2009 Kasm Anneleri

he olmadı kocana sor ama bu ürünün ne kaa işe yarıycağını bilmiyoruz ki belki ben hiç kullanmıcam bebek alerjen olmıcak ya da su koyunca da yeterli olcak bebeğe bağlııı

günaydın gıı ne bu yauw hafta sonu bu kaa millet olmazdı burda hayr olsun işallahhh sositososito
hangi site gı link verin bakem
günaydın cerenimoo opuyorumnanaktan
68 mii :roflol: kız ben seni hop diye yutarım bee sositososito bugüne bugün karşında 84 kiloluk bi karı war :lepi:
kızz tubaaaa bebenin hala bi adı yoh mu leeennn :mymeka:
yok gıııııı :çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 tipi gıcık ha süpersin:lepi:

he ya aslında iyi olur ama bizim burda kaloriferler yanmaya başladı bile.sizin oralar gibi sıcak deel maalesef herşeyi antika

hee o da var dimi hem bide sen bizden önce doğuracünn kısmetse bebeyi ziyan etmiyek deneme süreci deyu kaydirigubbakcemile3
ama ablam ankarada yaşi kaloriflerli evde o almamıştı o kaaa da farz bişe deel sanırsam :bbo:
ya bacı elinde varsa seni sıkıştırmicaksa al yoksa salla gitsinnnn

hımm iyi ya kocişe söyleyem o karar versin benden çıksın dimi ama:lepi:
olmadı bebiş doğduktan sonra alırım ne yapayım

dur bakalım ozaman sonraya bırakalım ne bilem

ya ben de al al nere kadar diyom çok şey alındı alıncaklar da bitmedi bi de ona o kaa parayı şimdi vermek istemiyorum belki gerek de kalmıcak bu emzirme yastığını da çok düşünüyorum belki almıcam gene ama sepete atıyom bakalım akşama kocişlen bakarız deyü belli olmaz ama zaten dondy de aldık o da ucuz bişi deeil ki mesela onları alana kaa
daha puset, uyku tulumu, almak lazım ben kendime gecelik bilem alamadım daha beğenemedim hem doğum sonrası toparlayıcı korse buldum aynı sitede onu da mı alsam diyorum emzirme atleti bi tene aldım bi tene daha almak lazım heralde ay ne bile liste kabarık yani

neyse kızlar hade ben çıkar işlerüm vaaa daha sora girerunn hepicinizi öptümmmmmmmmmm

bacım benim pek eksiğim kalmadı ufak tefek şeyler kaldı o kadar.
korsede aldım ben 13 liraya burdan bi mağazadan güzel bişey bakalım işe yarayacakmı.
uyku tulumu falan hepsi alındı kurtuldum şükür.

kızlar bı kasım annesı daha dogum yapmıs erken geldı sanırım ne oldu bı anlatın

dunde arkadasım dogum yaptı cok korktum gece yatmadım hıc :çok üzgünüm:

bacım benim pek eksiğim kalmadı ufak tefek şeyler kaldı o kadar.
korsede aldım ben 13 liraya burdan bi mağazadan güzel bişey bakalım işe yarayacakmı.
uyku tulumu falan hepsi alındı kurtuldum şükür.
ay ne bilem benim bi kaldı hep kaldı her şeyi bi günde aldım bikaç eksik var diyodum ya o eksikleri bi türlü tamamlayamdım nasip deil heral
kızlar bı kasım annesı daha dogum yapmıs erken geldı sanırım ne oldu bı anlatın

dunde arkadasım dogum yaptı cok korktum gece yatmadım hıc :çok üzgünüm:
he çakma kasım anası nehiriver iki gün önce hafiften sancılandı dr açıklık az deyü evine göndermiş sonra suyu gelince gene dr a gitti suni sancı verdiler bi günü geçik, açılma olmayınca da sezeryanle doğurdu oğluşunu ikisi de iyiymiş

korkma canm ne diye korkuyosun Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin işn durduğu iyiymiş bebenin anne karnındaaa

kız bitmiyo tabi eksik hergün ufak ufak bişeyler çıkıyo.
kız tubiş dün söylediydi kilosunu emme 3400 mü neymiş yalan olmsın vallaa

aaa benim haberim yok kız.maşallah asrına beye

canım ütüm bozuldu canta fılan hazırlamadım
ne bılım kokktum ıste 6 haftam kaldı ama bnde bıttım artık

slm kıslar ne örüyonuz bakem
özgemle dün görüştüydüm bugün çıkacaktı hastaneden
gelince koyacak hemen fotosunu görürüz hepimiz
ayy özgeme benziymiş yavrum benim
harbiden çakmakasım anası özge
ama heç biyere göndermeyiz bırak ekim anası olmayı nerdeyse eylül de doğuracaktı bu karu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…