2009 Kasm Anneleri

aaaaa süper haberler getirmişsin canım merak ediyodum tam sordum sen geldin üstüne sağol.
dilmuhcum yok mu cnm sancıların falan
ben gayet iyi hissediyom daha kendimi
kasım ayında doğururum ben hatta sonlara doğru

dün gece kasık ağrısı vardı baya.ama bugün geçmiş tık yok.niyeti yok bu bebişin gelmeye.
kocişimi yoldan çıkarsam ne yapsam:roflol: :roflol:

öyle canım maşallah.
ayyy sıra bana geldiiiiiiii hadi ama gelmiyo bu bebişkaydirigubbakcemile3
SABIRSIZZZZZZZZ
canım ütüm bozuldu canta fılan hazırlamadım
ne bılım kokktum ıste 6 haftam kaldı ama bnde bıttım artık
benm de hazır deil kız hast çantam filana artık sancım tutarsa yavaş yavaş hazırlarım duşa girerim sonra giderim diyorum:)) hepimiz sıkıldık cnm yaaa valla ne kaa uzun bu hamilelik dönemiiiiiii
süpersin zeytinimmmm özgem çıkıy haaa oleee bebeği görcez sanaldan da olsa
çakma tabii:) ekim anası deel miydi kız o bize aşık olmuştu da ondan bize transfer olduydu haniiii
dilmuhcum yok mu cnm sancıların falan
ben gayet iyi hissediyom daha kendimi
kasım ayında doğururum ben hatta sonlara doğru
ben de iyi hissediyorum arada kasıkta sancı oluyo ama dr bana belden gelip kasığa vuran ağrı olursa gel dediğinden dolayı takmıyom kafama yalancıdır heralde diyom kız dün bi arkdşla konuştum da o da kız doğurmuştu ilkinde bebeği 41. haftanın sonunda doğmuş 40+5 bi de kızlar erken doğar derler yaaaa abov gözüm korktu heee o kaa da beklemeyelim
he çıkar kız iki cilve:) yok ay benimki artık yoldan çıkmaz bu göbekle:))) işe yaramaz o bende, sarılmaya korkuyo herif her gece kaç kez wc ye kalkıyorum o da uyanıyo kız yazık

kız benimki her an yoldan çıkmaya hazır.bide komik ya diyoki göbiş seni daha seksi yaptı delimi ne.aynada görüyom kendimi ayol hiçte alakası yokdelikafadulden

acıktım evde yemek yok.bi çorbam var ne yapsam offffff sevmiyom hergün bun u düşünmeyi

hmm kociş mi gelcek öğlende eve
ben akşama ka sebze yapçam bi tek dünden kalanı da ısıtıp yicem az sonra ama evde ekmek yok ekmksiz yicem diyet olsun bu öğlen (sabahtan beri götürdüğüm şekerler çikolatalr kar kaldı yanıma)
sebzeyi ayıklaması zor da ondan suya bastım birazdan kalkınca koyarım ocağa diyom az acıkam da şimdi su içiyom habire

benm kociş o ne yemek yapsam sorusuna kendince bi çözüm getirdi benm de hoşuma gitti
haftada birer gün
et
balık
sebze
baklagil
köfte
hamurişi
sebze
die bana bi liste verdi ben de evde ne varsa ondan yapıyorum artık hiç sormuyorum kocişe ne pişirsem deyüüü
her şeyden de pişirmiş oluyorum böylelikle

kız benimki her an yoldan çıkmaya hazır.bide komik ya diyoki göbiş seni daha seksi yaptı delimi ne.aynada görüyom kendimi ayol hiçte alakası yokdelikafadulden

kız biz bayadır mola verdik
en sonkinde ay karnın oynayıp duruyo artık bırakalım dedi herif bebek kıpraştıkça içi bi fena olmuş ya anlıyosa diyo her b..tan anlıyo ya bu veletler karnımızda da olsa:)))
bende de hal yok zati işime geldi açıkçası
biz masumcuk masumcuk sarılıp uyuyoruz

zaten bu bebekte bi iş var ne zaman kociş sarılıp öpse deli gibi oynuyo ya seviniyo ya kıskanıyo zaten karnımdan dolayı sarılmamız da komikleşti ben yan dönüyorum öyle sarılıyy bebek de b uarada tekmeliy alttan alta kesin kıskanıyo bu oğlan sanki kendisi gökten zembille indiiiiii
he kociş de diy bana yav sen bi güzelleştin deyüüü bi elbisem var hele doğumdan sonrada giy bunu çok çekici duruy diyo halbuki çuval gibi bişi kız ne göğüs belli ne bişiii
erkekler bi acayip ayol

benimki işini biliyo ne zaman ne pişireyim desem ben ne olsa yerim senin canın ne istiyosa pişir deyip kurtuluyo.

