evet canım doğurdu.sezeryan oldu.suni sancı vermişler açılma olmamış.mecburan sezeryan yani suyu erken geldi
kız şeker karıı senin evin temiz herhaldee o yüzden rahat konuşuyon lakim bizim evi pok götürüyooo akannehiranaam herkesler nerde kız wanna ne tozu alıyn sen yaaaa yok mu temizlikçi karı ekti mi yoksam seniiii iş yapmayın diyom dinletemiyom kimseyeeee
şuursuzun önde gidenii :roflol:geçmişi okumayınca adapte olamadım gıı :roflol: edoş nerdee ay bende sancı mancı yok özge gibi mi olcamnan ben deee akannehir
he nan tutuştum hacıı delikafaduldenne oldun nan tubiş tutuştun bakimdaaaa delikafaduldendelikafadulden
yaa nasılmış masaüstü pcylen yazmakk düdükk:dilcikar::roflol::roflol: yok kızz açık komadımm :kedi:
ayy kociş toplantıya gitti laptopuda götürdü annemlerdede masaüstü var anaaaaaaaaaam ne kaa zormuş bunun başında oturmak beee 5 dk dayanamıyom yaaa :1no2::1no2:
sen beni beğenmedinmi heee melek anneme ne güzelsin dedin bana niyee demiyosunnresim koydum bi sürü faceyeee :1ninca::1ninca:
zorlan güzel dedirtcem kendime heee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm tonbişlerrrrrrr bende geldımmm kaydirigubbakcemile2
dilmuh teyzene bayıldım nan lülülülülülü tam kafa yapılacak karuymus :lepi: ama allah sana kolaylık versın bacım
elifsun senin yazıyı çaldım bende facede yazdımm :kedi::kedi:
pat diye kopyaladım tabii kızım yazmışımm :roflol: allahtan çabuk gördümmmm :roflol::roflol:
yaa nasılmış masaüstü pcylen yazmakk düdükk:dilcikar:
insanı yoruyo dimii
bide bana diyosun uzana uzana bi hal oldu diyee
insanın sırtını belini neyim ağrıtıyoo bu zıkkım
iyi yapmışsın canım
:)))) kızım olarak kalsaydııı kaydirigubbakcemile3
ay o kadar ugrasıldı sezaryan oldu demek neyse hayırlısı olsun bizde dogurak artıkkkkkkkkkkkk optum hepinizi bende gidem gorem oglumu
Bayanlar ben geldimmmmmmmmmm
hastaneye gittim sabahtan zillim tam 2900 gr olmuş sezeryan tarihim kesinleşti odamı bilem ayırttım. Bugünde iş yerindeki son günüm. Ve kızımsız sadece iki haftam kaldı:)
hastaneye gittim sabahtan zillim tam 2900 gr olmuş sezeryan tarihim kesinleşti odamı bilem ayırttım. Bugünde iş yerindeki son günüm. Ve kızımsız sadece iki haftam kaldı:)
şekerim benm ev tertemiz alimallah:) kirlense de halim yok yaa yapamam gayrı bi iş kociş yaparsa yapsın bananeeeee... yemek bulduğuna şükretsin herüfkız şeker karıı senin evin temiz herhaldee o yüzden rahat konuşuyon lakim bizim evi pok götürüyooo akannehir
çillimmmmmm naber gıııııııı opuyorumnanaktan
şekerim benm ev tertemiz alimallah:) kirlense de halim yok yaa yapamam gayrı bi iş kociş yaparsa yapsın bananeeeee... yemek bulduğuna şükretsin herüf
hoşgeldin hadi gözünaydın ayyy ne tatlı heyecan bu yaaa
maşallah kızına ne kaa iyi kilosu kız
slm cnm he yaaa ama iyiymiş durumlarıkıslar ben geldim
ayyy nehir doğurmuş delikafadulden
kızı 2 gün beklettiler yahu
benim ki yemekte bulamıyo:roflol::roflol: eve gelince o yapıyor
METE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:
ayyy bebeğin ağlama sesi geliyoduu kızlarrrr
ayyy canım nerelerdesin sen yaaa öldük meraktan neyse yorma bak kendini son günler:mymeka:diyene bak:roflol::roflol::roflol:slm kızlar merakta bıraktım çok özür dilerimm nehirivercim doğurmuşş rabbim huzurla büyütsün gözümüz aydınn olsun benii geçtii durumları nasıl bebişimizin kilosu falan haber varmıı benimde çarş.doktora gitiğimde durumu anlattım hemen nst ve idrar tahlili verdii nstye girdim çok sancım vardı gözlerimden yaşlar nasıl boşalıyor ebe yanıma geldii sancın çok fazla dedii meğersem sancı butonunu takmamışş bi daha çelkildii sonra toparlan doktorun yanına gidelim dedii doktor baktı sancın çok fazla erken doğummu olucak felen derken apar topar muayeneye alındım çatala çıktım spekulum ne o aletii soktu bana kıyametii koardımm çok fazla mantar varmış bendee doktor bu ne böyle dedii sonra rahimaçıklığına baktıı açılma yok dedii çıkarkende seezeryanı düşünelim falan dedii eşimede nazan kuzenin doğumundan çok korktu sezeryan yapalım dedmişş bende herşey normalde niye sezeryan dedimm sen bilirsin dedi bu sefer eve git sancın çoklaştığında suyun geldiğinde hemen gel dedii durum bu beklemedeyizzz bende annemlere gittim çıkışta köye çıktım yine sancılarım oluyor bugün evi toparlamak çamaşır falan maksadıyla indim yine çıkıcam sizlerde durum nasıl iyisisniz inşş
ayyy canım hadi gözün aydın yatma zamanı artık holeyy:sm_cool:Bayanlar ben geldimmmmmmmmmm
ay özönce uyandım sersem gibiyim yahu
püffffff uyku düzeni die bişey yok zombi gibi dolaşıyorum
bi duş alınca kendime gelirim heralde
ayyyyyyyyyy süper Allah analı babalı büyüksün inşallah..... çok heyecanlanıyorum artık çokkkkk :gitme::gitme:zemuszemuszemuszemus
ay özönce uyandım sersem gibiyim yahu
püffffff uyku düzeni die bişey yok zombi gibi dolaşıyorum
bi duş alınca kendime gelirim heralde
yaaaaa ben bugün çok kötüyüm yaaaaaaaher tarafım ağrıyormafoldumben
cersu sen dün antalyada bebek şekerini nerden bulabilirim demişsin. kışlahan çarşısına baktın mı orda olabilir öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?