2009 Kasm Anneleri

pre-par diye bir ilaç erken doğumu engelliyormuş. aslında bunu iğne olarak yapıyorlarmış da benim dr hapını verdi 3 kutu kullandım sonra almadım bi daha içmeyecem dedim çarpıntı yapıyordu çok. birde son zamanlarda hapı içmeme rağmen yinede oluyordu sancı etki etmiyordu yani.

geçmiş olsun canım.

a.s.hepiciğinize günaydınnn

çilek84, destna, dilmuh, gurbetyaren, Kartanesi+, mevzey, N.S.E, nehiriver+, yarem21 günaydınnnn

kız diloşş o doktor sezeryancı ben sana diyeemmm işin kolayına kaçıyoo lmaz:
kızlar çatlaklar ne durumda benimkiler aldı başını gidiyo.çooooook moralim bozuldu.
bende çatladım hemide çatır çatırr :sinifsinif:

kız doğuruyon muuuu :1shok: az daha sık gıı dişinii :1shok:

günaydın tuğba.

dilmuhcum maşşallah kuzuna tosun maşşallah

destna bu gece anlaşılan herkesin günü çok haraketli geçmiş. canım geçmiş olsun sanada

valla canım son aylarda böyle haraldee dökülüyoruzz rabbim hayılrısıyla sevindirsin bizi korktuklarımızdan emin eylesin çabucak kavuşalım bebişlerimize inşş

günaydın datlummmmkaydirigubbakcemile3

sağol bacım seninkinede maşallah.
ya benim doktor kilosunu söyleyince ben maşallah kocaman olmuş dedim.oda maşallah ama normal istiyosan nasıl doğuracağını düşün çok fazla büyük olmasınki zorlanmayasın dedi.doğru diyo adam büyük olurlarsa nasıl doğurcaz.

ya bende göbiş çok çatladı.bebe yağı kullandım çatlak kremi kullandım yok hiç faydası olmadı.bende çok su içiyom ama demekki benim cildimle alakalı bi durum
dilmuhcum maşşallah kuzuna tosun maşşallah

destna bu gece anlaşılan herkesin günü çok haraketli geçmiş. canım geçmiş olsun sanada
sağol tatlım

napam canım mal afedersin laftan anlamıokiilmaz:lmaz:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın tuğbacım hoşgeldin valla ne olduğunu bilemiyorum ama baya sancım varr bakalım bide yalancı sancı çıkarsaa ozaman vay halimeeekaydirigubbakcemile3

ay aynen benimki de öle dedi
3.5 çok mu ki yaaa normal deel miiii akannehir

günaydın tuğbacım hoşgeldin valla ne olduğunu bilemiyorum ama baya sancım varr bakalım bide yalancı sancı çıkarsaa ozaman vay halimeeekaydirigubbakcemile3

yalancı çıksın kız tabüüü
gerçek mi istiinn :mymeka:

du kıs benim sıramı calma bende de var o sancılar 3 gündür hazırlanıoo vücutttopuyorumnanaktan

dilmuh kız bizim kızlar aynı kiloda olcak heraldee benimki de 2845 di aramızda bi kaç gün var

he ya aynı olcak kızzzzz.maşallah senin kuzuda kocaman olmuuuuuuş
aman salla tatlım diyom ya sana 2 kasım de geç
he ya konuşursak öyle diycem.gerçi en son konuşmada bir ay falan var dedim
aynen öyle valla.bide benimki utanmadan demezmi sen sahipsizmisin anaaaaaam beni tuttu ağlama biliyosunuz işte her bi haltı yalnız yaptım şimdi aklına gelmiş hatunun.gerçi elden utanıyoda ondan böyle yapıyo benimki.
bilmiyom sen biliyonmu bu karı beni doğuran karı.tabi ben onu kabul etmiyomda o ayrı.yıllar önce vermiş beni.neyse işte böyle olunca karı kendini sorumlu hissediyo büyük ihtimalle

günaydın canım.
ya bende anlamadım hastaları çok memnun ayrıca normal doğumda çok yaptırıyo.sezeryancı olsa son anda bişey çıkarırdı ama daha 15 gün önce kocişin arkadaşının karısı doğum yaptı normal çokta memnun.
galiba biraz rahat bi adam bilemedimki

yalancı çıksın kız tabüüü
gerçek mi istiinn :mymeka:

kıss ona dayanamıyorsamm oda yalancıysa gerçek nasıl olurkii tırsmaktayımm:kedi:

nehiriver dur bakalım günlerdir sancı diyos bakalım kim kimi geçicek belli olmaz bide 40.haftada doğuruyormuşumm gerçi doktor o kadar beklemez dediydii amma bebllimi olurr:jeyyar:

o lafları bende duyuyommmmlmaz: aaaaaaaaaaaa bilmidum öz ananmıı buuuuuuuuu aman allahımmm ne vijdanmış ondakide salla yaaaa herkes ektiğini biçer herseyin zamanı varrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay aynen benimki de öle dedi
3.5 çok mu ki yaaa normal deel miiii akannehir

ya benim kuzen 2750 doğurmuştu normal doğumla.ben sadece onu hatırlıyom çevremde.40.haftasında doğurdu bide.sanki son zamaanlardaki bebişler maşallah şişko oluyo.
gerçi benim arkadaş doğum yaptı yakın zamanda 38.haftada sezeryanla 3.500 kg bilmiyomki normalmi değilmiç.
du kıs benim sıramı calma bende de var o sancılar 3 gündür hazırlanıoo vücutttopuyorumnanaktan

kız doğurunda sıra bize gelsin.valla sabırsızlanıyom artık.şöyle koşsam hoplasam zıplasam yatakta rahatça dönsem oyyy oyyy.

kaydirigubbakcemile2
bana kalırsa ben 38 haftama gridğim gibi doğurcam en gec 16sınaaa bakalımmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…