2009 Kasm Anneleri

9 kilo mu gidiomuşşşşşşş akannehirakannehir
ben zati 9 kilo aldım hepsini 1 ayda verecum mu yanee kaydirigubbakcemile3

benceee o kişiden kişiye değişiyodur canım yaaa
herkeste 9 gitmesi imkansızzzz
birde normal doğum vee sezeryan arasın da muhakkak fark vardır...

:roflol::roflol::roflol: o da ii nan acitasyon yapmiş olisin yane herifee :roflol:

[

hoşgeldin canım.bugün hepimiz doğurmak istiyoz ya anlamadım valla.hayırlısı canım

aman takma kimseyi ben aynaya bakınca tanıyamıyom kendimi.değişmişim valla.ama doğum yapınca herşey eski haline döncek.
kız doğumda 9 kilomu gidiyomuş e gerisi kolay o zaman.
ben iki yıl önce fazla olan 6 kilomu rejim spor yapmadan vermiştim öyle hemen değil 4 ayda falan ama abur cubur yiyerek bunu vermekte ne var dimi.
ayy yimek yaptım şükürrr mutfaamıda timizledimm şimdi kucacımmıı bekliiimm opuyorumnanaktan
ama ben çok acıktım ucundan tırtıkliimm yimeklerinn kaydirigubbakcemile3
tırtıkla bacım tırtıkla o daha tatlı oluyo

bence de canım yaaa bana da veririz gibi geliyorrrr
bebişlerle ilgilenmekten pervane oluruz etraflarındaaa
o koşturmacadaaa fıstık gbi oluruz...

he ya oluruz kız fıstık gibi yaza kadar

al biri daha kalkmis ayaga dogurcam diye.kaydirigubbakcemile3

anam wannam zati ne kaa doğurma meraklısı hatın varsa burda haaa benle kartanesi hariçç :roflol:

yaa o deelde destna doktora mı gitcekti bugun anamm o bana doğurcak gibi gelio maşalahhh oğluşu tosun oldu zati onunn kaydirigubbakcemile3

bence de canım yaaa bana da veririz gibi geliyorrrr
bebişlerle ilgilenmekten pervane oluruz etraflarındaaa
o koşturmacadaaa fıstık gbi oluruz...
hele emzirince daha kolay veriliyomuş diyete filan gerek olmuyomuşşş
ayyyy daha 1.5 ayım var sözdeeeakannehirakannehir
benim de 5 haftam var ama sözdeee hiçbi bebek SATa göre doğmazmış tam tarihinde doğma ihtimali %3 imiş
al biri daha kalkmis ayaga dogurcam diye.kaydirigubbakcemile3

aman promosyon icin cok bile. ama yurt disinda cok guzel seyler veriyorlar. mesela dogumdan gelince yataginin ustunde koca bir poset buluyorsun, icinde de minik minik bir suru numune.
ayy ne kaa güzel yaaa:)
bana da en son gidişimde kayıttaki kız ne dedi çok duygulandım kimse gelmez bana diyodum ya hep, kız dedi ki ne kaa kaldı doğuma söyledim işte, o da dedi ki biz burda ilk kayıtlarınızı yapıyoruz sonra ay ay izliyoruz gelişiminizi sonra doğuma giriyorsunuz bebek geliyor heyecanla bakmaya sizi tebrike çıkıyoruz sonra da bebeğin girişlerini yapıyoruz dedi ay bi duygulandım hepsi çok şeker davranıyo zaten bana:) biraz yuvarlağım ya ondan mı acep diyodum:)))
9 kilo mu gidiomuşşşşşşş akannehirakannehir
ben zati 9 kilo aldım hepsini 1 ayda verecum mu yanee kaydirigubbakcemile3

he öyleymiş kız özellikle emzircem bennn

aman valla şu an düşuneceem en son şey kilo zaten bebekim sağlıklı sıhhatli olsun kazasız belasız kolay bi doğum yapam hazırlıklarım tamam olsun falan derken kiloyu dert etmeye vakit kalmii kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen kandır adamı öyle.adamda yazık aç kalıyo karım diyodur
ohhhh ben sevdim bu yurt dışı işini.

