2009 Kasm Anneleri

üfff yaaaa kociş daha gelmedi ömrüm bu adamın yolunu gözlemekle geçecek heralde:sinifsinif:

baskı yapıyoryaaa ondan oluyor kenyam bende gece boyu wcye taşınıyorum

hadi allah kabul etsin

yatarken ben hiç kalkmıyorum lavaboya
uyku daha agır basıyo galba
bu zamana kadar tuvalet icin hiç kalkmadım
yuz kere uyanırım ama tuvalete gitmeem
bu arada bebişin dogacagını bikac gun onceden anlamak mumkun mu itekcim
sen anlamısmıydın

msnden kovuldun haaa :roflol::roflol:
kıs senin işin yine kolay kendi yer kendi oynar buse benim işim daha zor:sinifsinif:
çişini söylüyor mu artık

yok nan nerde kendi yicek kendi oynicek
ben yediriyom

çiş olyını 2 yaşındayken sölemişti kız 15 gün güzel söledi sonra koyverdi napsak beceremedik şimdi bez komuyom altına emme sat tutp çişe getiriyom eğer ben bi kere unutursam yarısını donuna kalanınada geip benim çişim var ddiiii tabe iş işten geçmiş olii bacım du bakalım üstüne varmıyom bende daha beter olmasın diye
ben daha bezde kurtulamadan diğeri geliii artık ikisinide bezler yatırırım ne yapam
kakasını söylüyor ama allahtan onu yapmii donuna gecede bez bağlıyom çişe kaldırıyom sabah uyanıor uyanmaz kıvranmaya başli yine yarısı bezde yarısı tuvalette
bu şekilde geçinip gidik itekcim
benim sende aşağı kalır bi yanım yok yania.sa.s

allah kolaylık versin bende seneye yaza alıştırayım artık enesi diyorum gerçekten çok uğraş isteyen birşey
bende diğer bebişede bez stokladım valla ikisinin masrafı birden olmasın diye

yok canım evimi güzelce sildim süpürdüm akşam annemlere gittik o gece orada başladı sancılarım
ama 1-2 hafta öncesinden kasık aralarımdaki kemikler ağrımaya başlamıştı

krispim ne kaa çok iş yapmışsın bacımm akannehir
bende zabahtan beri dolanıyom evde ama değişen pek bişey yok :1no2:
itek nan bende patates kızarttım etsote pilav niyetine yiyom hacı kaydirigubbakcemile3
birasdanda komşunun kınasına gitçem azcık oynıyım :dance:

ben ıyıce merak sardıııı yarın doktora gıdecektım ama olmadı haftaya kaldım...allhım sabır ver meraktan elım iş tutumuyooo cuzlerımde kaldııı....sız napıyosunuz ....benım ufaklık da 1 e basladıyaa allhım cok tatllılar ders yapıyoz ama gonlum avunmuyo merak merak dua edın nolur yaaa sakın duramıyom ıçim kıpır kıpır

afiyet olsun kıs bende sabah yidiydiiim
kıs ne kınası anaaaaaaa birde oynayacakmış yaaaaaaakannehirakannehirakannehir

bakalım bizimki nasıl olacak
sancı ilk geldiğinde cok mu agır oluyor
ben adet sancısı bile cekmedim ceksemde agır olmadı
o yuzden yaa umursamazsam da suyum filan gelirse yolun ortasında diye korkuyorum :kedi:kaydirigubbakcemile3

ben ıyıce merak sardıııı yarın doktora gıdecektım ama olmadı haftaya kaldım...allhım sabır ver meraktan elım iş tutumuyooo cuzlerımde kaldııı....sız napıyosunuz ....benım ufaklık da 1 e basladıyaa allhım cok tatllılar ders yapıyoz ama gonlum avunmuyo merak merak dua edın nolur yaaa sakın duramıyom ıçim kıpır kıpır

bende haftaya cuma gidicem doktora zaman gecmek bilmiyor dimi :))
ayy okula baslayan bir cocuk ve birde kucuk bebek Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…