:roflol::roflol: yok kızz açık komadımm :kedi:
ayy kociş toplantıya gitti laptopuda götürdü annemlerdede masaüstü var anaaaaaaaaaam ne kaa zormuş bunun başında oturmak beee 5 dk dayanamıyom yaaa :1no2::1no2:
sen beni beğenmedinmi heee melek anneme ne güzelsin dedin bana niyee demiyosunnresim koydum bi sürü faceyeee :1ninca::1ninca:
zorlan güzel dedirtcem kendime heee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay bildiğimden değül ayoll öyle yazıy kitaplarda ama bazı karıların ilk günden beri aşağıda oluyomş bilmiyorum cnmabooooo.:1shok:
tırsak karı nolcak sen korkmuyon o mu korkuyosorma benim doktor hanım tırsmış kzuenin doğumundan beni geçiştiriyorr kıss öyle bi enerjik felenda deilim aksine halim yok hiç gündüz uyuyamaıyan ben öğleden sonraları kestirir oldum ağırlaştık iyicenee
kız delü hem izin alıyon hem iş yapıyon yat dinlen yaaaaa bak erkenden doğurcanız bi de erken doğurmak istemiyom diyosun sentubik krispi kolay gelsinn ben de bugün evdeyim ve evin hali perişaaan izin aldım yatmak için emmeee yatameycem gaaba akannehir
dilmuhcumm sen takma şu teyzeni yaa hee de geç
hafif ekilmiş gibisin şekerim:) boşver ama pazarda çok dikkat et insanlar acayip ben dün çıktığıma pişman oldum dar attım kendimi eve kociş geldi kaç saat sonra ben hala sapsarıydım korktu herüf öyle görünce beni...bende pazara gidicem bugün arkadaşla gitcektık ama gelmıcek galıba ekti benı..
gecelık fln bakcam hastane için.eşofman altı bakcam.bide oğluşuma mevlüt takımı alcam...
daha akşama görümcem,kayınvalidem gelcek yaprak sarcaz onlara yemek hazırlıcam ufff çok işim vamış nan
aman çok lazımdı gelmesin bence deeee kocan var yeter sana he gergin oluyo ya sen de doğurmak istiyon habire:) bişey deme geçiştir sen de ya da konuyu savsakla başka konu aç ben öyle yapıyom:)ah canım hoşgeldin aramıza.
valla bu kadın beni deli etti yaa.sende benim gibiymişsin nerdeyse.
bide hamnileyken daha bi gergin oluyo insan millette sanki bile bile damarımıza basıyo
kız he desemde anlamıyo beni deli etcek ya uğraşıyo ya
bencede gelmeyecek ama o zaman gelmesin üstüme ayyyy deli oldum yaaa
verme kız bi de körün gözü gibi o verdiğin tarihte doğurursun mazallah hani derler ya dua niyetine geçer meçer gök kapıları açık olurmuş ya ağzımızdan çıkana dikkat etçekmişiz kabul mabul olur valla beklersin en son sen doğurursun söylemedi demehe ya artık öyle yapcam vercem uzun bi tarih kurtulcam ne yapayım
slm tonbişlerrrrrrr bende geldımmm kaydirigubbakcemile2
dilmuh teyzene bayıldım nan lülülülülülü tam kafa yapılacak karuymus :lepi: am allah sana kolaylık versın bacım
yok kıs onu daha yeni ekledim de çirkinim diyip duruyodu deli midir nedir ondan vurgu yapam dedim...
senin dillere destan tescilli güzelliğin hakkında yorum az kalır diye sustuydummmm :lepi::lepi::lepi:
ay bildiğimden değül ayoll öyle yazıy kitaplarda ama bazı karıların ilk günden beri aşağıda oluyomş bilmiyorum cnmlmaz:
tırsak karı nolcak sen korkmuyon o mu korkuyoklava:
cnm vücudun dinlenmek istiyosa dinlen bence
ağırlaştık ya sorma ben kendimi fil gibim hissediyom ama takmıyom
kız delü hem izin alıyon hem iş yapıyon yat dinlen yaaaaa bak erkenden doğurcanız bi de erken doğurmak istemiyom diyosun sen
hafif ekilmiş gibisin şekerim:) boşver ama pazarda çok dikkat et insanlar acayip ben dün çıktığıma pişman oldum dar attım kendimi eve kociş geldi kaç saat sonra ben hala sapsarıydım korktu herüf öyle görünce beni...
