2009 Kasm Anneleri

kızlarrr özgeyle konuştum şimdiii....
sancılar 10 dk bir oluyomuş.doktor muayene etmiş...eve git demış sancılar 5 dk bir olduğunda,suyun fln geldiğinde gel hemen demiş.....
size haber vereyım dedım hemen merakta kalmayın dedım..Asrınımız yolda heran gelebilir yane....

anam wannam zati ne kaa doğurma meraklısı hatın varsa burda haaa benle kartanesi hariçç :roflol:

:mymeka::mymeka: beni neen saymisin nan bende heç meraklı değilim sağlıklaa ve zamanında gelsin istimm :Saruboceq::Saruboceq:

eda temizliğii bitiremedi heral zabahtan beri kafamçokkarıştı göya yardımcı kadın geldi ama bizimki daha çok telef oldu hereal kaydirigubbakcemile3

anaammm aradığınız edaya şuan ulaşılamıyooooooooo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
artık yokum nan benn geberdimmm akannehirakannehirakannehir

3 cü aynı tıpatıp dogmuş valla bizimkiler neye benziyo acaba bide ben beyaz tenliyim baya bi beyaz eşimde benim tam tersim baya bi esmer bakalım benim bıdık nası bişi olcak bütün millet bizi merek ediyo
ayy ben de kara kaşlı kara gözlü bi karıyım kocam da kumral yeşil gözlü:) biz de meraktan ölcez bebe neye benzicek dieeee

anaaaaam ne güzel gıııııııııııı

oyyyyyyy çok datluuuuuuu
çok şekerler dimii:)))

he bi de çok süt olması için tatlı yemeye filan gerek yokmuş az kilo almak istiyosak sadece bol su içicekmişiz bi de ebru şallı dediydi buğday yicez çorba yaparız heralde buğday kilo aldırmıyomuş hem de tok tutup süt yapıyomuş hatunlar zaten şallı çırpı gibi heralde doğrudur:)

allahh yardımcısı olsunn :Saruboceq: sağlıkla kucaklasın mete asrını :Saruboceq:

ayyy inanmıyorum harbiden doğuruyo özgeeee :lepi:
kıyamam ben onaaaaa :1hug:
ayy Allahım sabır versin :Saruboceq:
güç versin inş kızlarrrr :Saruboceq:
tam dediğim gibi oldu heeee biz kasım anaları tam çatlak çıktık :) :sm_cool:
kopamıyoz birbirimizden:)))

he ben de vaktinde gelsin diyim kız edo özge doğuruyooooo,
destnadan da haber alınamıyoooo
bugün tam karışık burasııı

kız açılma varmıymış.hadi gözü aydın sonunda istediği oldu

e sen hem kadın çağır hemde oturma 5 dk tabi anan ağlar

kız bende merak ediyom bende kocişte yeşil gözlüyüz.
ya gene aynı yemeğimizi yeriz amma süt olsun diye abartmayız.su bol içilecek unutmamak lazım.

destna ne durumda acaba.
özge doğuruyo ya nasıl heveslendim yaa.
rabbim sağlıkla kurtarsın ikisinide

yarına kaadar 5 dk bire inermi acepppp
nasıl bişey bu sancı çok merak ettimm yaaa
ayy bi ki güne kalmaz doğuruyoo o zaman özzgeee
hadi bakalım darısı bizim başımıza..

ayy ewet ya söyleyip dıuruyodu ya bugün doğurcam ben deyüü dedi dedi oldu sonunda Rabbim gönlüne göre versin inş kolay bi doğum olurrr ama anca yarına haber alırız ondan yarına doğurur gibime geliyooo

ya ben kahverengi gözlüyüm buğday tenliyim şekerim ama kociş yakışıklıdır vala ona benzesin diyorum ya ne kaa benzer bilemiyommm
ama toparlak yüzlü gibime geldi sanki ultrasonda ama bilemiyommm

eewet en iyisi bol su içmekmiş kilo derdimiz yoksa bol süt de iyi geliyomuş
benm bildiğim bu baktık süt gelmiyo vitamalt deyü bişi var eczanede saılıyo bol süt yapıyomuş bide okuduğum kadarıyla anne ve bebek ne kaa yakın olursa aynı odada bulunursa o kaa süt salgılanıyomuş kızzz ondan loğusalık döneminde aynı odada yatmak lazım

he ben de vaktinde gelsin diyim kız edo özge doğuruyooooo,
destnadan da haber alınamıyoooo
bugün tam karışık burasııı

ayy bende vaktinde istimmm acelemiz yokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy destnadan nasıl haber alcaz yavv akannehir

e sen hem kadın çağır hemde oturma 5 dk tabi anan ağlar

klava:klava:klava:klava: hakettim ben bunuuuu klava:klava:klava:

ay allah hayırlısıyla kurtarsın darısı başımıza ohhh ne guzel yavaş yavaş başlıyoz dogurmaya

yarına kaadar 5 dk bire inermi acepppp
nasıl bişey bu sancı çok merak ettimm yaaa
ayy bi ki güne kalmaz doğuruyoo o zaman özzgeee
hadi bakalım darısı bizim başımıza..

hayırlısı canım yaaa ay ben de bi video izliyorumm çok etkilendim durdurdum size de yazıyom heee izleyin

ama yarına bence doğar sabah gibi hatta doğabilir bence
Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli

canımın içi bide eczanede çay var süt için işe yarıyomuş.benim arkadaş içiyo sütü artmış bende ondan alcam humana nın sende al emi.

ayy bende vaktinde istimmm acelemiz yokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

klava:klava:klava:klava: hakettim ben bunuuuu klava:klava:klava:
hakettin valla.boşuna çağırmasaydın bari yapsaydın kendin.klava:
hayırlısı canım yaaa ay ben de bi video izliyorumm çok etkilendim durdurdum size de yazıyom heee izleyin

ama yarına bence doğar sabah gibi hatta doğabilir bence
Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli

he ya bende izlemiştim ilk aylarda.o zamanlar bu haftalar çoooooook uzak geliyodu yaaaaa

ayy kimsede yokmu telefonu yaaaa ayarlayalım şu tel işlerini gayrııı
canliz mi cersu mu listede en son kim vardı o üstlensin bariii

ay allah hayırlısıyla kurtarsın darısı başımıza ohhh ne guzel yavaş yavaş başlıyoz dogurmaya
ayy evet yaklaşıyo sıraaamızzz
canımın içi bide eczanede çay var süt için işe yarıyomuş.benim arkadaş içiyo sütü artmış bende ondan alcam humana nın sende al emi.
humananın duyduydum cnm ama bu vitamalt da iyimiş bakalım bi doğuralım da alırız duruma göreeee
bide dün okuduğum kitapta bi kadın doğumcu bayan (oda anne) öneriyodu göğüsleri emzirmeye hazırlamak için hamileliğin son dönemlerinde pazen bi kumaşın içini pamukla doldurup dikin onunla göğsünüzü günde iki kez ovuşturun bu çatlakları azaltır diyodu bide göğüs çatlaması olayı var ama ben çatlarsa kocişe söylerim göğüs ucu alır diyom

izle canımm ben onu izledimmm çok güzel gerçektennn
kadın çok kolay doğum yapıyoo sonundaaa
keşke bizde öyle yapsak..

ben de izlediydim ama tam açılmadıydı video yarımdı bide bu baya uzun baksanızaaa
ayy inş kolay doğururuz öyle düşünüyorum ben

özge bırazdan eve gelınce gırebılırse gırecek nete kızlar
ben en son görünüyom mam heran dogura bılırım nan cok heveslendım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…