der onlar boşver bacım he bu arada aşağıya da doğumdan bir hafta on gün önce iniyomuş genelde bebekler ben öyle duyduydum:)
tamam canim, acinca eklerim.a.s.
he he de gec sende bosver madem. teyze yavas yavas bunuyo herhalde.delikafadulden
:roflol::roflol:
tamam, fazla yorma kendini. bak bende iki toz aliyorum, gelip iki lafliyorum. iyi oluyo.
anaaaam hadi gözümüz aydı arkdaşlar:))
nehirimiz de mete asrınımız da ii olur inş
çok geçmiş olsun ya ikinci meleğimiz de katıldı aramıza
inş cnm ya... ay ne kaa iyi kız kilosu
anca mı aklına gelmiş dr n sez. yapmakkkkklava:
merhaba canım hoşgeldinnnn:))) a.s. bana da aşağıda diyler hanidir ama benm karnım hep böyleydi gibime geliyo belki de bebek böyle yerleşti başından ne bilemmm
der onlar boşver bacım he bu arada aşağıya da doğumdan bir hafta on gün önce iniyomuş genelde bebekler ben öyle duyduydum:)
ay öldük kız noldu noldu deyü kaç gündür sayıklıyoruz ama ii olduğuna sevindim cnm inş hayırlısı olur:) mantar da ağrı yapıyordur herhalde cnm benm ya geçecek hepsi merak etme az kaldı sık dişini
sez nerden çıkmış yaaa açılman yoksa yok daha sancıların düzgün gelmiyo ki suyun da yok nişan da gelmemiş bu drlar da saf birini bulup kandırabilir miyiz acep die bakıyolar ya eşine ayrı sana ayrı ne konuşuyo bu herif
bu arada doğumdan bikaç gün önce insanda bi enerji oluyomuşsende de o enerji var sakın bi iş yapma dinlen o enerjiyi boşa harcarsan eğer doğumda gücün kalmaz valla çok eziyet çekersin benden söylemesi bişi yapacaksan illa ki otur örgü ör o da oyalar ve enerji almaz en azından kız... sakın iş yapma.... ihtiyacın olcak sonra o güce.
ay bu karı da manyak heee gelcekse gelsin ne yaygara yapıyo gelcem die yoluvercem saçını başını sabah sabahhhh
ben de gece geç yatınca sabah da 7de kalkınca toparlayamadım kociş gidince bi daha yattım az önce annem uyandırdı tembel uyuma çok die:)
canım benım sende sağol bende yandan gördüm ama alımlı hatunsun,güzelsın tatlım sende maşallahhhhhh.he annem oyuncak ayı gibiyim eskiden nasılsım şimdi nasıl.ağırlıktan paytak paytak yürüyom artıkın....kaydirigubbakcemile3kıss melekkk ne kadar güzelmişsin sen yaa...ayy bi de yok aynaya bakmış da ayı yogi gibiymiş de yok bilmem ne klava: valla dayak istiyosun yaaa klava:
valla bacım her arayışta ısrarla bikaç gün önceden haber ver dedikçe saçlarım havalanıyo.
ben kararımı verdim zaten ben doğuma girince kociş arayacak dilek doğuma girdi diycek olup bitcek.
valla bacım her arayışta ısrarla bikaç gün önceden haber ver dedikçe saçlarım havalanıyo.
ben kararımı verdim zaten ben doğuma girince kociş arayacak dilek doğuma girdi diycek olup bitcek.
edooooooooooşşşşşşşşşş
kardenesiiiiiiiiiiiiii niye konuşmuyosunuz yaaaaa :umursamaz:
ah bebeğim canım ya deli oldum deli.gelmek istemiyomudur nedir.ben gelme dedim gerçi o zamanda sen sahipsizmisin diyo.ayy gelde çıldırma bacım.
valla ya rabbim bunla imtihan ediyo beni.
geçmişi okumayınca adapte olamadım gıı :roflol: edoş nerdee ay bende sancı mancı yok özge gibi mi olcamnan ben deee akannehir
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yazılarınızı okudukça bunca zaman nerdeydim diyorum benide kabul edin aranıza :çok üzgünüm:
Bebeğim çok aşağıda olduğu için korkuyla geldim bu günlere ama çok şükür herşeyi Rabbim belirliyo hiç bişey için bu güzel günlerin keyfini kaçırmayın, Allah hepimizi bir sancıda bebeğimize kavuşturur inşallah..
