ay biri de beni dürtsün kalkayım acıktım yaaaneyse kızlar ben çıkam artık evi toparlayam sonrada ütüye koyulam
günaydın mevzey naber cnmGünaydın kızlar
he olmadı kocana sor ama bu ürünün ne kaa işe yarıycağını bilmiyoruz ki belki ben hiç kullanmıcam bebek alerjen olmıcak ya da su koyunca da yeterli olcak bebeğe bağlııı
günaydın cerenimoo opuyorumnanaktangünaydın gıı ne bu yauw hafta sonu bu kaa millet olmazdı burda hayr olsun işallahhh sositososito
hangi site gı link verin bakem
68 mii :roflol: kız ben seni hop diye yutarım bee sositososito bugüne bugün karşında 84 kiloluk bi karı war :lepi:o kaada değel yane çerez niyetineymiş nan haburda 68 kiloluk hatunum nan nasıl çerez niyetine yiyecen beni
o zman biz sağa gelürük malum sen accuk etli butlusun seni ızgarada yerik ooohh ne gözel şiş kebapppcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
yok gıııııı :çok üzgünüm:kızz tubaaaa bebenin hala bi adı yoh mu leeennn :mymeka:
ben aliom falla hemde uzun yıllardır ama çoğunlukla hepsiburada dan aliom
bi kez gitti gidiyordan almıştım o da yumurtlama testi almıştım ordan :roflol: hani verimli dönemi kaçırmayalım deyu böle gebelik testine benzii onu yaptım herif koş len didim yumurtlamışımm baya bi gulmuştuk amaa işe yaradı nan allahın izniyle bak özge geliii :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 tipi gıcık ha süpersin:lepi:
he ya aslında iyi olur ama bizim burda kaloriferler yanmaya başladı bile.sizin oralar gibi sıcak deel maalesef herşeyi antika
hee o da var dimi hem bide sen bizden önce doğuracünn kısmetse bebeyi ziyan etmiyek deneme süreci deyu kaydirigubbakcemile3
ama ablam ankarada yaşi kaloriflerli evde o almamıştı o kaaa da farz bişe deel sanırsam :bbo:
ya bacı elinde varsa seni sıkıştırmicaksa al yoksa salla gitsinnnn
dur bakalım ozaman sonraya bırakalım ne bilem
ya ben de al al nere kadar diyom çok şey alındı alıncaklar da bitmedi bi de ona o kaa parayı şimdi vermek istemiyorum belki gerek de kalmıcak bu emzirme yastığını da çok düşünüyorum belki almıcam gene ama sepete atıyom bakalım akşama kocişlen bakarız deyü belli olmaz ama zaten dondy de aldık o da ucuz bişi deeil ki mesela onları alana kaa
daha puset, uyku tulumu, almak lazım ben kendime gecelik bilem alamadım daha beğenemedim hem doğum sonrası toparlayıcı korse buldum aynı sitede onu da mı alsam diyorum emzirme atleti bi tene aldım bi tene daha almak lazım heralde ay ne bile liste kabarık yani
kızlar bı kasım annesı daha dogum yapmıs erken geldı sanırım ne oldu bı anlatın
dunde arkadasım dogum yaptı cok korktum gece yatmadım hıc :çok üzgünüm:
ay ne bilem benim bi kaldı hep kaldı her şeyi bi günde aldım bikaç eksik var diyodum ya o eksikleri bi türlü tamamlayamdım nasip deil heralbacım benim pek eksiğim kalmadı ufak tefek şeyler kaldı o kadar.
korsede aldım ben 13 liraya burdan bi mağazadan güzel bişey bakalım işe yarayacakmı.
uyku tulumu falan hepsi alındı kurtuldum şükür.
he çakma kasım anası nehiriver iki gün önce hafiften sancılandı dr açıklık az deyü evine göndermiş sonra suyu gelince gene dr a gitti suni sancı verdiler bi günü geçik, açılma olmayınca da sezeryanle doğurdu oğluşunu ikisi de iyiymişkızlar bı kasım annesı daha dogum yapmıs erken geldı sanırım ne oldu bı anlatın
dunde arkadasım dogum yaptı cok korktum gece yatmadım hıc :çok üzgünüm:
tuğba nehirden haber varmı canım.
asrın bey ne kadar doğmuş.hastaneden çıkmışmı
ay ne bilem benim bi kaldı hep kaldı her şeyi bi günde aldım bikaç eksik var diyodum ya o eksikleri bi türlü tamamlayamdım nasip deil heral
he çakma kasım anası nehiriver iki gün önce hafiften sancılandı dr açıklık az deyü evine göndermiş sonra suyu gelince gene dr a gitti suni sancı verdiler bi günü geçik, açılma olmayınca da sezeryanle doğurdu oğluşunu ikisi de iyiymiş
korkma canm ne diye korkuyosun Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin işn durduğu iyiymiş bebenin anne karnındaaa
kız tubiş dün söylediydi kilosunu emme 3400 mü neymiş yalan olmsın vallaa
evet canım dün doğum yaptı.
ama erken sayılmaz 37.haftasındaydı.
37 hafta cok ıyı masallah
tsk ederım canım
ay ne bilem benim bi kaldı hep kaldı her şeyi bi günde aldım bikaç eksik var diyodum ya o eksikleri bi türlü tamamlayamdım nasip deil heral
he çakma kasım anası nehiriver iki gün önce hafiften sancılandı dr açıklık az deyü evine göndermiş sonra suyu gelince gene dr a gitti suni sancı verdiler bi günü geçik, açılma olmayınca da sezeryanle doğurdu oğluşunu ikisi de iyiymiş
korkma canm ne diye korkuyosun Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin işn durduğu iyiymiş bebenin anne karnındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?