2009 Kasm Anneleri

he çağır bence kız çok rahat oluyo inan en azından camlar mis gibi siliniyo
mesela bana gelen kadın her şeyi çekti altını sildi halıları kaldırdı camları sildi ayakkabılığı düzenledi ocak fırın dolapların dışı (içini istemedim) lambalar kapılar kitaplığım bile her kitabı çıkarmış düzenlemiş kendince:) yanında da durmadım biraz oturdum muhabbet ettik yemek hazırladım çay içtik filan benm yaptığım da bu ben bişey de demedim haaa
inş size de böylesi denk gelir
he şok şok şok dilmuh doğurmuş hain dilmuh insan doğurmadan arar teyzesini de o gelene kaa tutar çocuğu ıkınmaz etmez bekletir kadın gelir de ondan sonra pırtlatır cık cıkkk
kız ben hep kloriferli evde oturuyodum ordan biliyom ilk zamanlar deneme yapılır petekleri kontrol edin sıcak oluyo mu hepsi olmuyosa havasının alınması lazım bi de ilk zamanlar bazı saatler yakılır sonra fulltime!a geçilir kombiyle orda nası ısınıyodunuz kız biz burda ısınamıyoz

ayyy bu karular beni öldürüciikkkkkkkkkk akannehirakannehirakannehir
hanımım adam hem iş yapiii hemide eli yavaş deyu beğenmimisin hee klava:
he nan bulmuşlarda bunuyolar hacııdelikafadulden
ben gidip ortalarda 5 dk. dolanip gelem. kadin kizmasin bana sonra.delikafadulden
:roflol: hee git helee kızmasın niye oturuyon diyee :roflol: iş yapar gibi görün gıı :roflol:
anaaaaam sinir oldum kaloriferi bi yakıyolar bi sönüyo anlamadımki ne oluyo.
ya bu kaloriferde böylemi oluyoki.

neee :1shok: kalorifer mii :1shok:

ya kızlar bişiy sorayım bugünlerde kendi kokusuna bayılan varmı?yani şöle koynunuzu açtığınız zaman ya ne kadar tatlı kokuyorum ben böle diyen varmı eşimde diyo bebek teni gibi kokuyo diyo ya o daha öncedende diyoduda bana kendi kokum bayadır bi hoş geliyo burnuma anne olucaz acaba ondanmı?:kedi::uhm:

kız istanbuldayken kombiliydi burda başedemeyiz heralde komcbi faturasıyla.
he bebişe diycemki dur kraliçe gelsin sonra çık bilemedimdelikafadulden

ayy nerden bucaz kız seninki gibi adın.
benim camlar korkunç durumda dışardan.içleride ilk taşındığımda silmişti kociş e işlerde kötü yani.ama giriş kat ya bizimki bide yağmur falan dışaları battı camların.
ya dün gündüz başladılar yandı söndü anlamadım off.soğuk buralar burnm buz gibi olmuşkaydirigubbakcemile3

he ben de istemiyom ondan kociş yapsın deyü sonra da tüm günü temizlikle geçiyo haklı olarak da kızıyo söyleniyo kızz ben bütün gün temizlik mi yapçam diye halbuki söylüyom anlamıyo yani o kadar titizlenme her yerde deyü işte biz de böyleyiz ya wanna...
ben bunalıyorum valla o banyo temizlerken... bayılacak gibi oluyorum artık ama kaç çeşit deterjan klorak kullanıyo nasıl dayanıyo o kokulara bilmiyom...

ewet yalnız olmıcan ama kociş oğluş olmayınca da garip kalır insan canm çok zor bişey

ilk keseyi gördüğümüzde kalbim öyle atıyodu ki dr bile duydu atışını sonra güldü bak bebek burda dedi:) benden çok sevindi valla dr :)))
gözlerim dolmuştu benm ama tutmuştum kendimi çıkınca koyverdiydim millet bakıp duruyodu bana umrumda deildi valla:)

he nan bulmuşlarda bunuyolar hacııdelikafadulden

:roflol: hee git helee kızmasın niye oturuyon diyee :roflol: iş yapar gibi görün gıı :roflol:

neee :1shok: kalorifer mii :1shok:

sizin oralar iyiymiş bacım bura van ne bekliyon acabadelikafadulden

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet:kedi:

