2009 Kasm Anneleri

ay maşalah niye sezeryana almışlar sordun mu
suyu gelmişti zaten
suni sancı veriyolardı ama maalesef açılması olmamış o yüzden mecbur sezeryana almışlarr

ayy bende bendeee senağlama
aslındaa ölee ağlayan biri değelimdir amaa oturdum salya sümük ağladım mafoldumben
nası sustı yavrucak dimi annesinin yanına gelincee mafoldumben

günaydın nazlım
kime ne olmuş yaabenim haberim yok doğuma gidenmi var.

bu arada ben dün dr.a gittim. dün tam 34+0 dık. küçük erkeğim 2.200.-gr olmuş. bana biraz az geldi ama dr.umuz iyi herşey güzel dedi. bide 2 hafta doğurmazsın dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicez.

maşallah canım bizim oğluşlar gün olarak aynı bende bugün gidicem dra benim drda kilo önemli değil önemli olan haftasına göre gelişimi diyor dr herşey normal dediyse kafana takma sağlıklı olması önemli olan

METE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:
ayyy bebeğin ağlama sesi geliyoduu kızlarrrr
aayyy maşallaahh allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah senağlama
ay maşalah niye sezeryana almışlar sordun mu
kız hatun 3 gündür suni sancı çekiyy açılmadı dimekki yazık canına daha bebek te sıkıntıya girmişti o kaa stresten sonra norömal nasıl olsun..

aneeeeeey nehiriver doğummu yaptı.ayy tüylerim diken diken oldu.yuppiiiiii.çok sevindim.meleğine kavuştu demek. zemuszemus hihoyyyt

Evet Fundacım nehiriver doğum yapmış ama lütfen endişelenmeyin zira nehir zaten ekim annesiydi çok şükür kurtuldu alkisalkisalkis.Allahım sağlıkla sırasıyla hepimizi kurtarsın inşallah

az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:

çok sevindim ya,şükür kurtuldu kızcağız..sağlıkla güzel günlerde büyüsün inşallah

hihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance:
allaha şükürler olsun ikiside sağ salim kurtulduu :Saruboceq::Saruboceq:

Ya kızlar Destnadan haber yok ne olduki hiçmi kimsede telefonu yok bu kızın yaaaaaa akannehir

ayy evet yaaaa destnadan haber hala yok yaaa offff kızlar şu telefon işini acil olarak çözelimmmmm

herkeslere günaydınnnn a.s.

Günaydın Canımm a.s.
Uyanamamış bu sabah bizim kızlar tek tük yazan bile kaçıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gunaydin canimopuyorumnanaktan

bende temizlik var ya bugun, bi yandan temizlik oluyo, aksamada kayinvalidemler gelicekmis bana gule guleye, bi yandan aksam, icin ufak tefek biseyler hazirliyorum, bi yandan da actim bakim herkes neler yapiyor.kaydirigubbakcemile3

bu arada sana da gecmis olsun Nazlim.a.s.

destnada dogumdaysa Rabbim bi avazda kurtarsin insallah. Rabbim yar ve yardimcisi olsun.

sağol birtanesiiii kolay gelsim temizlikte yorma sakın kendini..

Edamm hoşgeldin balım doktora gittiğinde haber ver muhakkak olurmu canım

Bu arada annem geldi bakıyorum ara ara hemen yazamam haberiniz olsun a.s. a.s. a.s.

ayy kizlar topigi acar acmaz ne güzel bi haber bu böyle.. mete asrin hayata merhabasini dedi öylemi.. cok sevindim darisi bizimkilerin basina insallah.. dün bende gidiciyim sandim ama dünzenli gelmedi sancilar.. ama yakindir gibime geliyor.. yol acildi dökülmeye baslariz artik..
evde yalniz kalmaktan korkuyorum bende o yüzden anneme gidicem simdi.. aksam üstü evde olurum sanirim.. buarada destinaya haalami ulasilamadi.. insallah yavrusunu almistir kucagina sag saglim gelirler bi iki güne..

Şükür Yarabbi Allah analı babalı büyütsün Asrın bebeğimizi....
demın benıde özge aradı bebiş geldı sezeryan oldum diyo.bebiş 3400 grmış kıme benziyo dedım bana dedi özgem.
oyy ne güsel benım yerime öpüver kokusunu cek içine dedim....
özgem diyo grıp mısın sesin kötü gelıyo yok dedim uyuyodum bu güsel haberler uyandım dedim...Ay nasıl mutlu oldum...
inş hepimiz sırasıyla yaşarız kızlar bu duyguları....

bu arada ben dün dr.a gittim. dün tam 34+0 dık. küçük erkeğim 2.200.-gr olmuş. bana biraz az geldi ama dr.umuz iyi herşey güzel dedi. bide 2 hafta doğurmazsın dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicez.
ay maşllah canımmm ne güsel yaaa

ayyy evi silip süpürüp geldim ama bittim yaaaa yok yok benden geçmiş bunlar

yaaa doğum haberlerini aldıkça bir garip oluyorum sanki bana daha çok zamanımız varmış hep bu muhabbette gidecekmişiz gibi geliyor
ama gerçekten çok az kaldı yaaa rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin
bu arada destnadan haber yok dimi yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…