ah cnmm duş al kendine gelüsünn opuyorumnanaktan
ne oldun kızzz :sinifsinif:
geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
ayyy canım nerelerdesin sen yaaa öldük meraktan neyse yorma bak kendini son günler:mymeka:diyene bak:roflol::roflol::roflol:
ayyy canım hadi gözün aydın yatma zamanı artık holeyy:sm_cool:
yaaaaa ben bugün çok kötüyüm yaaaaaaaher tarafım ağrıyormafoldumben
Bayanlar ben geldimmmmmmmmmm
hastaneye gittim sabahtan zillim tam 2900 gr olmuş sezeryan tarihim kesinleşti odamı bilem ayırttım. Bugünde iş yerindeki son günüm. Ve kızımsız sadece iki haftam kaldı:)
yaaa bilmiyorum belim sırtım kasıklarım hep ağrıyor sabah evi süpürdüm canım çıktı resmen:sinifsinif:
ay neden cnm yaaa acaba akşam üstünü filan mı açtınn
ben bu aralar çok açıyorum üstümü eskiden eşim kapatıyodu artık o da salmış açıyo artık ben onu kapatıyorum :roflol: :roflol: :roflol:
gitgide bana benziy bu herif o da kilo alıy benle bir hey allam kıskanıyo mu nedir zemuszemus
he biz kasım anaları hem birbirimize kızarız iş yapma deyü sonra da biz kendimiz yaparız yok anaaam yook yokk , birbirimizi düşündüğümüz kaa kendimizi düşünsekkkk olmaz yaniii
kız itek senin şu enesin fotoğrafı var yaa avatarında bayılıyorum ben ona opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan yerim valla ısırmak geliyo içmden her görüşümde kızçok şeker maşallah ona baka baka belki benm oğlum da ona benzer diyom :)
aha suçlu bulunduuuu hakim beğğğ :mymeka: kız delüü hem millete diyon yapma deyü hem de kendin evi süpürüyonnn artık kaan kocatepe iş yapmayın diyo yaaaaa sonra da yoruluyoz bebeğe yetişemiyoz die sızıldancaz kızlar
zaten geceleri hiç üstümü örtemiyorum canım yaaa yanıyorum resmen yatakla boğuşuyorum:roflol::roflol:yorganın hepsini kocişin üzerine örtüyorum bende:roflol::roflol:
haklısın yaaa yapma diyoruz kendimiz rahat durmuyoruz evi süpürdüm enes uyanmadan silmem lazım viledanın içindeki suyla oynuyor bıdığım:roflol:
inş.benzer teyzesi bende hep öyle diyorum kardeşi enesime benzesin diyeee:sm_cool::sm_cool:
Bayanlar ben geldimmmmmmmmmm
hastaneye gittim sabahtan zillim tam 2900 gr olmuş sezeryan tarihim kesinleşti odamı bilem ayırttım. Bugünde iş yerindeki son günüm. Ve kızımsız sadece iki haftam kaldı:)
yaa kocişte diyor kadın gelince yapsın diye ama halının uçuşan tozlarını enes ağzına almaya çalışıyor mecbur yapmak zorundayım yaniiii:kedi::kedi:
yok cnm acil bi durum rutin kontroll opuyorumnanaktan
allahım evde kadın var sen toz alıyom diiysiinnn :roflol::roflol:
ne olcak bizim bu halimizzzz :roflol:
ohh maşallah canım kocaman olmuş.
kız tarih neymiş ayyy doğumlar başladı çok heyecanlııı.
bende evi topladım.çamaşırları attım geldim
aman iyi sadece rutin kontrol olsun da.zemuszemus
hee valla ne bilem eda ya. nerseyse kadina sen otur ben yaparim diycem.:roflol:
ay canım bugün gitcez eşimle sen daha önce sölemiştin ama çarşının adı aklıma gelmedi bi türlü kışlahan çarşısı nerdeki biliosan tarif etsene eşimde bende yeniyiz burda
anaam herkesler nerde kız wanna ne tozu alıyn sen yaaaa yok mu temizlikçi karı ekti mi yoksam seniiii iş yapmayın diyom dinletemiyom kimseyeeee
ya kıslar bu normal doğumda mantar felan varsa
bebeğe mikrop geçmezmi yaa destna demişya
bunu dr ye sormam lazım gerçi hamilelikte mantar hep olurmuş
vajinanın şekeri artarmış ve mantara çok uygun ortam olurmuş
benim dr anlatmıştı
he ya başladı doğumlar
:lepi:
he hamarat karı iki dk da geldi:))))
ben de yemek yedim şekrim zaten yiyorum yatıyorum ohhh yağ yapıyyy bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?