bendede rahmim çıkacakmış gibi oluyo nedense akşamları bi başlıyo rahim kasılmasımı rahim sancısımı Allah bilir bakalım ayın 14ünü bekliyorum nst için
hem sizene nan oğlan benm doğururum doğurmam sezercik isteyeydim haftaya gün veriydi herrüff ben istemedimm :))))
doğur anam doğur hemde çatır çatır doğur:roflol::roflol:
nasıl bir değişme var mı:uhm:
dur bak ne anlatacağım ben enese hamileyken geldik 36.haftaya dayımlara iftara gittik beni bi sancı tuttu dedim doğuracağım heralde allahtan çantamız arabada bekledim falan derken 1 saat sonra geçti
1-2 gün oldu böyle
birgün kayınvalidemlerdeyiz yine tuttu sancı ama yine yanlış alarmmış kayınvalidem tutturdu ben seni bu halde evine göndermem diye neyse kalalım artık burada dedim.
ulen velet beni 3 hafta boşa yatırdı babannesinde 39+4 de geldi :roflol::roflol::roflol:
ay anca geldim yavvv
annem aradı telde onla lafladık
nehirrr noluyo bacımm
dinlenince geçerse yalancı oluyomuş yoksa gerçekmiş
heee gerçekse sıcak duş al da git açılman çoğalırmışşş
ben hep diyodum zatii biz kasım anaları bu topikte laf yetiştirirken doğurcaz elbirliğiyle:)))
nehir sakin ol bacım bizi habersiz bırakma dr a gidince tamam mı
ayy ne güzel yaaa hayırlısı olsun cnm:)
Nehirrrrrrrr ordamısın ne oldu geldimi tekrar sancı???
Bu arada siz gülün bakiim kız dogurursa simdik netten naklen doğum diye show habere bile cıkarsınız:)
et kıs hamişin duası kabul olurben ne bülem nan kim erken isti kim geç istiii
ben bi kendimi bide kartanesini bilimmm tam vaktinde gelsin deyu kendini paralayan kaydirigubbakcemile3 taam madem işlerin duriyy sağada dua edek bacııııııııımmm kaydirigubbakcemile3 sanki bizim duamızlan oluyda ama neysem yinede biz duamızı edektee yerimseniben
:roflol::roflol::roflol::roflol:
3 G ile bağlanacam size doğumdan:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay muhabbete bak eşşeğin kualağına suyu iiice kacırdıkkkk :)))))))))))))))))))))
ne erken doğumlar var bişiycik olmaz bebek geliyorum der ve gelir bilinmez belkide erkenden doğuru veririm ya işin şakası tabi sağlıcakla gelsinde bebişim ne zaman gelirse gelsin
kaydirigubbakcemile3yapın bakalım pazarlığıkaydirigubbakcemile5
doğur kız doğur.ben senden yanayım çünkü bende istiyom artık gelsinhem sizene nan oğlan benm doğururum doğurmam sezercik isteyeydim haftaya gün veriydi herrüff ben istemedimm :))))
seninki kesin yalancukk sancı benimki sahici ( hayin ben ))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Bu arada siz gülün bakiim kız dogurursa simdik netten naklen doğum diye show habere bile cıkarsınız:)
öyle tabi ama ısrarla erken gelmesini istemek mantıklı değil sen dur diyom.ama hayırlısı tabi.
doğur kız doğur.ben senden yanayım çünkü bende istiyom artık gelsin
aaaaaaa ne fenasııııııııııııııın.
ebeside ben olurum artık
ıkın bakıyım ıkın gerçekmiymiş anlarız:roflol::roflol::roflol:ayyy bune yaaa:roflol::roflol:
seninki kesin yalancukk sancı benimki sahici ( hayin ben ))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he bak korkarım bende öle olacammm 40 haftada anca:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar şubeden çok fazla yazamıyorum ya ne olur kusura bakmayın canliz, dilmuh, gurbetyaren, Kartanesi+, kenyaa, krispi, MUREDA+, nehiriver, ningo07, sekercik, unique_____ hepinisi sefiyom inşallah haftaya doya doya konuşuruss son 3 gün ve bide dün bir sıkıntı yaşadıkya giderayak kimseye laf söletmiim diye tikkatt ediyom iimi:jeyyar:
doğur anam doğur hemde çatır çatır doğur:roflol::roflol:
nasıl bir değişme var mı:uhm:
dur bak ne anlatacağım ben enese hamileyken geldik 36.haftaya dayımlara iftara gittik beni bi sancı tuttu dedim doğuracağım heralde allahtan çantamız arabada bekledim falan derken 1 saat sonra geçti
1-2 gün oldu böyle
birgün kayınvalidemlerdeyiz yine tuttu sancı ama yine yanlış alarmmış kayınvalidem tutturdu ben seni bu halde evine göndermem diye neyse kalalım artık burada dedim.
ulen velet beni 3 hafta boşa yatırdı babannesinde 39+4 de geldi :roflol::roflol::roflol:
var bajım ince sızılar ne bilem işin sakası hayırlısı olsun doğurursam tükürecem gelip bunlara:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar şubeden çok fazla yazamıyorum ya ne olur kusura bakmayın canliz, dilmuh, gurbetyaren, Kartanesi+, kenyaa, krispi, MUREDA+, nehiriver, ningo07, sekercik, unique_____ hepinisi sefiyom inşallah haftaya doya doya konuşuruss son 3 gün ve bide dün bir sıkıntı yaşadıkya giderayak kimseye laf söletmiim diye tikkatt ediyom iimi:jeyyar:
benim cocuk fırlama olursa ebesi olarak bayaa kualağın cınlar artıkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?