2009 Kasm Anneleri

yok ay bu kasım anaları kaa doğurmaya meraklı bi güruh daha var mıdır acep?

destna kaç haftalıktı kız?

he ona sevindim ben de:))) zaten alcam en güzelinden çikolatamızı hemşirelere de doktora da göndercem bi de odaya alam diyom şimdi madem gelceklermiş:)

he bak veriliymiş işte bebeğe ben bakıcam deersen verirsin:) demessen de spor ve diyetle verirsin bi de dr a sorup mekik çekmekte fayda varmış mekik hareketi bel bölgesindeki fazlalıkları atmaya yarıyormuş ama dr a sorun zararı da olabiliii
ama kocam didiki hani son ay sen daha kilo alcaktın kilo verdin suratın kaşık kaa kaldı didi kaydirigubbakcemile5
artık o da kendi çapında moral mi verii bilmim :roflol:

yok kız:) öyle deme maşallah sen baya istikrarlı gitmişsin:)))

öhöm benm toplam 16:))) oldu aldığım kilolar bunların biçoğunu son 3 ayda filan aldım sanırım:)))

ayy daha kocişimin gelmesüne 1 saat var beaa :sinifsinif:
ayy hamile bayanların eşlerini daha erken yollasalar ya işyerinden kaydirigubbakcemile3

[

cnm inş yaaaa
ama sen kaç haftalıksın bakiiim niye bekliyosun suyunun gelmesini çok mu oldu?

ya ben dr sitelerinde öyle okudum cnm 9 kilo veriliyormuş ilk 4 haftada ama emzirmek kaydıyla...

yok ay ben okudum kızzz ama veremeyen de olur loğusayım ben deyü dayanırsak yemeye tabii veremeyizzz

kız noldu sahi bize bugün herkeste bi doğurma telaşı var sankim

doğumda 4-5 kilo diyler kız doğumdan sonraki 4haftada 5 kilo daha gidiy oluyo 9 kilo[/QUOTE]

kız güzel haber bu.bebiş 3 küsür kilo e kan su falan gider baya kilo amaaaan ye gitsin bacım o zaman.
kız bende her bişeyi yalnız yapcam e gider kilolar o zaman.zaten bebiş uyudu hadi işe yemeğe koşturmaktan kalmaz kilo milo dimi.anaaaaaaaaaaaaam ahada moralim düzeldi.
aman tek derdimiz kilo olsun beeee:içelim:

kıs bende doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda 1 kilo fazlam vardı ve o da fazlasıyla gittikaydirigubbakcemile3

hehe süpersiniz yavrular valla moralim düzledi.

benim kesin olacaktır eminim bu 2 canavarla:roflol::roflol:

kesinkaydirigubbakcemile3

he ona sevindim ben de:))) zaten alcam en güzelinden çikolatamızı hemşirelere de doktora da göndercem bi de odaya alam diyom şimdi madem gelceklermiş:)

al tabi kiz. ayip olmasin geldiklerinde.kaydirigubbakcemile3

ay bu adamlarin moral vermesi beni oldurcek. vermeseler daha iyi.kaydirigubbakcemile3

aynen oyle. hep soyluyorum, sut olsun diye yedikleriniz kilo olarak kaliyo, haberiniz olsun.
he ben on kilo versem bile 55 olcam ki benim ideal kilom bu zatii hiç dert etmiyorum tek korkum fazla aldığımdan dolayı doğumum zor olmasa barii ama Allahtan bebek de benle birlikte iyi kilo alıyor son bir ayda bir kilo almış ya az deil bence:) minicik cılız doğmasın bari aldığım bu kilolar işe yarasın diyom
sekercik bugun 37.haftaya başkadım ama sıkıldım artık cok zor oluyo yaw bide yardım eden kimse olmayınca adamcagızada herşeyi soyleyemiyom zaten calışıyo yoruluyo
cnm benm de kocam çalışıyo ama yardımcı olmaları lazım bu bebeği taşımak zorlaştı her geçen gün...
ben de 35 e başladım canm
senden iki hafta gerideyim demek
ama her gün değişiyor az daha sabret bence:) gene de sen söyle yapmassa sen de yapma yorma kendini o enerjiye güce doğumda ve sonrasında çok ihtiyacın olcak ne kaa dinlenirsen o kaa iyi olur

ayy aklım nehirdeeeeeeee

ayyy ben bi cacık yapammmm
eşim bayram etsinnnn...
özgeden hbr alannnn paylaşsın hemencükkkk
bizde merakta kalmayalım...

ayy hamile bayanların eşlerini daha erken yollasalar ya işyerinden kaydirigubbakcemile3

olduuuuuu.kaydirigubbakcemile3

kız bende her bişeyi yalnız yapcam e gider kilolar o zaman.zaten bebiş uyudu hadi işe yemeğe koşturmaktan kalmaz kilo milo dimi.anaaaaaaaaaaaaam ahada moralim düzeldi.

gider gider hic bisi kalmaz. daha dogum sonrasi kilolarimizi konuscaz insallah.

sekercik bugun 37.haftaya başkadım ama sıkıldım artık cok zor oluyo yaw bide yardım eden kimse olmayınca adamcagızada herşeyi soyleyemiyom zaten calışıyo yoruluyo

kız bende aynıyım işte ama dayanmak lazım sık biraz daha dişini.

bacım destna 37 küsür haftalık görünüyodu doktor erken gelir demişti.bebiş büyüktü baya maşallah.

he ya valla sana katılıyomda bizi takan yok.inadına sanki adamları paso çalıştırıyolar

eda temizliğii bitiremedi heral zabahtan beri kafamçokkarıştı göya yardımcı kadın geldi ama bizimki daha çok telef oldu hereal kaydirigubbakcemile3

benim oglus makineyi bosaltiyo, gidip asayim. sonra karnimizi doyuralim ana-ogul. yaprak dokumu baslamadan da isi gucu bitirem bari. hadi bye...zemuszemus

süper fikir bide şehir dışına göndermesin patronlar eyyy duyun sesimiziiiiiii
heeee bacım benm veririz derken işkembeden sallamıyoz heralde okuduk o kaa kitap dr sitesi dıdıkladık heraldeeee
bak bulayım yazcam ne kaa gidiymiş doığumda görrr
kesinkaydirigubbakcemile3
al tabi kiz. ayip olmasin geldiklerinde.kaydirigubbakcemile3
he alcam özendim bak şimciii

benim oglus makineyi bosaltiyo, gidip asayim. sonra karnimizi doyuralim ana-ogul. yaprak dokumu baslamadan da isi gucu bitirem bari. hadi bye...zemuszemus

oy oy maşallah annesine yardım ediyo ha yerim ben onu

Şeniz Şeniz

olduuuuuu.kaydirigubbakcemile3

gider gider hic bisi kalmaz. daha dogum sonrasi kilolarimizi konuscaz insallah.
ay ewet ne kaa çabuk geçiy zaman aslında bize yavaş gibim gelse deee

hee ni var wanna lenn yolliyiversinleerr ecük erken nolicikk kaydirigubbakcemile3
desene hamileleri yolladılarda kocaları kusur kaldııı :roflol:
he beni nerdeyse doğurana dek çalıştırcaktı mdr zor kurtardım kız elinden:))))
dha da bugün aradı benden döküman istiy bende bilg formatlandı bişi kalmadı dedim:))) hakkat de öyle olduydu yaneee
utanmaz herif doğuma giderken bile isticek bişeylerrrrrr
kendileri doğurmuyo ya anlamıyolar halden heç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…