2009 Kasm Anneleri

ay anne kokusu gibisi yok ya..bende koklarım sokulurum annecime mis gibi kokar..allah başımızdan eksik etmesin onları..bak özledim şimdi uzağım annecimden of yasenağlama

ay kızlar içim çok sert ya hep idrarım geliyo böle içim sert olunca hep idrar hep idrar amma yüz göz oldum helayla ya sizdede bölemi? bebişe bişiy oluyo içim çok sert oluyo vede hemen cisimmmm geliyo bennimmmm

ay anne kokusu gibisi yok ya..bende koklarım sokulurum annecime mis gibi kokar..allah başımızdan eksik etmesin onları..bak özledim şimdi uzağım annecimden of yasenağlama

Allah kavuştursun inşallah canım yaa bende dün beraberdim anacığımlaŞeniz

ya kızlar benim bebiş yine hıçkırıyo ya çok sık hıçkırıyo kıyamam ben ona başı hala sağda belli sağım atıyo devamlı aşağıya inmemiş minik kuşum yaa

aaaa bizim bu ev daha önce normal kömürlü kaloriferdi o zaman biz 120 ödüyoduk ayda sıcak suyu da vardı yani banyo mutfak için ayrıca sıcak su kaynağına gerek kalmıyodu bi tek ocak tüpü alıyoduk o da baya gidiyo bana
ama biz 12 ay ödüyoduk

kombi ısıtmıyo yaa bi de ufo aldık elektirik de zamlandı bize kalorifer dhaa ucuza geliyodu yaniii

ay ksin kadın al arada bence ne biçim cam öyle o ilk kat deyü heralde güvenlikli ypmışlar
benm evin temizliği kolay cnm ben 2 saatte bitiriyorum gücüm yerindeyse tabii
ama cam silmiyorum her hafta

ben aşkı memnuyu izliyom valla akşam izleyemedimde

ben hiç izlemiyorum cnm o diziyi aslında ben dizi sevmiyorum kociş papatyam a takılıyo

ya kızlar benim bebiş yine hıçkırıyo ya çok sık hıçkırıyo kıyamam ben ona başı hala sağda belli sağım atıyo devamlı aşağıya inmemiş minik kuşum yaa

he ya benimkide çok hışkırıyo kıyamam ya sonrada sinirleniyomu ne vuruyo

kızlaarrr izne çıkıyommm bu günn
hadi gözün aydın canım.yatarsın bool bol

bende alcam ufo.ya bebiş varkende soğuk falan olur ev hasta olmasın dimi ama.
yok be bende hamile kaldığımdan beri cam silmiyom.kociş sildi bi kere.şimdide adam yorgun oluyo bişey diyemiyom

ay kızlar içim çok sert ya hep idrarım geliyo böle içim sert olunca hep idrar hep idrar amma yüz göz oldum helayla ya sizdede bölemi? bebişe bişiy oluyo içim çok sert oluyo vede hemen cisimmmm geliyo bennimmmm

aynen canım benimde çok geliyo:kedi:hamileliğin ilk aylarında ve sonunda çok gelirmiş..

Allah kavuştursun inşallah canım yaa bende dün beraberdim anacığımlaŞeniz

sağol tatlım,ramazanda gelmişti annem şimdide dooğuma gelicek inşallaha.s
benimkide sol kasığımda hıçkırıyo ve baya hıçkırıyo benimkide,çok hıçkıran bebişler doğduktan sonra da hıçkırıklı oluyomuş malesef:ecrin_bebek:

ufo bende alıcamda bilemiyorum kullanan vrmı kızlar,memnun musunuz markadan:uhm:

kızlaarrr izne çıkıyommm bu günn
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bol bol dinlenirsin oh ohhh
he ya benimkide çok hışkırıyo kıyamam ya sonrada sinirleniyomu ne vuruyo

aynen kız aynen yaa bende öle düşünüyom valla hıçkırıyo hıçkıtıyo vuruyo bende öle düşünüyodum sinirleniyomu acaba sıkılıyomı hıçkırıktan diyee kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol::sm_cool::lepi:

:roflol: hee git helee kızmasın niye oturuyon diyee :roflol: iş yapar gibi görün gıı :roflol:

is yapar gibi gorunmek daha cok yoruyo yaa.kafamçokkarıştı

evde ne kadar deterjan varsa koyuyor di mi? benimkide oyle. bol bulunca koyuyorlar, sonrada mis gibi yaptim diyolar.kaydirigubbakcemile3

ufo bende alıcamda bilemiyorum kullanan vrmı kızlar,memnun musunuz markadan:uhm:

ay kızlar sakın ufo almayın öyle bi ışık verioki çok rahatsız edici uyuyamıyosun
böyle ışık vermeyen bişey alın derim ben aldım kullanmıycam

valla ben migrosa carrefoura falan bakcam marka falan nasıl hiç bi fikrim yok valla

ayy kıyamam yaa çok tatlı bunlaaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…