa herşey belli olmya başladı canım planlı programlı oluncada ne güzel olurinşallah herşey yolunda gider nazlı
heee iyi o zaman fazla karıştırmayam 140 sa eğer sınırı 117 iyi sağol kuşum
ayy canım yaa bende heyecan yaparım diye heeç gezmek istemiyom vallahi
herşey yolunda yanee ooohh odamızda ayrılmış ooohh ne güzel
yengem doğuracak onun yanına gidecem yaa görümcem sen hastaneye gitmesen
heyecan felan yaparsın dioo ama yiğenimi ilk doğduğunda görmek istiyorumm
elifciğim gözünaydın canımm
krispi sağ salim gelebilmiş neyseki canımm
unim köpeğiniz içinde sevindim inşallah düzelir tedaviden soora
bende yimeğimi yaptım kociş yeemk yapma kilo aldım dioo ama içim elvermiyoo
sadece salata yap yeter bana dioo ama ben duramıyom salata yapayım derken bi bakıyom yemek yapmışımkaydirigubbakcemile3
ayy kuzenimin keyınvalidesi ölmüş 30-40 dk mesafede oturuyolar kocasınıda benim kociş seviyoo
aşam onlara başsağlığına gidecez galiba
Kızlar eve yeni geldim herşey yolunda çok şükür nstde hiç bir sorun yok Maşallahh
Ayın 19 kontrol ve sonrası doğum..Hastaneye gittik yerimizi ayarladık sezeryan olunca çok güzel süit bir oda oldu tertemiz herşey yolunda ama ben bir heyecanlandım hastaneye gidince anlatamam 2,lerde doktor anneler daha farklı daha panik oluyor diyor doktor rengim bile bembeyaz olmuş ama ne zaman doğuma giriyor herşeyi unutuyorlar mutlu mesut oluyorlar dedi..
Ekip çok cici çok sevimli başhekim zaten süper moral verdi doktorumuzda öyle kısaca herşey yolunda...Kaldı 1 kontrol hem ultrason hem nst vee haydi bakalım Doğuma hayırlısı inşallahhhhhhhhhh ..Allahım sağlıkla kurtarsın..:Saruboceq:
canım saol...
sizin de başınız saolsun....
ayyyy nazlım ben okurken bile heyecanlandım yaaa :lepi: allahım ne kadar az kaldı inanamıyorum resmen artık gün sayıyoruzzz.... delikafaduldendelikafadulden
resim nasıl ekliyorduk :uhm:
selam kızlar ben geldüm naber nasılsınız
bugün şeker yüklemesi için gittim hastaneye ben yaptırmamıştım doktor dün illa yapılacak dedi bende tamam dedim geç oldu biraz emme kurtulamadık yine tadoktorun yakasından
gittimiçtim o şkerli veleti midem döndü bir anda allahtan kusmadım kussam bi daha içmek zorunda kalacadım neyse 1 saat sonra kan verdim sonuçları bekleyemedim gidem dedim telden öğrenirim
anam taksiye binecem almiler taksiciler taksime gitmiii gösteri var dedi orası karıştı dedi ben gidemem
napacam ben dedim bari karaköye kadar bırak dedim ordan ben çıkarım dedim tamam dedi karaköye bıraktı abla sen nasıl eve gidecen dedi orası çok karışık ne bilem dedim sokaktamı bekleyecem kocişin büfesi karaköydeydi onun yanına gitttim dedi ben getirim seni anam eve çıkmak için uuzzuuunca bi yokuşu çıkmak zorundayız öldüm öldüm o yokuşu çıkana kadar polisler eşliğinde çıktık yokuşu boğazlarımız yandı çıkana kadar biber gazından benim için işkenceydi bugün eve attım ya kendimi çok şükür dedim şimdi bunun üstüne bide şeker yüklemesi yüksek çıkarsa sinmirden patlayacam sonuçları öğrenmek için aradım doktoryn asistanı şeker yüklemesi 117 çıktı dedi normal dedi 100 gr lığa gerek yok dedi
kızlar sizinki kaç çıktı acaba hiç hatırlıyormusunuz
biz geldik doktordan kizimlaa
