valla oyle dedi. bende o saatten sonra bir an once supurup gitsin diye aldim tozlari.
ayyy gün sayacağız artık haaa:sm_cool:
sezeryanı kendin mi istedin canım
bu arada kocişinin gelmesine kaç gün kaldı onu söylemedin bak:roflol::roflol:
yok kız ne 36 sı.
ben 36.haftayı bitirdim bile.37.haftamdayım 2 gün sonra 38.haftama giriyom abowwwww bwnim oğlandan tık yok.
hemen herkesten doğumu hızlandırmanın yollarını bekliyom hadi bilmiş hatunlar.bi el atıverin beee.
haftaya gelsin kuşum
halıların tüğü canım yaaa süpürmediğim zamanlar halının yüzeyine çıkıyor eneste afiyetle ağzına atmaya çalışıyor kiii yakalıyorum:roflol::roflol:
cidden kıs çok akıllılar bende önceden bizim kapıcıyı almıştım senin dediğin gibi akşama kadar sadece camları halletti ve benim tahmin ettiğim paradan daha çok istedi
şimdiki kadın sağolsun alt katı ve üst atı 1 günde temizliyor öbür gacıya verdiğim paradan daha azını alıyorkaydirigubbakcemile3
boşver kıs doldur 40.haftanı bu günlerin tadını çıkar
geçen kocişe diyorum bebiş doğmadan beni her zaman gittiğimiz bi cafe var oraya götür
kumpir yemeye götür birde sinemaya diyorum olur diyor
son isteklerim bunlar yaniiii:roflol::roflol::roflol:
Kocişede 11 gün var:teytey:
Ben sezeryanı kendim istedim bu haftaya kadar hep normal diyordum ama kociş doğumda yanımda olabilsin diye sezeryana karar verdim, bugün dr umda destekledi zaten benim normal isteme sebebim dikişten tırsmamdı ya tutmazsa kapanmazsa diye, ama dr umda bana dediki artık zaten normal doğumlardada yırtılma olmaması için hemen kesi atıveriyolarmış. Bu durumda her ikisindede dikiş olacaksa bu daha mantıklı geldi bana...
yok kız ne 36 sı.
ben 36.haftayı bitirdim bile.37.haftamdayım 2 gün sonra 38.haftama giriyom abowwwww bwnim oğlandan tık yok.
hemen herkesten doğumu hızlandırmanın yollarını bekliyom hadi bilmiş hatunlar.bi el atıverin beee.
haftaya gelsin kuşum
ha bide çok para istiyo valla süpermiş bu hatunlar.
kız geçen biz hastanedeyiz 1 yaşında falan çocuk yere bi yapıştı yalıyo aboww benim kociş bi hopladı yerinden ay mikrop kapacak diye ben şok oldum kocişin böyle olduunu bilmiyodum.bizim kuş yere yapışacak büyük ihtimal her bebe gibi kociş beni ne eder bilmiyom yaaaaCADIARZU
döneriz döneriz ben umutluyum şöyle biz mezdeke açıp kıvırasım var ilk fırsatta ayyydimi yaaaa.ama ben böyle çok hareketli olmak istiyorum artık.doğumdan bir ay sonra yavaş yavaş eski halimize döneriz heralde
ayy sen de pek işgüzarsın ayolyapamiyorum anacim, evde temizlik varken oturamiyorum. bide bu halimle dusun, hamile degilken camlara cikicam nerdeyse.kaydirigubbakcemile3
kendi yapiversin o zaman.zemuszemus
cok akilli kizim bu kadinlar. bir keresinde temizlige aldigim bir kadin aksama kadar ancak camlari silmisti. eve bi geldim her yer p... goturuyo. sonra da bana ne dedi biliyomusun, hadi ben supurem de sende tozlari al dedi. bende kuzu kuzu aldim.
he kız ben de ilk kez aldım temzliğe birini geçen hafta ama bak evimde bişi yok şimdi sadece toz var bide mutfakta yerde kırıntı onları da kociş akşamları alıyo yemekten sonra:) çok iyi temizledi ya sorup soruşturup almak lazım valla yoksa insanı yumuşak başlı görüp yan yatıyolar valla bana gelen kadın tam titizlik hastasıydı benm aklıma gelmicek yerleri temizledi helal olsun verdim ne istediyse bi daha çağırcam doğumdan önce:) hatta bundan sonra ayda bi gelsin toparlasın benm k... mı:)))ohhh ne güzel akşama kadar camı silemesin bide emir versin yok onunla uğraşacağıma kendim yaparım hepsini daha iyi.
kız dellendirme hatunu doğurcam haftaya deyü sipariş verip duruyo zatiiiya dilmuhcum 37.haftaya girmişsin hemen hemen doğursana kız hadeeeekaydirigubbakcemile3
eh napçan canm ya sen de haklısın ev öyle mi kalcak yanivalla oyle dedi. bende o saatten sonra bir an once supurup gitsin diye aldim tozlari.
he bilsem söylcem cnm:) ama ben de bilinçsizimyok kız ne 36 sı.
