suyu gelmişti zatenay maşalah niye sezeryana almışlar sordun mu
ayyyyy inanamıyorum yaaaa demek minik meleğimiz dünyaya gelmiş:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hoşgeldin asrın mete bebek
bende biraz önce tvde izledim doğumu oturdum ağlıyordum yaaaa yavrucak annesine gidince nasılda sustumafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bu arada kasımın en güsel anneleriiiiii günaydıııııınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Dün bütün işlerimiz bitti gelip gidip baktım ama Nehirden sanırım hala bir haber yok hayırlısı inşallah ...
Ya dün gece bir baş ağrısı 3-4 saat delirmek üzereydim zorla uyuttum kendimi sonrasında kendime gelmişim aman inşl. bir daha olmaz..
bu arada ben dün dr.a gittim. dün tam 34+0 dık. küçük erkeğim 2.200.-gr olmuş. bana biraz az geldi ama dr.umuz iyi herşey güzel dedi. bide 2 hafta doğurmazsın dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicez.
aayyy maşallaahh allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah senağlamaMETE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:
ayyy bebeğin ağlama sesi geliyoduu kızlarrrr
kız hatun 3 gündür suni sancı çekiyy açılmadı dimekki yazık canına daha bebek te sıkıntıya girmişti o kaa stresten sonra norömal nasıl olsun..ay maşalah niye sezeryana almışlar sordun mu
METE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:
gunaydinlar.a.s.
Asrin bebe sonunda gelmis, hos gelmis. Rabbim anali- babali buyutsun insallah.
METE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
Ya kızlar Destnadan haber yok ne olduki hiçmi kimsede telefonu yok bu kızın yaaaaaa akannehir
Günaydın Canımm a.s.
Uyanamamış bu sabah bizim kızlar tek tük yazan bile kaçıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Edamm hoşgeldin balım doktora gittiğinde haber ver muhakkak olurmu canımQUOTE]
ederim nazlım c.tesi 2 de randevum nasipseee :Saruboceq:
Şükür Yarabbi Allah analı babalı büyütsün Asrın bebeğimizi....METE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
ay maşllah canımmm ne güsel yaaabu arada ben dün dr.a gittim. dün tam 34+0 dık. küçük erkeğim 2.200.-gr olmuş. bana biraz az geldi ama dr.umuz iyi herşey güzel dedi. bide 2 hafta doğurmazsın dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?