öncelikle hersey yolunda cok sükür plasenta yüzünden cekilmis kafasinin arkasina gecmis, normal dogumu engelleyen bir durum yok:lepirensesim rahim kanalina cok güzel yerlesmis kafasi assa bakiyo,sanci makinasina girdim masallahimiz var hic sancim cikmadi cati muayenesi yapti doktor acilmada yok:dance:hersey yolunda gidiyo dedi...ordan dogum yapicagim hastaneye gectim dogumhanaleri gezdim ayyy öyle güzel dogumhaneler varki o an dogurasim geldi..ben öyle catalin üstünde falan dogurturlar diye beklerken hicbir dogumhanede catal yoktu.dogum tekniklerine bayildimzemuszemus,tertemiz ayri ayri birsürü oda..insallah ben dogum yaparken kimse olmazda istedigim odayi secebilirim:roflol:
ayrica son randevudan beri hic kilo almamis olmamda doktor tarafindan takdir edildizemuszemus
bizden bukadarr sizde ne var ne yok
nehiriver dogurmadi insallah daha
aseba, beratefe, destna, ebisce, EliFatihEFU, gurbetyaren, itek, krispi, mart09, Msa, nehiriver, sgumus, zeren06
alooooo niye konuşmuyosunuuuuuzzzz ???
daha gelmeye niyeti yok cok sükür benide rahatlatti gecen randevuda baya bi gerilmistim
yalniz dogumhaneyi gezerken komik bisey oldu hani su yukardan assagi kalin bir bez parcasi asiyolarda sancin varken ona asiliyosun esim onu salincak sandiakannehirebeye soruyo bu salincak ne ise yariyo diye ebe gülmeye basladi o salincak degil sanciyi azaltsin diye anne icin düsünülmüs bise dedi..bend ededim ihtiyacim yok ben senin ellerini kollarini parcalarimkaydirigubbakcemile3
ne güsel işte şanslısın bizimkiler bir daha doğurmasınlar diye tam bir hast.havası veriyorlar
ama türk milleti durmuyor yine doğuruyor walla her koşulda her şartta:roflol::roflol:
abuuuuu kızlar anam neler olmuş neler iyiki hastanede kalmışım varya herşeyde bi hayır vardır anam bizim buraları talan rttiler yavvv apartmana girmişler polislerle çatışmılar apartmanın içinde şimdi anlatıyolar bana iyikide yoktun dediler anam ben kesin korkudan doğurmuştum haaaa burda olsaydım komşunun evini taşlamışlar allahım allahım iyiki hastanedeydim
Kızlar eve yeni geldim herşey yolunda çok şükür nstde hiç bir sorun yok Maşallahh
Ayın 19 kontrol ve sonrası doğum..Hastaneye gittik yerimizi ayarladık sezeryan olunca çok güzel süit bir oda oldu tertemiz herşey yolunda ama ben bir heyecanlandım hastaneye gidince anlatamam 2,lerde doktor anneler daha farklı daha panik oluyor diyor doktor rengim bile bembeyaz olmuş ama ne zaman doğuma giriyor herşeyi unutuyorlar mutlu mesut oluyorlar dedi..
Ekip çok cici çok sevimli başhekim zaten süper moral verdi doktorumuzda öyle kısaca herşey yolunda...Kaldı 1 kontrol hem ultrason hem nst vee haydi bakalım Doğuma hayırlısı inşallahhhhhhhhhh ..Allahım sağlıkla kurtarsın..:Saruboceq:
ayy canım yaa bende heyecan yaparım diye heeç gezmek istemiyom vallahi
herşey yolunda yanee ooohh odamızda ayrılmış ooohh ne güzel
yengem doğuracak onun yanına gidecem yaa görümcem sen hastaneye gitmesen
heyecan felan yaparsın dioo ama yiğenimi ilk doğduğunda görmek istiyorumm
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Evet canımın içi yaa gün sayıyoruz nerden nereyeee Allahım tamamına erdirsin.Ya siz heyecanlanınca ben daha bi heyecanlanıyorum nolucak benim bu halim kaydirigubbakcemile3
canım ütü yapıyodum daha da bitmedi... şimdi tekrar oturucam başına... bebişin cicileri çok uğraştırıyo yaw minik minik
canım senin sata göre ne zamandı doğum tarihi ? bi hafta öncesinde mi oluyo şimdi ?? benim de büyük ihtimalle sezeryan olucak.. cadı kızımın dönmeye hiç niyeti yok :)) 15 kasım benim beklenen doğum tarihi... 19 unda kontrolüm var... o zamana kadar dönemzse heralde sezeryan için gün verir ...
