yaaaaaaa ne yıyonus beeeeeeeee?????????ne olduğunu bılmeden canım ıstedı bak,kafamda bırsuru teorı uretıom sızın yusunuzden.pıyasada olan bıseyse soleyın alam bızde:))))))))
efet ben işten rahat giremiodum izne ayrıldım maviimm hihoyyyt ben bu gün evde eşşekleniom kociş işteiiidr cnm çoktandır görüşemiyoz snele karşılaşmadık bir türlü.valla sıkıldım ben pasta yaptım koçiş uyumuştu şimdi de o yemek hazırlıyor ben oturuyorum yemegi bekliyorum..
kızlar ya giremedim adam akıllı bir türlü soramadımda haliyle nehiriver dogurmuştur şimdiye kadar da nasıl şimdi ?nasıl geçmiş dogumu?
mokk yinnn nan töbe töbeeeeeee sölesenize ne yiyyonuzzamannnnnnnnnn biz kendimizi kasım kasım kasıyozdaaaaaaa zate bebeler sütü bırakıp ecük dilllenince yaanniiiiiii enn geçç 3 yaşını bulmadannnn hep bunnardan yiyler nan seni beni mi dinliler sankeeee boşuna kendimize işkence ediyohh haaa delikafadulden
iyiyim kız ebişşş sen nassın bakemduubaa napiyon gııııı
cipis miii ayy olsada yesem nan :sinifsinif:yaaaaaaaaaaaaa ama uni başlattııı beni neenn döviiisiinnnnnnnnnnn :umursamaz:
CİPSSSSSSSSSSSSSS YİYOM ULANNNNNNNNNNNNNN taaamıııııııııııı
kızlar ya giremedim adam akıllı bir türlü soramadımda haliyle nehiriver dogurmuştur şimdiye kadar da nasıl şimdi ?nasıl geçmiş dogumu?
tesadüf die düşünüyormkızlarrr hiç duydunuz mu bilmiyorum ama
şimdide tam mevsimi denesek mi acabaaa
bebeiş doğduğunda ağzına bi iki damla nar suyu damlatıncaaa
gazsız bi bebek oluyomuşşşş
bunu denemiş bi kaç kişiden okudummmm
ciddi anlamdaaa gaz problemi yaşanmıyomuşşş
ne diyosunuz bu işe??
oohh yeter daa noolsun bacımmben gidip bi çorba bi makarna bide salata yapammm
pazar günleri yemek yapmaktan nefret ediyorum ne hikmetseee
o yüzdenn bu kadar yeterrrr çok bilemmm...
bırak yaa çocuğun keyfini bozma ne zaman inmek istiyosaa o zaman ineriyyim ben de tubişimm dün dr. gittik oğluş 2.600 gr. anam ne inat velet gııı heç aşşa inmemeiş dönmemiş de ooff offf
dubaaa kısçene isim buldun mu gııııııı
ne zaman isim düşünceen gıııı ERVA nasıl?bırak yaa çocuğun keyfini bozma ne zaman inmek istiyosaa o zaman iner
:1no2: yok gıı daha bulamadım mafoldumben
bağa diyin gı ne yiyonuss ayy bakkala gidecem şinci cnm isterse alarım söleyin hade kaydirigubbakcemile3
sanırım senin şu paketini yarım bıraktığın şeydennn :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :roflol:
klava: sölesene nannn o yediin şeyy işallah löp löp et pıt pıt yağ olur sağaaa:tomato:
yaaaaaaa ne yıyonus beeeeeeeee?????????ne olduğunu bılmeden canım ıstedı bak,kafamda bırsuru teorı uretıom sızın yusunuzden.pıyasada olan bıseyse soleyın alam bızde:))))))))
mokk yinnn nan töbe töbeeeeeee sölesenize ne yiyyonuzzklava:
iiidr cnm çoktandır görüşemiyoz snele karşılaşmadık bir türlü.valla sıkıldım ben pasta yaptım koçiş uyumuştu şimdi de o yemek hazırlıyor ben oturuyorum yemegi bekliyorum..
iyyim ben de tubişimm dün dr. gittik oğluş 2.600 gr. anam ne inat velet gııı heç aşşa inmemeiş dönmemiş de ooff offf
ohaa gııı daa doymassan beni yeee uniciim senin ne kaa miden bulanmıştı demi kuzumm?allah canınızı almasın emiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cips yedim beee ciiipppppppppppssssssssssssssssssss...........
şimdi de yemek yedim.... canım tatlı bişey istiyo ....:roflol::roflol::roflol:
pasta mıııı :1shok::1shok::1shok::1shok:
ooyy maşallahhhhhyaa benim kız da dönmüyo... ben de sezeryan olucam heralde
kızlarrr hiç duydunuz mu bilmiyorum ama
şimdide tam mevsimi denesek mi acabaaa
bebeiş doğduğunda ağzına bi iki damla nar suyu damlatıncaaa
gazsız bi bebek oluyomuşşşş
bunu denemiş bi kaç kişiden okudummmm
ciddi anlamdaaa gaz problemi yaşanmıyomuşşş
ne diyosunuz bu işe??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?