bizde ara verdik bayadır da he desem ohoooooooo.
yok kız kociş sarılınca bizim bebiş oynuyosa bile duruyo anlayışlı ayolkaydirigubbakcemile3

kız benimki de öyle yırtmaya çalışıyodu o kaa çok ısrar ettim ki bi gün dayanamadı bana böyle yemek listesi verdi valla pratik evde ne malzeme varsa kullanıyom iştee :dance:

yok kız bizim delü rahat vermiyo hiç ya :sinifsinif: bak diyorum anne babaya sarılcak deliriyo resmen:) ne anlayışı ya -tatlicadiarzu- sanki anlıyor mübarek çocuk. kociş de garipsiyo tabii benm karnm löp löp bi sağa bi sola oynuyoken.... ben 32den beri nadasa çektim kendimi :roflol:

bu adamlar biiyo işini.ben sormnuyom artık ne gelirse elime yapıveriyom

benim bebiş anlıyo demek arkasını dönüyokaydirigubbakcemile3

bu adamlar biiyo işini.ben sormnuyom artık ne gelirse elime yapıveriyom

benim bebiş anlıyo demek arkasını dönüyokaydirigubbakcemile3

yok ay bizimki şişiriyo karnımı sarıl sarılabilirsennnn

he kıskanıyo heralde yaa

doğunca da yapar böyle dimi abovvvvv

şekercik ne öle erken falan
seninle aynıyız nerdeyse ben kasım oratsına kadar doğurmayı düşünmüyom
kasıklarıma sancı olmuyda
sadece çok yoruyom bu aralar kendimi
habire evde biryerleri toparlıyom
temizlik falan derken bitaraflarıma batıy kızım
eve gelen giden çok olur diye habire tamzilik işte

bu arada kıslar kocişlerimizi hepten boş bırakmayalım
onlara da yazık yawww
hadi biz bebekten bişeyleri hissetmiyozda onları azgın azgın dolaştırmamk lazım
ben de uzun aradan sonra eccük ucundan verdim artık:kedi::kedi:
gerçi o da korkuy ama istemem yan cebime koy dedi
şimdide mışıl mışıl uyuyor sütünü içmiş kedi misalikaydirigubbakcemile3

yok ay bizimki şişiriyo karnımı sarıl sarılabilirsennnn

he kıskanıyo heralde yaa

doğunca da yapar böyle dimi abovvvvv

kız doğunca uyutursun sonra:kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız bende dedim arada kaçamak olur kızdılar bana erkenmi doğurmak istiyon diye
şimdi isteyom ya doğurmak kandıram adamı diyomkaydirigubbakcemile3

anaam ne b ilem hazırlıklı olmak lazımmmm
he ben yorulunca kasıklarım sancıyo bi de birden bi akıntım oluyo korkuyorum valla
çok yapma kız temizlik ben bugün süpürem dedim kociş kızdı ben de amaaan dedim yapmıcam yane

haklısın cnm yaaa boş bırakmamak lazım ama halim de yok hiç ya
anaam sol kasığım arada sancıyo kız sabahtandır oturuyorum neden ki neeee

kıslar ya magazinde izlediydim de
hani bebişlerimizin göbek bağı düşüy ya
o düşeni ne yapacaksınız siz
netten bi baktımda
kuranı kerimin içine koyup iyice kuruduktan sonra cami ya da okul bahçesine falan atıylarmış
eskiden müslümanlar nereye atılırsa çoçuk orda büyürmüş inancı gütmüşler
ben de dinine bağlı olsun deyü ya camiye bir yere ya da okumuş zeki olsun deyü
oxford üniversitesine mi ney atsam:roflol::roflol:
nasıl yapalım kıslar bilgisi olan varmı

he uyutabilirsem inş:)) zati ikide bir uyancak :kedi:

kız aslında bi de diyler ki rahmin açılmasını kolaylaştırırmış doğuma yakın yapın diyler dr yasaklamadıysa tabii zemuszemus benm kafa iice karışıy ya zaten loğusalık gircek araya 40 gün halimiz hiç olmıcak o zaman fisfisfis ama benm kociş de istemiy bizim velet fena yaaa :jeyyar: şimdiden başladı vallaaaa :sinifsinif:

yok beee inanma bacım bunlara.
bizim ailede yapan var eskilerden.
camiye gömmüşler çocuk camiye gitmiyo cumaya bile.
okula gömmüşler liseden terk bence hiç inanma bunlara

geçmiş olsun şekercik ya
yordun kendini herhal belkimde yatıştan da kaynaklanıyordur cnm
dilmuhcum ya aslında bir yerde okuduydım normal doğumu kolaylaştırır diyolar açılma daha iyi olur deyü
bahane yaratcam ya bende o yüzden eccük cucndan verdim
benim kızım hala dönmedi ya o yzüden zaraı yoktur diye düşündüm ama dönüp aşağıda olanlar için sıkıntılı olabilir .ben o yüzden rahattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…