9 kilo mu gidiomuşşşşşşş akannehirakannehir
ben zati 9 kilo aldım hepsini 1 ayda verecum mu yanee kaydirigubbakcemile3
bendeee bazen öyleee yapıyorummmm
sonradaaa eşimleee yerken zar zor yiyorummm
oda soruyooo niye iştahsızsın diye kaydirigubbakcemile3
bilseeee yediğimiii,,,zavallım az yemek yiyo benim karım diyo herkese ..kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik artık iyice zor olmaya başladı ben artık biran once dogurmak istiyorum hayırlısıyla gelsin ogluşum bişeleri yapamayınca cok zoruma gidiyo birilerinden beklemekte cok zor o yüzden biran önce dogurup herşeyimi kendim yapmak istiyorum
ay listeyle uğraştım zaman aldı kızz
he bende de bi göbek dün bi tanıdık gördü ayyy ben sizi tanıyamadımmm kusura bakmayın nasılsınız dedii artık bende sokağa çıkma isteiği iice sıfırlandı ayoll
bence de yiyelim beslenelimmm:)
ayy inş vardır birinde
cnm merak ediyodum benm hast verdi en son gidişimde minik bi bebeyağı bi cd vardı primanın kocişle o akşam izledik:) o kadar bişey yoktu onlarada promosyon gelmiş:)
he zaten ilk ay 9 kilo gidiyomuş merak etmeyin kızlarr
tırtıkla bacım tırtıkla o daha tatlı oluyoayy yimek yaptım şükürrr mutfaamıda timizledimm şimdi kucacımmıı bekliiimm opuyorumnanaktan
ama ben çok acıktım ucundan tırtıkliimm yimeklerinn kaydirigubbakcemile3
bence de canım yaaa bana da veririz gibi geliyorrrr
bebişlerle ilgilenmekten pervane oluruz etraflarındaaa
o koşturmacadaaa fıstık gbi oluruz...
al biri daha kalkmis ayaga dogurcam diye.kaydirigubbakcemile3
hele emzirince daha kolay veriliyomuş diyete filan gerek olmuyomuşşş
bence de canım yaaa bana da veririz gibi geliyorrrr
bebişlerle ilgilenmekten pervane oluruz etraflarındaaa
o koşturmacadaaa fıstık gbi oluruz...
benim de 5 haftam var ama sözdeee hiçbi bebek SATa göre doğmazmış tam tarihinde doğma ihtimali %3 imişayyyy daha 1.5 ayım var sözdeeeakannehirakannehir
ayy ne kaa güzel yaaa:)al biri daha kalkmis ayaga dogurcam diye.kaydirigubbakcemile3
aman promosyon icin cok bile. ama yurt disinda cok guzel seyler veriyorlar. mesela dogumdan gelince yataginin ustunde koca bir poset buluyorsun, icinde de minik minik bir suru numune.
benceee o kişiden kişiye değişiyodur canım yaaa
herkeste 9 gitmesi imkansızzzz
birde normal doğum vee sezeryan arasın da muhakkak fark vardır...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen kandır adamı öyle.adamda yazık aç kalıyo karım diyodurbendeee bazen öyleee yapıyorummmm
sonradaaa eşimleee yerken zar zor yiyorummm
oda soruyooo niye iştahsızsın diye kaydirigubbakcemile3
bilseeee yediğimiii,,,zavallım az yemek yiyo benim karım diyo herkese ..kaydirigubbakcemile3
ohhhh ben sevdim bu yurt dışı işini.al biri daha kalkmis ayaga dogurcam diye.kaydirigubbakcemile3
aman promosyon icin cok bile. ama yurt disinda cok guzel seyler veriyorlar. mesela dogumdan gelince yataginin ustunde koca bir poset buluyorsun, icinde de minik minik bir suru numune.
