bendede arada sancı oluyo dün doktora sordum rahim kendini doğuma hazırlıyo normal dedi.
nst dede sancı falan çıkmadı.haftada bir gitcem artık her hafta nst çekilecekmiş.ayyyy çok komik ya güm güm güm.bide benimki bi tekme attı o nst için bağladıkları kemer cırt diye gitti.komediydi yaaaa
canım ben bilmiyom ama o dediğin sancı değil artık bebek büyüdüğü için acıtıyo bence bende de oluyo çünkü bi kalkıyom her tarafım ağrıyo oluyoo
sancı adet sancısı gii falan oluyomuş
kız bi de geçen gece ben rüyamda sürekli senle uğraştım sen doğuruyomuşun topicte ikinci akannehir
dr.a ne zaman gidecen o zaten bişey der sana heralde
günaydın kıslar N. s. e. sancı öle olmaması lazım ya bana olmuyor en azından yada anlamıyomm ama bebişin sen enerji yapaıcak şeyler çok yediysen ondan o kadar hareketli olabilir
Kartanesi bende halsizleşiyom ama yediklerimlerimle alakalı soğanlı bişeyler yiyorsam yada yoğurtlu kötü oluyorum benim şeker yüklemesi ii çıkmıştı eğer warsaydı o zaman ii çıkmazmıydı korktum walla
bendede arada sancı oluyo dün doktora sordum rahim kendini doğuma hazırlıyo normal dedi.
nst dede sancı falan çıkmadı.haftada bir gitcem artık her hafta nst çekilecekmiş.ayyyy çok komik ya güm güm güm.bide benimki bi tekme attı o nst için bağladıkları kemer cırt diye gitti.komediydi yaaaa
hayırdır inşallah... ayy Allahım zamanından önce gelmesin.
bu sıralar bebeğim bana öncekinlerden daha fazla acı vermeye başladı. hatta karnımda şekil değiştirdi devamlı kasılmalar yapıyor ve bir süre devamlı öyle kalarak karnımı geriyor.
sağlık ocağındaki dr a kanımı ölçtürmeye gittiğimde dediydim sık sık geriliyorsa nst ye gir belkim sancın çıkabilir dediydi. buda erken doğumu tetiklermiş öyle dedi ama daha gidemedim yerimden ırganamıyorum iyice ağırlaştım.
dr randevumda ayın 24üne daha çok varr eğer acil bişi çıkarsa daha da erken gidebilirim belli olmaz.
enerji sınıfına giren bir tatlı yediydim o mu harakete geçiriyor acep.
günaydın.
bebeğin hareket ederken kaburgana dayanabiliyor oda kemiği ağrıtıyor benimde çok oluyor. onun için hep dik oturmak lazım.
sancı dediğimizde karnının bir bölümü veya tamamı sertleşiyor ama taş gibi oluyor. sonrada kasıklarına hafiften adet sancısı gibi sancı giriyo. ben böyle yaşıyom sancıyı. kimisinde ağrı olmuyormuş ama.
bebeğin hareketli olması iyidir dedi doktorum. demekki iyi besleniyor ve enerjisini atmak için hareket ediyor demişti
sütyen 3 tane var bi tane emzirme atleti aldım gidebilsem 1 tane daha istiyomslm kızlar nasılsınızz....
çok yoruldum gene bugün yaaa....
yarın evden dışarı çıkmıcammm,dinlencem.perşembe cuma tam gaz devam...
sizler naptınız bakalım...geçmişi okıcam bırazdan ama bişi sorcam
kızlar siz hamıle külodu ve emzirme südyenı kaç tane aldınız....
anam bilmiyom valla ben deee dr.a dedim şeker meker demedi amagünaydın kıslar N. s. e. sancı öle olmaması lazım ya bana olmuyor en azından yada anlamıyomm ama bebişin sen enerji yapaıcak şeyler çok yediysen ondan o kadar hareketli olabilir
Kartanesi bende halsizleşiyom ama yediklerimlerimle alakalı soğanlı bişeyler yiyorsam yada yoğurtlu kötü oluyorum benim şeker yüklemesi ii çıkmıştı eğer warsaydı o zaman ii çıkmazmıydı korktum walla
canım kafanı hiç karıştırma bencevalla yapacak bişey yok
ya benim bebiş tahmini 3.500 kilo falan doğarmış tabi 40.haftasına kadar sabrederse.
teyzemde gelirmi bilmiyorum arayıp doğum ne zaman gün ver geleyim diyo bende normal doğum istiyorum o yüzden belli değil diyorum her seferinde ama o ısrarla anlamıyo.doktora sor ne zamanmış diyo.o anlamadıkça ben çıldırıyorum.oyüzden gelmemesi en hayırlısı benim için.
