ayy sen de pek işgüzarsın ayol
yapıyo yapmaya kocşim ama bazen de ya bi gün iznim var onda da akşama kaa iş mi yapçam diyo benden de ince ve titiz yapıyo hem de ondan daha uzun sürüyo ya üstten al diyorum ona da gönlü yatmıyo velhasılı yapma ben de yapmıcam diyo çıkıyo işin içinden ama benm de içime sinmiyo öyleee
oh ben de mi temizlikçi olsam ne etsem ayoll kolaymış valla
dilmuh çok kaşınii gıı sanırım sırada o varr :roflol::roflol::roflol::roflol:
hg canım nehircik doğurmuşmu kızlar iyimi peki 2.kişi kim ben artık çok heyecnlanıyorumdelikafadulden
isguzarim ben.lülülülülülü
kocalar yavas yapiyo anacim. bende gecenlerde esimle silip supureyim dedim. benim 2 saatte bitirdigim ev 5 saatte ancak bitti. ayyy doguruvercektim.akannehirakannehir
valla bende istiyomda kime soracamki.gelsin şöyle temizlesin gerçi benim ev yeni biliyon yani yeni taşındım ya öyle dipte falan bişey yok şu camları silse ne güzel olur.döneriz döneriz ben umutluyum şöyle biz mezdeke açıp kıvırasım var ilk fırsatta ayyy
ayy sen de pek işgüzarsın ayol
yapıyo yapmaya kocşim ama bazen de ya bi gün iznim var onda da akşama kaa iş mi yapçam diyo benden de ince ve titiz yapıyo hem de ondan daha uzun sürüyo ya üstten al diyorum ona da gönlü yatmıyo velhasılı yapma ben de yapmıcam diyo çıkıyo işin içinden ama benm de içime sinmiyo öyleee
oh ben de mi temizlikçi olsam ne etsem ayoll kolaymış valla
he kız ben de ilk kez aldım temzliğe birini geçen hafta ama bak evimde bişi yok şimdi sadece toz var bide mutfakta yerde kırıntı onları da kociş akşamları alıyo yemekten sonra:) çok iyi temizledi ya sorup soruşturup almak lazım valla yoksa insanı yumuşak başlı görüp yan yatıyolar valla bana gelen kadın tam titizlik hastasıydı benm aklıma gelmicek yerleri temizledi helal olsun verdim ne istediyse bi daha çağırcam doğumdan önce:) hatta bundan sonra ayda bi gelsin toparlasın benm k... mı:)))
kız dellendirme hatunu doğurcam haftaya deyü sipariş verip duruyo zatiii
eh napçan canm ya sen de haklısın ev öyle mi kalcak yani
he bilsem söylcem cnm:) ama ben de bilinçsizim
he onları da ne die koyuyolarsa oraya ben de istiyom ben de ben deeeeee
ayy öyle deme yaaa
sen haklısın sez.de cnm kocan tabii ki yanında olmalı
ben de tırsıyorum dikişten ama ikisinde de olcak ya kaçış yok
kesi atmları lazım zaten normalde de yoksa şekil bozukluğu oluyomuş ya da yamuk yırtılıyomuş dr da düzgünce kesip sonra dikiyomuş daha kolay toparlanıyomuş die biliyom ben
he ya snirden kasılır doğururum dimikaydirigubbakcemile3teyzene sor hizlandirmanin yollarini. ya da gunde iki kere konus onunla, kesin dogurursun.lülülülülülü
yuh, sadece cam icin mi tam gun parasi istedi. gerci bende oyle vermis gibi olmustum. bugun gelen kadin ilk defa geliyor ama begendim. dogumdan sonra sik sik gorusebilirim kendisiyle.kaydirigubbakcemile3
valla sabirdan degilde, ertesi gun yola cikicaktim. birakip gitse bana kalicakti. ya sabir deyip sivadim kollari.
