2009 Kasm Anneleri

canım kaloriferli ev alayım o zaman chicconunki iyi dimi.
muredada ondan almıştı iyi diyodu

dilmuhh bende aldım gı buhar makinesi
hani şu sabahları boğazların yanarak uyanıyon ya kış sabahları kalorifer yuzunden sanırım o olmicak artık
du bakam daha kullanmadım ama işallah bi işe yarar
ben arzum bebbe buhar makinesi aldım yanında nem ve sıcaklık ölçer hediyeli 69 mu neydi kullanmadığım için tavsiye boyutuna varamicim ama guzel bişiye benzii

cnm ben almadım
kalorifer peteğine pet şişede su koyunca da aynı işlevi görüyo bence ben yıllardır kaloriferli evde oturuyorum öyle sorunlar olmadı ama bazı alerjik kişilerde oluyomuş

ayy kararsız kaldım.çok ucuz bişey değil sonuçta.petekleriin üstünde var zaten o aparatlardan içine su doldurulanlardan

bende uyumak ta çok zorlanim yaaa zati 2,3 gibi yatıyom bide ondan sonra kıvranim yatakta dön dur sabahta buse horozu kaldıriii beni sağolsun horoz niyetine bağırii çatlak
hee aman o site beni batırdı zati delikafadulden
bi dunya şey aldım bekarlığımdan beri favorim sevim ben orayı ya her haltı ordan alim nerdeyseeee sengözlerimebaksanab

hımmmm sizi gidi hepsi buradacılar siziiii siteyi zengin ettiniz nan:roflol::roflol:

heeeeee iyiymiş fiyatı.bende karar veremedim chiccomu alsam acaba bilemedimki oda 100 küsür

hee aman o site beni batırdı zati delikafadulden
bi dunya şey aldım bekarlığımdan beri favorim sevim ben orayı ya her haltı ordan alim nerdeyseeee sengözlerimebaksanab
hheeee ben de şu an kullandığım bilg. bile ordan aldım düşün gayrııııı

ayy kararsız kaldım.çok ucuz bişey değil sonuçta.petekleriin üstünde var zaten o aparatlardan içine su doldurulanlardan
ben de kararsız kaldım duruma göre sonra da alsam olur dedim eğer bakarım çocuk etkileniyo alırım kaçmıyo ya her şeyi de al al neye yetişcez ayolll
ben netten bişiii alamıyom yawww korkuommm
korkma canm bu site güvenli olmadı havale ile ya da kapıda ödeme ile de alabiliyosun ben her şeyi alıyorum burdan ama diğerlerini bilemem nasıldır...

ben netten bişiii alamıyom yawww korkuommm

ben aliom falla hemde uzun yıllardır ama çoğunlukla hepsiburada dan aliom
bi kez gitti gidiyordan almıştım o da yumurtlama testi almıştım ordan :roflol: hani verimli dönemi kaçırmayalım deyu böle gebelik testine benzii onu yaptım herif koş len didim yumurtlamışımm baya bi gulmuştuk amaa işe yaradı nan allahın izniyle bak özge geliii :jeyyar:

canım kaloriferli ev alayım o zaman chicconunki iyi dimi.
muredada ondan almıştı iyi diyodu
evin sobalımı sobalıysa hiç gerek yokki buhar makinesine
heeeeee iyiymiş fiyatı.bende karar veremedim chiccomu alsam acaba bilemedimki oda 100 küsür

ben tefalinkini aldım 100 tl ya o zaman kampanya vardı tefalin ürünlerinde hala devam ediyomu bilmiyom benimki büyük bide küçükleri var onlar daha ucuzdur tabe

dilmuh gı istersen hemen alma biz kullanalım kim daha memnunsa onunkinden alırsın internetten hemen geli zate hem o sırada şu peteklere su koyma muabbetini denersin sende belkim almak bile istemessin duruma göre davranırsın yani sen bilirsin gene de

he ya olmadı öyle yaparız
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok canım ev kaloriferli.
ya kararsız kaldım ama olmazsa alyım gitsin.

hee o edoşun aldına ii diylermiş bilmim artık ama onun tipi bana biraz gıcık geldi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 tipi gıcık ha süpersin:lepi:

he ya aslında iyi olur ama bizim burda kaloriferler yanmaya başladı bile.sizin oralar gibi sıcak deel maalesef herşeyi antika

Bende geldim, bakıyorum kerkes buralarda:)

hoşgeldin cnmmmm

dilmuhcum ben bişey alırken mesela eğer böyle buhar mak alcak olsaydım ucuzundan alırdım çünkü ne kaa işime ayrar kullanırmıyım bilmiyorum ama diğer ürünlerde iyisini almaya çalışıyorum

şekercik canım bende almışken iyi bişey olsun istiyorum aslında neyse akşam gelsin kociş oda fikir versin benden çıksın dimi:lepi:

mart canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…