kociş de bana süt gibi kokuyosun diyo :kedi: ondan mı acep bende diyom ki süt vercem ya bebeğimize ondandır heraldeeee
bide benm çenemde bi çizgi oluştu yanlamasına, hani bebekler çenelerini ısırır da kırmızımsı bi çizgi oluşu ya aynen öyle orası pul pul dökülüyo:) kocişş de diyo sen mi çocuksun çocuk mu doğurcan anlamıyommm

kız sor bi çıkar elbettt
civarda manifaturacı varsa git sor oraya bilen vardır beğenmessen bi dha çağırmassın ne etçen
ben memnun kaldım valla kadın kendi evi gibi yaptı aklına ne geldiyseee
he kombi faturası belimizi büküyo zatiii
kociş hr an tozutup taşınmaya kalkışabilir kızlar ben de taşındığımızın ertesi gnü doğururum heraldeeee
amaan cam silmek gıcık iş bi de biizm evin camı köşeli dönüyo yani uçlara eriş erişebilirsen oraları kocişe sildiriyodum zaten bi de 3. kattayız:)
battaniyeye sarın bacım ben öyle yapıyom

ay bi koyayım da geleyim şu yemeği
uzun sürer pişmesi kurugillerden yapıcam da haşladım öğlen
anca olur bee

ay bi koyayım da geleyim şu yemeği
uzun sürer pişmesi kurugillerden yapıcam da haşladım öğlen
anca olur bee

aynen canım ya kociş hergün söylüyo,hamileyken sende bebek kokulu oldun diyo ben farketmedimde..ne güsel bişey ya:)

dilmuh ve şekercik sizdede var demekki anneliği yaşayacağımız için olsa gerek evet süt gibi mis gibi kokuyoz değilmi?bana hala annemin kokusu çok hoş gelir bana aöle mis gibi anne kokar

he ya bayrama çağırayım gelsin.
kombi faturası ayyy baya geliyodu bizede ama kalorifer daha kötü sanki.
bak burda 260 ödüyoz yakıt parası 6 ay boyunca.ocak için ve duş için ayrı ayır iki tüp.e bence daha pahalı.
istanbuldayken yazları kombi 10 falan geliyodu hem ocak hem su süperdi.bura daha pahalı
bizim camlarda çok yüksek ya üstlerde böyle kıvrımlı şekilli abuk sabuk bişey.
benim ev çok zor temizlemek ya bi mutfak var iki odalı böyle giriyon sonra bi başka yere geçiyon abartmışlar yani.

dilmuh ve şekercik sizdede var demekki anneliği yaşayacağımız için olsa gerek evet süt gibi mis gibi kokuyoz değilmi?bana hala annemin kokusu çok hoş gelir bana aöle mis gibi anne kokar
ay ben annemin koynuna sokulurum her görüşümde... terli de olsa hiç kötü gelmiyo kokusu ya
biz de anne olcaz yaşasın hala innamıyorum da bu koca göbeğe rağmennn
kociş bazen diyo habire süt içiyon ondan mı deyüü ben en az iki kupa süt içiyorum bazen daha da fazla:)
aynen canım ya kociş hergün söylüyo,hamileyken sende bebek kokulu oldun diyo ben farketmedimde..ne güsel bişey ya:)
he herkes öyle heraldeeeeee
çok özel kızlar yaaa annelik
Allahıma şükürler olsun bize de nasip etçek

ayyy evet ya mis gibi.
kusura bakmayın nasıl siliniyo bu mesaj iki kere çıkmış ya

bacım altta edit var ona bas sonrada noktalar koy gitsin silinmiyo malesef

temizlik muhabbeti var bakıyorum..bende ilk kez pazar günü temizlikçi aldım,şüpheliydim valla nası yapacak diye ama almam gerekiyodu,ev komple temizlenecekti..yoksa kociş yapıyodu süpürge paspas filan hemde çok titiz yapıyodu..
gelen bayan normalde evlere gitmiyo temizliğe rica ettik öyle geldi,eşimlerin şirkette temizlik görevlisi..ama çok iyi temizledi vallahi..
camları sildi (parlattı resmen,benden daha iyi sildi),heryeri çekti sildi beyaz eşyalar dahil,kapıları sildi,banyonun duvar fayansları dahil komple temizledi,tülleri ve güneşlikleri ütüledi,toz aldı..bugünde halılar yıkamadan geldi yani tüm işler bitti şükür ev mis gibi oldu kıslar..bende rahatladım tüm hazırlıklar bitmiş oldu yane:teytey:

ohh mis gibi olmuş ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…