pre-par diye bir ilaç erken doğumu engelliyormuş. aslında bunu iğne olarak yapıyorlarmış da benim dr hapını verdi 3 kutu kullandım sonra almadım bi daha içmeyecem dedim çarpıntı yapıyordu çok. birde son zamanlarda hapı içmeme rağmen yinede oluyordu sancı etki etmiyordu yani.ya çok sık yön değişiyorum yatarkene ama yanlara yatarken bebek daha çok vuruyor. sırt üstüne dr kesinlikle yasak diyor. zaten istesemde yatamıyorum nefesim kesiliyor.
birde ben hiç içemedim magnezyumu sadece kan ilacım var o başkada bi ilaç içmiyom. günde 6 defa kullandığpın ilaç ne daha doğrusu ismi ?
kızlar nasılsınız ben çok kötüydüm gece acayip sancım oldu ağlıyarak uyandım uykumdan habire wcye gttimm bi ara suyum geldi sandım ama nişan denilen şey yoktuuu sabah olmadan ağlıya ağlıya çantamı hazırladım biraz uyumaya çalıştım sabahta duş alıp hastaneye koşturduk zaten 2 güns onra nstm var bugün olsun dedim amma doktorumuz ameliyattaymış öğlende gelicekmiş geri döndüm şimdilik bişey yokk sizlerde durum asıll
kız diloşş o doktor sezeryancı ben sana diyeemmm işin kolayına kaçıyooben dün doktora gittim.
nst çekildi şükür sancı falan çıkmadı
suyum normalmiş
bebişimde kanala girmemiş daha.
yalnız doktor kafamızı çok karıştırdı.
sezeryan ve normal doğum hakkında konuştuk
normal doğum diye tutturanları anlamıyorum artık farkı yok dedi
bazılarında sezeryan kadar dikiş oluyo 10-15 gün falan popolarının üstüne oturamıyolar dedi.
bebişim 4 kiloya yakın doğarsa riske atmayız sezeryan olur dedi.
kocişle kaldık ne yapsak nasıl yapsak diye.
bende akışına bırakmaya karar verdim.
eğer herşey normal devam ederse normal yaparım
offff kafam karıştı açıkçası
bende çatladım hemide çatır çatırr :sinifsinif:kızlar çatlaklar ne durumda benimkiler aldı başını gidiyo.çooooook moralim bozuldu.
kızlar nasılsınız ben çok kötüydüm gece acayip sancım oldu ağlıyarak uyandım uykumdan habire wcye gttimm bi ara suyum geldi sandım ama nişan denilen şey yoktuuu sabah olmadan ağlıya ağlıya çantamı hazırladım biraz uyumaya çalıştım sabahta duş alıp hastaneye koşturduk zaten 2 güns onra nstm var bugün olsun dedim amma doktorumuz ameliyattaymış öğlende gelicekmiş geri döndüm şimdilik bişey yokk sizlerde durum asıll
a.s.hepiciğinize günaydınnn
çilek84, destna, dilmuh, gurbetyaren, Kartanesi+, mevzey, N.S.E, nehiriver+, yarem21 günaydınnnn
kız diloşş o doktor sezeryancı ben sana diyeemmm işin kolayına kaçıyoolmaz:
bende çatladım hemide çatır çatırr :sinifsinif:
kız doğuruyon muuuu :1shok: az daha sık gıı dişinii :1shok:
dilmuhcum maşşallah kuzuna tosun maşşallah
destna bu gece anlaşılan herkesin günü çok haraketli geçmiş. canım geçmiş olsun sanada
çilek84, destna, dilmuh, gurbetyaren, Kartanesi+, mevzey, N.S.E, nehiriver+, yarem21 günaydınnnn
dün gitttiğindemi 2900 du dilmuhcum maşallahh kaydirigubbakcemile2benimki 34 te o kilodaydı bişey yemesemmi artık korkmaya başladım ben hiç çatlamadım kızlar doktor kocakarıların topuklara sürdüğü kremden vermişti arada sürmüştüm ama çok aşırı su tüketiyorum belki ondan olmadıı
sağol tatlımdilmuhcum maşşallah kuzuna tosun maşşallah
destna bu gece anlaşılan herkesin günü çok haraketli geçmiş. canım geçmiş olsun sanada
napam canım mal afedersin laftan anlamıokiilmaz: lmaz:
sağol bacım seninkinede maşallah.
