2009 Kasm Anneleri

ya kızlar bişi sorcam
kızım şuan uyuyo ama nedense yanakları ve burnu soğuk üşümüş gibi halbuki sıkı giydirdim üzerinde iki battaniyede var korkmaya başladım evde kimsede yok eşimde gec gelecek

merak etme canım minik bebeklerde oluyor genellikle uyanınca ayaklarına falan bak sıcaksa sorun yoktur

üfff yaaa sözde kocişe erken gel bugün dedim
toplantısı varmış geç gelecekmişÇok üzgünüm çoook

ya canım şimdi annemleri ararsam panik yaparlar o yüzden aramakta istemedim oda ısısıda 26 derece
hem yanakları hem burnu soğuk ne bilim kendi kendime korkmaya panik yapmaya başladım inşallah bişi olmaz ya

canım diyorum ya bizim bile soğuk oluyo burnumuz.valla benimki bile soğuk sen panik yapma.bak itek tecrübeli ayakları sıcaksa sorun yok diyo bi bak ayakları sıcakmı.korkma bacım durumuz çok güçlü bi kızŞeniz

ayyy canım yaaa suyu olmadan bebişi niye bu kadar bekletirler kiii anlamış değilim

kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum

kıs dilmuh daha doğurmadın dimiiiiidelikafadulden

offff yok nerdeeeeeeeee.nehiri bekliyom o doğursun sonra sıra bendekaydirigubbakcemile3
ya valla artık sabırsızlanıyom gelse ne güzel olur.
aha nehir dedi dedi doğurdu sıra bende.
haftaya gelsin hazırım beeeeeeen.
zaten kocişte nst ye girince diyoki hadi doğur artık çok heveslendim yeter diyo.kaydirigubbakcemile3

kolaysa gel sen doğur deseydin
bizimkide gün sayıyor çok az kaldı kurtulacaksın diye uzaktan çok hoş geliyor onlara:roflol::roflol:
bende istemiyom epidural ondan daha çok korkuyom niyeyse.kaydirigubbakcemile3

walla 1 kere normal doğurdum bunuda doğururum heralde diyorum bendesositososito

kız sen bi taneyi doğurdun maşallah ikinci daha kolay olur heralde.
valla herkes ikinci kolay diyo ama ne bilem

kız sen bi taneyi doğurdun maşallah ikinci daha kolay olur heralde.
valla herkes ikinci kolay diyo ama ne bilem

bende ona güveniyorum valla inş.öyle olur
bu sefer suyum gelmediği sürece evde daha çok bekleyeceğim diyorum ama bakalım allah neler gösterecek

neyse ben kaçıyım aşkıııı başlar birazdan
enesin yüzünden pcyi çıkaramıyorum mutfaktan

bende ona güveniyorum valla inş.öyle olur
bu sefer suyum gelmediği sürece evde daha çok bekleyeceğim diyorum ama bakalım allah neler gösterecek

ayy evet ya sancı başladıktan baya sonra gitcez dimi doktora.benim hastane yakın allahtan beklerim baya
öyle canım yaa walla bende korkuyorum her kafadan bi ses cıkıyo herseyin hayırlısı olsun bakalım

kız bende bıraktım boşveeeeer.herşey son anda olacak zaten.kimseyide takma boşver
neyse ben kaçıyım aşkıııı başlar birazdan
enesin yüzünden pcyi çıkaramıyorum mutfaktan

hadi güle güle.kız o enesi bi ısırasım geldiki sorma o resmi her gördüğümde aynı şey oluyo yakalamayayım haaaaa dikket et oğlunaalkisalkisalkis

öle canım yaaa
basladı dizimiz :))
yaa canım bu haftalarda bebiş hareketleri azalmıyomuydu
masallah benimkinin yeri pek geniş herhalde :))

öle canım yaaa
basladı dizimiz :))
yaa canım bu haftalarda bebiş hareketleri azalmıyomuydu
masallah benimkinin yeri pek geniş herhalde :))

valla benimkide öyle abartılı azalmadı.ama bu hafta yavaş hareket ediyo.yeri daraldığı için sanırım.hele bugün daha bi yavaş oğlum.
heee başladı dizi hem izleyip hem geçmişe bakam bende

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı.
ben tahlil sonucuma baktımda galiba enfeksiyon var.
yarın doktora gitcem bakalım ne diycek.
ayyy şimdiye kadar çıkmadı bişey şimdide çıkmasaydı iyiydi ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…