2009 Kasm Anneleri

ensarıma battaniye şeklinde aldım hem battaniye oluyor hem uyku tulumu bu kış onu kullanırım üzerine birşey örtmeye gerek yok canım
ama enesinki kocaman birşey astronot tulumlar gibi üzerine birde yorgan örterim açılsa bile sorun olmaz

kız battaniye dediğin fermuarlı olanlardanmı.bende ondan aldım ilk zamanlar ona koycam kundqak falan yapmayacam sonrada tuluma.benimkide öyle astronot gibi bişey.
kız yorgan falan örtme çocuk sucuk gibi olur ha terden yazık ya.

kartanesi bir şey sormak istiyorum sana ben şimdi 35+2 yim ayın 21 de 37+0 olucam yani ben izine o gün mü cıkacam yoksa ayın 14 de 36+0 ken mi ayrılacam bu konuda kafam karışıkda :bbo::bbo::1no2:
malesef 37+0 canım yaa keşke 36+0 olsaydııı akannehir

ay al benden de o kadar yaa uyuyup kalıommm

odası biraz soğuk yaa o yüzden ama daha giydirmiyorum hele havalar soğusun öyle

kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar bol muhabbetler sizlere Allaha emanet olun dilmuh yarına doğurdun haberini almak istiyorum haakaydirigubbakcemile3
neee hayır yaa dilmuh nan sakın doğurma gıı sıra baa gelecek yoksaaa :kedi:
evet ben de sırf zilli kızım için dayandım yaaa

anaaaaaam ya evde olunca gün ne çabuk geçiyo yaaaa saat 6ya geliyoooooo
daha işim vaar akşam da düğün varmış ooff ne giycm yaa giycek kıyafetim kalmadıı mafoldumben
sanki çok varmış gibi bi de hamiş pantolonlarımdan birisinin paçası çamaşır suyu olmuş yaaa nasıl oldu anlamadım evde olmadı acaba iş yerindeki lavabolarda falan mı oldu yaaa öffff

ayy bu yemekteyiz programı bei sinir ediyoo
biz ağzımızı suları aka aka seyrediyoss millet ordaa beğenip yemiyoo

öğğğğğğğğğ en nefret ettiğim şey hamişken düğüne gitmekkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm tatlıslarrrr
nasılsınız bakalımmm
ben gene gezdim gezdim geldim simdikte karnımı doyurdum

slm tatlıslarrrr
nasılsınız bakalımmm
ben gene gezdim gezdim geldim simdikte karnımı doyurdum

yuh kıs yine mi gezdin bak benden demesi bu çocuğu gezerek doğuracaksın:roflol::roflol::roflol:
ayyy ben bugün öğle yemeği yemeyi unuttum

selam kislaaaaaarrrrr
nasilsinizzzz kac gündür giremiyodum islerden, kizimin eksikleri tamamen bitti bugün halisida geldi esim bosgününde yerlestirmeleri yapicak..
siz nasilsinizz doguran var mi

selam kislaaaaaarrrrr
nasilsinizzzz kac gündür giremiyodum islerden, kizimin eksikleri tamamen bitti bugün halisida geldi esim bosgününde yerlestirmeleri yapicak..
siz nasilsinizz doguran var mi

hoşgeldin canım bitti demek eksikler haaa maş.
özge doğum yaptı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…