kıslar ya magazinde izlediydim de
hani bebişlerimizin göbek bağı düşüy ya
o düşeni ne yapacaksınız siz
netten bi baktımda
kuranı kerimin içine koyup iyice kuruduktan sonra cami ya da okul bahçesine falan atıylarmış
eskiden müslümanlar nereye atılırsa çoçuk orda büyürmüş inancı gütmüşler
ben de dinine bağlı olsun deyü ya camiye bir yere ya da okumuş zeki olsun deyü
oxford üniversitesine mi ney atsam:roflol::roflol:
nasıl yapalım kıslar bilgisi olan varmı
he bacım haklısın ama olmuyo ıste dükkanda boş zamanlarda ya pc basında oluyom yda uzanıyom anca öle dınlenıyoım gün ıcındehala çalışıyon da ondan canliz, dinlenmeye ihtiyacın var artıkkk
naniknanik tuhh nan sana tubık 2 ay oldu bebek şekerı alalı dah ayapacak kız dogacak gıı yap garıı kaydirigubbakcemile3yok nan :kedi: daha yapmadım hacı evlen uğraşıyom daha zemuszemus
hos geldın cerenımoo benımde ısım vardı gec yazıyom emme ıdare et lülülülülülügünaydın gıı ne bu yauw hafta sonu bu kaa millet olmazdı burda hayr olsun işallahhh sositososito
hangi site gı link verin bakem
delikafadulden delikafadulden uyanukk seniiiikız doğunca uyutursun sonra:kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız bende dedim arada kaçamak olur kızdılar bana erkenmi doğurmak istiyon diye
şimdi isteyom ya doğurmak kandıram adamı diyomkaydirigubbakcemile3
he uyutabilirsem inş:)) zati ikide bir uyancak :kedi:
kız aslında bi de diyler ki rahmin açılmasını kolaylaştırırmış doğuma yakın yapın diyler dr yasaklamadıysa tabii zemuszemus benm kafa iice karışıy ya zaten loğusalık gircek araya 40 gün halimiz hiç olmıcak o zaman fisfisfis ama benm kociş de istemiy bizim velet fena yaaa :jeyyar: şimdiden başladı vallaaaa :sinifsinif:
olsun kız biz de cüzdanda taşırık bize bağlı olurlar ne dersek yaparlar oku deriz okurlar işte daha ne isterükkkyok beee inanma bacım bunlara.
bizim ailede yapan var eskilerden.
camiye gömmüşler çocuk camiye gitmiyo cumaya bile.
okula gömmüşler liseden terk bence hiç inanma bunlara
ya ben döndü mü anlamadım bişey nasıl oluyo dönmesigeçmiş olsun şekercik ya
yordun kendini herhal belkimde yatıştan da kaynaklanıyordur cnm
dilmuhcum ya aslında bir yerde okuduydım normal doğumu kolaylaştırır diyolar açılma daha iyi olur deyü
bahane yaratcam ya bende o yüzden eccük cucndan verdim
benim kızım hala dönmedi ya o yzüden zaraı yoktur diye düşündüm ama dönüp aşağıda olanlar için sıkıntılı olabilir .ben o yüzden rahattım
geçmiş olsun şekercik ya
yordun kendini herhal belkimde yatıştan da kaynaklanıyordur cnm
dilmuhcum ya aslında bir yerde okuduydım normal doğumu kolaylaştırır diyolar açılma daha iyi olur deyü
bahane yaratcam ya bende o yüzden eccük cucndan verdim
benim kızım hala dönmedi ya o yzüden zaraı yoktur diye düşündüm ama dönüp aşağıda olanlar için sıkıntılı olabilir .ben o yüzden rahattım
he bacım haklısın ama olmuyo ıste dükkanda boş zamanlarda ya pc basında oluyom yda uzanıyom anca öle dınlenıyoım gün ıcınde
naniknanik tuhh nan sana tubık 2 ay oldu bebek şekerı alalı dah ayapacak kız dogacak gıı yap garıı kaydirigubbakcemile3
hos geldın cerenımoo benımde ısım vardı gec yazıyom emme ıdare et lülülülülülü
delikafadulden delikafadulden uyanukk seniiii
dilmuhcum peki ne etcez
bir yere gömmek lazım değilmi çöpe mi atcan gııı yoksam
evet ya loğusalık zamanı var ya zaten o kötü
işte o zaman ne etcez bilmirem
şişme karumu alsak eve neemafoldumben
olsun kız biz de cüzdanda taşırık bize bağlı olurlar ne dersek yaparlar oku deriz okurlar işte daha ne isterükkk
ya ben döndü mü anlamadım bişey nasıl oluyo dönmesi
kburgam batmıyo mesela
bebeğin kafası da poposu da karnımda yan duruyo sağ ve solda yani aşağıda bişey yok
bazen aşağıda el gibi bişi hissediyom
göbeğim ayakta durunca yarısı görünüyo
ama hep öyleydi zati bende aşağı inmedi bana göre
ama görenler de hemşireler de dahil inmiş aşağı diyo
ben de bi jübile yapam diyom emme bi de erken merken doğururum anam gelmeden kızar vala ne doğurdun deyüüüü
hee kandır kızzzzhe ya açılmasını kolaylaştırıyomuş hehe bi bahane daha bulduk kocişi kandıram ben:kedi:
kız ben cüzdanımda taşırım:)))dilmuhcum peki ne etcez
bir yere gömmek lazım değilmi çöpe mi atcan gııı yoksam
evet ya loğusalık zamanı var ya zaten o kötü
işte o zaman ne etcez bilmirem
şişme karumu alsak eve neemafoldumben
kıs sende londraya git normal yaparsın belkim:roflol::roflol::roflol:
asebaaa kıs bunlar çok dadlu yaaa özellikle büyük ablaya bayıldımopuyorumnanaktan
oğluşuma alam bariii:roflol:
selam kizlar bakiyorumda kimse yok haftasonu baslangici diye herkes gezmeyemi cikti.. benim bugün dogumgünümdü ama hic bi kutlama olmadi.. iki gündür sancim var..anneme gittim.. abimlerde geldi.. cocuklar falan baya bi gerildim.. ama dogurmadim yinedekaydirigubbakcemile3
kizim anasina dogumgünü hediyesi olur belki dedik ama olmadi.. kutlamayida kizim gelince yapcaz.. siz neler yaptiniz? özge dogurdu cok sükür.. haber varmi iyiymiymis?
