2009 Kasm Anneleri

tamam canim, acinca eklerim.a.s.

he he de gec sende bosver madem. teyze yavas yavas bunuyo herhalde.delikafadulden

:roflol::roflol:

tamam, fazla yorma kendini. bak bende iki toz aliyorum, gelip iki lafliyorum. iyi oluyo.

he ya bunuyo bencede.
az öncede küçük yteyzem aradı anlaştınızmı dedim.
dedimki ablan kafayı yemiş anlattım oda diyoki yaşlandı artık he de geç boşver diyo.bi ben takıyom ha vallakaydirigubbakcemile3

ben geldiiiimmm
özge doğurmuşş heraldee hadi gözümüz aydınn destnayı da doğurdu sandımdı ama neyse tosuncuk eccük daha beklicek

sorma benim doktor hanım tırsmış kzuenin doğumundan beni geçiştiriyorr kıss öyle bi enerjik felenda deilim aksine halim yok hiç gündüz uyuyamaıyan ben öğleden sonraları kestirir oldum ağırlaştık iyicenee

kıss melekkk ne kadar güzelmişsin sen yaa...ayy bi de yok aynaya bakmış da ayı yogi gibiymiş de yok bilmem ne klava: valla dayak istiyosun yaaa klava:
canım benım sende sağol bende yandan gördüm ama alımlı hatunsun,güzelsın tatlım sende maşallahhhhhh.he annem oyuncak ayı gibiyim eskiden nasılsım şimdi nasıl.ağırlıktan paytak paytak yürüyom artıkın....kaydirigubbakcemile3
valla bacım her arayışta ısrarla bikaç gün önceden haber ver dedikçe saçlarım havalanıyo.
ben kararımı verdim zaten ben doğuma girince kociş arayacak dilek doğuma girdi diycek olup bitcek.

he canım öle yapıverin eşin arasın....

kızlar ben çıkıyom bugün evi temizliycem toz felan alıcam sonrada yekmek yapıcam akşama anca gelürüm haberiniz ola hade görüşürük öptüm hepicinizi

valla bacım her arayışta ısrarla bikaç gün önceden haber ver dedikçe saçlarım havalanıyo.
ben kararımı verdim zaten ben doğuma girince kociş arayacak dilek doğuma girdi diycek olup bitcek.

Ya bacım ben daha önceki telefon görüşmelerini okumuştum aynı dertten muzdariptin burda gülmekten öldüm :) teyzoş işi biliyodur belkide ya seni strese sokup hemen doğurtcak yada başka bi bildiği var anlayamadım valla süper teyzoş sakın takma kafana banada ne zaman işten çıkacaksın dediklerinde deli oluyorum ama çıkmıcam işte ohhhhh laelaelaelaelae

tubik krispi kolay gelsinn ben de bugün evdeyim ve evin hali perişaaan izin aldım yatmak için emmeee yatameycem gaaba akannehir
dilmuhcumm sen takma şu teyzeni yaa hee de geç

bende pazara gidicem bugün arkadaşla gitcektık ama gelmıcek galıba ekti benı..
gecelık fln bakcam hastane için.eşofman altı bakcam.bide oğluşuma mevlüt takımı alcam...
daha akşama görümcem,kayınvalidem gelcek yaprak sarcaz onlara yemek hazırlıcam ufff çok işim vamış nan

Son düzenleme:
geçmişi okumayınca adapte olamadım gıı :roflol: edoş nerdee ay bende sancı mancı yok özge gibi mi olcamnan ben deee akannehir

ayy ben de hırs yaptım okuycam diye ateş bastı oku oku bitmiyo :roflol::roflol::roflol:

kıs edoş izmire gidicekti pc yi açık bırakıp mı gitti naptı :roflol::roflol::roflol::roflol:

slm cnm hoşgeldünn aramızaaaa a.s.a.s.
nerde kaldın bu saattee kadar hee bak doğurmaya başladıkk süprizzzzz

hayirdir, acil bi durum yok di mi?

