2009 Kasm Anneleri

2900 olmuş canım.
dilmuhun teyze bir benimki iki inanamıom sanki aynı kişiden bahsediozzz yaaaa bide adı gülten de de tam olsunnnnnn

kız benimkinin adı emine tutmadı ha.ayyy şunu çok merak ediyorum acaba inadına beni deli etmek içinmi anlamıyo yoksa gerçektenmi anlamıyo.deli oldum ya.en son arayışında diyoki doktor sor bakalım ne zamanmış doğum.

yok benim popo basen aynı genişlemedi o yüzden orda yok çatlak ama göbek offffffffff
kantaron yağı varmış aktarlarda o iyi geliyomuş ben doğumdan sonra kullancam ne edek.

heeee çıkar bacım teyzeleri
ne diyee manyk teyzeliler diemiii:roflol::roflol::roflol:

manyak teyzelerrrrrr:lepi::lepi:

Hemde ne kabustu yattığım yerden ne dönebildim ne kımıldayabildim, kıpırdayamadıkça kemiklerim inledi. Anneme de seslenmedim gel beni kaldır diye 60 yasında kadın, panik olacak kesin, sonra birde onun paniğiyle uğrasmayayım diye kaplumbağa gibi inleye inleye kaldım yataktasenağlama

ya çok sık yön değişiyorum yatarkene ama yanlara yatarken bebek daha çok vuruyor. sırt üstüne dr kesinlikle yasak diyor. zaten istesemde yatamıyorum nefesim kesiliyor.

birde ben hiç içemedim magnezyumu sadece kan ilacım var o başkada bi ilaç içmiyom. günde 6 defa kullandığpın ilaç ne daha doğrusu ismi ?

martcım canım artık son aylar böyle geçiyo canım az daha sıkacaz dişimizi ne yapalım.

kızlar nasılsınız ben çok kötüydüm gece acayip sancım oldu ağlıyarak uyandım uykumdan habire wcye gttimm bi ara suyum geldi sandım ama nişan denilen şey yoktuuu sabah olmadan ağlıya ağlıya çantamı hazırladım biraz uyumaya çalıştım sabahta duş alıp hastaneye koşturduk zaten 2 güns onra nstm var bugün olsun dedim amma doktorumuz ameliyattaymış öğlende gelicekmiş geri döndüm şimdilik bişey yokk sizlerde durum asıll

kendi çocukları olsa bukaa düünmezler eminol hemen giderler bize böle yapıolar aynı soruyu bana hep soruo bende ne bilem telgrafmı cekio cocuk müsaitsen gelem die neymiş torununa kim bakacakmıs aha kız işten cıktı otursun o baksın yok okaa kazık yedi kızından bırakamıo onu onlarıda takıp kıcına getiriolmaz:lmaz:

ayyy canım senin doğum yakın dimi.hazırlıklı olmak lazım.öğlen git bakalım ne diycek doktorun

gecmiş olsun cnmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dediğinin tıpkısını dün sabah yaşadım. sağ bacağım kırılıyor sandım nasıl bir acıysa artık. insanda takat kalmıyor artık.

dün gitttiğindemi 2900 du dilmuhcum maşallahh kaydirigubbakcemile2benimki 34 te o kilodaydı bişey yemesemmi artık korkmaya başladım ben hiç çatlamadım kızlar doktor kocakarıların topuklara sürdüğü kremden vermişti arada sürmüştüm ama çok aşırı su tüketiyorum belki ondan olmadıı

amanıın kuzummm noldu sanaaaa
sancı düzenlimiydi saat maat tuttun mu
az kaldı seninkinin gelmesine hadi hayırlısııı
aboouw özguş bi de kızını torununuöu getirecek gıı akannehir

dilmuhcum maşşallah kuzuna tosun maşşallah

destna bu gece anlaşılan herkesin günü çok haraketli geçmiş. canım geçmiş olsun sanada

napam canım mal afedersin laftan anlamıokiilmaz:lmaz:

yok nan kesin aynı bu karılar haaaa.kendi kızı olunca şaşırıyo ne yapacağını.
toruna bakıyo oda kızı çalışıyo ama.benimkide kızından çoooook kazzık yedi ama umrunda değil sanki.bide kızı bi şeytanki sorma ayyy düşman başına.
artık ben istemiyom gelmesini kocişte istemiyo çünkü çok yoruldum ona laf anlatmaktan her konuşmadan sonra sinir krizi geçiriyom laf anlamıyo.kocişte bana kızıyo ne laf anlatmaya uğraşıyon he de geç doğurunca arasın doğurdum dersin diyo.
bide bana her seferinde kaynananla ne oldu barıştınızmı deyip duruyo deli ediyo sanane yahuklava:

dilmuh kız bizim kızlar aynı kiloda olcak heraldee benimki de 2845 di aramızda bi kaç gün var

sorma kuzum nazaramı geldim nedirr korkudan saate mii bakabildim bide böyle aşırı heyeccanlanınca bi titreme alır benii sankii buzuldaymışım gibii dişlerim birbirine vurduu çabucak 1 olsa saat karnım acıktı bi yandanda kahvaltımı ediyimm

aman salla tatlım diyom ya sana 2 kasım de geç

aman salla ben yolumu buldum doğuma girdiğimde ararımbelkide hiç aramam bu hafta sonu gelioduu vazgecti kediye mokun ilaç demişler gitmiş denize gömmüş o misaliii aynılar kesinlkle kızı evden kovduydu unuttu hepsni lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…