benim doktor sezeryan daha iyi dedi tabi bebiş için tehlikeli bi durum olursa dedi.suyu erken gelen oluyo açılma olmadan,kalp atışı yavaşlıyo bebişin falan o zaman hiç düşünmeden sezeryan yapıyorum dedi.
geçenlerde bi tanıdığın doğumunu yaptı normal.ve doğum yapan kadın çok memnun bilemedim işte.kafamızı karıştırdı
hadi yaabende 25. haftadan beri her gittiğimde girerim nst ye ama sancıyı bir türlü denk getiremedik. 20-25 dak. bakıyorlar benimde o sırada sancı olmuyo onun için belirleyemediler bir türlü bendeki sancıyı. artık dr vazgeçti geçen gittiğimde sokmadı beni
yapacak bişey yok canım normalini bekleyecez bir sorun oldumuda sezeryan olacağız. biz öyle karar verdik koçişle. ama suyum gelir ve açılma olmazsa çok beklemek istemem sezeryana alın derim ben. benim arkadaş 6 saat sunni sancı vermişler hala açılma yok sonra sezeryana almışlar boşuna bekledim o kadar diyo. gerçi herkesin yapısı farklı
ya sancıyı bi kere çekicez sonuçta.ama sezerayn zor yaaa.benim ayağımda dikiş var kesilmişti.3 yıl önce falandı.hala ayağım üşüse falan o dikiş yeri kızarıyo.bide uyuşuk hep sinir bozucu.yani bu bile zorken sezeryan daha zordur tabigünaydın kızlar rsemen akşam bende işkence çektim kaburgalarım çok ağırıyor halende özellikle gece yatarken oluyor sağ tarafım afazla dönemiyom ağrı oluyor hep sol taraftada yatamıyom gece kavga ediyom kendimle.birde karınımda sanki bebiş kendi geriyor gibi geliyor acaba hareket mi ediyor nedir anlamdım gerçi bu gün dok gidecem bakalım nasıl olmuş yavr kuşum dilmuh canım 40 haftaya kadar 3.500 normal bence sezeryan sonuçta amaliyat sancıya katlanabileceksen en iyisi
ben ilk defa girdim nst ye.15 dk falan sürdü.bende 25. haftadan beri her gittiğimde girerim nst ye ama sancıyı bir türlü denk getiremedik. 20-25 dak. bakıyorlar benimde o sırada sancı olmuyo onun için belirleyemediler bir türlü bendeki sancıyı. artık dr vazgeçti geçen gittiğimde sokmadı beni
annesi tekmeliyor baksana gelmeye niyetim yok diyor şimdi
bu karın sertleşmesi bende aşağı yukarı bir haftadır var. ve çok sık sertleşmelerim oluyor. aynı taş gibin... bu gecekinde de karnımı kaplayan sancıda oluşmuştu. kaburgalarımdaki ağrılar haricinde tabii bu olanlar.
ama kasıklarıma daha belli bir sancı vurmuş değil.
sütyen 3 tane var bi tane emzirme atleti aldım gidebilsem 1 tane daha istiyom
6 tane falan da kilot var atlet daha ii bence
anam bilmiyom valla ben deee dr.a dedim şeker meker demedi ama
az ve sık yicen dedi
şimdi kahvaltımı parçalara böldüm aralıklarla yedim daha iyiyim bilmiyomm
canım kafanı hiç karıştırma bence
benimki de 3.5 falan doğarmış zamanını beklerse
dr. bakalım doğurtabilcemmi dedi akannehir
aman hayırlısı yaa ben dr.a güvendim artık o ne derse öle olsun
zaten şu anda o normale sıcak bakıyo anladığım kadarıyla
hadi yaa
ben daha hiç girmedim nstye haftaya gircem
bu karın sertleşmesi bende aşağı yukarı bir haftadır var. ve çok sık sertleşmelerim oluyor. aynı taş gibin... bu gecekinde de karnımı kaplayan sancıda oluşmuştu. kaburgalarımdaki ağrılar haricinde tabii bu olanlar.
ben dün doktora gittim.
nst çekildi şükür sancı falan çıkmadı
suyum normalmiş
bebişimde kanala girmemiş daha.
yalnız doktor kafamızı çok karıştırdı.
sezeryan ve normal doğum hakkında konuştuk
normal doğum diye tutturanları anlamıyorum artık farkı yok dedi
bazılarında sezeryan kadar dikiş oluyo 10-15 gün falan popolarının üstüne oturamıyolar dedi.
