2009 Kasm Anneleri

sağol şekercik nehircimde sağlıcakla doğumunu yapıp evine gelir inşallah darısıda sağlıcakla bizim başımıza sizlere hayırlı akşamlar kızlar yarın nasipse görüşmek üzere

ohhh ne güsel güsel günlerde kullanın tatlııım
daha haber yok cnm yaaa çok uzun sürmedi mi sankii :1shok: tamam normal doğum uzun olur amaaa nehirin sanki daha bi uzun oldu gibi :bbo:

suyu erken gelenlerin böyle oluyor inş.bizlerde böyle olmaz:Saruboceq:

ohhh ne güsel güsel günlerde kullanın tatlııım

suyu erken gelenlerin böyle oluyor inş.bizlerde böyle olmaz:Saruboceq:

yaa su erken geldi die mi öyle oldu dersin bu konuda çok cahilim cnm yaa
sancı açılmayı sağlıyor dimi açılması tam olmadı ama suyu geldi ondan bekliyo dimi

sancı açılmayı sağlıyor dimi açılması tam olmadı ama suyu geldi ondan bekliyo dimi

bugun annemle konusurken sakin sanci hissetmeyeyim diye epidural falan yaptirma dedi. sanciyla acilcakmis, bide herseyi doya doya yasa, sanci cekmeden ne anliycaksin dedi. anaaaa dedim, ne diyon sen, ama vardir bildigi.

suda erken gelince kuruyo herhalde alt taraf, dolayisiyla bebegin gelmesi zorlasiyordur herhalde.

suyu gelmeseydi bu kadar acele etmezdi hast.gitmek için
mecbur gidince yatırıyorlar suni sancı veriyorlar
evde olsaydı duş falan alırdı rahatlardı suyla
dolaşmakta iyi geliyor
izleyecem tabi.:jeyyar:

kıs benim kocişte edoşunki gibi hiç kıskanmazzemuszemuskaydirigubbakcemile3

ablama da doktoru epidural önermemiş ben de iice sormadım ona neden diye.
benm annem de sancını çek normal normal doğur diyor
olabilir wannam mantıklı geldi vallaa bbek suyla gelirse kolay doğarmış diye duyduydum ben de

hmm ewet haklısın cnm benm dr da suyun gelirse acil gel dedi ondn demek tabii bebeği koruyan sıvı bitmiş oluyor

bebeğin suyu önce gelirse mikrop kapabiliyormuş ondan
ben sancıyla gitmiştim hatta doğuma yarım saat kala dr.açtı suyu

demek ki epidural istemiycez, pasa pasa cekicez sancimizi.

Insallah sulariyla gelirler. obur turlu acilma falan zor oluyor demek ki.mafoldumben

sizinkiler niye kiskanmiyo anacim. benimki tipik akrep, acayip kiskanir.kafamçokkarıştı

benm kociş de sözde kıskanmaz :roflol: belli etmez kıskanmam der ama kıskanıyor ben biliyorum fark ediyorum amaaan kıskansın ama bana belli etmesin dha iyi. zaten bu halimde kıskanacak bişi de kalmadı herif de rahat ben de :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…