ayy uniimmm benim kociş diyokiiii daha bebiş yokken her yer bebiş kokuyoo opuyorumnanaktan
bi bilsekii ben artık bütün çamasırları dalin yumuşatıcılan yıkıyommm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayyy iyice heyecanlandımmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool: benim 1 kasım da 38 bitmiş oluyo....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdi kontrole gidene kadar ölücem meraktan
Canımmm çok şükür hemde..:Saruboceq:ayy ebişimm ne kaa fena oldun allah bilir kuşumm :teselli:
takma bak gerçek yüzünü görmüş oldunn opuyorumnanaktan
maşallahhh kartanem kızzz bebişeeeeeeee
sabret cnm şurda 3 gün kaldı ha gayrettt sositososito
oyy maşallah kızzz yaman beyimizeeee :Saruboceq::Saruboceq:
vereliniortak benim dr.dedi nann zemuszemus
kaydirigubbakcemile5 bende alcam yaaaaaa :kedi:
anamm fatomm zor kurtardın paçayı heeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah korumuş kızzz şükürrr :Saruboceq:
hee maşalalhhh
elifim normal olursa ne güzellllll :lepi::lepi:
kızz gelem bari bendee alamanyayaaaaa kaydirigubbakcemile3
asebamm başınız sağolsun cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ohhhh nazlım çok şükürrrr :Saruboceq::Saruboceq:
ayy uniimmm benim kociş diyokiiii daha bebiş yokken her yer bebiş kokuyoo opuyorumnanaktan
bi bilsekii ben artık bütün çamasırları dalin yumuşatıcılan yıkıyommm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nerden kız 1 karış 4 parmakohh maşşallah kertanesinii çok merak etmiştim iyilermiş şükür senin kız da iyiymiş kartanesii tombik hatunn benim bebek 34.haftada 2900 duu şimdi kimbilir kaç kiloo olmuştur kuzenimdeydim kayınvalidem eltimde bebeği görmeye geldiler karnım baya düştü dedim kuzene ölçtü ben 1 karış 4 parmak olduğunda doğuma gittim sende öylesin dedii çok fena tırstım ağrım ve sancımda varrr
abuuuuu kızlar anam neler olmuş neler iyiki hastanede kalmışım varya herşeyde bi hayır vardır anam bizim buraları talan rttiler yavvv apartmana girmişler polislerle çatışmılar apartmanın içinde şimdi anlatıyolar bana iyikide yoktun dediler anam ben kesin korkudan doğurmuştum haaaa burda olsaydım komşunun evini taşlamışlar allahım allahım iyiki hastanedeydim
:roflol::roflol:roflol::roflol:
benimki de çamaşırları ilk yıkayıp astığım gün diyoki bebeklerin bütün foyası çıktı ortaya, demek bu şerefsizler deterjan kokuyomuş ben de bebek kokusu diye bişey var sanıyodum :roflol::roflol::roflol:
kızlar kanal 7 yi acın
asıl sen baa vermemişin gııı :mymeka:yok gııııı :roflol::roflol:
temizliklen uğrasımmm yaaaaa mafoldumben yarın kadın gelicekk ama ben bugünden mahvoldum yaaaa mafoldumbenmafoldumben
Kartanem sen beni heç sevmisin annadım nann senağlamasenağlama telefonunu bile vermemişin bağaaaa senağlama arıcadım senii baktım yokkk senağlama
:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:roflol::roflol:
benimki de çamaşırları ilk yıkayıp astığım gün diyoki bebeklerin bütün foyası çıktı ortaya, demek bu şerefsizler deterjan kokuyomuş ben de bebek kokusu diye bişey var sanıyodum :roflol::roflol::roflol:
he kızlar bende kanal 7 yi açın dicektim epidural anestezi kurbanı konuşiii ikbal gürpınarın programında allahım yaaa iyice tırstım haaa epiduralden:1no2:
he kızlar bende kanal 7 yi açın dicektim epidural anestezi kurbanı konuşiii ikbal gürpınarın programında allahım yaaa iyice tırstım haaa epiduralden:1no2:
izlemiim baaneee akannehir
kızlar kanal 7 yi acın
evet banada halamın kızı tlf etti izle diye
asıl sen baa vermemişin gııı :mymeka:
reeboka gittim arıcadım sizi emmeee bi tane bile kalmamış şok oldum yaa
tabii bissürü eşofman var baya indirimli aslında 50ye 70e falandı galiba ama öle 20liklerden heçbişe yoktuu :sinifsinif:
:roflol: :roflol: :roflol:
evet banada halamın kızı tlf etti izle diye
napiyinizz nan karularrr laelaelaelaelae
ben bugün mutfakımıı temizledim zemuszemus
ama çok yorulmuşum heeee :sinifsinif: belim ağrıyiii :sinifsinif:
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Doğum önü aferinnn ne güzel şeyler izliyorsunuz siz bakimklava: klava:
Allahım korusun nerde varsa bu yolda oyalamasın olabildiğince uzak durun bu tür şeyler demiyormuyum ben sizeklava:
Hiç hoş diil hiç hoş diilllll sanki hiç olmayan birşeymiş gibi lanse edilmesi ne kadar kötü kötükedihüso
Doktorla detayla konuştuk vurulan yerde ne sinir var ne birşey var ama içimizi cızlatıyorlar bence işin doğrusunu anlatacak doktorlar bütün bayanlardan bu korkudan kurtulacak epıdurel sadece doğumda kullanılmıyor herşeyde kullanılıyor birçok ameliyatta Allahım hepimizi korusun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Doğum önü aferinnn ne güzel şeyler izliyorsunuz siz bakimklava: klava:
Allahım korusun nerde varsa bu yolda oyalamasın olabildiğince uzak durun bu tür şeyler demiyormuyum ben sizeklava:
Hiç hoş diil hiç hoş diilllll sanki hiç olmayan birşeymiş gibi lanse edilmesi ne kadar kötü kötükedihüso
Doktorla detayla konuştuk vurulan yerde ne sinir var ne birşey var ama içimizi cızlatıyorlar bence işin doğrusunu anlatacak doktorlar bütün bayanlardan bu korkudan kurtulacak epıdurel sadece doğumda kullanılmıyor herşeyde kullanılıyor birçok ameliyatta Allahım hepimizi korusun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?