2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol:roflol::roflol:

benimki de çamaşırları ilk yıkayıp astığım gün diyoki bebeklerin bütün foyası çıktı ortaya, demek bu şerefsizler deterjan kokuyomuş ben de bebek kokusu diye bişey var sanıyodum :roflol::roflol::roflol:

ayyy iyice heyecanlandımmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool: benim 1 kasım da 38 bitmiş oluyo....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

şimdi kontrole gidene kadar ölücem meraktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayırlısııııı heyecanlanıp benide burada hoplatma yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 1 Kasımdan sonra geri sayım başlar birtanesi bakarsın dönüverir dönmezsede gününe yakın bir tarih olur inşalllah hayırlısı
Canımmm çok şükür hemde..:Saruboceq:
Kartanesinin durumunuda sayende okumuş oldum çok sevindim maşallahhhhh Allahım nazardan saklasın hepimizi :Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr yaa odada bitti ya kendimi boslukta hissediom dubamın sekerleri gelsede oturup onlarla oayalansam sancılana sancılanaaa :))))

kartanesi gııı odanın resimlerini koydum sonunda becerip az karanluk cıktılar ama neysee

nerden kız 1 karış 4 parmak
benim göbek deliğimden aşası 1 karış bile yok kafamçokkarıştı

abooo pislikleeeerrr

:roflol::roflol::roflol: anaaa heç bu açıdan bakmadımdıııı :roflol::roflol::roflol:

unimm odamızı gördün verinmi kızzııııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asıl sen baa vermemişin gııı :mymeka:
reeboka gittim arıcadım sizi emmeee bi tane bile kalmamış şok oldum yaa
tabii bissürü eşofman var baya indirimli aslında 50ye 70e falandı galiba ama öle 20liklerden heçbişe yoktuu :sinifsinif:
:roflol: :roflol: :roflol:

ayyy kızlar cok sewındım hewrsey yolunda sızlerın az kaldı amma benım daha cok varrrr ....en son gun 29 kasım uyyyyyyyyyyy
zaman gecmıyyo....

napiyinizz nan karularrr laelaelaelaelae
ben bugün mutfakımıı temizledim zemuszemus
ama çok yorulmuşum heeee :sinifsinif: belim ağrıyiii :sinifsinif:

kızlar kanal 7 yi acın

he kızlar bende kanal 7 yi açın dicektim epidural anestezi kurbanı konuşiii ikbal gürpınarın programında allahım yaaa iyice tırstım haaa epiduralden:1no2:

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Doğum önü aferinnn ne güzel şeyler izliyorsunuz siz bakimklava:klava:
Allahım korusun nerde varsa bu yolda oyalamasın olabildiğince uzak durun bu tür şeyler demiyormuyum ben size klava:
Hiç hoş diil hiç hoş diilllll sanki hiç olmayan birşeymiş gibi lanse edilmesi ne kadar kötü kötükedihüso
Doktorla detayla konuştuk vurulan yerde ne sinir var ne birşey var ama içimizi cızlatıyorlar bence işin doğrusunu anlatacak doktorlar bütün bayanlardan bu korkudan kurtulacak epıdurel sadece doğumda kullanılmıyor herşeyde kullanılıyor birçok ameliyatta Allahım hepimizi korusun :Saruboceq::Saruboce
q::Saruboceq:

he kızlar bende kanal 7 yi açın dicektim epidural anestezi kurbanı konuşiii ikbal gürpınarın programında allahım yaaa iyice tırstım haaa epiduralden:1no2:

bakma nann :mymeka::mymeka:

istedinde vermedimmi lülülülülülülülülülülülü
sansa bak nannn bizdekiiiii mafoldumbenmafoldumben
neyse cnm genede sağollll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet banada halamın kızı tlf etti izle diye

yaa bakmayın kızım öle seylereee :mymeka:
ben heç bakmıyom anlatılan hiç bişeyede inanmıyorum :umursamaz::umursamaz:
umurumda değil yaniiiii kişiden kişiye değişen bi mevzu dr.çok önemlii turkbayragi

napiyinizz nan karularrr laelaelaelaelae
ben bugün mutfakımıı temizledim zemuszemus
ama çok yorulmuşum heeee :sinifsinif: belim ağrıyiii :sinifsinif:

oyy tubişkoooo
al bendende o kadar yaaa geberdim bittimm yaaaa mafoldumben
perdeleri yıkadım hepsini ütüledimm,vitrinin içini komple yıkadım,mutfak dolaplarınındakileri komple yıkadımm amaaa şuan geberriimmm mafoldumben
vee sabah kahvaltsınla duriimm zopayıda hakettiimm klava:klava:klava:klava:

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

nazlım bindebir doktor hatası olur ya buda onlardan biri işte yoksa sadece epiduralde olmiki böle şeyler normal doğumdada binde bir neler oliii her ameliyat türünde çıkıyo işte arasıra bizide korkutuyorlar

nazlıcım bebeğin geliş tarihi iyice belli artıkkk hayırlı olsun canımm benim opuyorumnanaktan
kartanem bebişin koccaman olmuş gıııı maşallah onaa
elifçiim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim dadlumm opuyorumnanaktan
krispii kız seni haberlerde gördümm elinde pankart kahrolsun emperyalizm diyee bağırıyodun nan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…