2009 Kasm Anneleri

anamm masallah kızzzz
dikkat ette dogurmaya kalkma heeee lmaz:

kıs çıtırtı maş.var walla ben bi silip süpürdüm şaftım kaydı haaa abdest almaya girincede wcyi lavoboyu falan hallettim

tv karşısında keyifmi güldürme kız beni buse çizgi film kanalını kapatırmı nan bana kala kala pc kalıyor onada musallat oluyo ara sıra ben pc karşısında çekirdek çitliyom bölesi daha eyiiii

ayyy zilliye bakkk gece gündüzzz çizgi film mi izliyoooo
kısss anası olarak belli yasaklamalar getirseneee senin zilliye
...lmaz:

kıs çıtırtı maş.var walla ben bi silip süpürdüm şaftım kaydı haaa abdest almaya girincede wcyi lavoboyu falan hallettim

kız öldüm yaaaa 1 de başladım 6 da bitirdim 5 saat durmadan döndüm durdum benimde nevrim döndü napam kııı bıraksan olmiii kim yapacak yine bana bakıyooo
ama camlar felan silinecek yatkalrın altları silinecek onları kocişe ayarlıycam o kıadarını yapamam gayrı:1no2:

iyi akşamlar kızlar bugünlerde pek giremiyorum nete ev işleri annemin ameliyatı derken ...
yeni ne gelişme var nehirden haber var mı bi ara dilmuhla ilgili bişi okudum sanki. doğurmaya başladı bizimkiler sırayla sanırım :))

ayyy zilliye bakkk gece gündüzzz çizgi film mi izliyoooo
kısss anası olarak belli yasaklamalar getirseneee senin zilliye
...lmaz:

kız allah aşkına ne yasklayacam çocuk zati kalmış dört duvar arasında çizgi filmde izlemese ne edecek çocuk hem öle çizgi film değel eğitici şeyler izliii ne kaaa şeyler öğrendi anlatamam yani bence bi sakıncası yok valla çocuğun bi eğlencesi o onuda elinden alırsam olmaz

kızlar bunlarda benim yiğenlerim
büyük olan asel diğeride duru

Son düzenleme:
14 tane bebek bezi
bir paket orkid büyük boy
bir tane etek bezi içine zıbın takımını koydum dogumda hemsirelere vermek iöin
birtane hastane cıkısı daha koydum bebiş yanıma gelince temizleyip tekrar giydirecegim
polar battaniye aldım hastaneden cıkarken kullanmak için
göğüs pedi
6 kilot büyük boy
emzirme sutyeni
4 adet atlet
bir adet gecelik
1 adet pijama
hastaneden cıkarken esofman giyecegim ama daha karar veremedim hangisini koyacagıma
sabo terliklerden aldım
3 cift corap koydum
2 adet patik koydum üşüme ihtimaline karsı
bir adet hırka kendime
pişik kremi deneme boyu
ıslak mendil bebiş için
2 adet küçük boy havlu
pamuk
daha koymadım ama bir iki adet makyaj malzemesi deo stick sac bantı koyacagım bide foto makinası ve kamera

asebaaa maaşallah çok datlularrrrr, ikisinin ismideeee çok güzellll
allah anne babalarına bağışlasın...

heee aslında aramızdada pek fark yok ben sezeryan olucam sende normali bekliycen ben bu durumda seni ya geçerim ya beraber doğururuk

kıs sende londraya git normal yaparsın belkim:roflol::roflol::roflol:
asebaaa kıs bunlar çok dadlu yaaa özellikle büyük ablaya bayıldımopuyorumnanaktan
oğluşuma alam bariii:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…