2009 Kasm Anneleri

benim daha 3 günüm vaaarr :sinifsinif:

sen hala çalışıyon ha amaaaaaan 3 gün daha doğurmazsan sorun yok o zamanlaelaelaelaelae
ay kızlar sakın ufo almayın öyle bi ışık verioki çok rahatsız edici uyuyamıyosun
böyle ışık vermeyen bişey alın derim ben aldım kullanmıycam

he ya doğru çok ışık veriyo.kaynanamlarda vardı gece baya ışıklı oluyodu ki ben karanlıkta uyuyamadığım için sorun olmuyodu bende.

bizim ev kombili biz en düşük derecede yakıyoduk tüm gün evde yokken de açık kalıyodu üşümüyoduk hiç bu sene az daha açarız çok da sıcak yapmayın sonra her gittiği yerde arar hasta olur biz nasılsak o da öle alışsın diyom ben ama biz zaten üşümediğimizden ekstra bişe almıcam

ay kızlar sakın ufo almayın öyle bi ışık verioki çok rahatsız edici uyuyamıyosun
böyle ışık vermeyen bişey alın derim ben aldım kullanmıycam

hadi ya,zaten tasarruflu yakıyo diye ufo düşündük ama alırken de diğerlerinden baya pahalı zaten..
valla ben migrosa carrefoura falan bakcam marka falan nasıl hiç bi fikrim yok valla

evet aslında hepsine bakmak lazım

hee dilmuh doğurmam heralde kıı inmedi kanala daha bizim zillii perş ayrılmış olcam işte dr.a da gidecem o gün

ben kaçtım bebek şekeri işini halletcem opuyorumnanaktan
kolay gelsin

evet şekercim öyle diyolar zaten çok sıcağa alıştırmayın.siz ne kadar giyiyosanız onada bi kat fazla giydirin yeter diyolar.
ama burası çok soğuk oluyo ya ev ısınmaz diye korkuyom ben.
ondan alcam ısıtıcı.istanbuldaki evde bende en düşükte açıyodum hep aynı kalıyodu.ama kaloriferi hiç bilemiyorumki bide tam yanmaya başlamadı e soğuk havada.bebiş doğarsa hasta falan olur diye korkuyom

valla kızlar ben soba kullanıyorum bebişde baya hareketlendi ya maşallahda kocaman kocaman hareketleri:bbo:kafamçokkarıştı

Kartanesi evde olmak nasıl. Tüm gün masa başında oturmaktan iyidir dimi

ayy uyudumm adaa ben bugün yaaa şimdi evde bikaç iş yapıom ama yemek işi biraz sorun olcaaak yaa akannehir ne güzel saatli oluyo iş yerinde herşey neyse evde de düzene sokarız

valla kızlar ben soba kullanıyorum bebişde baya hareketlendi ya maşallahda kocaman kocaman hareketleri:bbo:kafamçokkarıştı

canım benimkisinin hareketleri inanılmaz boyutlarda,zaten sağlıklı olduğunun işareti hareket sancın olmuyosa endişelenme aksine mutlu ol:ecrin_bebek:

süpürge açacumm ecük dinlenemde :hulya:
karnım top kibi oldii kasım kasım kasıldı yavrucak ecük nalları uzatamda rahatlasınn kaydirigubbakcemile3

canım hemen almayın o zaman bi bak bakalım kaloriferli evler aslında çok sıcak oluyo ama bazılarında problem çıkıo mesela ben kayınvalidemlere gidince donuyoomm
güney cephede oturanlar sıcak oluyo diye yaktırmıyolarmış ay gündüz hiç yanmıyodu akşama kadar donuyodum yaa gece yanıyodu o kayseri soğuunda ne ssaçma iş annamadım vallaaa
siz de bakın bi sürekli yanar tahminimm ona göre davranırsınız

funda41

selam .. sakaryalısın herhalde bende sakaryalıyım ( eşimden dolayı) ben hendekte oturuyorum ... sen nerede oturuyorsun
merak ettimde

Kartanesi yemek düzene girer ya boşver onu, ben sabah uyanırken çok zor kalkıyorum. Ben ayın sonunu nasıl getiririm bilmiyorum. Sende ebiscede izne ayrılıyo, sanırım tek çalışan içinizde ben kalıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…