Evet canım sata göre 10 gün oluyor kasım 2si görünüyordu ama sezeryan netleşince 10 gün öne alıyorlar zira boşu boşuna sancı çekme ağrın sızın olmasın önceki sezeryana etkisi olmasın vsvsvs gibi sebeplerle yapılıyor..İlk bebeklerde tam günündede alınabiliyor 1 gün öncesindede canım benim daha önce oğlumda sezeryan olmam bir hafta öncesine etken ama şuda var tarihi kendin koyabiliyorsun..En güzel tarih sezeryanda 38+2 lerde başlıyor sonuna kadar seçim size ve gelişmelere bağlı bazen son andada dönebiliyorlar hayırlısı olsun birtanem nasıl iyi olacaksa bizler için bebeklerimiz için o olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
heee gııı varsa bi arıza hallediveririinşallah bıran önce gecer igleşir üzülme yaa sende :teselli:
akannehir akannehir akannehir anan veteriner miiiiiii :1shok: :1shok:
ayyy ne tatlı yaaa gözlesin babasının yolunuuaynen öyle tam bir babacı walla senin kıs doğsun görürsün nasıl yol gözleyecek kıs
ayy artık düğme yaptırdım istediğimde kapatıyorum kimse rahatsız edemiyor
ewet yaaa ben eneste niye akıl edemediysem:mymeka:
neyse tecrübe kazanmış oldum:roflol:
evet ama hiç beklemiyodum yaa çok üsüldüm ben demekki kötü birimiyim acaba insanları rahatsız mı ediyorum ki ne biliimm
sağol canım benim yaaa kimse için aklımın ucundan 1 damla kötü bişi geçmio benim ama nie böle oluyo ki ben de onu rahat ettireyim sıkıntı yaşamasın diye 2 gün hamile hamile gittim onun yerinde çalıştım işim olmadığı halde müşteriye falan baktım şu halde aslında bu da ayıp yapılanlar söylenmes ama bunları yapmam mı sorun oldu ki annamadım.:çok üzgünüm:
kızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben
yok itekciim daha doğurmadım daha da doğurmıcaamışım gııııı
kanala manala inmemiş benim hatın gız
dr bu suyun bolluğu nerden beele diii
çok sağlıklımışş maşallahh dedimki bana son günlerde hareketi azalddı gibi geliii
yuh daha nolsun bu haftalara göre çok hareketli dedi
kilosu 2845 olmuş 3500 doğar zamanını beklerse dedi
bakalım doğurtabilecemmi dedi akannehir
aboo o zaman ben yemeyem gari dedim kaydirigubbakcemile3
soracıma yemek sonrası çok halsizleşiyom dedim demekki çok yiyon az ve sık yicen dedi
tüm kan mide ve barsaklara gidimiş o zaman bu da hipotansiyona sebep olimiş bebeğe de zararlımış
ay gaaba ben çok ve sık yiyom yaa akannehir
izne de ayrılma daha iyisin 1 hafta daha dayan dedi gııı yarın gene işe gidiyik yaane
kartanesı maşallah kızına tonbiş olcak ben bayılırım tombiş bebeklere kaydirigubbakcemile3 benımkıde 1886 mıs bugun gıttım
inş.tedavisi güsel geçerde birşey yapmaya gerek kalmaz canım
yaaa kıslar şu emzirme yastığını aklıma iyi soktunuz haaa enesi emzirirken çok sırtım ağrımıştı bunda bari alıyımda bu sorundan kurtulayım ne kadarmış bi bakıyım netten
hah işte milletin öle sırtı ağrıyomuş ben de kesin alcam
selam kızlar ben geldüm naber nasılsınız
bugün şeker yüklemesi için gittim hastaneye ben yaptırmamıştım doktor dün illa yapılacak dedi bende tamam dedim geç oldu biraz emme kurtulamadık yine tadoktorun yakasından
