2009 Kasm Anneleri

hade nban ordan bende seni gördüm bi lokantada tıkıştırşidin yine yaaa ne gaz bombasıda etkilemidi seni anam:roflol::roflol:

ayy edoşumm aynen bendee bittim
kendini ne aç bırakıyon al sana zopaaaklava:
bu zopada banaa klava: çünkü bende zabah kahvaltısıylan duruyomm :1ninca:

yaa hiç kimse epidural yaptırmamı istemiyo herkes bagırıp cıkıyo
anlamıyorum eger bu benim basıma gelicekse baska sekildede gelir diyorum
ama bi turlu anlatamıyorum
herkes tutturmus bişi gidiyo kafam karıstı artık

ya göbek deliği aşada olunca mı bebiş aşada annamıyom yaa -tatlicadiarzu-
kartanemm yaa 2 saattir data hattı kesildi bi soramadım kısçeni nasılmış yaramaz ? arada ki sayfaları da açamıyom neyse eve gidiim evden daha rahat konuşuruz
canıım bebiş iii çok şükürr 2850 olmuşş oynayıp duruyodu bu haftadaki bi bebeğe göre baya hareketlimiş bi de suyu çokmuş zillinin yeri geniş yaani :roflol:

neee hem bişe yemedin hem de perdeleri mi ütülediiinnn :mymeka:
ben anama ütülettim fallaaa normal kıyafetleri ütüleyemiyom gııı onu nasıl ütüliceem akannehir

hade nban ordan bende seni gördüm bi lokantada tıkıştırşidin yine yaaa ne gaz bombasıda etkilemidi seni anam:roflol::roflol:

hiçte bi kere şekerimm ben evdeydim bugünn:dilcikar:
sen kendin dedin dedin gaz bombalarının arasında kaldım diyee
ölee anarşi yaratırsan olacağı buyduu karnındaki bebedende mi utanmadın nan :roflol:

tubiiik nan sende mi gııııı allah canınızı almıyaaa kafaltıyla durilermmişşşş
dr baa az ve sık yicen dedi gııı ona göre haaa

Canımmm Allah razı olsun hepimiz için hayırlısı Rabbimden sağlıkla kurtulalım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

bak bakk bu kartanesii bağaa yine heçç bakmıyiiiiii lmaz:
bundan soraa bende sağaa bakmiyim nan :dilcikar:

hiçte bi kere şekerimm ben evdeydim bugünn:dilcikar:
sen kendin dedin dedin gaz bombalarının arasında kaldım diyee
ölee anarşi yaratırsan olacağı buyduu karnındaki bebedende mi utanmadın nan :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
anaa bi hamile karu vardı yüzünü gözünü bağlamış anam dedimdi karnı burnunda yaptıı işe bak o fatomuşmu gııı :roflol:

anammm nasıl yaptın kıs o kadar işiiii akannehir ben yoluma yürüyemiyorummm kaydirigubbakcemile3

mama yiyorum kızlarrr kaydirigubbakcemile2

ne gerek vardı yaa lülülülülülü

sana özel msj attım mamanı bitirince bi bak hele....

ayy bi yemek yeyim dedim ceneniz düsmüs yine masallah...laelaelaelaelae

dogum öncesi bakmayin öyle seylere herkeste ayni olmaz, bugün esim doktora ben ona dogum videosu indiriyorum ama izlemek istemiyo dedi, doktorda hakli niye izlesin ki dedi benimkinede firca cektisositososito
nazlida iyi haberlerle dönmüs ayy ilk o dogurcak galiba
kartanem sende doktordaymissin bugün galiba halami ters dönmemis kizcen nekadar yavas bebk seninki yaa

ben gene dayanamadım malum tatlı şeyden yedim... kızım ağzımdan çıkıcak birazdan...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu kadar sevineceğini bilsem daha önce yerdim yahu kaç saattir tutuyorum kendimi :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
nan benim göğsümün altından ölçmeye başlasam anca yapıyo 1 karış 4 parmak :roflol:

yok kıız benimki döneli 1 ayı geçiyooo
ama kanala girmemiş daha zaten girmesin de kız kanala doğağı zaman girer daha 4 haftası var :roflol:

başkalrının ne dediğine bakma. sen zaten her türlü araştırmanı yaptın. kendi kararını kendin ver. bizdede aynı şey var. bir ablam epidural diyo diğeri sezeryan diyo. hepsine hıhı tamam diyom valla

Bilemiyorum canım yaa durum şimdilik öyle gösteriyor ama bebeişlerden birisi acele etmezse sağlıkla zamanında gelsinler tek dileğimiz bu :Saruboceq: :Saruboceq:
İzlememeklede en doğrusunu yapıyorsun ya ben haberleri bile seğretmekten nefret ediyorum artık yok burada şu buna saldırdı yok şunu öldürdü neler bu insanlara nereye gidiyoruz anlamıyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…