2009 Kasm Anneleri

kız bide oğlan dğğunca napıcan hakket :1shok: zaten küççük karısın 2 günde yer bitirirler kız senii delikafadulden

günaydın çiilimmm opuyorumnanaktan

yavv bilmimki yaptık bi kere bebeği geri dönüşü yok
15 gün felan annem yanımda olur 2 günde bitmezsem 15 günsonra biterim ben ee artık yardıma gelüsün a.sa.s

yavv bilmimki yaptık bi kere bebeği geri dönüşü yok
15 gün felan annem yanımda olur 2 günde bitmezsem 15 günsonra biterim ben ee artık yardıma gelüsün a.sa.s

hee bide ben gelirim bebeylen 2 günde değelde yarım saatte yeris seni laelaelaelaelae

gumuşcum ben de üşeniyom hep
ama aniden suym filan gelse nası hazırlıcam ki dr acil gel o zaman dedi bide biz yol gitçez ya dr için bi saat ondan acele etmen lazım dedii heralde hemen doğurmamı istemiy herüf

bizde izmir dışındayız 1-1.5 saatlik yol trafik olursa yandık dr suyun gelirse arkada yatarak gel telaş yapmayın diyo bebiş başaşağı duruyorsa su gelince kafasıyla kanalı kapatırmış öle dedi dr

valla güzel fikir nan benı bı emzırırkene dürtün yeter delikafadulden

valla kız yorgunum yaaa heo yatasın gelıyo böle boş oluncaa mafoldumben
kız bende boş kalınca benide uyku basar ama uyuyamam yaaa öle sarhoş gibi oliimmm
yok nan :kedi: daha yapmadım hacı evlen uğraşıyom daha zemuszemus

bide bağa disin nan sen de evle cebelleşiyon kaç zamandır beeee:jeyyar::jeyyar:

bide bağa disin nan sen de evle cebelleşiyon kaç zamandır beeee:jeyyar::jeyyar:
yawaş yawaş yapıom ben hacı zemuszemus bide ince işler yapıom daha çok sürüyoo ama bugün ben yapabilceğim işleri bitircem sonra p.tesi salıda kadın gecek ağır işleri yapıcak kaydirigubbakcemile2
heee öle olur valla yarım saat bilem tutmam size :roflol::roflol::roflol:

çerez niyetine yeriz kız senii kaydirigubbakcemile3

canım bende bakıyorum şimdi sepete eklerim kocişle bakarız alırız sağol bitanem
ayy ben saf gibi seper eklemeyi akıl edemedim elime kağıt kalem aldım yazmaklan uğraşıyorum ay ne slağım yaaaaa ondan geç cvp veriyorum yazdıklarınıza

bizde izmir dışındayız 1-1.5 saatlik yol trafik olursa yandık dr suyun gelirse arkada yatarak gel telaş yapmayın diyo bebiş başaşağı duruyorsa su gelince kafasıyla kanalı kapatırmış öle dedi dr
ya ben de esk.e 1 saat mesafede oturuyorum trafik olursa uzuyor tabii bi de virajlı bi yol
gıcık yani şimdi bile zor geliyo gitmek vala dr bana da arkada gel dedi ama ön daha rahat geliyo bana koltuğu iyice yatırıyorum belime de bi yastık koyuyorum ayaklarımı da uzatıyorum iice genişliyo oturduğum yer bana acele gel dedi valla nişan gelirse o kadar acele etmene gerek yok dedi

günaydın gıı ne bu yauw hafta sonu bu kaa millet olmazdı burda hayr olsun işallahhh sositososito
hangi site gı link verin bakem

o kaada değel yane çerez niyetineymiş nan haburda 68 kiloluk hatunum nan nasıl çerez niyetine yiyecen beni
o zman biz sağa gelürük malum sen accuk etli butlusun seni ızgarada yerik ooohh ne gözel şiş kebapppcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ya sizler buhar makinası alıyomusunuz çokmu gerekliki.

ya sizler buhar makinası alıyomusunuz çokmu gerekliki.

benim var buhar makinem doğalgazlıysa evin gerekli bacım kuruluğu alıyıo
ve tozu havada tutmuyo yapışıp kalıyo toz olduğu yerde bazı bebeklerin toza karşı alerjisi oluyo onun için tozu havad uçuşturmamak lazım

günaydın tembel ancamı uyandın nan uykucu tombalakmirmirmirmirmirmirmirmir

ayyyy çaturtum gece zabaaa kaa uyuyamim yaaa nolicik bu işin sonu
ula bebe gelmeden son zamanların uyu sora yalvarsan bulamim diim kendime ama yemii hacııı :bbo: yani tüm uykum sabah 7 den 10:30 kadar falan kafamçokkarıştı ulan bu itek karusu gibi bide gun içinde yok guzellik uykusu bilmem ne uyusam varya abuuuu ayvayı yirim deseneee :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…