gittimiçtim o şkerli veleti midem döndü bir anda allahtan kusmadım kussam bi daha içmek zorunda kalacadım neyse 1 saat sonra kan verdim sonuçları bekleyemedim gidem dedim telden öğrenirim
anam taksiye binecem almiler taksiciler taksime gitmiii gösteri var dedi orası karıştı dedi ben gidemem
napacam ben dedim bari karaköye kadar bırak dedim ordan ben çıkarım dedim tamam dedi karaköye bıraktı abla sen nasıl eve gidecen dedi orası çok karışık ne bilem dedim sokaktamı bekleyecem kocişin büfesi karaköydeydi onun yanına gitttim dedi ben getirim seni anam eve çıkmak için uuzzuuunca bi yokuşu çıkmak zorundayız öldüm öldüm o yokuşu çıkana kadar polisler eşliğinde çıktık yokuşu boğazlarımız yandı çıkana kadar biber gazından benim için işkenceydi bugün eve attım ya kendimi çok şükür dedim şimdi bunun üstüne bide şeker yüklemesi yüksek çıkarsa sinmirden patlayacam sonuçları öğrenmek için aradım doktoryn asistanı şeker yüklemesi 117 çıktı dedi normal dedi 100 gr lığa gerek yok dedi
öncelikle hersey yolunda cok sükür plasenta yüzünden cekilmis kafasinin arkasina gecmis, normal dogumu engelleyen bir durum yok:lepirensesim rahim kanalina cok güzel yerlesmis kafasi assa bakiyo,sanci makinasina girdim masallahimiz var hic sancim cikmadi cati muayenesi yapti doktor acilmada yok:dance:hersey yolunda gidiyo dedi...ordan dogum yapicagim hastaneye gectim dogumhanaleri gezdim ayyy öyle güzel dogumhaneler varki o an dogurasim geldi..ben öyle catalin üstünde falan dogurturlar diye beklerken hicbir dogumhanede catal yoktu.dogum tekniklerine bayildimzemuszemus,tertemiz ayri ayri birsürü oda..insallah ben dogum yaparken kimse olmazda istedigim odayi secebilirim:roflol:
ayrica son randevudan beri hic kilo almamis olmamda doktor tarafindan takdir edildizemuszemus
elifciğim gözünaydın canımm
krispi sağ salim gelebilmiş neyseki canımm
unim köpeğiniz içinde sevindim inşallah düzelir tedaviden soora
bende yimeğimi yaptım kociş yeemk yapma kilo aldım dioo ama içim elvermiyoo
sadece salata yap yeter bana dioo ama ben duramıyom salata yapayım derken bi bakıyom yemek yapmışımkaydirigubbakcemile3
ayy kuzenimin keyınvalidesi ölmüş 30-40 dk mesafede oturuyolar kocasınıda benim kociş seviyoo
aşam onlara başsağlığına gidecez galiba
abuuuuu kızlar anam neler olmuş neler iyiki hastanede kalmışım varya herşeyde bi hayır vardır anam bizim buraları talan rttiler yavvv apartmana girmişler polislerle çatışmılar apartmanın içinde şimdi anlatıyolar bana iyikide yoktun dediler anam ben kesin korkudan doğurmuştum haaaa burda olsaydım komşunun evini taşlamışlar allahım allahım iyiki hastanedeydim
kolay gelsin canımmm.....:1hug:
evt ama çokkk zevkliiii opuyorumnanaktan bi de misss gibi kokuyo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
edoooşşşş nerdeydin kıssss ?? emzirme yastığı almaya mı gittin yoksa :roflol::roflol::roflol:
anaaam fatom gıı şimdi haberleri izlerken aklıma geldiydin gııı dedim naptı acep bu hatıınnselam kızlar ben geldüm naber nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?