ne diyee manyk teyzeliler diemiii:roflol::roflol::roflol:
kilosu kaç olmuş bebişinin canım söylemedi mi ?
dr lar da bi acayip haa kimi normali en iyisi der kimide aha sana dediği gibin. her biri ayrı telden çalıyor.
kime inancaz bizzzz.
yaremcim bende magnezyum eksikliği kesin var zati verdiydi o irenç ilaçtan iç deyi ama inad ettim içmöedim.
dilmuhun teyze bir benimki iki inanamıom sanki aynı kişiden bahsediozzz yaaaa bide adı gülten de de tam olsunnnnnn
bendede oldu çatlak özellikle kalçamdan yukarıya doğru atağa geçtiler.
dün akşam herkese kabus olmuş herhal bende aynı durumdaydım birde üstüne gazım vardı.
aha sizi müge anlının programına çıkarcam.
ne diyee manyk teyzeliler diemiii:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: yüzünüze maske takacaksınız ama birde dernek kurarsınız:roflol:
herkeste ağrı olmuyormuş canım. bunlar rahimin kendini doğuma hazırlamasıymış. benimde bu hafta arttı sertleşmeler. günde 10 defa oluyor en az. gerçi ben 20. haftadan beri yaşıyom bunu ama bu kadar sık değildi. birde çok yormayın kendinizi. uzun süre ayakta kalma yada uzun süre oturma pozisyon değiştir arada. son aya girdik normal bunların olması. ben bunu engelleyen ilaç içiyordum günde 6 defa birde üstüne 2 defada magnezyum içiyordum yinede oluyo yapacak birşey yok.
2900 olmuş canım.
kız benimkinin adı emine tutmadı ha.ayyy şunu çok merak ediyorum acaba inadına beni deli etmek içinmi anlamıyo yoksa gerçektenmi anlamıyo.deli oldum ya.en son arayışında diyoki doktor sor bakalım ne zamanmış doğum.
yok benim popo basen aynı genişlemedi o yüzden orda yok çatlak ama göbek offffffffff
kantaron yağı varmış aktarlarda o iyi geliyomuş ben doğumdan sonra kullancam ne edek.
heeee çıkar bacım teyzeleri
manyak teyzelerrrrrr:lepi::lepi:
kızlar nasılsınız ben çok kötüydüm gece acayip sancım oldu ağlıyarak uyandım uykumdan habire wcye gttimm bi ara suyum geldi sandım ama nişan denilen şey yoktuuu sabah olmadan ağlıya ağlıya çantamı hazırladım biraz uyumaya çalıştım sabahta duş alıp hastaneye koşturduk zaten 2 güns onra nstm var bugün olsun dedim amma doktorumuz ameliyattaymış öğlende gelicekmiş geri döndüm şimdilik bişey yokk sizlerde durum asıll
kızlar nasılsınız ben çok kötüydüm gece acayip sancım oldu ağlıyarak uyandım uykumdan habire wcye gttimm bi ara suyum geldi sandım ama nişan denilen şey yoktuuu sabah olmadan ağlıya ağlıya çantamı hazırladım biraz uyumaya çalıştım sabahta duş alıp hastaneye koşturduk zaten 2 güns onra nstm var bugün olsun dedim amma doktorumuz ameliyattaymış öğlende gelicekmiş geri döndüm şimdilik bişey yokk sizlerde durum asıll
Hemde ne kabustu yattığım yerden ne dönebildim ne kımıldayabildim, kıpırdayamadıkça kemiklerim inledi. Anneme de seslenmedim gel beni kaldır diye 60 yasında kadın, panik olacak kesin, sonra birde onun paniğiyle uğrasmayayım diye kaplumbağa gibi inleye inleye kaldım yataktasenağlama
2900 olmuş canım.
kız benimkinin adı emine tutmadı ha.ayyy şunu çok merak ediyorum acaba inadına beni deli etmek içinmi anlamıyo yoksa gerçektenmi anlamıyo.deli oldum ya.en son arayışında diyoki doktor sor bakalım ne zamanmış doğum.
