- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ben gene dayanamadım malum tatlı şeyden yedim... kızım ağzımdan çıkıcak birazdan...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu kadar sevineceğini bilsem daha önce yerdim yahu kaç saattir tutuyorum kendimi :roflol::roflol::roflol:
kanalin basina girsin yeter gerisini dogum sirasinda kendisi halledicek zaten...yok kıız benimki döneli 1 ayı geçiyooo
ama kanala girmemiş daha zaten girmesin de kız kanala doğağı zaman girer daha 4 haftası var :roflol:
başkalrının ne dediğine bakma. sen zaten her türlü araştırmanı yaptın. kendi kararını kendin ver. bizdede aynı şey var. bir ablam epidural diyo diğeri sezeryan diyo. hepsine hıhı tamam diyom valla
bağaneee bağaaneee bakmıcam iştee:dilcikar::mymeka:önceki sayfaya bak nan
tubiiiiiiiiikkk önceki sayfaya bak dedim saa :mymeka:
Bilemiyorum canım yaa durum şimdilik öyle gösteriyor ama bebeişlerden birisi acele etmezse sağlıkla zamanında gelsinler tek dileğimiz bu :Saruboceq: :Saruboceq:
İzlememeklede en doğrusunu yapıyorsun ya ben haberleri bile seğretmekten nefret ediyorum artık yok burada şu buna saldırdı yok şunu öldürdü neler bu insanlara nereye gidiyoruz anlamıyorumsenağlama
:icecream::icecream::icecream:
kanalin basina girsin yeter gerisini dogum sirasinda kendisi halledicek zaten...
sezeryan mi olcan normali mi beklicen
benim doktor diyo kimseye sezeryan tavsiye etmem insanlar tas devrinde nasil normal yolla doguruyolardi diye..kimsenin lafina bakmayin dedi epidural mis baska yöntemlermis herkeste farkli etkiler birakir dedi
ayy edoşumm aynen bendee bittim
kendini ne aç bırakıyon al sana zopaaaklava:
bu zopada banaaklava: çünkü bende zabah kahvaltısıylan duruyomm :1ninca:
yaa hiç kimse epidural yaptırmamı istemiyo herkes bagırıp cıkıyo
anlamıyorum eger bu benim basıma gelicekse baska sekildede gelir diyorum
ama bi turlu anlatamıyorum
herkes tutturmus bişi gidiyo kafam karıstı artık
neee hem bişe yemedin hem de perdeleri mi ütülediiinnn :mymeka:
ben anama ütülettim fallaaa normal kıyafetleri ütüleyemiyom gııı onu nasıl ütüliceem akannehir
:roflol: :roflol: :roflol:
anaa bi hamile karu vardı yüzünü gözünü bağlamış anam dedimdi karnı burnunda yaptıı işe bak o fatomuşmu gııı :roflol:
anammm nasıl yaptın kıs o kadar işiiii akannehir ben yoluma yürüyemiyorummm kaydirigubbakcemile3
ne gerek vardı yaa lülülülülülü
sana özel msj attım mamanı bitirince bi bak hele....
ben gene dayanamadım malum tatlı şeyden yedim... kızım ağzımdan çıkıcak birazdan...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu kadar sevineceğini bilsem daha önce yerdim yahu kaç saattir tutuyorum kendimi :roflol::roflol::roflol:
kız edoşş ne tıkınıyin nan
benim evdee heç bişey yokk :çok üzgünüm:
az önce arkidiş aradı domatesli makarnaylan cacık yapmış gel yiyek diyyiiii cokacimcoookoraya mı gitsem acepp CADIARZU
benim dr da aynısını diyor. eğer diyor bebeği strese sokacak bi durum yoksa normal doğum yapılmalı
başkalrının ne dediğine bakma. sen zaten her türlü araştırmanı yaptın. kendi kararını kendin ver. bizdede aynı şey var. bir ablam epidural diyo diğeri sezeryan diyo. hepsine hıhı tamam diyom valla
yaa deli olucam mesaj kutum boş ama % 98 dolu görünüyo nasıl oluyo ???????
tabi yaaa normal gibisi varmizemuszemuszemuszemuszemuszemus
nce o aci cekiliyo evet ama sonrasi cok rahatmis her acidan.....kaydirigubbakcemile5
cnm yaa dinleme kimseyii beeee :umursamaz::umursamaz:
:
canım o da değişiyo kişiden kişiye...benim arkadaşım hem normal hem sezeryan doğum yaptı... normalde ömrümden ömür gitti sezeryan kadar rahat bişey yok diyo...
hatta bu yüzdendee sana msj gönderilemiyooo :roflol::roflol::roflol:
yaa bu on gun gecmez simdi
bebişimi cok merak ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?