haftaya gelsin kuşum
he onları da ne die koyuyolarsa oraya ben de istiyom ben de ben deeeeeeay kıslar
bizim forumun sayfa başında reklamlar geçioya
az önce pastalar vardı canımı pasta çektirtti cokacimcoook
ayy öyle deme yaaaKocişede 11 gün var:teytey:
Ben sezeryanı kendim istedim bu haftaya kadar hep normal diyordum ama kociş doğumda yanımda olabilsin diye sezeryana karar verdim, bugün dr umda destekledi zaten benim normal isteme sebebim dikişten tırsmamdı ya tutmazsa kapanmazsa diye, ama dr umda bana dediki artık zaten normal doğumlardada yırtılma olmaması için hemen kesi atıveriyolarmış. Bu durumda her ikisindede dikiş olacaksa bu daha mantıklı geldi bana...
ayy bayılazzzaaaam kızlaaar uyuyorum ben sürekli yaa
evde olsam paso uyuamışım demekkiii
neyse uyuyayım uyuyayım bunnar son uyumalarım deemii delikafadulden
yok kız ne 36 sı.
haftaya gelsin kuşum
halıların tüğü canım yaaa süpürmediğim zamanlar halının yüzeyine çıkıyor eneste afiyetle ağzına atmaya çalışıyor kiii yakalıyorum:roflol::roflol:
cidden kıs çok akıllılar bende önceden bizim kapıcıyı almıştım senin dediğin gibi akşama kadar sadece camları halletti ve benim tahmin ettiğim paradan daha çok istedi
şimdiki kadın sağolsun alt katı ve üst atı 1 günde temizliyor öbür gacıya verdiğim paradan daha azını alıyorkaydirigubbakcemile3
yok yavrum sen sabırlı hatunmuşsun.ben olsam valla tamam süpür git istemiyom toz falan derdim.
ya hem demekki yapamıyosunda kadın çağırmışsın dimi ama ne anladım ben o zaman.ya toz almak sorun değilde kadında pek rahatmış yahuklava:
ayy ben hiç kadın almadım daha o yüzden bilmiyorum
selam güsellerrr
napıyonus bakeemmm
topicimizin ikinci bebesi de gelmiş şükürrr delikafadulden
hadi bakalım artık çorap söküğü gibi gelir arkası sanırsamm sengözlerimebaksanab
he ya bende sinema diye perişan oldum bebiş gelmeden gidek diye ama yok adam gibi film gelmedi gitti.
40 hafta çoık be bacım haftaya iyidir işte
ayy cnm hakkat ya ben ne istesem aceppp kocişten son kezzzz:)))boşver kıs doldur 40.haftanı bu günlerin tadını çıkar
geçen kocişe diyorum bebiş doğmadan beni her zaman gittiğimiz bi cafe var oraya götür
kumpir yemeye götür birde sinemaya diyorum olur diyor
son isteklerim bunlar yaniiii:roflol::roflol::roflol:
he yapışçaklar yerlere hem mikroba da ihtiyacı var deyip avuncaz sonra:)) baktık başa çıkamıyoz ne etçen bacımmmha bide çok para istiyo valla süpermiş bu hatunlar.
kız geçen biz hastanedeyiz 1 yaşında falan çocuk yere bi yapıştı yalıyo aboww benim kociş bi hopladı yerinden ay mikrop kapacak diye ben şok oldum kocişin böyle olduunu bilmiyodum.bizim kuş yere yapışacak büyük ihtimal her bebe gibi kociş beni ne eder bilmiyom yaaaaCADIARZU
he iyidir de çok da söyleme bak :)he ya bende sinema diye perişan oldum bebiş gelmeden gidek diye ama yok adam gibi film gelmedi gitti.
40 hafta çoık be bacım haftaya iyidir işte
ay izlemeyin kız belli mi olur nasıl doğurcağımızzzz bak özgem normal istedi ama ne etsin kız sez olduuuohhh az kalmış ne güzel yaaa
yaa bugün sezeryanda keserken gösterdilerde içim gitti yaaa nasıl kesiyorlarakannehirakannehir
uyu cnm çalıştıklarının yorulduklarının acısı çıkıyoooayy bayılazzzaaaam kızlaaar uyuyorum ben sürekli yaa
evde olsam paso uyuamışım demekkiii
neyse uyuyayım uyuyayım bunnar son uyumalarım deemii delikafadulden
slm cnm geldi mete asrınımız sonunda şükür ikisi de iyiymiş biz de konuşuyoz sırada kim var acep deyüüüüselam güsellerrr
napıyonus bakeemmm
hadi bakalım artık çorap söküğü gibi gelir arkası sanırsamm sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:ayy neler yapmıyorlar kiii hangisine yetişipte göreceksin
bende çok özen gösterdiğim halde yapmadığı halt yok:roflol::roflol::roflol:
bi evin içine vestiyerdeki ayakkabıların girmediği kalmıştı o da oldu sonunda:roflol::roflol::roflol:
selam güsellerrr
napıyonus bakeemmm
slm cerenimoo kimi doğurtsak diye düşünüyoruz bizde:roflol::roflol::roflol:
he yanlış yazdımda düzelttim canım sen doğur doğur valla biran önce herşeyin hazırsa tabii inşallah:kedi:
:roflol::roflol:ayy neler yapmıyorlar kiii hangisine yetişipte göreceksin
bende çok özen gösterdiğim halde yapmadığı halt yok:roflol::roflol::roflol:
bi evin içine vestiyerdeki ayakkabıların girmediği kalmıştı o da oldu sonunda:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?