2009 Kasm Anneleri

ohhh e güsel bitiyor kıs ceren eksikler
benim bi emzirme yastığım kaldı alınacak birde oda süslemesi için bir iki ıvır zıvırkafamçokkarıştı

ıtekcim canım sanada tekrar teşekkürler, paketim dün ulaşmış. Konustuk bile...

ohhh e güsel bitiyor kıs ceren eksikler
benim bi emzirme yastığım kaldı alınacak birde oda süslemesi için bir iki ıvır zıvırkafamçokkarıştı

anam bu kk nın karuları varken bitmez bu eksikler aboooo akannehir
kız ben bu sitede olmasadım aldıklarımın yarısını almazdım eminim haaa kaydirigubbakcemile3
birbirimize baka baka mokunu çıkardık fallaaaa delikafadulden
bak şimci bide emzirme yastığı çıktı haa :bbo: yokmu nan evde küçük bi yastıkçık koyuverin kollunuzun altınaa aaaa yetti beee kafamçokkarıştı

Aaaaaaa daha şimdik farkettim kızlar yaaaaaa, bu durumda ben kasım annesi olmuyom ki, ekim annesiyim artıkın bende...

kızzz bu arada ben nevresim takımı bakıyodum bebekime hep internetten falan ulan varya çarşı pazarı sallamıyos ama cuma gunu pazarda bi nevresim takımı gördum allam ne kaa tatlı bişi annatamam yauww üstünde bugs bunny varr öcüklü böcüklü yumuşacık bi takım 15 tl di gııı ama erkek bebeke gider deyu almadım yok anam ben netten almam falla pazara atacum kendimi karar verdim :lepi:

:roflol::roflol: :roflol: demı bacım bitmez bu eksikler...
kızlar nasılsınızzz valla bugün uyudum dınlendım biraz ama bacaklarım et kesmi şsabah uyandım.yürüyemedım topalladım o derece acıyodu.şimdi daha iyiyim...
siz neler yaptınız...
özgeyi aradım bugün eve gelmiş,çok slmı var hepinize.....

kız tabi ordaki pazarlarda bi kaliteli oluyo al gitsin.ben olsam orda hep alırdım pazardan.
bide pazar bizim evin önüne kuruluyodu ne güzel.bilirsin sen çarşamba pazarı gıııı

hoşgeldin canım.
ohh maşallah demek gelmiş eve

İtekcim canım sanada tekrar teşekkürler, paketim dün ulaşmış. Konustuk bile...
ne demek canım rica ederim cicişleride çok tatlı walla bayıldım canımzemuszemus
kıs enesi emzirirken çok sırtım ağrımıştı bunda bari ağrımasın diyorum alacağım valla canımdan can çıkıyor vücudum bari sağlam kalsın ne edem:roflol::roflol:
hee erkek bebeğe göre haaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayyy demek gelmiş evine :sm_cool::sm_cool:

masallah ozgeyee

ayy kızlarr sizin bebişte canınızı cok yakıyomu böle hazırlıksız anınızda durmuyo benimki valla

ayyy kıslar bugün benim midem bulanıyor sabahtan beri yaaa hamile miyim acep:roflol:

günaydın kızlar a.s.

dün oğluşumu gördüm 2250 olmuş suyumuz gelişimimiz iyiymiş herşey yolunda :lepi:

oy maşallahh canımmmm...
valla 40 sayfa ne konuştunuz nan bugün okuyamadım vallaa haa üşendım bıan...
neler oldu bitti biri özet gercsin bakem....
ya kızlar bişi sorcam biz bu bebek kıyafetlerini ne zamana kadar yıkandıktan ütülencek.itek annem sen bilirsin... söle bakem tecrübelı güsel annem....
ya bide ben dalın almıştım sıvı deterjan onu makınenın deterjan gözüne koyuyoz demı.
bide dalan roxy aldımdı onuda çamaşırların arasına koyuyoruz demı kızlar valla emın olmak için soruyorum bende pijama sabahlıkları yıkadım artık yarın akşam yapcam ütü....

bacım yanlış adama sordum itek gacısı kendi iç çamaşırlarını bile ütülüyomuş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…