2009 Kasm Anneleri

:icecream::icecream::icecream:
yok kıız benimki döneli 1 ayı geçiyooo
ama kanala girmemiş daha zaten girmesin de kız kanala doğağı zaman girer daha 4 haftası var :roflol:
kanalin basina girsin yeter gerisini dogum sirasinda kendisi halledicek zaten...
sezeryan mi olcan normali mi beklicen

başkalrının ne dediğine bakma. sen zaten her türlü araştırmanı yaptın. kendi kararını kendin ver. bizdede aynı şey var. bir ablam epidural diyo diğeri sezeryan diyo. hepsine hıhı tamam diyom valla

benim doktor diyo kimseye sezeryan tavsiye etmem insanlar tas devrinde nasil normal yolla doguruyolardi diye..kimsenin lafina bakmayin dedi epidural mis baska yöntemlermis herkeste farkli etkiler birakir dedi

kız edoşş ne tıkınıyin nan
benim evdee heç bişey yokk :çok üzgünüm:
az önce arkidiş aradı domatesli makarnaylan cacık yapmış gel yiyek diyyiiii cokacimcoookoraya mı gitsem acepp CADIARZU

amin canim simdiye kadar hic fire vermedik cok sükür bitek duru aceleci cikti gerisi cok istikrarli sürüdüyo hamileligini masallah hepimizeee

benim dr da aynısını diyor. eğer diyor bebeği strese sokacak bi durum yoksa normal doğum yapılmalı

ayy edoşumm aynen bendee bittim
kendini ne aç bırakıyon al sana zopaaaklava:
bu zopada banaa klava: çünkü bende zabah kahvaltısıylan duruyomm :1ninca:

delikafadulden sen delüü ben sendede delüüüüü delikafadulden

cnm yaa dinleme kimseyii beeee :umursamaz::umursamaz:

neee hem bişe yemedin hem de perdeleri mi ütülediiinnn :mymeka:
ben anama ütülettim fallaaa normal kıyafetleri ütüleyemiyom gııı onu nasıl ütüliceem akannehir

hee gıı ne edem benim anam yanımdamı nan mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:
anaa bi hamile karu vardı yüzünü gözünü bağlamış anam dedimdi karnı burnunda yaptıı işe bak o fatomuşmu gııı :roflol:

:roflol::roflol: ben kaçudum nannn :roflol::roflol:

anammm nasıl yaptın kıs o kadar işiiii akannehir ben yoluma yürüyemiyorummm kaydirigubbakcemile3

ne gerek vardı yaa lülülülülülü
sana özel msj attım mamanı bitirince bi bak hele....

napam unim yaaa kadın gelenmden mecbur bunları yapmam lazımdııı :kedi::kedi:
anam dur hemen bakam msjımaaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: ayy bende bugün yiyem mutlu edem oğlumuuuu :lepi:

kız edoşş ne tıkınıyin nan
benim evdee heç bişey yokk :çok üzgünüm:
az önce arkidiş aradı domatesli makarnaylan cacık yapmış gel yiyek diyyiiii cokacimcoookoraya mı gitsem acepp CADIARZU

anam demeyem nan tubikkk :kedi:
amaa ben bişe yapamadım iş güçten kocişim ısmarladııı :kedi::kedi:

anaaaammmmm sabah beri bişe yimedim şimdi yedim bayılcammm akannehirakannehirakannehir
ayy bi daa bu kaa aç kalmıcamm akannehir

tabi yaaa normal gibisi varmizemuszemuszemuszemuszemuszemus
nce o aci cekiliyo evet ama sonrasi cok rahatmis her acidan.....kaydirigubbakcemile5

canım o da değişiyo kişiden kişiye...benim arkadaşım hem normal hem sezeryan doğum yaptı... normalde ömrümden ömür gitti sezeryan kadar rahat bişey yok diyo...

kızlar az önce annemle görüştük telefonda, ablamın kaynanası birsürü hediye almış oğluma anneme getirmiş götür giderken diye. çok sevindirik oldum valla. kadını 1 yıldır görmüyom bile ama düşünceli insan işte bi başka oluyo. battaniye bile örmüş kadın. kimisinin öz kaynanası yapmazken kadın gelininin kardeşine yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…