aman boşveer.biz şimdi hergün netten bi film bulup izliyoz sinemadan iyi hem.benimkide söz verdi ama sözünü tutmadı mafoldumben
ayy cnm hakkat ya ben ne istesem aceppp kocişten son kezzzz:)))
he yapışçaklar yerlere hem mikroba da ihtiyacı var deyip avuncaz sonra:)) baktık başa çıkamıyoz ne etçen bacımmm
he iyidir de çok da söyleme bak :)
ay izlemeyin kız belli mi olur nasıl doğurcağımızzzz bak özgem normal istedi ama ne etsin kız sez olduuu
uyu cnm çalıştıklarının yorulduklarının acısı çıkıyooo
slm cnm geldi mete asrınımız sonunda şükür ikisi de iyiymiş biz de konuşuyoz sırada kim var acep deyüüüü
he akla gelemdik şeyler yapıyolar demiiii
dilmuh çok kaşınii gıı sanırım sırada o varr :roflol::roflol::roflol::roflol:
dun gece dogum yaptigimi ve sonrasinda beni odaya cikardiklarini vs.. dusundum. odaya cikincada esimin ve oglusumun orda olmiyacagini. normal dogum olursa dogumdan sonra gelicekler ya. sonrasi malum, cok agladim.senağlama
valla karakızımız 1.sırada durumuzu dunyaya getirdi
2.nehir pırtlattı mete asrınımızıı
sanırsam 3.sırada dilmuh kaşıniii :jeyyar: gıı dilmuhh sağada yapak mı 40 kere muabbetini haa istiin mi delikafadulden
dun gece dogum yaptigimi ve sonrasinda beni odaya cikardiklarini vs.. dusundum. odaya cikincada esimin ve oglusumun orda olmiyacagini. normal dogum olursa dogumdan sonra gelicekler ya. sonrasi malum, cok agladim.senağlama
ayyy bu karular beni öldürüciikkkkkkkkkk akannehirakannehirakannehir
hanımım adam hem iş yapiii hemide eli yavaş deyu beğenmimisin heeklava:
üzülme canım yaaa tek bebişin sağlıklı sıhhatli olsunda kavuşacaksınız yine:1hug:
hem kocişin yine özlemiş olur seni haaa:jeyyar::roflol::roflol:
kız sende üzülme bacım hayırlısı olsun.
sağlıkla gelsinde bebişler sıkma sen canını gerisi kolay
valla karakızımız 1.sırada durumuzu dunyaya getirdi
sanırsam 3.sırada dilmuh kaşıniii :jeyyar: gıı dilmuhh sağada yapak mı 40 kere muabbetini haa istiin mi delikafadulden
hayırlısı olsun dilmuhcum inşallah sağlıcakla gelirde bebişlerimiz beklediğimize değer yaaabenim yatakta alındıda haftaya geliyo
öle tabi canım.
sizinde hayırlı olsun
birinci karakız ikinci nehir... üçüncü?hg canım nehircik doğurmuşmu kızlar iyimi peki 2.kişi kim ben artık çok heyecnlanıyorumdelikafadulden
kaşıyalım madem delikafaduldendilmuh çok kaşınii gıı sanırım sırada o varr :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay evet bi de o durumlar varrrr kanala gircek de benm daha döncek de ohooo en son ben doğurursam şaşırmayın hiççç sancı kasılma da yok bendeeekız hazırım ben.beşiği kuruldu cicileri yıkanıp yerleşti çantamızda hazır eee gelsin dimi ama.
kız bende çok istiyom gelsin deyip duruyomda nst de sancı mancı çıkmadı.kanalada girmedi ne bilem niyeti yok galibakaydirigubbakcemile2
he yavaş ama dip köşe yapıyo benm kociş bi banyoyu 2,5 saatte anca bitiriy ben bütün evi yapıyorum o banyoyu temizleyene kaa ama her şeyi çekiyo duvarları siliyo:) ben de tezcanlıyım aynı sennn anlıyorum yani seniisguzarim ben.lülülülülülü
kocalar yavas yapiyo anacim. bende gecenlerde esimle silip supureyim dedim. benim 2 saatte bitirdigim ev 5 saatte ancak bitti. ayyy doguruvercektim.akannehirakannehir
40 muhabbeti işe yarar mı acep dilmuhta daaa he teyzen ne bozulur dilmuh heeeeevalla karakızımız 1.sırada durumuzu dunyaya getirdi
ayy ben de dün akşam ne ağlaırm dedim bebeği bana verdiklerinde :kedi: cnm benm kıyamam sanaaaaa :1hug: yalnız olmak çok zor olcak ama sonu güzel bakkdun gece dogum yaptigimi ve sonrasinda beni odaya cikardiklarini vs.. dusundum. odaya cikincada esimin ve oglusumun orda olmiyacagini. normal dogum olursa dogumdan sonra gelicekler ya. sonrasi malum, cok agladim.senağlama
kız delüüü ben bakkala sordum:) yok mu sizin orda bakkal onlar bilir her şeyi:) en azından camları sildirirsin:) kış temizlii niyetine bacımmmvalla bende istiyomda kime soracamki.gelsin şöyle temizlesin gerçi benim ev yeni biliyon yani yeni taşındım ya öyle dipte falan bişey yok şu camları silse ne güzel olur.
