ederim nazlım c.tesi 2 de randevum nasipseee :Saruboceq:
hayirdir, acil bi durum yok di mi?
bana da az once kadin karnin baya asagi dusmus dedi. ayyy, bayilivercem.akannehirakannehir
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yazılarınızı okudukça bunca zaman nerdeydim diyorum benide kabul edin aranıza :çok üzgünüm:
Bebeğim çok aşağıda olduğu için korkuyla geldim bu günlere ama çok şükür herşeyi Rabbim belirliyo hiç bişey için bu güzel günlerin keyfini kaçırmayın, Allah hepimizi bir sancıda bebeğimize kavuşturur inşallah..
Yeni doğan bebişler hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına...
Arkadaşım bende eczanede çalışıyorum hala devam ediyorum her gelen hasta özellikle yaşlı hanım teyzeler iki aydır bana karnın düşmüş diyo :) ilk zamanlar bebişin erken doğum riskinden dolayı kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu ama öğrendiklerime göre doğuma relax gitmemiz lazım düşündükçe doğum zorlaşıyomuş sakın kimseyi umursamayın şimdik hiç düşünmemeye çalışıyorum doğum nasıl başlayacak ne zaman olacak herşeyin hayırlısı ömrümüzün en güsel en tatlı günleri bence ohhhh doya doya yaşayalım :) kaydirigubbakcemile2
slm kızlar merakta bıraktım çok özür dilerimm nehirivercim doğurmuşş rabbim huzurla büyütsün gözümüz aydınn olsun benii geçtii durumları nasıl bebişimizin kilosu falan haber varmıı benimde çarş.doktora gitiğimde durumu anlattım hemen nst ve idrar tahlili verdii nstye girdim çok sancım vardı gözlerimden yaşlar nasıl boşalıyor ebe yanıma geldii sancın çok fazla dedii meğersem sancı butonunu takmamışş bi daha çelkildii sonra toparlan doktorun yanına gidelim dedii doktor baktı sancın çok fazla erken doğummu olucak felen derken apar topar muayeneye alındım çatala çıktım spekulum ne o aletii soktu bana kıyametii koardımm çok fazla mantar varmış bendee doktor bu ne böyle dedii sonra rahimaçıklığına baktıı açılma yok dedii çıkarkende seezeryanı düşünelim falan dedii eşimede nazan kuzenin doğumundan çok korktu sezeryan yapalım dedmişş bende herşey normalde niye sezeryan dedimm sen bilirsin dedi bu sefer eve git sancın çoklaştığında suyun geldiğinde hemen gel dedii durum bu beklemedeyizzz bende annemlere gittim çıkışta köye çıktım yine sancılarım oluyor bugün evi toparlamak çamaşır falan maksadıyla indim yine çıkıcam sizlerde durum nasıl iyisisniz inşş
slm kızlar merakta bıraktım çok özür dilerimm nehirivercim doğurmuşş rabbim huzurla büyütsün gözümüz aydınn olsun benii geçtii durumları nasıl bebişimizin kilosu falan haber varmıı benimde çarş.doktora gitiğimde durumu anlattım hemen nst ve idrar tahlili verdii nstye girdim çok sancım vardı gözlerimden yaşlar nasıl boşalıyor ebe yanıma geldii sancın çok fazla dedii meğersem sancı butonunu takmamışş bi daha çelkildii sonra toparlan doktorun yanına gidelim dedii doktor baktı sancın çok fazla erken doğummu olucak felen derken apar topar muayeneye alındım çatala çıktım spekulum ne o aletii soktu bana kıyametii koardımm çok fazla mantar varmış bendee doktor bu ne böyle dedii sonra rahimaçıklığına baktıı açılma yok dedii çıkarkende seezeryanı düşünelim falan dedii eşimede nazan kuzenin doğumundan çok korktu sezeryan yapalım dedmişş bende herşey normalde niye sezeryan dedimm sen bilirsin dedi bu sefer eve git sancın çoklaştığında suyun geldiğinde hemen gel dedii durum bu beklemedeyizzz bende annemlere gittim çıkışta köye çıktım yine sancılarım oluyor bugün evi toparlamak çamaşır falan maksadıyla indim yine çıkıcam sizlerde durum nasıl iyisisniz inşş
bu arada bi saattir kendimi yırtıyorum özge naptı diye saolsun haberi de destnadan aldımmm şakkıdı
ayyy canımmm benimmm valla yüreğim ağzımda okudum....
destnam hala iş yapma derdindesin yat dinlen kendini yorma tatlım yaa...çamaşırı falan bırak şimdi....inş kolaycacık alırsın oğluşunu kucağına :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada bi saattir kendimi yırtıyorum özge naptı diye saolsun haberi de destnadan aldımmm şakkıdı
ama napim uniqcim öylede sancı gelsin bekliyim durumunda daha fazla stres oluyorsun bişeylerle uğraşmak iyi geliyor düşünmüyorsun fazlaa şimdi koltukları silicem makineylede çekelbilirsem çekerim wannabeby yi dileklerin için saol tatlım hepimiizn doğumu kolaycana olur inşş
krispii belirsiizlikçok fena hakikaten olsada bitsde bi an önce diyosun ama herşeyin bi vaktii saati var iştee hepiniiz endişelendirmişim özürr napiyim köyde hiçç olmassa annemler var hemde şehire 10 dk mesafede orda kendimi güvende hiisediyom baba evii iştee
tamam cnaım şimdi bakıyorum tatlımmelekcim facede kk nın sayfasında yazıyo nickim ordan ekle beni ya da dur özelden msj atim....
şükür canım ya senden de haber aldık..aman tatlım bırak çamaşırı,koltuğu dinlen cnaım ne olur.Rabbım hayırlısıyla kurtarsın...slm kızlar merakta bıraktım çok özür dilerimm nehirivercim doğurmuşş rabbim huzurla büyütsün gözümüz aydınn olsun benii geçtii durumları nasıl bebişimizin kilosu falan haber varmıı benimde çarş.doktora gitiğimde durumu anlattım hemen nst ve idrar tahlili verdii nstye girdim çok sancım vardı gözlerimden yaşlar nasıl boşalıyor ebe yanıma geldii sancın çok fazla dedii meğersem sancı butonunu takmamışş bi daha çelkildii sonra toparlan doktorun yanına gidelim dedii doktor baktı sancın çok fazla erken doğummu olucak felen derken apar topar muayeneye alındım çatala çıktım spekulum ne o aletii soktu bana kıyametii koardımm çok fazla mantar varmış bendee doktor bu ne böyle dedii sonra rahimaçıklığına baktıı açılma yok dedii çıkarkende seezeryanı düşünelim falan dedii eşimede nazan kuzenin doğumundan çok korktu sezeryan yapalım dedmişş bende herşey normalde niye sezeryan dedimm sen bilirsin dedi bu sefer eve git sancın çoklaştığında suyun geldiğinde hemen gel dedii durum bu beklemedeyizzz bende annemlere gittim çıkışta köye çıktım yine sancılarım oluyor bugün evi toparlamak çamaşır falan maksadıyla indim yine çıkıcam sizlerde durum nasıl iyisisniz inşş
hoşgeldın canım sende aramıza.hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalımMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yazılarınızı okudukça bunca zaman nerdeydim diyorum benide kabul edin aranıza :çok üzgünüm:
Bebeğim çok aşağıda olduğu için korkuyla geldim bu günlere ama çok şükür herşeyi Rabbim belirliyo hiç bişey için bu güzel günlerin keyfini kaçırmayın, Allah hepimizi bir sancıda bebeğimize kavuşturur inşallah..
Yeni doğan bebişler hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?