selam kızlar
aksam doktora gittim tahlilleri,mde cıkmış idrarda protein cıktı preeklempsi teshisi kondu haftaya alabiliriz de bebegi dediler tansiyonumu hemsire 19 14 olctu hemen dilaltı hapı verdiler
nstye bagladılar nst de bebek sıkıntıda değildi kasılma da yoktu o yuzden carsamba gunu tekrar gel goreyim dedi seni doktor. bebeğim 1400 gr daha cok kucuk en azından 2000 gr olsaydı diyorum haftaya 34. haftada olacak hiç olmazsa 36 ya kadar dayansam preklempsi agır preeklempsiye ceviririrse bebegiminde benimde hayatım tehlikeye girermiş o yuzden sıkı takip edeceğiz dediler.
ne olur dua edin bebegim buyuyebilsin dayansın biraz daha.
günaydın kızlar a.s.
dün oğluşumu gördüm 2250 olmuşsuyumuz gelişimimiz iyiymiş herşey yolunda :lepi:
acıktım evde yemek yok.bi çorbam var ne yapsam offffff sevmiyom hergün bun u düşünmeyi
ayy hiçbi fikrim yok kızzz
bizim kasım analarından ikisinin önceden çocukları var ya onlar cüzdanlarında taşıyolarmış :roflol:
kandırıkçı senii söylicem kocana işte görürsünnnn :roflol: :roflol: :roflol:bende kızımız yukarda diye kandırdım
hadi sana kolay gelsin şekerim
şu kanal meselesi de sıktı heee madem dönüyo girse ya hemen kanala ne bekliy bilmem kiiiiiiiiiiiiiibenimki dönmüş ama kanala girmemiş daha bakalım ne zaman gircek kanala.
he ya çok uyanığım ha.ne edem anam gelmiyo bebişkaydirigubbakcemile3
çöpe olmaz hakkat deri parçası ziraa gömmek lazımyok kız çöpe olmazda bilmiyom işte buluruz bişey
ne bilem yaparız bişeyler bacım
hee kandır kızzzz
ah benmki kanmaz kiii
kız ben cüzdanımda taşırım:)))
yaşasın kötülükkk kötükedihüso
gelinime gıcıklık olsun deyüüüü kötükedihüso
oğlum hep benm sözümü dinlesin deyüüü kötükedihüso
he loğusalık da var kızzz
ama sabretçekler ne edelim bi de onlar da harap olcak zatiii uykusuzluktan... bebenin sesini bi tek biz duymucaz heralde dimi
ben doğumdan sonra da loğusalık döneminde yani bebeyi bizim yatak odasında yatırcam kızlar kocamdan ayrı yatmıcam asla ayrı yatmayı düşünmüyorum kocam yeterince dikkatli zati dikişlerime filan değmez o da fark etsin bebek sahibi olmanın zorluklarını ben gündüz de uğraşcam çünkü cnm çıkçak
tünaydın kızlarrrrrrrr
ben evi toparlayım gelirim az sonra
sen bana mi laf atiyon kiz.klava:
gecmis dogum gunun kutlu olsun canim. nice senelere insallah.opuyorumnanaktan
canim Rabbim her ikinizide en hayirli sekilde kurtarsin insallah. dualarim seninle.
ohhh gozun aydin. masallah oglusa.
ben bisi yapmiycam bugun. aksam eksiklerimi almak icin disari cikcaz, orda yiyiversinler.kaydirigubbakcemile3
o ikisinden biri benim.delikafadulden
kandırıkçı senii söylicem kocana işte görürsünnnn :roflol: :roflol: :roflol:
şu kanal meselesi de sıktı heee madem dönüyo girse ya hemen kanala ne bekliy bilmem kiiiiiiiiiiiiii
çöpe olmaz hakkat deri parçası ziraa gömmek lazım
he düşüncez işte:)))
şey ben itiraf ediyorum çok özledim kocama doyasıya sarılmayı ya:kedi: göbekten sarılamıyom bileee
bende kocişden ayrı yatamam zaten
biz bu sene kıza oda yapmadık
makyaş masamı dışarı çıkartcam onun yerine kızımın karyolasını koyacam
tam karşımızda olcek.yanına da dolabını koycam herşeyi beraber yatak odamızda olcek
hem gelen gidenlerde fazla yatak odası diye fazla kızımı rahatsız etmezler deyü düşündük
1 yaşında ayrı oda yapalım dedik
hem geceleri rahat duyarız diye
benimde dun temizligim bitti, tabi bende bittim.akannehir
aksamda misafir agirladim, nasil atmisim kendimi yataga hatirlamiyorum. bugunde camasirlar yikaniyo. utum var, utu tabi yarinda olucak bugunun camasirlariyla. daha bavul topliycam. kuafor isim var vs. vs. ayyy bayilivercem.akannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?