ya kızlar bişi sorcam
kızım şuan uyuyo ama nedense yanakları ve burnu soğuk üşümüş gibi halbuki sıkı giydirdim üzerinde iki battaniyede var korkmaya başladım evde kimsede yok eşimde gec gelecek
ya canım şimdi annemleri ararsam panik yaparlar o yüzden aramakta istemedim oda ısısıda 26 derece
hem yanakları hem burnu soğuk ne bilim kendi kendime korkmaya panik yapmaya başladım inşallah bişi olmaz ya
kızlar şimdi nehiriverle konuştum maalesef hala doğum olmamış suni sanci verip duruyolar ama bende tık yok diyoo hiç bişey hissetmiyomuş bu saate kadar sadece 2cm açılma olmuş ısrarla sezeryan yapmıyolarmış sabaha kadar bekliceklermiş yine olmazsaa sezeryan yaparız demişlerr mehiriverin sesi iyiydi ama çok sıkılmış herkese çok selamı warr
bugun annemle konusurken sakin sanci hissetmeyeyim diye epidural falan yaptirma dedi. sanciyla acilcakmis, bide herseyi doya doya yasa, sanci cekmeden ne anliycaksin dedi. anaaaa dedim, ne diyon sen, ama vardir bildigi.
suda erken gelince kuruyo herhalde alt taraf, dolayisiyla bebegin gelmesi zorlasiyordur herhalde.
kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum
kıs dilmuh daha doğurmadın dimiiiiidelikafadulden
kolaysa gel sen doğur deseydinoffff yok nerdeeeeeeeee.nehiri bekliyom o doğursun sonra sıra bendekaydirigubbakcemile3
ya valla artık sabırsızlanıyom gelse ne güzel olur.
aha nehir dedi dedi doğurdu sıra bende.
haftaya gelsin hazırım beeeeeeen.
zaten kocişte nst ye girince diyoki hadi doğur artık çok heveslendim yeter diyo.kaydirigubbakcemile3
bende istemiyom epidural ondan daha çok korkuyom niyeyse.kaydirigubbakcemile3
kolaysa gel sen doğur deseydin
bizimkide gün sayıyor çok az kaldı kurtulacaksın diye uzaktan çok hoş geliyor onlara:roflol::roflol:
aaa adama kolay geliyo tabi.ne olacakki başka.
walla 1 kere normal doğurdum bunuda doğururum heralde diyorum bendesositososito
kız sen bi taneyi doğurdun maşallah ikinci daha kolay olur heralde.
valla herkes ikinci kolay diyo ama ne bilem
bende ona güveniyorum valla inş.öyle olur
bu sefer suyum gelmediği sürece evde daha çok bekleyeceğim diyorum ama bakalım allah neler gösterecek
öyle canım yaa walla bende korkuyorum her kafadan bi ses cıkıyo herseyin hayırlısı olsun bakalım
neyse ben kaçıyım aşkıııı başlar birazdan
enesin yüzünden pcyi çıkaramıyorum mutfaktan
ayy evet ya sancı başladıktan baya sonra gitcez dimi doktora.benim hastane yakın allahtan beklerim baya
kız bende bıraktım boşveeeeer.herşey son anda olacak zaten.kimseyide takma boşver
hadi güle güle.kız o enesi bi ısırasım geldiki sorma o resmi her gördüğümde aynı şey oluyo yakalamayayım haaaaa dikket et oğlunaalkisalkisalkis
öle canım yaaa
basladı dizimiz :))
yaa canım bu haftalarda bebiş hareketleri azalmıyomuydu
masallah benimkinin yeri pek geniş herhalde :))
merak etme canım minik bebeklerde oluyor genellikle uyanınca ayaklarına falan bak sıcaksa sorun yoktur
canım uyuyo şimdi açıp bakayımmı bi sıcakmı diye ayakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?