2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol:

bebeğin suyu önce gelirse mikrop kapabiliyormuş ondan
ben sancıyla gitmiştim hatta doğuma yarım saat kala dr.açtı suyu
ayy inş suyuyla gelir bebek de.
Allah özgemizin yardımcısı olsun
zor valla
demek ki epidural istemiycez, pasa pasa cekicez sancimizi.

Insallah sulariyla gelirler. obur turlu acilma falan zor oluyor demek ki.mafoldumben
valla vardır heralde bir bildikleri ama epiduralle de çok kolay normal doğurmak hem sez.ne geçilmesi gerekirse de zaman kaybı olmuyor

sancıyla açılır die biliyorum ben

sansliymisin, bundada oyle olur insallah. tabi bizede insallah.

allahım hepimize kolay doğumlar nasip eder inş.
vaktinde güselce annelerini üzmeden gelsinler:Saruboceq:

kızlar ben de kaçıyorum görüşürüz dilmuh cadısı meraktan ölcem kız gelince bi msj at bari
nehirden haber gelirse yazın okurum geçmişi inş sağ salim kurtulur canm yaaa
hadi byee

canlarım meraba
bugun Nazlım nehiriverin doğuma gittiğini söyledi telefonda haber varmı ya bende şimdi geldim eve kızımı kontrole götürmüştüm
allahım bir nefeste kurtarsın inşallah
sağlıcakla yavrusunu kucağına alır inşallah

selam kızlar ben geldim...

akannehiranaaaam nehriver doğuruyomuymuşşşş... ayyyy niyeyse çok duygulandım ağlıycam şimdi kııızzz:gitme:

selam kızlar ben geldim...

akannehiranaaaam nehriver doğuruyomuymuşşşş... ayyyy niyeyse çok duygulandım ağlıycam şimdi kııızzz:gitme:

ayyy doğuma girmişmi canım
tüylerim diken diken oldu allah yardımcısı olsun allah bir nefeste kurtarsın inşallah yarabbim

çok merak ettim vallaa... inaşallah şimdiye kadar doğmuştur bebişimiz....

bu arada ben de bugün hiç durmadım yaaa.. gece zaten uyuyamadım.. kalktım çantamızı hazırladım... sonra da eskimiş bir battaniyem var, ona yüz dikiyom belim ağrıdı ....

kızlar dünden beri kasıklarımda baskı hissediyorum aynı zamanda yukarıyada baskı yapıyo kızım.. sizce nedendir... yavrum kanala mı girdi acaba

kızlar şimdi nehiriverle konuştum maalesef hala doğum olmamış suni sanci verip duruyolar ama bende tık yok diyoo hiç bişey hissetmiyomuş bu saate kadar sadece 2cm açılma olmuş ısrarla sezeryan yapmıyolarmış sabaha kadar bekliceklermiş yine olmazsaa sezeryan yaparız demişlerr mehiriverin sesi iyiydi ama çok sıkılmış herkese çok selamı warr

ayy canım ya allah yardımcısı olsun dualarımız onunla
allahın izni ile sağlıcakla alacak yavrusunu kucağına allah bir nefeste kurtarsın inşallah

ayy demek doğuruyo bizim kız haaa.
ohhhhh hayırlısıyla kurtulur inşallah bi an önce.
ayyyy benim doktor olsa şimdiye kadar çoktaaaaan sezeryana almıştı bile.

canım yaaaa... kaç saat olmuş sıkılmaz mı insan beee.. tuğba suni sancıya rağmen acı hissetmiyomuymuş:1shok: ben suni sancıyı çok acılı bişe sanıyodum valla

Son düzenleme:
ya kızlar bişi sorcam
kızım şuan uyuyo ama nedense yanakları ve burnu soğuk üşümüş gibi halbuki sıkı giydirdim üzerinde iki battaniyede var korkmaya başladım evde kimsede yok eşimde gec gelecek

ya kızlar bişi sorcam
kızım şuan uyuyo ama nedense yanakları ve burnu soğuk üşümüş gibi halbuki sıkı giydirdim üzerinde iki battaniyede var korkmaya başladım evde kimsede yok eşimde gec gelecek

ahh canım o çok minik daha üşümüştür minik burnuuuuuuu.
valla benim bile burnum buz gibi şimdi oda ev sıcak düşün yani.üstünü çok örtmekle alakası olduğunu sanmıyom canım ya.ama sen genede panik yapma annenleri bi ara sor istersen onlar daha iyi bilir bence.bana sorarsan normal.

ya canım şimdi annemleri ararsam panik yaparlar o yüzden aramakta istemedim oda ısısıda 26 derece
hem yanakları hem burnu soğuk ne bilim kendi kendime korkmaya panik yapmaya başladım inşallah bişi olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…