bebeklerin doğmadan anne karnında resimleri ve doğduktan sonraki resimleri
ayy nbe şekerler kızlar yaaa ben çok merak ediyom benm oğlan neye benziyyyyy
anam wannam zati ne kaa doğurma meraklısı hatın varsa burda haaa benle kartanesi hariçç :roflol:
eda temizliğii bitiremedi heral zabahtan beri kafamçokkarıştı göya yardımcı kadın geldi ama bizimki daha çok telef oldu hereal kaydirigubbakcemile3
ayy ben de kara kaşlı kara gözlü bi karıyım kocam da kumral yeşil gözlü:) biz de meraktan ölcez bebe neye benzicek dieeee3 cü aynı tıpatıp dogmuş valla bizimkiler neye benziyo acaba bide ben beyaz tenliyim baya bi beyaz eşimde benim tam tersim baya bi esmer bakalım benim bıdık nası bişi olcak bütün millet bizi merek ediyo
çok şekerler dimii:)))anaaaaam ne güzel gıııııııııııı
oyyyyyyy çok datluuuuuuu
kızlarrr özgeyle konuştum şimdiii....
sancılar 10 dk bir oluyomuş.doktor muayene etmiş...eve git demış sancılar 5 dk bir olduğunda,suyun fln geldiğinde gel hemen demiş.....
size haber vereyım dedım hemen merakta kalmayın dedım..Asrınımız yolda heran gelebilir yane....
ayyy inanmıyorum harbiden doğuruyo özgeeee :lepi:kızlarrr özgeyle konuştum şimdiii....
sancılar 10 dk bir oluyomuş.doktor muayene etmiş...eve git demış sancılar 5 dk bir olduğunda,suyun fln geldiğinde gel hemen demiş.....
size haber vereyım dedım hemen merakta kalmayın dedım..Asrınımız yolda heran gelebilir yane....
:mymeka::mymeka: beni neen saymisin nan bende heç meraklı değilim sağlıklaa ve zamanında gelsin istimm :Saruboceq::Saruboceq:
anaammm aradığınız edaya şuan ulaşılamıyooooooooo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
artık yokum nan benn geberdimmm akannehirakannehirakannehir
:mymeka::mymeka: beni neen saymisin nan bende heç meraklı değilim sağlıklaa ve zamanında gelsin istimm :Saruboceq::Saruboceq:
anaammm aradığınız edaya şuan ulaşılamıyooooooooo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
artık yokum nan benn geberdimmm akannehirakannehirakannehir
ayy ben de kara kaşlı kara gözlü bi karıyım kocam da kumral yeşil gözlü:) biz de meraktan ölcez bebe neye benzicek dieeee
çok şekerler dimii:)))
he bi de çok süt olması için tatlı yemeye filan gerek yokmuş az kilo almak istiyosak sadece bol su içicekmişiz bi de ebru şallı dediydi buğday yicez çorba yaparız heralde buğday kilo aldırmıyomuş hem de tok tutup süt yapıyomuş hatunlar zaten şallı çırpı gibi heralde doğrudur:)
kız açılma varmıymış.hadi gözü aydın sonunda istediği oldu
e sen hem kadın çağır hemde oturma 5 dk tabi anan ağlar
kız bende merak ediyom bende kocişte yeşil gözlüyüz.
ya gene aynı yemeğimizi yeriz amma süt olsun diye abartmayız.su bol içilecek unutmamak lazım.
he ben de vaktinde gelsin diyim kız edo özge doğuruyooooo,
destnadan da haber alınamıyoooo
bugün tam karışık burasııı
e sen hem kadın çağır hemde oturma 5 dk tabi anan ağlar
yarına kaadar 5 dk bire inermi acepppp
nasıl bişey bu sancı çok merak ettimm yaaa
ayy bi ki güne kalmaz doğuruyoo o zaman özzgeee
hadi bakalım darısı bizim başımıza..
ayy ewet ya söyleyip dıuruyodu ya bugün doğurcam ben deyüü dedi dedi oldu sonunda Rabbim gönlüne göre versin inş kolay bi doğum olurrr ama anca yarına haber alırız ondan yarına doğurur gibime geliyooo
ya ben kahverengi gözlüyüm buğday tenliyim şekerim ama kociş yakışıklıdır vala ona benzesin diyorum ya ne kaa benzer bilemiyommm
ama toparlak yüzlü gibime geldi sanki ultrasonda ama bilemiyommm
eewet en iyisi bol su içmekmiş kilo derdimiz yoksa bol süt de iyi geliyomuş
benm bildiğim bu baktık süt gelmiyo vitamalt deyü bişi var eczanede saılıyo bol süt yapıyomuş bide okuduğum kadarıyla anne ve bebek ne kaa yakın olursa aynı odada bulunursa o kaa süt salgılanıyomuş kızzz ondan loğusalık döneminde aynı odada yatmak lazım
hakettin valla.boşuna çağırmasaydın bari yapsaydın kendin.ayy bende vaktinde istimmm acelemiz yokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy destnadan nasıl haber alcaz yavv akannehir
klava: klava: klava: klava: hakettim ben bunuuuu klava: klava: klava:
hayırlısı canım yaaa ay ben de bi video izliyorumm çok etkilendim durdurdum size de yazıyom heee izleyin
ama yarına bence doğar sabah gibi hatta doğabilir bence
Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli
hayırlısı canım yaaa ay ben de bi video izliyorumm çok etkilendim durdurdum size de yazıyom heee izleyin
ama yarına bence doğar sabah gibi hatta doğabilir bence
Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli
ayy kimsede yokmu telefonu yaaaa ayarlayalım şu tel işlerini gayrıııayy bende vaktinde istimmm acelemiz yokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy destnadan nasıl haber alcaz yavv akannehir
ayy evet yaklaşıyo sıraaamızzzay allah hayırlısıyla kurtarsın darısı başımıza ohhh ne guzel yavaş yavaş başlıyoz dogurmaya
humananın duyduydum cnm ama bu vitamalt da iyimiş bakalım bi doğuralım da alırız duruma göreeeecanımın içi bide eczanede çay var süt için işe yarıyomuş.benim arkadaş içiyo sütü artmış bende ondan alcam humana nın sende al emi.
izle canımm ben onu izledimmm çok güzel gerçektennn
kadın çok kolay doğum yapıyoo sonundaaa
keşke bizde öyle yapsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?