yok cnm acil bi durum rutin kontroll opuyorumnanaktan

destnaa geberdik kız meraktann :mymeka:
heee bidaaa böle habersiz sakın koma biziiiiii,telefonunda yok kimsedeee geberdik meraktann Çok üzgünüm çoook
neyse cnm benim bebişimiz iyiyse dah beklesin gününü inşalaah zamanında gelsinn :Saruboceq:

kötükedihüsokötükedihüso
allahım bu teyzenin maceralaı bitmez kötükedihüso
diloş kızz arık duymazdan gel bee salla 10 kasım de geç yaaaa

ne oldun nan tubiş tutuştun bakimdaaaa delikafaduldendelikafadulden

tamam, fazla yorma kendini. bak bende iki toz aliyorum, gelip iki lafliyorum. iyi oluyo.

allahım evde kadın var sen toz alıyom diiysiinnn :roflol::roflol:
ne olcak bizim bu halimizzzz :roflol:

kızlar ben çıkıyom bugün evi temizliycem toz felan alıcam sonrada yekmek yapıcam akşama anca gelürüm haberiniz ola hade görüşürük öptüm hepicinizi

fatoo yorma kızz kendinii daha dinlenmeden bi daa temzilik diyon sende haaa akannehirakannehir

ah canım hoşgeldin aramıza.
valla bu kadın beni deli etti yaa.sende benim gibiymişsin nerdeyse.
bide hamnileyken daha bi gergin oluyo insan millette sanki bile bile damarımıza basıyo
tubik krispi kolay gelsinn ben de bugün evdeyim ve evin hali perişaaan izin aldım yatmak için emmeee yatameycem gaaba akannehir

kız he desemde anlamıyo beni deli etcek ya uğraşıyo ya
gelmek istemiyo da ağız yapıyo işte karııı boşver sennnn
bencede gelmeyecek ama o zaman gelmesin üstüme ayyyy deli oldum yaaa

he ya artık öyle yapcam vercem uzun bi tarih kurtulcam ne yapayım

kızlar güzel bi eşofman takımı almak istiyorum hastaneye giderken (olursa tabi), çıkarken falan giymek için...ama bu halimle nasıl alıcam ki yani nasıl duracağını anlayamıycam...puufff ...sizin var mı şu model çok güzel duruyo diyebileceğiniz bişey ???

edooooooooooşşşşşşşşşş
kardenesiiiiiiiiiiiiii niye konuşmuyosunuz yaaaaa :umursamaz:

geçmişe baktım yavv :kedi:

kızz yat dinlen haftasonu geldii kocişlen yaparsınızz kaydirigubbakcemile3

geçmişi okumayınca adapte olamadım gıı :roflol: edoş nerdee ay bende sancı mancı yok özge gibi mi olcamnan ben deee akannehir

burdayım gıı az geçmişe baktımm :kedi:

ayy ben de hırs yaptım okuycam diye ateş bastı oku oku bitmiyo :roflol::roflol::roflol:

kıs edoş izmire gidicekti pc yi açık bırakıp mı gitti naptı :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: yok kızz açık komadımm :kedi:
ayy kociş toplantıya gitti laptopuda götürdü annemlerdede masaüstü var anaaaaaaaaaam ne kaa zormuş bunun başında oturmak beee 5 dk dayanamıyom yaaa :1no2::1no2:
sen beni beğenmedinmi heee melek anneme ne güzelsin dedin bana niyee demiyosunn resim koydum bi sürü faceyeee :1ninca::1ninca:
zorlan güzel dedirtcem kendime heee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

slm tonbişlerrrrrrr bende geldımmm kaydirigubbakcemile2
dilmuh teyzene bayıldım nan lülülülülülü tam kafa yapılacak karuymus :lepi: ama allah sana kolaylık versın bacım

Son düzenleme:
slm tonbişlerrrrrrr bende geldımmm kaydirigubbakcemile2
dilmuh teyzene bayıldım nan lülülülülülü tam kafa yapılacak karuymus :lepi: am allah sana kolaylık versın bacım

yok kız kafa yapılacak bi kadın değil deli eder insanı.
çok sabit fikirli.herkesin bildiği beyaza siyah dediyse hayatta beyaz olduğunu kabul ettiremezsin olan sana olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…