2009 Kasm Anneleri

isguzarim ben.lülülülülülü

kocalar yavas yapiyo anacim. bende gecenlerde esimle silip supureyim dedim. benim 2 saatte bitirdigim ev 5 saatte ancak bitti. ayyy doguruvercektim.akannehirakannehir

hg canım nehircik doğurmuşmu kızlar iyimi peki 2.kişi kim ben artık çok heyecnlanıyorumdelikafadulden

valla karakızımız 1.sırada durumuzu dunyaya getirdi
2.nehir pırtlattı mete asrınımızıı
sanırsam 3.sırada dilmuh kaşıniii :jeyyar: gıı dilmuhh sağada yapak mı 40 kere muabbetini haa istiin mi delikafadulden

dun gece dogum yaptigimi ve sonrasinda beni odaya cikardiklarini vs.. dusundum. odaya cikincada esimin ve oglusumun orda olmiyacagini. normal dogum olursa dogumdan sonra gelicekler ya. sonrasi malum, cok agladim.senağlama

kocalar yavas yapiyo anacim. bende gecenlerde esimle silip supureyim dedim. benim 2 saatte bitirdigim ev 5 saatte ancak bitti. ayyy doguruvercektim.akannehirakannehir

ayyy bu karular beni öldürüciikkkkkkkkkk akannehirakannehirakannehir
hanımım adam hem iş yapiii hemide eli yavaş deyu beğenmimisin hee klava:

valla bende istiyomda kime soracamki.gelsin şöyle temizlesin gerçi benim ev yeni biliyon yani yeni taşındım ya öyle dipte falan bişey yok şu camları silse ne güzel olur.

he ya snirden kasılır doğururum dimikaydirigubbakcemile3

benimkide söz verdi ama sözünü tutmadı mafoldumben
aman boşveer.biz şimdi hergün netten bi film bulup izliyoz sinemadan iyi hem.
gerçi bebiş olunca uzuuuuuuunca bi süre gidemeyecez ama olsun

he mikroba ihtiyaçları var bakalım nasıl başetcez
dilmuh çok kaşınii gıı sanırım sırada o varr :roflol::roflol::roflol::roflol:

he ya kaşınıyiiiiiiiiiiiiiiim kaydirigubbakcemile3

dun gece dogum yaptigimi ve sonrasinda beni odaya cikardiklarini vs.. dusundum. odaya cikincada esimin ve oglusumun orda olmiyacagini. normal dogum olursa dogumdan sonra gelicekler ya. sonrasi malum, cok agladim.senağlama

üzülme canım yaaa tek bebişin sağlıklı sıhhatli olsunda kavuşacaksınız yine:1hug:
hem kocişin yine özlemiş olur seni haaa:jeyyar::roflol::roflol:

he gııııııı bi el atıverin ha hacıkaydirigubbakcemile3

kız sende üzülme bacım hayırlısı olsun.
sağlıkla gelsinde bebişler sıkma sen canını gerisi kolay

hayırlısı olsun dilmuhcum inşallah sağlıcakla gelirde bebişlerimiz beklediğimize değer yaaabenim yatakta alındıda haftaya geliyo

ayyy bu karular beni öldürüciikkkkkkkkkk akannehirakannehirakannehir
hanımım adam hem iş yapiii hemide eli yavaş deyu beğenmimisin hee klava:

kiz hizli hizli yapsin napim. hic sevmem uyusuk uyusuk is yapani.kaydirigubbakcemile3

üzülme canım yaaa tek bebişin sağlıklı sıhhatli olsunda kavuşacaksınız yine:1hug:
hem kocişin yine özlemiş olur seni haaa:jeyyar::roflol::roflol:

amin canim, tabiki saglicakla gelsinlerde gerisi bos. zaten gecen gun normal dogurursan giremem ben doguma dedi. sezeryanda zor dayanmisti, bunda kesin bayilir herhalde.

