2009 Kasm Anneleri

METE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:
ayyy bebeğin ağlama sesi geliyoduu kızlarrrr

sağol canım

ya doktorum programında epidural sezeryan vardı allahım ağlamaktan bi hal oldum
o ağlayan bebek annesinin yanına gelince nasılda sustu allahım bizede nasip et böyle güzel duyguları :Saruboceq:

Bizde oğluşla aynı duyguyu yaşıyoruz şuan annesini yanında direk sustu yaaa kıyamam mafoldumben mafoldumben
Aminn canım aminnnnnnn Allahım hepimize nasip et nolursun :Saruboceq::Saruboceq:

az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:

Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza artık.:teytey::teytey::teytey:

ay maşalah niye sezeryana almışlar sordun mu

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Allahımmmmmmmmm analı babalı inşallahhhhhhhhh şükürler olsunnnmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Çok sevindim darısı başımıza allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip etsin.

topiğimizin abiside geldi :teytey: :teytey: :teytey:
allah analı babalı sağlıkla büyütsün opuyorumnanaktan

Günaydın yarem ayyy maşşallahh çok sevindim bebişe dökülüyoz kıslar ama hani kasım analarıydık biz ya

çoğu ekim anası olacak kız tarihin ne zaman benimde sezeryan olur büyük ihtimalle beraber aynı hastaneye yatalım ne yapalım

ayyyyy inanamıyorum yaaaa demek minik meleğimiz dünyaya gelmiş:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hoşgeldin asrın mete bebek
bende biraz önce tvde izledim doğumu oturdum ağlıyordum yaaaa yavrucak annesine gidince nasılda sustumafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bu arada kasımın en güsel anneleriiiiii günaydıııııınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün inş. saglıklıca

Günaydın ıtekimm Bayram var Bayram yaaa aynen izliyorum ağlıyorummm aynı anda nehirin haberini yazdı tuğbacım nasıl nasıl sevindimmm ayyyy zaten duygusallığım üzerinde koptum ben bugün koptum senağlama senağlama senağlama

günaydın

çoğu ekim anası olacak kız tarihin ne zaman benimde sezeryan olur büyük ihtimalle beraber aynı hastaneye yatalım ne yapalım

Canım seninki belli olmas ya döner belki istediğin gibi yürüyüş yap eliffatihi hatırlıyorsan onunda tersti yürüyüş yaptı ii oldu ben genesiste yaptırıcam kısm erken gelmek istemesse 16 kasım seninde yanılmıyosam aynı tarihlerde arkadaşlarımın hepsi orda sezeryan oldular çok memnunlar çocuk dok var onuda methediyolar bakalım hakkımızda hayırlısı yan yana odalarda oluyomuşuz arada bağırışırız

çouk dok gerçekten iyi benimde sezeryan olsa 15 kasım faln

:Saruboceq: Ayyyy Allaha şükürler olsun bir meleğimiz daha gelmiş sağlıkla Allah analı babalı büyütsün inşallah. mafoldumben mafoldumben kendime engel olamıyom. Sağlıkla darısı bizlere inşallah. daha erken değilmiydi kızlar yaaa.

bu arada hepinize günaydın :kedi:

bu arada ben dün dr.a gittim. dün tam 34+0 dık. küçük erkeğim 2.200.-gr olmuş. bana biraz az geldi ama dr.umuz iyi herşey güzel dedi. bide 2 hafta doğurmazsın dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…