ayyy kıyamet kaa ütü yaptımm kafamçokkarıştı
süpürge açacumm ecük dinlenemde :hulya:
karnım top kibi oldii kasım kasım kasıldı yavrucak ecük nalları uzatamda rahatlasınn kaydirigubbakcemile3
Kartanesi yemek düzene girer ya boşver onu, ben sabah uyanırken çok zor kalkıyorum. Ben ayın sonunu nasıl getiririm bilmiyorum. Sende ebiscede izne ayrılıyo, sanırım tek çalışan içinizde ben kalıcam.
canım hemen almayın o zaman bi bak bakalım kaloriferli evler aslında çok sıcak oluyo ama bazılarında problem çıkıo mesela ben kayınvalidemlere gidince donuyoomm
güney cephede oturanlar sıcak oluyo diye yaktırmıyolarmış ay gündüz hiç yanmıyodu akşama kadar donuyodum yaa gece yanıyodu o kayseri soğuunda ne ssaçma iş annamadım vallaaa
siz de bakın bi sürekli yanar tahminimm ona göre davranırsınız
ya ara ara sancılar oluyo hani şu yalancı sancılar felan yaniicanım benimkisinin hareketleri inanılmaz boyutlarda,zaten sağlıklı olduğunun işareti hareket sancın olmuyosa endişelenme aksine mutlu ol:ecrin_bebek:
funda41
selam .. sakaryalısın herhalde bende sakaryalıyım ( eşimden dolayı) ben hendekte oturuyorum ... sen nerede oturuyorsun
merak ettimde
doğru aslında.
ev sahibi çok sıcak oluyo dedi.kalorifer boruları bizim alttan geçiyomuş o yüzden sıcak oluyomuş inşallah öyledir
ayy kayserinin soğuğunda çok mantıksız
ayy adaaa ben de en çok o sabah kalkma işine seviniyom zaten yaa o kadar zor oluyokiii
ya ben de 37. hafta dolunca ayrılıyom işte ama bittim yaa akannehir darısı sana artıık
bugün öğlene kadar uyudum kalktım kafaltı ettim yetmedi bi daa yattıımm akannehir
ayy adaaa ben de en çok o sabah kalkma işine seviniyom zaten yaa o kadar zor oluyokiii
ya ben de 37. hafta dolunca ayrılıyom işte ama bittim yaa akannehir darısı sana artıık
bugün öğlene kadar uyudum kalktım kafaltı ettim yetmedi bi daa yattıımm akannehir
ya ara ara sancılar oluyo hani şu yalancı sancılar felan yanii
bende buraya gelin geldim ben bi köyde oturuyorum hendeği duydum ama gitmedimyerimseniben
sıcak olur bence yaa merak etme sen
kartanesi bir şey sormak istiyorum sana ben şimdi 35+2 yim ayın 21 de 37+0 olucam yani ben izine o gün mü cıkacam yoksa ayın 14 de 36+0 ken mi ayrılacam bu konuda kafam karışıkda :bbo::bbo::1no2:
ayyy ergenliğe girmiş tazeler gibi oldum ya yüzümden bi sürü sivilce çıktı iyimikaydirigubbakcemile3
Sende benim gibi çalışmay devam edeceksin öylemi ? Tatlım çalıştığın yer problem yapıyorsa prosedüre göre davranıyorsa 37+0 da ayrılman gerekiyor.
Acaba doğum yakınlaştıkcamı çıkıyor ki benimde 3-4 gündür çıkmaya başladı.
kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar bol muhabbetler sizlere Allaha emanet olun dilmuh yarına doğurdun haberini almak istiyorum haakaydirigubbakcemile3
ayyy ergenliğe girmiş tazeler gibi oldum ya yüzümden bi sürü sivilce çıktı iyimikaydirigubbakcemile3
bugün tvde doğum yapan kadınıda yanağında kocaman vardı 1 tane:roflol::roflol:
ayyy ısınma konusu açılmış biz sadece alt katı yakıyoruz üstü yaksak batarız walla
bebişi banyo yaptırırkende elektrikli sobayı yaktı mı tamam işte:sm_cool:
enesin odasını değiştireceğiz orası biraz serin oluyor ama o kaa soğuk değil neyse onada uyku tulumu aldım iş çözüldüyerimseniben
evet aynen oyle ama dayanamıyorum herkez gibi benimde sabah kalkmak bir işgence bana ....... ve ayaklarım çok şişiyor hep sandelye üstünde olmakdan çalıştığım yer problem yapmıyor çoık şükür ama benim kendi halletmem gereken işler var onları yoluna koymadan izine cıkmıyıcam . müdürüm kafa geciyor artık benimle oyurduğun yerde doğuracaksın git artık diyor ama ben işleri halletim gün yokum anasını satayım akannehir:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?