cnm yaaa bebek olunca sen de kota koy alla alaaaa
sen bebeği al kucağına otur bi köşeye onlar yapsın işleri az naz yapın kızlar yaaa hamarat gelin olmayın
ütüyü onlara yaptır mesela ya ütü yapıcam ama sancım var de gelsinler madem
valla kayınvaldem bana bi iş yaptırmadı bayramda, gerçi kendisi de yapamıyo ama sen yapma dedi öbürleri yapsın dedi:) otur uzan dedi eğer size böyle demiyolarsa siz dedirtin..
gorumcen cok masrafa girmesin bir emzik veya biberonla. bende cok kizarim boyle soyleyenlere. al gel iste icinden ne koparsa, niye sorarlar.
kabak cekirdekte sorun yok mu o zaman?
anaaam emzik veya biberon muuu laelaelaelaelae
gerçi bizimkiler hiçbişe sormuyolar yaa ne biçim iş annamadımmm -tatlicadiarzu-
bi de bizimki en küçük yanii ben olsam neler yapardım yaaaa
:roflol: :roflol: :roflol:
kabak çekirdeği çok faydalımııışş :lepi: günde 1 avuç yemek lazımışş
hee ben de yapmamm :dilcikar:
hadi yaptır oğluşunun cıbışını canım şimdiden afiyet olsunnnben gidip oglusa bi dus aldirayim. yemegin son rutuslarini yapayim. zemuszemus
Haydin ben gidiyorum bayanlar, inşallah yarına iyi haberlerle görüşürüz......
kız cadılık deil yeri geldimi bakarım kayınvaldeme, hasta oldu ameliyat oldu bir yıl ben baktım bende kaldı bi süre kayınpeder de bendeydi bi de çalışıyodum yani.. ama her zamn da atlanmaz öyle....seni cadi seni.kaydirigubbakcemile3
ben normalde de hic yapmam, kaldi ki simdi hic yapamam.
çıtla çıtla şekerimmmm:)aman bu iyi iste. ben her aksam citliyomda.delikafadulden
hee benmki yazık bi kolu da romatizmalı dirsekten bükülmüyo gene özendi ördü ama ördürmüş de komşularına ne diyim sağolsunbenim de kayınvalide örmüş bissürü sağolsun 3 abi var kimseden ses yok anam sonra da siz zaten almışınız derler kaydirigubbakcemile3 napalım onnarı mı beklicez yaaa
hastalık gibi kızzzanacim insan eline aldimi birakamiyo ki.kaydirigubbakcemile3
hadi kolay gelsinnnben gidip oglusa bi dus aldirayim. yemegin son rutuslarini yapayim. zemuszemus
halt etmiş onlar. kötü dediler die kötü mü olcaz ayol.bı kere işte dolma sarmaya cağırdım inş gelırler...ya anca emzik biberon alcaklar..
sinir oldum işte.zaten herseyını aldık bebişin artık sorarlarsa biz aldık hepsini dicem yaa
amann amannn valla onlara görede biz kötü gelınız nasıl iş bu bende çözemedımm
yan yatırın diyodu ya doktorlar gene mi fikir değiştirmişler kız sırt üstü yatırınca kusr musar deyü yan yatırcaktık yüzükoyun bile yatırmayın ilk zamanlar diyodular ?kızlar yaa biz bebeği yan yatırmıcamıdııkk??
bi yazı okuyom sırtüstü yatırın deyü dr. tööbe tööbeee
bı kere işte dolma sarmaya cağırdım inş gelırler...ya anca emzik biberon alcaklar..
sinir oldum işte.zaten herseyını aldık bebişin artık sorarlarsa biz aldık hepsini dicem yaa
amann amannn valla onlara görede biz kötü gelınız nasıl iş bu bende çözemedımm
hadi yaptır oğluşunun cıbışını canım şimdiden afiyet olsunnn
kız cadılık deil yeri geldimi bakarım kayınvaldeme, hasta oldu ameliyat oldu bir yıl ben baktım bende kaldı bi süre kayınpeder de bendeydi bi de çalışıyodum yani.. ama her zamn da atlanmaz öyle....
çıtla çıtla şekerimmmm:)
kızlar yaa biz bebeği yan yatırmıcamıdııkk??
bi yazı okuyom sırtüstü yatırın deyü dr. tööbe tööbeee
aman bosver, zaten senin istedigin gibi yapmiycaklar. aldiklarinida begenirssen kullanirsin. begenmezsen verirsin ihtiyaci olana.
yaptirdim bile. oglanlar dogunca gorursunuz, banyolari iki dakka suruyo.:lepi:
cici gelin.:asigim:
slm kızlar bende geldim bebişime annanesi yatak aldı haftaya nasipse geliyo bide kaynanamlara beşik alındı yani oda benimde kaynanam bana verdiğin zaman lazım olur dedi bi yatak sallanıyo tabiki lila rengi battaniye alt değiştirmesinide hediye istedim:lepi:kalın eşofman aldık bide papi aldık ayacığına rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin aman hemen ayaklarım ağrıdıya öldüm valla neyse sabır az kaldı
he ciciyimdir damarıma basılmadığı sürece:))))))
ya kızlar izmirde olan varmıydı içinizde ordan iyi bi dr söyleyin bana
bi kk kadınının başı fena halde dertte doktoruyla sinir oldum ona yardımcı olmam lazımmm
he ciciyimdir damarıma basılmadığı sürece:))))))
ya kızlar izmirde olan varmıydı içinizde ordan iyi bi dr söyleyin bana
bi kk kadınının başı fena halde dertte doktoruyla sinir oldum ona yardımcı olmam lazımmm
gule gule kullanin canim.
cnm yok daha suni sancı veriliyodu en son o kadar biliyoruzben geldim özgeden haber var mıııııı
canım güle güle kullanın inş sağlıklaslm kızlar bende geldim bebişime annanesi yatak aldı haftaya nasipse geliyo bide kaynanamlara beşik alındı yani oda benimde kaynanam bana verdiğin zaman lazım olur dedi bi yatak sallanıyo tabiki lila rengi battaniye alt değiştirmesinide hediye istedim:lepi:kalın eşofman aldık bide papi aldık ayacığına rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin aman hemen ayaklarım ağrıdıya öldüm valla neyse sabır az kaldı
ayy cnım ya Doğum yapan öğretmenler - Sayfa 6 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU oku da sinir ol oraya yaz istersen nasıl sinir oldum kızın doktoruna yuh yani ne doktorlar var yaaakaydirigubbakcemile
benim dr veriyim isersen
canım sağol kızın başı sıkışık sinirleri harap olmuş doktoru belli para istiyonazli var izmirden. mureda da izmire gidip geliyo ama dr. adi biliyor mu bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?