2009 Kasm Anneleri

bendede rahmim çıkacakmış gibi oluyo nedense akşamları bi başlıyo rahim kasılmasımı rahim sancısımı Allah bilir bakalım ayın 14ünü bekliyorum nst için

seninki kesin yalancukk sancı benimki sahici ( hayin ben ))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hem sizene nan oğlan benm doğururum doğurmam sezercik isteyeydim haftaya gün veriydi herrüff ben istemedimm :))))

doğur anam doğur hemde çatır çatır doğur:roflol::roflol:
nasıl bir değişme var mı:uhm:
dur bak ne anlatacağım ben enese hamileyken geldik 36.haftaya dayımlara iftara gittik beni bi sancı tuttu dedim doğuracağım heralde allahtan çantamız arabada bekledim falan derken 1 saat sonra geçti
1-2 gün oldu böyle
birgün kayınvalidemlerdeyiz yine tuttu sancı ama yine yanlış alarmmış kayınvalidem tutturdu ben seni bu halde evine göndermem diye neyse kalalım artık burada dedim.
ulen velet beni 3 hafta boşa yatırdı babannesinde 39+4 de geldi :roflol::roflol::roflol:

ay anca geldim yavvv
annem aradı telde onla lafladık
nehirrr noluyo bacımm
dinlenince geçerse yalancı oluyomuş yoksa gerçekmiş

heee gerçekse sıcak duş al da git açılman çoğalırmışşş

ben hep diyodum zatii biz kasım anaları bu topikte laf yetiştirirken doğurcaz elbirliğiyle:)))

nehir sakin ol bacım bizi habersiz bırakma dr a gidince tamam mı

ayy ne güzel yaaa hayırlısı olsun cnm:)

he bak korkarım bende öle olacammm 40 haftada anca:roflol::roflol::roflol::roflol:

Nehirrrrrrrr ordamısın ne oldu geldimi tekrar sancı???
Bu arada siz gülün bakiim kız dogurursa simdik netten naklen doğum diye show habere bile cıkarsınız:)

şekerim bajım ben bu gazla kesin doğururum:roflol::roflol::roflol: kız cahillik tecrübeszlk ayırtedemiom bişeler giriy cıkıy ne gercek ne yalan anlamıyımmm:roflol::roflol:

Bu arada siz gülün bakiim kız dogurursa simdik netten naklen doğum diye show habere bile cıkarsınız:)

var bajım ince sızılar ne bilem işin sakası hayırlısı olsun doğurursam tükürecem gelip bunlara:roflol::roflol::roflol::roflol:

et kıs hamişin duası kabul olur
:roflol:

3 G ile bağlanacam size doğumdan:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ay muhabbete bak eşşeğin kualağına suyu iiice kacırdıkkkk :)))))))))))))))))))))

walla yaaa kıs zsizlerle doğumda zevkli olur ben karar verdim pcyi yanımda götüreceğim hepiniz online olun geyik yaparız haaa:roflol::roflol:

öyle tabi ama ısrarla erken gelmesini istemek mantıklı değil sen dur diyom.ama hayırlısı tabi.
hem sizene nan oğlan benm doğururum doğurmam sezercik isteyeydim haftaya gün veriydi herrüff ben istemedimm :))))
doğur kız doğur.ben senden yanayım çünkü bende istiyom artık gelsin
seninki kesin yalancukk sancı benimki sahici ( hayin ben ))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aaaaaaa ne fenasııııııııııııııın.

ebeside ben olurum artık
ıkın bakıyım ıkın gerçekmiymiş anlarız:roflol::roflol::roflol:ayyy bune yaaa:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: öleyimdirrr:roflol::roflol:

kızlar şubeden çok fazla yazamıyorum ya ne olur kusura bakmayın canliz, dilmuh, gurbetyaren, Kartanesi+, kenyaa, krispi, MUREDA+, nehiriver, ningo07, sekercik, unique_____ hepinisi sefiyom inşallah haftaya doya doya konuşuruss son 3 gün ve bide dün bir sıkıntı yaşadıkya giderayak kimseye laf söletmiim diye tikkatt ediyom iimi:jeyyar:

kızlar şubeden çok fazla yazamıyorum ya ne olur kusura bakmayın canliz, dilmuh, gurbetyaren, Kartanesi+, kenyaa, krispi, MUREDA+, nehiriver, ningo07, sekercik, unique_____ hepinisi sefiyom inşallah haftaya doya doya konuşuruss son 3 gün ve bide dün bir sıkıntı yaşadıkya giderayak kimseye laf söletmiim diye tikkatt ediyom iimi:jeyyar:

ebeside ben olurum artık
ıkın bakıyım ıkın gerçekmiymiş anlarız:roflol::roflol::roflol:ayyy bune yaaa:roflol::roflol:

benim cocuk fırlama olursa ebesi olarak bayaa kualağın cınlar artıkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benimki yalancıdır tabikide canım başladı işte benimde sancılarım daha 33.haftadayım bizde sana gülerkene sende doğurmayasınkaydirigubbakcemile3

gel gel naklen doğum var doğuruom bennn:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Annem aradıı ne gülüyon böyle diyo dedim durum böyle böylee amannnnn diyo yavrum bilgisayar başında doğurcak İzmirdeyse gidip bakalım yok dedim değil ee diyo gitse yaa hastaneye dedim bekliyor sancılar sıklaşsın anacığımı bile telaşa verdik :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

var bajım ince sızılar ne bilem işin sakası hayırlısı olsun doğurursam tükürecem gelip bunlara:roflol::roflol::roflol::roflol:

Nee tükürücen istediğin olacak azıcık gülmekle katkıda bulunduk tee oka bide saydık burda dimi 39-40 niyetin olsun diye git hadi hayırlısıyla doğur gel ama sonra fotoğrafını ekle miss kokulununopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bide seni seviyoz canımın içi sen sıkma canını bacım izne ayrılınca sende bol bol çene yaparsın bize.
yavrum sen bankadamı çalışıyon hangisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…