2009 Kasm Anneleri

anaam herkesler nerde kız wanna ne tozu alıyn sen yaaaa yok mu temizlikçi karı ekti mi yoksam seniiii iş yapmayın diyom dinletemiyom kimseyeeee
kız şeker karıı senin evin temiz herhaldee o yüzden rahat konuşuyon lakim bizim evi pok götürüyooo akannehir
geçmişi okumayınca adapte olamadım gıı :roflol: edoş nerdee ay bende sancı mancı yok özge gibi mi olcamnan ben deee akannehir
şuursuzun önde gidenii :roflol:
kız sen bebeği doğurursunda anlamazsın bilee :roflol:
ne oldun nan tubiş tutuştun bakimdaaaa delikafaduldendelikafadulden
he nan tutuştum hacıı delikafadulden
yaa nasılmış masaüstü pcylen yazmakk düdükk:dilcikar:
insanı yoruyo dimii
bide bana diyosun uzana uzana bi hal oldu diyee
insanın sırtını belini neyim ağrıtıyoo bu zıkkım
slm tonbişlerrrrrrr bende geldımmm kaydirigubbakcemile2
dilmuh teyzene bayıldım nan lülülülülülü tam kafa yapılacak karuymus :lepi: ama allah sana kolaylık versın bacım

çillimmmmmm naber gıııııııı opuyorumnanaktan

yaa nasılmış masaüstü pcylen yazmakk düdükk:dilcikar:
insanı yoruyo dimii
bide bana diyosun uzana uzana bi hal oldu diyee
insanın sırtını belini neyim ağrıtıyoo bu zıkkım

anam tubikim seni çok eyi anladım gııı bi daa heç demicemmmm ŞenizŞenizŞeniz
valla iyi oturuyomuşun kuşumm :teselli:

iyi yapmışsın canım
:)))) kızım olarak kalsaydııı
kaydirigubbakcemile3

:roflol: ayy koca aleme anlatmak zorunda kalırdım 2 saatt :roflol:

Bayanlar ben geldimmmmmmmmmm
hastaneye gittim sabahtan zillim tam 2900 gr olmuş sezeryan tarihim kesinleşti odamı bilem ayırttım. Bugünde iş yerindeki son günüm. Ve kızımsız sadece iki haftam kaldı:)

hastaneye gittim sabahtan zillim tam 2900 gr olmuş sezeryan tarihim kesinleşti odamı bilem ayırttım. Bugünde iş yerindeki son günüm. Ve kızımsız sadece iki haftam kaldı:)

maşallah kızına
keşke bizimkide belli olsa ne güzel biliyon artık

:teytey::teytey::teytey:
ohhh martcım hadi hayırlısııı bi meleğimiz daha geliyoooo sağlıkla inşallah :sm_cool:

kız şeker karıı senin evin temiz herhaldee o yüzden rahat konuşuyon lakim bizim evi pok götürüyooo akannehir
çillimmmmmm naber gıııııııı opuyorumnanaktan
şekerim benm ev tertemiz alimallah:) kirlense de halim yok yaa yapamam gayrı bi iş kociş yaparsa yapsın bananeeeee... yemek bulduğuna şükretsin herüf

hoşgeldin hadi gözünaydın ayyy ne tatlı heyecan bu yaaa
maşallah kızına ne kaa iyi kilosu kız

benim ki yemekte bulamıyo:roflol::roflol: eve gelince o yapıyor

ay özönce uyandım sersem gibiyim yahu
püffffff uyku düzeni die bişey yok zombi gibi dolaşıyorum
bi duş alınca kendime gelirim heralde

METE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:
ayyy bebeğin ağlama sesi geliyoduu kızlarrrr

ayyyyyyyyyy süper Allah analı babalı büyüksün inşallah..... çok heyecanlanıyorum artık çokkkkk :gitme::gitme:zemuszemuszemuszemus

ayyy canım nerelerdesin sen yaaa öldük meraktan neyse yorma bak kendini son günler:mymeka:diyene bak:roflol::roflol::roflol:
ayyy canım hadi gözün aydın yatma zamanı artık holeyy:sm_cool:

yaaaaa ben bugün çok kötüyüm yaaaaaaaher tarafım ağrıyormafoldumben

cersu sen dün antalyada bebek şekerini nerden bulabilirim demişsin. kışlahan çarşısına baktın mı orda olabilir öyle şeyler

ah cnmm duş al kendine gelüsünn opuyorumnanaktan

yaaaaa ben bugün çok kötüyüm yaaaaaaaher tarafım ağrıyormafoldumben

ne oldun kızzz :sinifsinif:
geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan

cersu sen dün antalyada bebek şekerini nerden bulabilirim demişsin. kışlahan çarşısına baktın mı orda olabilir öyle şeyler

ay canım bugün gitcez eşimle sen daha önce sölemiştin ama çarşının adı aklıma gelmedi bi türlü kışlahan çarşısı nerdeki biliosan tarif etsene eşimde bende yeniyiz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…