hadi yaaaa gerçektenmi benimde yanağımda çıktı büyüyo vallakaydirigubbakcemile3
kendime pay çıkarmaya çalışıyom bendekaydirigubbakcemile3
kız bende aldım uyku tulumu azcık toparlansın kullanırım diyorum.1 aylık olsunda dimi olur.hem üstünü örtmeye falanda gerek yok
ensarıma battaniye şeklinde aldım hem battaniye oluyor hem uyku tulumu bu kış onu kullanırım üzerine birşey örtmeye gerek yok canım
ama enesinki kocaman birşey astronot tulumlar gibi üzerine birde yorgan örterim açılsa bile sorun olmaz
malesef 37+0 canım yaa keşke 36+0 olsaydııı akannehirkartanesi bir şey sormak istiyorum sana ben şimdi 35+2 yim ayın 21 de 37+0 olucam yani ben izine o gün mü cıkacam yoksa ayın 14 de 36+0 ken mi ayrılacam bu konuda kafam karışıkda :bbo::bbo::1no2:
Evde olsam eminim bende uykudan kafamı kaldıramam. Akşam işten çıkınca eve gidip yemek işlerini bitirip alışverişe çıkarız diye planlıyorum ama nerde yemekten sonra ben bir köşede uyuyup kalmışım. Eşim hadi hadi gidelim diyor ama ne mümkün dışarıdan eve girmeyen gezgiç hatun ben, dışarı çıkamaz oldum.:gitme::sinifsinif:
kız battaniye dediğin fermuarlı olanlardanmı.bende ondan aldım ilk zamanlar ona koycam kundqak falan yapmayacam sonrada tuluma.benimkide öyle astronot gibi bişey.
kız yorgan falan örtme çocuk sucuk gibi olur ha terden yazık ya.
neee hayır yaa dilmuh nan sakın doğurma gıı sıra baa gelecek yoksaaa :kedi:kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar bol muhabbetler sizlere Allaha emanet olun dilmuh yarına doğurdun haberini almak istiyorum haakaydirigubbakcemile3
evet ben de sırf zilli kızım için dayandım yaaaBenimde iş yerim sıkıntı çıkarmıyor ama benim derdim oğluşum doğduğunda onunla daha çok vakit geçirmek. Şimdi öyle böyle işe geliyorum ama bebişim evde dururken işe gelmek daha zor olacak sanırım.
anaaaaaam ya evde olunca gün ne çabuk geçiyo yaaaa saat 6ya geliyoooooo
daha işim vaar akşam da düğün varmış ooff ne giycm yaa giycek kıyafetim kalmadıı mafoldumben
sanki çok varmış gibi bi de hamiş pantolonlarımdan birisinin paçası çamaşır suyu olmuş yaaa nasıl oldu anlamadım evde olmadı acaba iş yerindeki lavabolarda falan mı oldu yaaa öffff
ayy bu yemekteyiz programı bei sinir ediyoo
biz ağzımızı suları aka aka seyrediyoss millet ordaa beğenip yemiyoo
slm tatlıslarrrr
nasılsınız bakalımmm
ben gene gezdim gezdim geldim simdikte karnımı doyurdum
Hadi hatunlar ben kaçtım hepinize iyi akşamlar...
slm tatlıslarrrr
nasılsınız bakalımmm
ben gene gezdim gezdim geldim simdikte karnımı doyurdum
adaşım bize göndersinler biz yeriz demiiiicokacimcoook:roflol::roflol:
he yaa göndersinler biz yiyek hacııcokacimcoook
off olsada yesek valla canım çekti ordakii mamalardan cokacimcoook
selam kislaaaaaarrrrr
nasilsinizzzz kac gündür giremiyodum islerden, kizimin eksikleri tamamen bitti bugün halisida geldi esim bosgününde yerlestirmeleri yapicak..
siz nasilsinizz doguran var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?