sen oyle zannet.:roflol:

kız kaç kilo gitti sende de hele.valla takmıyom desemde dün gece uyuyamadım çok şişkoyum diye diye.

valla ya, bugun kalkmis hepsi dogurcam diye. valla benim derdimde bir hafta daha dayansin ondan sonra ne zaman isterse buyursun kucuk hanim.opuyorumnanaktan

bu arada destna dogursun artik zaten. biraz daha beklerse cocuk anne karnindan cikip askere gidecek.:roflol:

hadi yine iyisin kiz. ziyarete kimse gelmese hemsireler gelcek.kaydirigubbakcemile3

ama kocam didiki hani son ay sen daha kilo alcaktın kilo verdin suratın kaşık kaa kaldı didi kaydirigubbakcemile5
artık o da kendi çapında moral mi verii bilmim :roflol:

ay insallah hayırlı haberlerle doner.bende bu gece ruyamda hep suyum gelmiş doktora gidiyorum diye gordum.tuvalete kalkıyom insallah suyum gelmiştirde doguma giderim die dua ediyom bi taraftan acayip korkuyom daha zamanın var bekle diyom hepimizin hakkında hayırlısı olur insallah bi avazda kurtuluruz[/QUOTE]
cnm inş yaaaa
ama sen kaç haftalıksın bakiiim niye bekliyosun suyunun gelmesini çok mu oldu?

ya ben dr sitelerinde öyle okudum cnm 9 kilo veriliyormuş ilk 4 haftada ama emzirmek kaydıyla...
sen oyle zannet.:roflol:
yok ay ben okudum kızzz ama veremeyen de olur loğusayım ben deyü dayanırsak yemeye tabii veremeyizzz
kız noldu sahi bize bugün herkeste bi doğurma telaşı var sankim

doğumda 4-5 kilo diyler kız doğumdan sonraki 4haftada 5 kilo daha gidiy oluyo 9 kilo

ohhhh ben sevdim bu yurt dışı işini.

kız kaç kilo gitti sende de hele.valla takmıyom desemde dün gece uyuyamadım çok şişkoyum diye diye.

goturcem senide tatlim. bavulda yer cok.kaydirigubbakcemile3

valla ben hastaneden ciktigimda 6 kilo gitmisti, bu arada dogumdan 5 gun sonra ciktim. iki ay sonrada hamile kaldigim kilonun altina inmistim. yardim edicek kimse olmayinca mecbur veriliyo.

aman tek derdimiz kilo olsun beeee:içelim:

kıs bende doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda 1 kilo fazlam vardı ve o da fazlasıyla gittikaydirigubbakcemile3

ama kocam didiki hani son ay sen daha kilo alcaktın kilo verdin suratın kaşık kaa kaldı didi kaydirigubbakcemile5

ay bu adamlarin moral vermesi beni oldurcek. vermeseler daha iyi.kaydirigubbakcemile3

yok ay ben okudum kızzz ama veremeyen de olur loğusayım ben deyü dayanırsak yemeye tabii veremeyizzz

aynen oyle. hep soyluyorum, sut olsun diye yedikleriniz kilo olarak kaliyo, haberiniz olsun.

hee gıı maşallahhhhhhh aslan parçası doğuricikkk destinamız inşallahhhhhhhhh
delikafadulden

insallah.kaydirigubbakcemile3

aman tek derdimiz kilo olsun beeee:içelim:

kıs bende doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda 1 kilo fazlam vardı ve o da fazlasıyla gittikaydirigubbakcemile3

yine oyle oluruz insallah canim.

ayy benimde annem öyle diyor sinir oluyorum sanki kilo çok iyi bir şeymiş gibiÇok üzgünüm çoook

sekercik bugun 37.haftaya başkadım ama sıkıldım artık cok zor oluyo yaw bide yardım eden kimse olmayınca adamcagızada herşeyi soyleyemiyom zaten calışıyo yoruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…