bebişim 4 kiloya yakın doğarsa riske atmayız sezeryan olur dedi.
kocişle kaldık ne yapsak nasıl yapsak diye.
bende akışına bırakmaya karar verdim.
eğer herşey normal devam ederse normal yaparım
offff kafam karıştı açıkçası
giyin kız o donları valla ne kaa rahar görcenizben emzirme sutyeni 3 tane aldım canım... 2 tane de hamile kilodu aldım hastane çantasına koydum ama daha almam lazım... ben hala eski çamaşırlarımı giyiyorum... yav o hamile donlarını aldım koydum çantaya hamileyken giymiceksem ne işe yaradı anlamadım ki :roflol::roflol::roflol::roflol:
kadın gelince oturabileceğini hiç sanmıyorum canım ...onun peşinde dolanmak daha çok yoruyo adamı....
ayy ben de çok sıkıldım bi yerlere gitmek istiyorum...ama bu hafta benim göbeğe bişey oldu yav fırladı gitti öne doğru...tek başıma sokağa çıkarsam yüzüstü yere yapışmaktan korkuyorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay kuzum ismi güzel şu isim işinde kimseye bişe demicen zaten herkes bi yorum yapıyoo sinir oluyom yaaayyy saol canımmm amin inş....
babası eyllül istiyoo bende nidaaa iki isim koyalım dedik o yüzdennn
ama herkes bişey diyoo sinir oluyorum
eylül ismini pkk lılar koyuyomuşşş
nida da bu münevverin katili var yaa onun babasının adıymışşşş
bilmem neee kayınvalidemler hiç istemiyoolar koymamızıı
bizde bize ne o adamdan unutulck gidicek diyoruzzz
vallaaa psikolojim bozuldu yaaa bende bana neee dedim....
kimseye düşmezzzz ben doğurcam onuu..
giy gıııaynen canım bende hamile donu aldım ama giymiyommm
eskileri giyiyiom halaaa
doğumdan sonra giyerim diyedüşündüm amaaa
ne mantığı kalıyo ki sankiii bizde bi alemizzz hee kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun sana daKızlar Günaydın,
Dün akşam benimde kabus gibi gecti, kızım yine sağ tarafıma toplandı ve benimde sağ tarafımdaki bütün kemikler sızladı, uzanamadım oturamadım, en sonunda yattım, ama yattığım yerden kıpırdıyamadım. İlk defa bu kadar kötü oldum:sinifsinif:
bendede oldu çatlak özellikle kalçamdan yukarıya doğru atağa geçtiler.öyle tabi herkesin farkllı.bendede su gelir ve açılma olmazsa sezeryan isterim bebişimi riske atamam valla
ya sancıyı bi kere çekicez sonuçta.ama sezerayn zor yaaa.benim ayağımda dikiş var kesilmişti.3 yıl önce falandı.hala ayağım üşüse falan o dikiş yeri kızarıyo.bide uyuşuk hep sinir bozucu.yani bu bile zorken sezeryan daha zordur tabi
ben ilk defa girdim nst ye.15 dk falan sürdü.
valla yok galiba niyeti.gerçi ben 38.haftada gelsin istiyorum hep.zor geliyo artık hamilelik.
kızlar çatlaklar ne durumda benimkiler aldı başını gidiyo.çooooook moralim bozuldu.
dün akşam herkese kabus olmuş herhal bende aynı durumdaydım birde üstüne gazım vardı.Kızlar Günaydın,
Dün akşam benimde kabus gibi gecti, kızım yine sağ tarafıma toplandı ve benimde sağ tarafımdaki bütün kemikler sızladı, uzanamadım oturamadım, en sonunda yattım, ama yattığım yerden kıpırdıyamadım. İlk defa bu kadar kötü oldum:sinifsinif:
dilmuhun teyze bir benimki iki inanamıom sanki aynı kişiden bahsediozzz yaaaa bide adı gülten de de tam olsunnnnnn
kilosu kaç olmuş bebişinin canım söylemedi mi ?
dr lar da bi acayip haa kimi normali en iyisi der kimide aha sana dediği gibin. her biri ayrı telden çalıyor.
kime inancaz bizzzz.
yaremcim bende magnezyum eksikliği kesin var zati verdiydi o irenç ilaçtan iç deyi ama inad ettim içmöedim.
bendede oldu çatlak özellikle kalçamdan yukarıya doğru atağa geçtiler.
dün akşam herkese kabus olmuş herhal bende aynı durumdaydım birde üstüne gazım vardı.
aha sizi müge anlının programına çıkarcam.
Kızlar Günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?