kız bide oğlan dğğunca napıcan hakket :1shok: zaten küççük karısın 2 günde yer bitirirler kız senii delikafadulden
günaydın çiilimmm opuyorumnanaktan
günaydın tontiniii opuyorumnanaktan şekerleri yaptın mııı
ayy neler var neler dilmuh yaaaa bayılırsınnnn ben not alıp duruyom kocişe göstercem baaklım beğenirse alırızzzz
yavv bilmimki yaptık bi kere bebeği geri dönüşü yok
15 gün felan annem yanımda olur 2 günde bitmezsem 15 günsonra biterim ben ee artık yardıma gelüsün a.sa.s
gumuşcum ben de üşeniyom hep
ama aniden suym filan gelse nası hazırlıcam ki dr acil gel o zaman dedi bide biz yol gitçez ya dr için bi saat ondan acele etmen lazım dedii heralde hemen doğurmamı istemiy herüf
kız bende boş kalınca benide uyku basar ama uyuyamam yaaa öle sarhoş gibi oliimmmvalla güzel fikir nan benı bı emzırırkene dürtün yeter delikafadulden
valla kız yorgunum yaaa heo yatasın gelıyo böle boş oluncaa mafoldumben
yok nan :kedi: daha yapmadım hacı evlen uğraşıyom daha zemuszemus
hee bide ben gelirim bebeylen 2 günde değelde yarım saatte yeris seni laelaelaelaelae
yawaş yawaş yapıom ben hacı zemuszemus bide ince işler yapıom daha çok sürüyoo ama bugün ben yapabilceğim işleri bitircem sonra p.tesi salıda kadın gecek ağır işleri yapıcak kaydirigubbakcemile2bide bağa disin nan sen de evle cebelleşiyon kaç zamandır beeee:jeyyar::jeyyar:
heee öle olur valla yarım saat bilem tutmam size :roflol::roflol::roflol:
ayy ben saf gibi seper eklemeyi akıl edemedim elime kağıt kalem aldım yazmaklan uğraşıyorum ay ne slağım yaaaaa ondan geç cvp veriyorum yazdıklarınızacanım bende bakıyorum şimdi sepete eklerim kocişle bakarız alırız sağol bitanem
ya ben de esk.e 1 saat mesafede oturuyorum trafik olursa uzuyor tabii bi de virajlı bi yolbizde izmir dışındayız 1-1.5 saatlik yol trafik olursa yandık dr suyun gelirse arkada yatarak gel telaş yapmayın diyo bebiş başaşağı duruyorsa su gelince kafasıyla kanalı kapatırmış öle dedi dr
yawaş yawaş yapıom ben hacı zemuszemus bide ince işler yapıom daha çok sürüyoo ama bugün ben yapabilceğim işleri bitircem sonra p.tesi salıda kadın gecek ağır işleri yapıcak kaydirigubbakcemile2
çerez niyetine yeriz kız senii kaydirigubbakcemile3
ayy ben saf gibi seper eklemeyi akıl edemedim elime kağıt kalem aldım yazmaklan uğraşıyorum ay ne slağım yaaaaa ondan geç cvp veriyorum yazdıklarınıza
ya ben de esk.e 1 saat mesafede oturuyorum trafik olursa uzuyor tabii bi de virajlı bi yol
gıcık yani şimdi bile zor geliyo gitmek vala dr bana da arkada gel dedi ama ön daha rahat geliyo bana koltuğu iyice yatırıyorum belime de bi yastık koyuyorum ayaklarımı da uzatıyorum iice genişliyo oturduğum yer bana acele gel dedi valla nişan gelirse o kadar acele etmene gerek yok dedi
günaydın gıı ne bu yauw hafta sonu bu kaa millet olmazdı burda hayr olsun işallahhh sositososito
hangi site gı link verin bakem
ya sizler buhar makinası alıyomusunuz çokmu gerekliki.
günaydın tembel ancamı uyandın nan uykucu tombalakmirmirmirmirmirmirmirmir
cerin hepsiburda kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?