sen oyle zannet.:roflol:
anam wannam zati ne kaa doğurma meraklısı hatın varsa burda haaa benle kartanesi hariçç :roflol:
yaa o deelde destna doktora mı gitcekti bugun anamm o bana doğurcak gibi gelio maşalahhh oğluşu tosun oldu zati onunn kaydirigubbakcemile3
ayy ne kaa güzel yaaa:)
bana da en son gidişimde kayıttaki kız ne dedi çok duygulandım kimse gelmez bana diyodum ya hep, kız dedi ki ne kaa kaldı doğuma söyledim işte, o da dedi ki biz burda ilk kayıtlarınızı yapıyoruz sonra ay ay izliyoruz gelişiminizi sonra doğuma giriyorsunuz bebek geliyor heyecanla bakmaya sizi tebrike çıkıyoruz sonra da bebeğin girişlerini yapıyoruz dedi ay bi duygulandım hepsi çok şeker davranıyo zaten bana:) biraz yuvarlağım ya ondan mı acep diyodum:)))
canım herkes aynı modda gidiyo nehiriver sancılandı az önce gitti dr a haber bekliyoz heyecanla başladık dökülmeye yprak misali merak etme sırayla doğurcaz işte
herkes iyi merk etme herkeste benzert durum ve şikayetler var avunuyoruz işte burda
ya ben dr sitelerinde öyle okudum cnm 9 kilo veriliyormuş ilk 4 haftada ama emzirmek kaydıyla...
benceee o kişiden kişiye değişiyodur canım yaaa
herkeste 9 gitmesi imkansızzzz
birde normal doğum vee sezeryan arasın da muhakkak fark vardır...
yok ay ben okudum kızzz ama veremeyen de olur loğusayım ben deyü dayanırsak yemeye tabii veremeyizzzsen oyle zannet.:roflol:
kız noldu sahi bize bugün herkeste bi doğurma telaşı var sankim[
hoşgeldin canım.bugün hepimiz doğurmak istiyoz ya anlamadım valla.hayırlısı canım
aman takma kimseyi ben aynaya bakınca tanıyamıyom kendimi.değişmişim valla.ama doğum yapınca herşey eski haline döncek.
kız doğumda 9 kilomu gidiyomuş e gerisi kolay o zaman.
ben iki yıl önce fazla olan 6 kilomu rejim spor yapmadan vermiştim öyle hemen değil 4 ayda falan ama abur cubur yiyerek bunu vermekte ne var dimi.
ohhhh ben sevdim bu yurt dışı işini.
kız kaç kilo gitti sende de hele.valla takmıyom desemde dün gece uyuyamadım çok şişkoyum diye diye.
bu arada destna dogursun artik zaten. biraz daha beklerse cocuk anne karnindan cikip askere gidecek.:roflol:
aman tek derdimiz kilo olsun beeee:içelim:aman valla şu an düşuneceem en son şey kilo zaten bebekim sağlıklı sıhhatli olsun kazasız belasız kolay bi doğum yapam hazırlıklarım tamam olsun falan derken kiloyu dert etmeye vakit kalmii kaydirigubbakcemile3
goturcem senide tatlim. bavulda yer cok.kaydirigubbakcemile3
valla ben hastaneden ciktigimda 6 kilo gitmisti, bu arada dogumdan 5 gun sonra ciktim. iki ay sonrada hamile kaldigim kilonun altina inmistim. yardim edicek kimse olmayinca mecbur veriliyo.
ama kocam didiki hani son ay sen daha kilo alcaktın kilo verdin suratın kaşık kaa kaldı didi kaydirigubbakcemile5
artık o da kendi çapında moral mi verii bilmim :roflol:
yok ay ben okudum kızzz ama veremeyen de olur loğusayım ben deyü dayanırsak yemeye tabii veremeyizzz
hee gıı maşallahhhhhhh aslan parçası doğuricikkk destinamız inşallahhhhhhhhh
delikafadulden
aman tek derdimiz kilo olsun beeee:içelim:
kıs bende doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda 1 kilo fazlam vardı ve o da fazlasıyla gittikaydirigubbakcemile3
ama kocam didiki hani son ay sen daha kilo alcaktın kilo verdin suratın kaşık kaa kaldı didi kaydirigubbakcemile5
artık o da kendi çapında moral mi verii bilmim :roflol:
insallah.kaydirigubbakcemile3
yine oyle oluruz insallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?