daha şimdiden mi alcan kız mevlüt takımını:) heycanlı anne seniii... sonra da alırsın ne zaman okutçan ki
kız ne die hazırlıyon yemek gelenler yabancı mı sanki beraber hazırlarsınız yaaa iş yapmaya deli oluyonuz vallaaaa
aman çok lazımdı gelmesin bence deeee kocan var yeter sana he gergin oluyo ya sen de doğurmak istiyon habire:) bişey deme geçiştir sen de ya da konuyu savsakla başka konu aç ben öyle yapıyom:)
verme kız bi de körün gözü gibi o verdiğin tarihte doğurursun mazallah hani derler ya dua niyetine geçer meçer gök kapıları açık olurmuş ya ağzımızdan çıkana dikkat etçekmişiz kabul mabul olur valla beklersin en son sen doğurursun söylemedi deme
nan çiçkoooo yazmayı öğrende gelll :roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafadulden klavye şürsüyo bacım ya napam dikkat edıyorum ama oluyo nan :lepi: rezul ettın beni edoşş tuhhhhhhhhh :CüvCüv:
hee inananıımm bariiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm benimm şaka diyim yaavvvvvv opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey: şaka dıymısss pehhhhhh
valla büyüklerimiz öyle derdi cnm... doğru mu bilemem ama...anam deme kız.
demeyeyim ben gene he deyip geçeyim ya amaaaaaaaan.ben hep hemen hemen bi ay var deyip duruyom bi ay oldu neydeyse kaydirigubbakcemile3
cnm selam sana daaaaslm kızlarrr hadi gözümüzyadınnn özgecik doğurmuşşşş
2.bebişimizzz de dünyaya merhaba dediiii
sıra 3.cü de bakalım destna mı nazlı mı olcak???
yooksammm sürprizzz birisi miii
hakkımız da hayırlısı..
valla büyüklerimiz öyle derdi cnm... doğru mu bilemem ama...
ya sitede sorun mu var çok yavaş gidiyo sayfalar
açmaya çalışıyorum düşünüp duru bilg acaba açsam mııı açmasam mııı deyü sinir bastı heee
cnm selam sana daaaa
ikinci annemiz nehir oldu bakalım kısmet
ay süpriz kutudan kim çıkacak acaabaaa
bence hiç beklenmedik birimiz daha doğurcaz hep böyle gidiy karakızdan kim şüphelenirdi ilk anne olcak deyü biz kasım analarında var bi tuhaflıık şekerim
slm kızlarrr hadi gözümüzyadınnn özgecik doğurmuşşşş
2.bebişimizzz de dünyaya merhaba dediiii
sıra 3.cü de bakalım destna mı nazlı mı olcak???
yooksammm sürprizzz birisi miii
hakkımız da hayırlısı..
nbr kızlar nehir dogurmuşmu eger dogurduysa normalmi olmuş bende birazdan doktora gidcem kontrolumuz var insallah benimde sancım neyim cıkarda dogururum gecmişe bakamadım cevap bekliyom acilinden cıkıcam
canım ben de yarın 1,30 dadr. gidicemm bakalım oğluşlar nasıllEdamm hoşgeldin balım doktora gittiğinde haber ver muhakkak olurmu canımQUOTE]
ederim nazlım c.tesi 2 de randevum nasipseee :Saruboceq:
hoşgeldin cnmMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yazılarınızı okudukça bunca zaman nerdeydim diyorum benide kabul edin aranıza :çok üzgünüm:
Bebeğim çok aşağıda olduğu için korkuyla geldim bu günlere ama çok şükür herşeyi Rabbim belirliyo hiç bişey için bu güzel günlerin keyfini kaçırmayın, Allah hepimizi bir sancıda bebeğimize kavuşturur inşallah..
Yeni doğan bebişler hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına...
canım ben de yarın 1,30 dadr. gidicemm bakalım oğluşlar nasıll
hoşgeldin cnm
hadi bakalım ebişim nasılmış bizim oğlanlar bizde görelimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gıııı 3.belkim ben olurum ha.ya bende istiyom artık haftaya doğuram.
bugün hurma alcam bol bol yiycem valla.tabi kociş gelirse erken.
sabah geldi uyudu 3 saat gitti ya amaaaaaan.
ay canım gelir inş erkendennn
inş sen olursun hayırlısıyla doğuralım da
hurma iyimiş canm bi de meryem suresini okuycakmışın suya 17 kez onu sancılanınca içeçecekmişsin o da snacıları hızlandırıyomuş ablam da doğuma gidince fetih suresini okuduyduk o sure de zor durumlardn kolayca çıkışı sağlıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?