Yeni doğan bebişler hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına...
hayirdir, acil bi durum yok di mi?
slm kızlar merakta bıraktım çok özür dilerimm nehirivercim doğurmuşş rabbim huzurla büyütsün gözümüz aydınn olsun benii geçtii durumları nasıl bebişimizin kilosu falan haber varmıı benimde çarş.doktora gitiğimde durumu anlattım hemen nst ve idrar tahlili verdii nstye girdim çok sancım vardı gözlerimden yaşlar nasıl boşalıyor ebe yanıma geldii sancın çok fazla dedii meğersem sancı butonunu takmamışş bi daha çelkildii sonra toparlan doktorun yanına gidelim dedii doktor baktı sancın çok fazla erken doğummu olucak felen derken apar topar muayeneye alındım çatala çıktım spekulum ne o aletii soktu bana kıyametii koardımm çok fazla mantar varmış bendee doktor bu ne böyle dedii sonra rahimaçıklığına baktıı açılma yok dedii çıkarkende seezeryanı düşünelim falan dedii eşimede nazan kuzenin doğumundan çok korktu sezeryan yapalım dedmişş bende herşey normalde niye sezeryan dedimm sen bilirsin dedi bu sefer eve git sancın çoklaştığında suyun geldiğinde hemen gel dedii durum bu beklemedeyizzz bende annemlere gittim çıkışta köye çıktım yine sancılarım oluyor bugün evi toparlamak çamaşır falan maksadıyla indim yine çıkıcam sizlerde durum nasıl iyisisniz inşş
ayy kızlar gene isyanlardayım bu teyzem beni deli ediyo anaam saçımı başımı yolcam artık.
aradı sağolsun nasılsın diye soruyo.ne yaptın doğurdun falan sandım dedi.bende yok daha doğurmadım doğurursam haber veririm dedim.
diyoki yok doğurmadan bir iki gün önce haber ver.dedimki kız niye anlamıyon allah aşkına ne bilem ne zaman doğuracam iyi sen ararsın dedi bende hehe dedim kapattık teli.
yahu karı bilerekmi yapıyo sizce
napiyisinizz geveze karularr laelaelaelaelae
benim ev almış başını gidiyoduu yavaş yavaş yaparım bütün işleri diyodumm
ama şimdi tırstımm :1shok: ne olur ne olmazz diyee 2 gündür hızlandırılmış tura geçtimmişler bitsinnde soraa gelsin bebelerrr
hadi ben işlere devam edemmmmm
tamam, fazla yorma kendini. bak bende iki toz aliyorum, gelip iki lafliyorum. iyi oluyo.
kızlar ben çıkıyom bugün evi temizliycem toz felan alıcam sonrada yekmek yapıcam akşama anca gelürüm haberiniz ola hade görüşürük öptüm hepicinizi
Ya bacım ben daha önceki telefon görüşmelerini okumuştum aynı dertten muzdariptin burda gülmekten öldüm :) teyzoş işi biliyodur belkide ya seni strese sokup hemen doğurtcak yada başka bi bildiği var anlayamadım valla süper teyzoş sakın takma kafana banada ne zaman işten çıkacaksın dediklerinde deli oluyorum ama çıkmıcam işte ohhhhh laelaelaelaelae
tubik krispi kolay gelsinn ben de bugün evdeyim ve evin hali perişaaan izin aldım yatmak için emmeee yatameycem gaaba akannehir
dilmuhcumm sen takma şu teyzeni yaa hee de geç
bencede gelmeyecek ama o zaman gelmesin üstüme ayyyy deli oldum yaaagelmek istemiyo da ağız yapıyo işte karııı boşver sennnn
he ya artık öyle yapcam vercem uzun bi tarih kurtulcam ne yapayımslm cnm hoşgeldünn aramızaaaa a.s.a.s.
nerde kaldın bu saattee kadar hee bak doğurmaya başladıkk süprizzzzz
yok cnm acil bi durum rutin kontroll opuyorumnanaktan
destnaa geberdik kız meraktann :mymeka:
heee bidaaa böle habersiz sakın koma biziiiiii,telefonunda yok kimsedeee geberdik meraktann Çok üzgünüm çoook
neyse cnm benim bebişimiz iyiyse dah beklesin gününü inşalaah zamanında gelsinn :Saruboceq:
kötükedihüsokötükedihüso
allahım bu teyzenin maceralaı bitmez kötükedihüso
diloş kızz arık duymazdan gel bee salla 10 kasım de geç yaaaa
ne oldun nan tubiş tutuştun bakimdaaaa delikafaduldendelikafadulden
allahım evde kadın var sen toz alıyom diiysiinnn :roflol::roflol:
ne olcak bizim bu halimizzzz :roflol:
fatoo yorma kızz kendinii daha dinlenmeden bi daa temzilik diyon sende haaa akannehirakannehir
edooooooooooşşşşşşşşşş
kardenesiiiiiiiiiiiiii niye konuşmuyosunuz yaaaaa :umursamaz:
tubik krispi kolay gelsinn ben de bugün evdeyim ve evin hali perişaaan izin aldım yatmak için emmeee yatameycem gaaba akannehir
dilmuhcumm sen takma şu teyzeni yaa hee de geç
geçmişi okumayınca adapte olamadım gıı :roflol: edoş nerdee ay bende sancı mancı yok özge gibi mi olcamnan ben deee akannehir
ayy ben de hırs yaptım okuycam diye ateş bastı oku oku bitmiyo :roflol::roflol::roflol:
kıs edoş izmire gidicekti pc yi açık bırakıp mı gitti naptı :roflol::roflol::roflol::roflol:
slm tonbişlerrrrrrr bende geldımmm kaydirigubbakcemile2
dilmuh teyzene bayıldım nan lülülülülülü tam kafa yapılacak karuymus :lepi: am allah sana kolaylık versın bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?