aman konuşunca da çekilmi gııı kaydirigubbakcemile3 yaranılmaz len bu gelin milletineee hehehe
ama yok maşallah benim kaynana kafa hatun len el ense olabülüsün onna yane tam benlik :lepi:
aman konuşunca da çekilmi gııı kaydirigubbakcemile3 yaranılmaz len bu gelin milletineee hehehe
ama yok maşallah benim kaynana kafa hatun len el ense olabülüsün onna yane tam benlik :lepi:
benimki daha önce aylarca kimseyle konuısmamıs bu kadar konusması bile cok ii diyolar
yaa aslında konusmadıgı daha iyide misafirlikte falan konusmayınca daralıyo insan tv acıp seyrediyon arada bir konusuyon falan neyse bunada sükür
hade ben kactımm
demek daha suskunduda sen accuk açıverdin heee abooooooodelikafadulden
öptüm tatlım hoşçakal
tamam canım kolay gelsın yacaş yavaş yap ama
dalinın mı granül sabununu aldın tatlım...he bacım o yumuşatıcının kokusuna hayranım yaaa
ayyy edadan hala bi haber yokmu gelmedi hiç
edaa kına gecesine gitti şu sıralar göbek atıyodur :sm_cool:aboooww kimler varmış kimleeer krispim tubik cerenimoo burdaa edoş düğüne mi gitti gııı
amaan kimse yokmuşş :dilcikar:
yazmadı kimse nan ben de gittiniz sandıımm :gitme:
eda doğurmasın nan oralardaa
oynarken doğurabilirr akannehir
cerin aramış ama teli meşgule almışş dahada ses etmemiş :1no2:
benimde çarşamba günü en yakın arkadaşımın kınası vardıgürültülüdür gıı ondan açmamıştır ooh ne güsell benim de en yakın arkadaşım ben evlenirken 8 aylık mı neydi koca göbeele kınamda halay çektiydii :teytey:
kartanesi hani kuaföre gidecediik gıııı neen ses çıkmadı senden bööönn
anaa tikkat et naannnn :1shok: bide horon teptim diyyy gerçi ben de horon teptim di ama o zaman 7 aylıkdımbenimde çarşamba günü en yakın arkadaşımın kınası vardı
bende horon teptim kimse tutamadı benii :dance:
millet korktu doğurcam diyee kaydirigubbakcemile3
laf aramızda sooraa kasıklarım ağrıdı bende tırstım :1shok:
kuaföre mi gidiyonus gııı yoluncaanız mıı :jeyyar:
güle güle kullan bebeeemmm çohh güsel ama dimi?nbr kıslar
sonunda benimde tekerlekli bebek sepetim oldu
annemi suluhana yolladım almış bisürü şey zemuszemus
güle güle kullan bebeeemmm çohh güsel ama dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?