arkadaşlar şimdi geldim meraktan çatlıyorum nehri ne yaptı bilen varmı................son durum neeeeeee
ohhh ne güsel güsel günlerde kullanın tatlııımslm kızlar bende geldim bebişime annanesi yatak aldı haftaya nasipse geliyo bide kaynanamlara beşik alındı yani oda benimde kaynanam bana verdiğin zaman lazım olur dedi bi yatak sallanıyo tabiki lila rengi battaniye alt değiştirmesinide hediye istedim:lepi:kalın eşofman aldık bide papi aldık ayacığına rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin aman hemen ayaklarım ağrıdıya öldüm valla neyse sabır az kaldı
daha haber yok cnm yaaa çok uzun sürmedi mi sankii :1shok: tamam normal doğum uzun olur amaaa nehirin sanki daha bi uzun oldu gibi :bbo:
ohhh ne güsel güsel günlerde kullanın tatlııım
suyu erken gelenlerin böyle oluyor inş.bizlerde böyle olmaz:Saruboceq:
yaa su erken geldi die mi öyle oldu dersin bu konuda çok cahilim cnm yaa
sancı açılmayı sağlıyor dimi açılması tam olmadı ama suyu geldi ondan bekliyo dimi
suyu gelmeseydi bu kadar acele etmezdi hast.gitmek içinyaa su erken geldi die mi öyle oldu dersin bu konuda çok cahilim cnm yaa
sancı açılmayı sağlıyor dimi açılması tam olmadı ama suyu geldi ondan bekliyo dimi
izleyecem tabi.:jeyyar:
kıs benim kocişte edoşunki gibi hiç kıskanmazzemuszemuskaydirigubbakcemile3
sizinkiler niye kiskanmiyo anacim. benimki tipik akrep, acayip kiskanir.kafamçokkarıştı
ablama da doktoru epidural önermemiş ben de iice sormadım ona neden diye.bugun annemle konusurken sakin sanci hissetmeyeyim diye epidural falan yaptirma dedi. sanciyla acilcakmis, bide herseyi doya doya yasa, sanci cekmeden ne anliycaksin dedi. anaaaa dedim, ne diyon sen, ama vardir bildigi.
suda erken gelince kuruyo herhalde alt taraf, dolayisiyla bebegin gelmesi zorlasiyordur herhalde.
hmm ewet haklısın cnm benm dr da suyun gelirse acil gel dedi ondn demek tabii bebeği koruyan sıvı bitmiş oluyorsuyu gelmeseydi bu kadar acele etmezdi hast.gitmek için
mecbur gidince yatırıyorlar suni sancı veriyorlar
evde olsaydı duş falan alırdı rahatlardı suyla
dolaşmakta iyi geliyor
kıs benim kocişte edoşunki gibi hiç kıskanmazzemuszemuskaydirigubbakcemile3
ablama da doktoru epidural önermemiş ben de iice sormadım ona neden diye.
benm annem de sancını çek normal normal doğur diyor
olabilir wannam mantıklı geldi vallaa bbek suyla gelirse kolay doğarmış diye duyduydum ben de
hmm ewet haklısın cnm benm dr da suyun gelirse acil gel dedi ondn demek tabii bebeği koruyan sıvı bitmiş oluyor
ablama da doktoru epidural önermemiş ben de iice sormadım ona neden diye.
benm annem de sancını çek normal normal doğur diyor
olabilir wannam mantıklı geldi vallaa bbek suyla gelirse kolay doğarmış diye duyduydum ben de
hmm ewet haklısın cnm benm dr da suyun gelirse acil gel dedi ondn demek tabii bebeği koruyan sıvı bitmiş oluyor
bebeğin suyu önce gelirse mikrop kapabiliyormuş ondan
ben sancıyla gitmiştim hatta doğuma yarım saat kala dr.açtı suyu
sizinkiler niye kiskanmiyo anacim. benimki tipik akrep, acayip kiskanir.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?