he ya snirden kasılır doğururum dimikaydirigubbakcemile3
aman boşveer.biz şimdi hergün netten bi film bulup izliyoz sinemadan iyi hem.
gerçi bebiş olunca uzuuuuuuunca bi süre gidemeyecez ama olsun
he mikroba ihtiyaçları var bakalım nasıl başetcez
he ya kaşınıyiiiiiiiiiiiiiiim kaydirigubbakcemile3
ayy ben de kaç gün ağlarım bilemiyommkiz hizli hizli yapsin napim. hic sevmem uyusuk uyusuk is yapani.kaydirigubbakcemile3
amin canim, tabiki saglicakla gelsinlerde gerisi bos. zaten gecen gun normal dogurursan giremem ben doguma dedi. sezeryanda zor dayanmisti, bunda kesin bayilir herhalde.
kiz zaten adam ozlemden olecek. biraz daha mi ozlesin diyosun.delikafadulden
amin canim, tabiki once saglik. hairlisiyla kizimi kucagima alsam zaten 3 gun susturamazlar beni herhalde aglamaktan.
anaaaaam sinir oldum kaloriferi bi yakıyolar bi sönüyo anlamadımki ne oluyo.
ya bu kaloriferde böylemi oluyoki.
adamım sen böön evdemiydin gıı
birinci karakız ikinci nehir... üçüncü?
kaşıyalım madem delikafadulden
ay evet bi de o durumlar varrrr kanala gircek de benm daha döncek de ohooo en son ben doğurursam şaşırmayın hiççç sancı kasılma da yok bendeee
he yavaş ama dip köşe yapıyo benm kociş bi banyoyu 2,5 saatte anca bitiriy ben bütün evi yapıyorum o banyoyu temizleyene kaa ama her şeyi çekiyo duvarları siliyo:) ben de tezcanlıyım aynı sennn anlıyorum yani seni
40 muhabbeti işe yarar mı acep dilmuhta daaa he teyzen ne bozulur dilmuh heeeee
ayy ben de dün akşam ne ağlaırm dedim bebeği bana verdiklerinde :kedi: cnm benm kıyamam sanaaaaa :1hug: yalnız olmak çok zor olcak ama sonu güzel bakk
kız delüüü ben bakkala sordum:) yok mu sizin orda bakkal onlar bilir her şeyi:) en azından camları sildirirsin:) kış temizlii niyetine bacımmm
bakalım artık bebeler böyle yapıyo diye dert yancaz ama ne güzel dertler bee keşke her dert ööle olsaaaaaa
ayy ben de kaç gün ağlarım bilemiyomm
tezcanlı karı:) ben de öyleyim ya şaka bi yana yavaş yürüyene bile gıcık oluyorum şimdilerde en çok kendime gıcık oluyorum yavaşladım yaaaa
ne girmesin kız yazık adama ben istemiyom yanımda kocamı filan tek başıma gelcem üstesinden hihoyyttt delikafadulden
özlem iyidir kız aşkı besler Şeniz
kız ilk zamanlar bazen sadece akşamüstleri yakıyolar akşamları daha soğuk oluyo yaaa
sanki gündüz evde kimse olmuyomuş gibiiii
he yavaş ama dip köşe yapıyo benm kociş bi banyoyu 2,5 saatte anca bitiriy ben bütün evi yapıyorum o banyoyu temizleyene kaa ama her şeyi çekiyo duvarları siliyo:) ben de tezcanlıyım aynı sennn anlıyorum yani seni
ayy ben de dün akşam ne ağlaırm dedim bebeği bana verdiklerinde :kedi: cnm benm kıyamam sanaaaaa :1hug: yalnız olmak çok zor olcak ama sonu güzel bakk
ayy ben de kaç gün ağlarım bilemiyomm
tezcanlı karı:) ben de öyleyim ya şaka bi yana yavaş yürüyene bile gıcık oluyorum şimdilerde en çok kendime gıcık oluyorum yavaşladım yaaaa
ne girmesin kız yazık adama ben istemiyom yanımda kocamı filan tek başıma gelcem üstesinden hihoyyttt delikafadulden
özlem iyidir kız aşkı besler Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?