yok benim popo basen aynı genişlemedi o yüzden orda yok çatlak ama göbek offffffffff
kantaron yağı varmış aktarlarda o iyi geliyomuş ben doğumdan sonra kullancam ne edek.
heeee çıkar bacım teyzeleri
manyak teyzelerrrrrr:lepi::lepi:
amanıın kuzummm noldu sanaaaakızlar nasılsınız ben çok kötüydüm gece acayip sancım oldu ağlıyarak uyandım uykumdan habire wcye gttimm bi ara suyum geldi sandım ama nişan denilen şey yoktuuu sabah olmadan ağlıya ağlıya çantamı hazırladım biraz uyumaya çalıştım sabahta duş alıp hastaneye koşturduk zaten 2 güns onra nstm var bugün olsun dedim amma doktorumuz ameliyattaymış öğlende gelicekmiş geri döndüm şimdilik bişey yokk sizlerde durum asıll
aboouw özguş bi de kızını torununuöu getirecek gıı akannehirkendi çocukları olsa bukaa düünmezler eminol hemen giderler bize böle yapıolar aynı soruyu bana hep soruo bende ne bilem telgrafmı cekio cocuk müsaitsen gelem die neymiş torununa kim bakacakmıs aha kız işten cıktı otursun o baksın yok okaa kazık yedi kızından bırakamıo onu onlarıda takıp kıcına getiriolmaz: lmaz:
amanıın kuzummm noldu sanaaaa
sancı düzenlimiydi saat maat tuttun mu
az kaldı seninkinin gelmesine hadi hayırlısııı
aboouw özguş bi de kızını torununuöu getirecek gıı akannehir
kendi çocukları olsa bukaa düünmezler eminol hemen giderler bize böle yapıolar aynı soruyu bana hep soruo bende ne bilem telgrafmı cekio cocuk müsaitsen gelem die neymiş torununa kim bakacakmıs aha kız işten cıktı otursun o baksın yok okaa kazık yedi kızından bırakamıo onu onlarıda takıp kıcına getiriolmaz: lmaz:
amanıın kuzummm noldu sanaaaa
sancı düzenlimiydi saat maat tuttun mu
az kaldı seninkinin gelmesine hadi hayırlısııı
aboouw özguş bi de kızını torununuöu getirecek gıı akannehir
yok nan kesin aynı bu karılar haaaa.kendi kızı olunca şaşırıyo ne yapacağını.
toruna bakıyo oda kızı çalışıyo ama.benimkide kızından çoooook kazzık yedi ama umrunda değil sanki.bide kızı bi şeytanki sorma ayyy düşman başına.
artık ben istemiyom gelmesini kocişte istemiyo çünkü çok yoruldum ona laf anlatmaktan her konuşmadan sonra sinir krizi geçiriyom laf anlamıyo.kocişte bana kızıyo ne laf anlatmaya uğraşıyon he de geç doğurunca arasın doğurdum dersin diyo.
bide bana her seferinde kaynananla ne oldu barıştınızmı deyip duruyo deli ediyo sanane yahuklava:
yok nan kesin aynı bu karılar haaaa.kendi kızı olunca şaşırıyo ne yapacağını.
toruna bakıyo oda kızı çalışıyo ama.benimkide kızından çoooook kazzık yedi ama umrunda değil sanki.bide kızı bi şeytanki sorma ayyy düşman başına.
artık ben istemiyom gelmesini kocişte istemiyo çünkü çok yoruldum ona laf anlatmaktan her konuşmadan sonra sinir krizi geçiriyom laf anlamıyo.kocişte bana kızıyo ne laf anlatmaya uğraşıyon he de geç doğurunca arasın doğurdum dersin diyo.
bide bana her seferinde kaynananla ne oldu barıştınızmı deyip duruyo deli ediyo sanane yahuklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?