canım ben enesinkileri hala ütülerim ütü hastalığım vardır ne geçse elime ütülerimkaydirigubbakcemile3oy maşallahh canımmmm...
valla 40 sayfa ne konuştunuz nan bugün okuyamadım vallaa haa üşendım bıan...
neler oldu bitti biri özet gercsin bakem....
ya kızlar bişi sorcam biz bu bebek kıyafetlerini ne zamana kadar yıkandıktan ütülencek.itek annem sen bilirsin... söle bakem tecrübelı güsel annem....
ya bide ben dalın almıştım sıvı deterjan onu makınenın deterjan gözüne koyuyoz demı.
bide dalan roxy aldımdı onuda çamaşırların arasına koyuyoruz demı kızlar valla emın olmak için soruyorum bende pijama sabahlıkları yıkadım artık yarın akşam yapcam ütü....
bacım yanlış adama sordum itek gacısı kendi iç çamaşırlarını bile ütülüyomuş kaydirigubbakcemile3
aaaa bi test yapsanlülülülülülü
ben kaçıyom kızlar yemeğimin son rütuşlarını yapam kociş gelir yarım saate.
dikkat edin kendinize.
bende önce kimse doğurmasın hakaydirigubbakcemile3
oy yavrum maşallahhhh,kızın çok hareketlı annesi galıba maşalahhhhhhhe yaa öle cok enerji yolluyorum ki mubarek evlat kaydirigubbakcemile3
hadi yaww okadarda değil....bacım yanlış adama sordum itek gacısı kendi iç çamaşırlarını bile ütülüyomuş kaydirigubbakcemile3
canım ben enesinkileri hala ütülerim ütü hastalığım vardır ne geçse elime ütülerimkaydirigubbakcemile3
bende sıvı kullanıyorum deterjan gözüne döküyorum canım
ilk başlarda omo baby kullanmıştım onuda yine deterjan gözüne koydum
:roflol::roflol::roflol:heee yaaa yanlış adam:roflol::roflol:
oy yavrum maşallahhhh,kızın çok hareketlı annesi galıba maşalahhhhhh
hadi yaww okadarda değil....
canım ben 1 pakette omo baby aldım ama denemedım onu...dalanı da denemedım kenyamda dalan kullanıyo sanırıkm.bakalım memnun kalırsam dalandan onuda kullanabılırım çünki fiyat uygun.sabun artığı kalırmı kı dedim...
dalın kullandım onuda bi kere,ama yumuşatıcısı çok güsel kokuyo yaaa...utanmasan kendı çamaşırlarımada o yumuşatıcı kullancam...
bu hafta renklerini ayırıp atıcam makıneye başlıcamm....
oy yavrum maşallahhhh,kızın çok hareketlı annesi galıba maşalahhhhhh
....[/B]
ayyy kaynanam geliyomuş yaa öfff şimdi kim muhabbet edecek onunla soğuk karı yaaaa
canım ben 1 pakette omo baby aldım ama denemedım onu...dalanı da denemedım kenyamda dalan kullanıyo sanırıkm.bakalım memnun kalırsam dalandan onuda kullanabılırım çünki fiyat uygun.sabun artığı kalırmı kı dedim...
dalın kullandım onuda bi kere,ama yumuşatıcısı çok güsel kokuyo yaaa...utanmasan kendı çamaşırlarımada o yumuşatıcı kullancam...
bu hafta renklerini ayırıp atıcam makıneye başlıcamm....
afiyet olsun şimdiden güle güle tatlımmmben kaçıyom kızlar yemeğimin son rütuşlarını yapam kociş gelir yarım saate.
dikkat edin kendinize.
bende önce kimse doğurmasın hakaydirigubbakcemile3
öyle tabı tatlım bakalım bende denıcem hepsinden işte....canım ne kadar koyuyosun pekı dalandacanım bende dalan kullanıyorum yani herseyini onunla yıkadım yumusatıcı falan kullanmadım
bebişimin cildine iyi gelmezse degistiririm ama bitkisel sonucta zarar verecegini düşünmüyorum
su omo baby hiçbiryerde bulamadım ben yok burda yaaa
özdilekte yoksa baska yerde yoktur zaten
sabunun makinada kalıntı bırakacagını sanmıyorum daha sonra kendi camasırlarımızı deterjanla yıkamıyo muyuz kalıntı olacagını sanmam
ayy kızlar corba tam damagıma gore olmus eksili eksili Allhım benim kadar eksi seven yoktur haa
eksi sevenlere tavsiye ederim
he gııı heç çekilmiyo sory-u cevap şeklindeyiz yane iki sokak ötede oturur ayda bir felan görüşürüz aramaıza şu ana kadarda heç sorun olmamıştır emme çekilmiyo be kenyacım soğuk soğukayy seninkide mi konusmaz
gerci benimki konusamıyo hastalıktan ama cekilmiyoda konusmayınca dimilmaz:
ayy kızlar corba tam damagıma gore olmus eksili eksili Allhım benim kadar eksi seven yoktur haa
eksi sevenlere tavsiye ederim
öptüm tatlım hoşçakalneyse kıslar ben kaçtım hadi byyyy kociş geliyormuş
tamam canım kolay gelsın yacaş yavaş yap amabende tekrar yatak odasına dalıs yapıyorum bitireyim sonra bu odaya gecicem
ayy kıss bu da bendenn valla dalinin yumuşatıcısı ve granül sabununu aldım sıvı deterjanını bulamadım deye ikiside harika kokiyiiii çamaşırlar pambık gibi olduuu kokuya tav oldum bizimkilere de bunnardan mı kullansam didimmm kaydirigubbakcemile3
şu dalan falan bana dandirik gibi gelio ya niyeyse kaydirigubbakcemile3
ayy seninkide mi konusmaz
gerci benimki konusamıyo hastalıktan ama cekilmiyoda konusmayınca dimilmaz:
öyle tabı tatlım bakalım bende denıcem hepsinden işte....canım ne kadar koyuyosun pekı dalanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?