ya benim doktor kilosunu söyleyince ben maşallah kocaman olmuş dedim.oda maşallah ama normal istiyosan nasıl doğuracağını düşün çok fazla büyük olmasınki zorlanmayasın dedi.doğru diyo adam büyük olurlarsa nasıl doğurcaz.
günaydın tuğbacım hoşgeldin valla ne olduğunu bilemiyorum ama baya sancım varr bakalım bide yalancı sancı çıkarsaa ozaman vay halimeeekaydirigubbakcemile3
valla canım son aylarda böyle haraldee dökülüyoruzz rabbim hayılrısıyla sevindirsin bizi korktuklarımızdan emin eylesin çabucak kavuşalım bebişlerimize inşş
günaydın tuğbacım hoşgeldin valla ne olduğunu bilemiyorum ama baya sancım varr bakalım bide yalancı sancı çıkarsaa ozaman vay halimeeekaydirigubbakcemile3
dilmuh kız bizim kızlar aynı kiloda olcak heraldee benimki de 2845 di aramızda bi kaç gün var
he ya konuşursak öyle diycem.gerçi en son konuşmada bir ay falan var dedimaman salla tatlım diyom ya sana 2 kasım de geç
aynen öyle valla.bide benimki utanmadan demezmi sen sahipsizmisin anaaaaaam beni tuttu ağlama biliyosunuz işte her bi haltı yalnız yaptım şimdi aklına gelmiş hatunun.gerçi elden utanıyoda ondan böyle yapıyo benimki.aman salla ben yolumu buldum doğuma girdiğimde ararımbelkide hiç aramam bu hafta sonu gelioduu vazgecti kediye mokun ilaç demişler gitmiş denize gömmüş o misaliii aynılar kesinlkle kızı evden kovduydu unuttu hepsnilmaz: lmaz:
yalancı çıksın kız tabüüü
gerçek mi istiinn :mymeka:
he ya aynı olcak kızzzzz.maşallah senin kuzuda kocaman olmuuuuuuş
he ya konuşursak öyle diycem.gerçi en son konuşmada bir ay falan var dedim
aynen öyle valla.bide benimki utanmadan demezmi sen sahipsizmisin anaaaaaam beni tuttu ağlama biliyosunuz işte her bi haltı yalnız yaptım şimdi aklına gelmiş hatunun.gerçi elden utanıyoda ondan böyle yapıyo benimki.
bilmiyom sen biliyonmu bu karı beni doğuran karı.tabi ben onu kabul etmiyomda o ayrı.yıllar önce vermiş beni.neyse işte böyle olunca karı kendini sorumlu hissediyo büyük ihtimalle
günaydın canım.
ya bende anlamadım hastaları çok memnun ayrıca normal doğumda çok yaptırıyo.sezeryancı olsa son anda bişey çıkarırdı ama daha 15 gün önce kocişin arkadaşının karısı doğum yaptı normal çokta memnun.
galiba biraz rahat bi adam bilemedimki
ay aynen benimki de öle dedi
3.5 çok mu ki yaaa normal deel miiii akannehir
du kıs benim sıramı calma bende de var o sancılar 3 gündür hazırlanıoo vücutttopuyorumnanaktan
kıss ona dayanamıyorsamm oda yalancıysa gerçek nasıl olurkii tırsmaktayımm:kedi:
nehiriver dur bakalım günlerdir sancı diyos bakalım kim kimi geçicek belli olmaz bide 40.haftada doğuruyormuşumm gerçi doktor o kadar beklemez dediydii amma bebllimi olurr:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?