ay ben annemin koynuna sokulurum her görüşümde... terli de olsa hiç kötü gelmiyo kokusu ya
biz de anne olcaz yaşasın hala innamıyorum da bu koca göbeğe rağmennn
kociş bazen diyo habire süt içiyon ondan mı deyüü ben en az iki kupa süt içiyorum bazen daha da fazla:)
he herkes öyle heraldeeeeee
çok özel kızlar yaaa annelik
Allahıma şükürler olsun bize de nasip etçek
ohh mis gibi olmuş ne güzel.
ay anne kokusu gibisi yok ya..bende koklarım sokulurum annecime mis gibi kokar..allah başımızdan eksik etmesin onları..bak özledim şimdi uzağım annecimden of yasenağlama
aaaa bizim bu ev daha önce normal kömürlü kaloriferdi o zaman biz 120 ödüyoduk ayda sıcak suyu da vardı yani banyo mutfak için ayrıca sıcak su kaynağına gerek kalmıyodu bi tek ocak tüpü alıyoduk o da baya gidiyo banahe ya bayrama çağırayım gelsin.
kombi faturası ayyy baya geliyodu bizede ama kalorifer daha kötü sanki.
bak burda 260 ödüyoz yakıt parası 6 ay boyunca.ocak için ve duş için ayrı ayır iki tüp.e bence daha pahalı.
istanbuldayken yazları kombi 10 falan geliyodu hem ocak hem su süperdi.bura daha pahalı
bizim camlarda çok yüksek ya üstlerde böyle kıvrımlı şekilli abuk sabuk bişey.
benim ev çok zor temizlemek ya bi mutfak var iki odalı böyle giriyon sonra bi başka yere geçiyon abartmışlar yani.
ben aşkı memnuyu izliyom valla akşam izleyemedimde
ya kızlar benim bebiş yine hıçkırıyo ya çok sık hıçkırıyo kıyamam ben ona başı hala sağda belli sağım atıyo devamlı aşağıya inmemiş minik kuşum yaa
hadi gözün aydın canım.yatarsın bool bolkızlaarrr izne çıkıyommm bu günn
aaaa bizim bu ev daha önce normal kömürlü kaloriferdi o zaman biz 120 ödüyoduk ayda sıcak suyu da vardı yani banyo mutfak için ayrıca sıcak su kaynağına gerek kalmıyodu bi tek ocak tüpü alıyoduk o da baya gidiyo bana
ama biz 12 ay ödüyoduk
kombi ısıtmıyo yaa bi de ufo aldık elektirik de zamlandı bize kalorifer dhaa ucuza geliyodu yaniii
ay ksin kadın al arada bence ne biçim cam öyle o ilk kat deyü heralde güvenlikli ypmışlar
benm evin temizliği kolay cnm ben 2 saatte bitiriyorum gücüm yerindeyse tabii
ama cam silmiyorum her hafta
ben hiç izlemiyorum cnm o diziyi aslında ben dizi sevmiyorum kociş papatyam a takılıyo
ay kızlar içim çok sert ya hep idrarım geliyo böle içim sert olunca hep idrar hep idrar amma yüz göz oldum helayla ya sizdede bölemi? bebişe bişiy oluyo içim çok sert oluyo vede hemen cisimmmm geliyo bennimmmm
Allah kavuştursun inşallah canım yaa bende dün beraberdim anacığımlaŞeniz
benimkide sol kasığımda hıçkırıyo ve baya hıçkırıyo benimkide,çok hıçkıran bebişler doğduktan sonra da hıçkırıklı oluyomuş malesef:ecrin_bebek:ya kızlar benim bebiş yine hıçkırıyo ya çok sık hıçkırıyo kıyamam ben ona başı hala sağda belli sağım atıyo devamlı aşağıya inmemiş minik kuşum yaa
hadi gözün aydın canım.yatarsın bool bol
bende alcam ufo.ya bebiş varkende soğuk falan olur ev hasta olmasın dimi ama.
yok be bende hamile kaldığımdan beri cam silmiyom.kociş sildi bi kere.şimdide adam yorgun oluyo bişey diyemiyom
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bol bol dinlenirsin oh ohhhkızlaarrr izne çıkıyommm bu günn
he ya benimkide çok hışkırıyo kıyamam ya sonrada sinirleniyomu ne vuruyo
kızlaarrr izne çıkıyommm bu günn
:roflol: hee git helee kızmasın niye oturuyon diyee :roflol: iş yapar gibi görün gıı :roflol:
he ben de istemiyom ondan kociş yapsın deyü sonra da tüm günü temizlikle geçiyo haklı olarak da kızıyo söyleniyo kızz ben bütün gün temizlik mi yapçam diye halbuki söylüyom anlamıyo yani o kadar titizlenme her yerde deyü işte biz de böyleyiz ya wanna...
ben bunalıyorum valla o banyo temizlerken... bayılacak gibi oluyorum artık ama kaç çeşit deterjan klorak kullanıyo nasıl dayanıyo o kokulara bilmiyom...
Bende bendeeee:dance:
tum kankilerinle vedalas. bak ben vedalastim hergun 10 kere ariyler beni.-tatlicadiarzu-
ufo bende alıcamda bilemiyorum kullanan vrmı kızlar,memnun musunuz markadan:uhm:
ufo bende alıcamda bilemiyorum kullanan vrmı kızlar,memnun musunuz markadan:uhm:
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bol bol dinlenirsin oh ohhh
aynen kız aynen yaa bende öle düşünüyom valla hıçkırıyo hıçkıtıyo vuruyo bende öle düşünüyodum sinirleniyomu acaba sıkılıyomı hıçkırıktan diyee kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol::sm_cool::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?