2009 Kasm Anneleri

süpürge açacumm ecük dinlenemde :hulya:
karnım top kibi oldii kasım kasım kasıldı yavrucak ecük nalları uzatamda rahatlasınn kaydirigubbakcemile3

canım boşver yarın yap yahu,o kadar yüklenme dikkat et kasılmada olduysa artar iycelmaz:

Kartanesi yemek düzene girer ya boşver onu, ben sabah uyanırken çok zor kalkıyorum. Ben ayın sonunu nasıl getiririm bilmiyorum. Sende ebiscede izne ayrılıyo, sanırım tek çalışan içinizde ben kalıcam.

ayy adaaa ben de en çok o sabah kalkma işine seviniyom zaten yaa o kadar zor oluyokiii
ya ben de 37. hafta dolunca ayrılıyom işte ama bittim yaa akannehir darısı sana artıık
bugün öğlene kadar uyudum kalktım kafaltı ettim yetmedi bi daa yattıımm akannehir

doğru aslında.
ev sahibi çok sıcak oluyo dedi.kalorifer boruları bizim alttan geçiyomuş o yüzden sıcak oluyomuş inşallah öyledir
ayy kayserinin soğuğunda çok mantıksız

canım benimkisinin hareketleri inanılmaz boyutlarda,zaten sağlıklı olduğunun işareti hareket sancın olmuyosa endişelenme aksine mutlu ol:ecrin_bebek:
ya ara ara sancılar oluyo hani şu yalancı sancılar felan yanii
funda41

selam .. sakaryalısın herhalde bende sakaryalıyım ( eşimden dolayı) ben hendekte oturuyorum ... sen nerede oturuyorsun
merak ettimde

bende buraya gelin geldim ben bi köyde oturuyorum hendeği duydum ama gitmedimyerimseniben

kartanesi bir şey sormak istiyorum sana ben şimdi 35+2 yim ayın 21 de 37+0 olucam yani ben izine o gün mü cıkacam yoksa ayın 14 de 36+0 ken mi ayrılacam bu konuda kafam karışıkda :bbo::bbo::1no2:

Evde olsam eminim bende uykudan kafamı kaldıramam. Akşam işten çıkınca eve gidip yemek işlerini bitirip alışverişe çıkarız diye planlıyorum ama nerde yemekten sonra ben bir köşede uyuyup kalmışım. Eşim hadi hadi gidelim diyor ama ne mümkün dışarıdan eve girmeyen gezgiç hatun ben, dışarı çıkamaz oldum.:gitme::sinifsinif:

kartanesi bir şey sormak istiyorum sana ben şimdi 35+2 yim ayın 21 de 37+0 olucam yani ben izine o gün mü cıkacam yoksa ayın 14 de 36+0 ken mi ayrılacam bu konuda kafam karışıkda :bbo::bbo::1no2:

Sende benim gibi çalışmay devam edeceksin öylemi ? Tatlım çalıştığın yer problem yapıyorsa prosedüre göre davranıyorsa 37+0 da ayrılman gerekiyor.

ayyy ergenliğe girmiş tazeler gibi oldum ya yüzümden bi sürü sivilce çıktı iyimikaydirigubbakcemile3

Sende benim gibi çalışmay devam edeceksin öylemi ? Tatlım çalıştığın yer problem yapıyorsa prosedüre göre davranıyorsa 37+0 da ayrılman gerekiyor.

evet aynen oyle ama dayanamıyorum herkez gibi benimde sabah kalkmak bir işgence bana ....... ve ayaklarım çok şişiyor hep sandelye üstünde olmakdan çalıştığım yer problem yapmıyor çoık şükür ama benim kendi halletmem gereken işler var onları yoluna koymadan izine cıkmıyıcam . müdürüm kafa geciyor artık benimle oyurduğun yerde doğuracaksın git artık diyor ama ben işleri halletim gün yokum anasını satayım akannehir:jeyyar:

kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar bol muhabbetler sizlere Allaha emanet olun dilmuh yarına doğurdun haberini almak istiyorum haakaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar bol muhabbetler sizlere Allaha emanet olun dilmuh yarına doğurdun haberini almak istiyorum haakaydirigubbakcemile3

hadi güle güle canım.kız ne diyon hadi bakalım bellimi olur gece bakmışın doğurmuşum hiç sanmıyom gerçialkisalkisalkis

ayyy ergenliğe girmiş tazeler gibi oldum ya yüzümden bi sürü sivilce çıktı iyimikaydirigubbakcemile3

bugün tvde doğum yapan kadınıda yanağında kocaman vardı 1 tane:roflol::roflol:
ayyy ısınma konusu açılmış biz sadece alt katı yakıyoruz üstü yaksak batarız walla
bebişi banyo yaptırırkende elektrikli sobayı yaktı mı tamam işte:sm_cool:
enesin odasını değiştireceğiz orası biraz serin oluyor ama o kaa soğuk değil neyse onada uyku tulumu aldım iş çözüldüyerimseniben

hadi yaaaa gerçektenmi benimde yanağımda çıktı büyüyo vallakaydirigubbakcemile3
kendime pay çıkarmaya çalışıyom bendekaydirigubbakcemile3
kız bende aldım uyku tulumu azcık toparlansın kullanırım diyorum.1 aylık olsunda dimi olur.hem üstünü örtmeye falanda gerek yok

Benimde iş yerim sıkıntı çıkarmıyor ama benim derdim oğluşum doğduğunda onunla daha çok vakit geçirmek. Şimdi öyle böyle işe geliyorum ama bebişim evde dururken işe gelmek daha zor olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…