iyi bakarsan görürüsün gııben çarpıdan başka bişe göremedim nan:roflol::roflol::roflol:
itek canım büyük olan allah anne babalarına bağışlasın...
ayy yavrummm cok tatlılar masallah Allah bagıslasın
sağolun kızlar darısı hepimizin başına inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırızkıs sende londraya git normal yaparsın belkim:roflol::roflol::roflol:
asebaaa kıs bunlar çok dadlu yaaa özellikle büyük ablaya bayıldımopuyorumnanaktan
oğluşuma alam bariii:roflol:
iyi bakarsan görürüsün gıı
sağolun kızlar darısı hepimizin başına inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
itek canım büyük olan 4 yaşında senin enese büyük gelir emme büyük alamda zengin olsun dersen bilemem delikafadulden
birde park yatak almayı düşünüyorum siz ne yaptınız
kenyacım benim msn de kaç zamandır bir sorun var sürekli kopup duruyo nedeninide henüz bulamadık o yüzden iki kelam edemik kimsyelen
sağolun kızlar darısı hepimizin başına inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
itek canım büyük olan 4 yaşında senin enese büyük gelir emme büyük alamda zengin olsun dersen bilemem delikafadulden
yok anam sezeryan olsun memeleketimde olsun oralara gidip gelene kadar ben 3 cüyü burda doğururum:roflol::roflol:kıs sende londraya git normal yaparsın belkim:roflol::roflol::roflol:
asebaaa kıs bunlar çok dadlu yaaa özellikle büyük ablaya bayıldımopuyorumnanaktan
oğluşuma alam bariii:roflol:
kenyacım benim msn de kaç zamandır bir sorun var sürekli kopup duruyo nedeninide henüz bulamadık o yüzden iki kelam edemik kimsyelen
olsun canım önemli deil burdan devam ederiz opuyorumnanaktan
yok anam sezeryan olsun memeleketimde olsun oralara gidip gelene kadar ben 3 cüyü burda doğururum:roflol::roflol:
heee gördük nan ne kızıyon anca açıldı napam:jeyyar:
hee gıı öle derler emme bilmem ne kaddar doğru olduğubüyük alınca zengin mi oluyormuş kıs dur ben 2 oğlumada büyük boy gelin alam:roflol::roflol::roflol:
heee kopuk gacıyım msn beni tutturami bi türlü kapasitesine almi benikopuk gacı diyorumda inanmıyor:mymeka:
heee 3.yü istiyon demek:jeyyar::jeyyar:
heee kopuk gacıyım msn beni tutturami bi türlü kapasitesine almi beni
:roflol::roflol::roflol:
yok nan lafın gelişi öle dedim isterdim üç dene ama bende kafa kalmzki anam :1no2::1no2:
baskı yapıyoryaaa ondan oluyor kenyam bende gece boyu wcye taşınıyorumkızlarrr bu tuvalet olayı ayaga kalkınca beni deli ediyo vallahi
bebiş kafasını sokuyo herhal kanala yerlesmeye calısıyo
sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum oturunca o his kayboluyo
ben bi namaz kılamda gelem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?