2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar rsemen akşam bende işkence çektim kaburgalarım çok ağırıyor halende özellikle gece yatarken oluyor sağ tarafım afazla dönemiyom ağrı oluyor hep sol taraftada yatamıyom gece kavga ediyom kendimle.birde karınımda sanki bebiş kendi geriyor gibi geliyor acaba hareket mi ediyor nedir anlamdım gerçi bu gün dok gidecem bakalım nasıl olmuş yavr kuşum dilmuh canım 40 haftaya kadar 3.500 normal bence sezeryan sonuçta amaliyat sancıya katlanabileceksen en iyisi

bende 25. haftadan beri her gittiğimde girerim nst ye ama sancıyı bir türlü denk getiremedik. 20-25 dak. bakıyorlar benimde o sırada sancı olmuyo onun için belirleyemediler bir türlü bendeki sancıyı. artık dr vazgeçti geçen gittiğimde sokmadı beni

hayırdır inşallah... ayy Allahım zamanından önce gelmesin.

bu sıralar bebeğim bana öncekinlerden daha fazla acı vermeye başladı. hatta karnımda şekil değiştirdi devamlı kasılmalar yapıyor ve bir süre devamlı öyle kalarak karnımı geriyor.
sağlık ocağındaki dr a kanımı ölçtürmeye gittiğimde dediydim sık sık geriliyorsa nst ye gir belkim sancın çıkabilir dediydi. buda erken doğumu tetiklermiş öyle dedi ama daha gidemedim yerimden ırganamıyorum iyice ağırlaştım.

dr randevumda ayın 24üne daha çok varr eğer acil bişi çıkarsa daha da erken gidebilirim belli olmaz.

enerji sınıfına giren bir tatlı yediydim o mu harakete geçiriyor acep.

annesi tekmeliyor baksana gelmeye niyetim yok diyor şimdi

kız sertleşme çok olursa benim dok magnezyum eksikliğindendir dedi aha şşimdi benimki takla atıyor belkide o kadar hareket var ki içimde bazen titreşim gibi elektirik var zannediyom içimde yada şimdi açıkmıştı

bu karın sertleşmesi bende aşağı yukarı bir haftadır var. ve çok sık sertleşmelerim oluyor. aynı taş gibin... bu gecekinde de karnımı kaplayan sancıda oluşmuştu. kaburgalarımdaki ağrılar haricinde tabii bu olanlar.
ama kasıklarıma daha belli bir sancı vurmuş değil.

sütyen 3 tane var bi tane emzirme atleti aldım gidebilsem 1 tane daha istiyom
6 tane falan da kilot var atlet daha ii bence
anam bilmiyom valla ben deee dr.a dedim şeker meker demedi ama
az ve sık yicen dedi
şimdi kahvaltımı parçalara böldüm aralıklarla yedim daha iyiyim bilmiyomm
canım kafanı hiç karıştırma bence
benimki de 3.5 falan doğarmış zamanını beklerse
dr. bakalım doğurtabilcemmi dedi akannehir
aman hayırlısı yaa ben dr.a güvendim artık o ne derse öle olsun
zaten şu anda o normale sıcak bakıyo anladığım kadarıyla
hadi yaa
ben daha hiç girmedim nstye haftaya gircem

öyle tabi herkesin farkllı.bendede su gelir ve açılma olmazsa sezeryan isterim bebişimi riske atamam valla
ya sancıyı bi kere çekicez sonuçta.ama sezerayn zor yaaa.benim ayağımda dikiş var kesilmişti.3 yıl önce falandı.hala ayağım üşüse falan o dikiş yeri kızarıyo.bide uyuşuk hep sinir bozucu.yani bu bile zorken sezeryan daha zordur tabi

ben ilk defa girdim nst ye.15 dk falan sürdü.
annesi tekmeliyor baksana gelmeye niyetim yok diyor şimdi

valla yok galiba niyeti.gerçi ben 38.haftada gelsin istiyorum hep.zor geliyo artık hamilelik.

kızlar çatlaklar ne durumda benimkiler aldı başını gidiyo.çooooook moralim bozuldu.

kaburga ağrısı bendede var ve normal diye düşünüyorum yavru kuşlar büyüdü sığmıyo artık içeri.

ya hayırlısı artık ne yapalım.nasıl olsa bi şekilde doğacak bebişler dimi

Kızlar Günaydın,
Dün akşam benimde kabus gibi gecti, kızım yine sağ tarafıma toplandı ve benimde sağ tarafımdaki bütün kemikler sızladı, uzanamadım oturamadım, en sonunda yattım, ama yattığım yerden kıpırdıyamadım. ılk defa bu kadar kötü oldum:sinifsinif:

herkeste ağrı olmuyormuş canım. bunlar rahimin kendini doğuma hazırlamasıymış. benimde bu hafta arttı sertleşmeler. günde 10 defa oluyor en az. gerçi ben 20. haftadan beri yaşıyom bunu ama bu kadar sık değildi. birde çok yormayın kendinizi. uzun süre ayakta kalma yada uzun süre oturma pozisyon değiştir arada. son aya girdik normal bunların olması. ben bunu engelleyen ilaç içiyordum günde 6 defa birde üstüne 2 defada magnezyum içiyordum yinede oluyo yapacak birşey yok.

kilosu kaç olmuş bebişinin canım söylemedi mi ?

dr lar da bi acayip haa kimi normali en iyisi der kimide aha sana dediği gibin. her biri ayrı telden çalıyor.
kime inancaz bizzzz.

yaremcim bende magnezyum eksikliği kesin var zati verdiydi o irenç ilaçtan iç deyi ama inad ettim içmöedim.

dilmuhun teyze bir benimki iki inanamıom sanki aynı kişiden bahsediozzz yaaaa bide adı gülten de de tam olsunnnnnn

magnezyum ilacı kullanıyon mu bak ondan kaynaklanıyordur dok demişti karnının her tarafında ağrı hissedersen sertleşme çok olursa randevu zamanını bekleme diye bence bir dok git

giyin kız o donları valla ne kaa rahar görceniz
ben hep eskileri giyiyodum göbüşüm açıkta kalıyodu üşütcem diye korktum da giymeye başladım süper oldu vallaaa
ay kuzum ismi güzel şu isim işinde kimseye bişe demicen zaten herkes bi yorum yapıyoo sinir oluyom yaa klava:
aynen canım bende hamile donu aldım ama giymiyommm
eskileri giyiyiom halaaa
doğumdan sonra giyerim diyedüşündüm amaaa
ne mantığı kalıyo ki sankiii bizde bi alemizzz hee
kaydirigubbakcemile3
giy gııı
geçmiş olsun sana da

bendede oldu çatlak özellikle kalçamdan yukarıya doğru atağa geçtiler.
dün akşam herkese kabus olmuş herhal bende aynı durumdaydım birde üstüne gazım vardı.
dilmuhun teyze bir benimki iki inanamıom sanki aynı kişiden bahsediozzz yaaaa bide adı gülten de de tam olsunnnnnn

aha sizi müge anlının programına çıkarcam.

canım benim kulanmıyorum desene ilacımı kesin onadandır bak benimde oluyordur ilçı kulanmaya bşlayınca geçti ama şimdi ilaçım bitti tekrar başladı bı gün gidecem işte

ne diyee manyk teyzeliler diemiii:roflol::roflol::roflol:

sanada günaydın dün akşam herkesin kabusu olmuş anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…