kiz zaten adam ozlemden olecek. biraz daha mi ozlesin diyosun.delikafadulden

kız sende üzülme bacım hayırlısı olsun.
sağlıkla gelsinde bebişler sıkma sen canını gerisi kolay

amin canim, tabiki once saglik. hairlisiyla kizimi kucagima alsam zaten 3 gun susturamazlar beni herhalde aglamaktan.

oh hadi hayırlısı dülmuh doğursunda sıra bize gelsin gerçi buda sırayla değil ama neysekaydirigubbakcemile3

anaaaaam sinir oldum kaloriferi bi yakıyolar bi sönüyo anlamadımki ne oluyo.
ya bu kaloriferde böylemi oluyoki.

hg canım nehircik doğurmuşmu kızlar iyimi peki 2.kişi kim ben artık çok heyecnlanıyorumdelikafadulden
birinci karakız ikinci nehir... üçüncü?
dilmuh çok kaşınii gıı sanırım sırada o varr :roflol::roflol::roflol::roflol:
kaşıyalım madem delikafadulden
ay evet bi de o durumlar varrrr kanala gircek de benm daha döncek de ohooo en son ben doğurursam şaşırmayın hiççç sancı kasılma da yok bendeee
he yavaş ama dip köşe yapıyo benm kociş bi banyoyu 2,5 saatte anca bitiriy ben bütün evi yapıyorum o banyoyu temizleyene kaa ama her şeyi çekiyo duvarları siliyo:) ben de tezcanlıyım aynı sennn anlıyorum yani seni
40 muhabbeti işe yarar mı acep dilmuhta daaa he teyzen ne bozulur dilmuh heeeee
ayy ben de dün akşam ne ağlaırm dedim bebeği bana verdiklerinde :kedi: cnm benm kıyamam sanaaaaa :1hug: yalnız olmak çok zor olcak ama sonu güzel bakk
kız delüüü ben bakkala sordum:) yok mu sizin orda bakkal onlar bilir her şeyi:) en azından camları sildirirsin:) kış temizlii niyetine bacımmm
bakalım artık bebeler böyle yapıyo diye dert yancaz ama ne güzel dertler bee keşke her dert ööle olsaaaaaa
ayy ben de kaç gün ağlarım bilemiyomm
tezcanlı karı:) ben de öyleyim ya şaka bi yana yavaş yürüyene bile gıcık oluyorum şimdilerde en çok kendime gıcık oluyorum yavaşladım yaaaa
ne girmesin kız yazık adama ben istemiyom yanımda kocamı filan tek başıma gelcem üstesinden hihoyyttt delikafadulden
özlem iyidir kız aşkı besler Şeniz

dur o zaman bayrama halledem ben bu kadın işini:)
kız ben doğurup arayınce bu karı ne diycek çok merakl ediyom.kesin niye haber vermeden doğurdun der haakaydirigubbakcemile3
kız ilk zamanlar bazen sadece akşamüstleri yakıyolar akşamları daha soğuk oluyo yaaa
sanki gündüz evde kimse olmuyomuş gibiiii

he ya iki gündür yaktılarda anlamadım ben bişey bi yanıyo 5 dakka sonra sönüyo denememi yapılıyo.
ya ben ilk defa kaloriferli evde oturuyom daha önce doğalgazlıydı oda bizim keyfimize kalmıştı

2.5 saatte sadece banyo mu?akannehir olurum kiz o kaa saat banyonun icinde. benimkide aklima gelmiycek yerleri yapiyo ama canim sikiliyo yaw.

aslinda yalniz olmiycam. ablam, kardesim, esi, yegenim olucaklar yanimda ama tabiki gozlerim esimi ve oglusumu ariycak. napalim saglik olsun.

kiz aglanmaz mi, o yaslar ister istemez dokuluyo gozlerinden insanin. ben ilk kalp atislarini bile gorememistim aglamaktan.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…