2009 Kasm Anneleri

kızlar ya giremedim adam akıllı bir türlü soramadımda haliyle nehiriver dogurmuştur şimdiye kadar da nasıl şimdi ?nasıl geçmiş dogumu?

yaaaaaaa ne yıyonus beeeeeeeee?????????ne olduğunu bılmeden canım ıstedı bak,kafamda bırsuru teorı uretıom sızın yusunuzden.pıyasada olan bıseyse soleyın alam bızde:))))))))

canım paketin içinde olannn yağlı biişeyyyy anladın sen onu kaydirigubbakcemile3

amannnnnnnnnn biz kendimizi kasım kasım kasıyozdaaaaaaa zate bebeler sütü bırakıp ecük dilllenince yaanniiiiiii enn geçç 3 yaşını bulmadannnn hep bunnardan yiyler nan seni beni mi dinliler sankeeee boşuna kendimize işkence ediyohh haaa delikafadulden

iiidr cnm çoktandır görüşemiyoz snele karşılaşmadık bir türlü.valla sıkıldım ben pasta yaptım koçiş uyumuştu şimdi de o yemek hazırlıyor ben oturuyorum yemegi bekliyorum..
efet ben işten rahat giremiodum izne ayrıldım maviimm hihoyyyt ben bu gün evde eşşekleniom kociş işte

kızlar ya giremedim adam akıllı bir türlü soramadımda haliyle nehiriver dogurmuştur şimdiye kadar da nasıl şimdi ?nasıl geçmiş dogumu?

evet canım doğum yaptııı
normal doğum olamadıııı açılma olmadığından
sezeryana aldılarrr şimdide evine çıktı sanırım
ama başka habeirm yok, resim felanda eklemedi henüzzz
ama ikiside iyiydiler en son çok şükür...

mokk yinnn nan töbe töbeeeeeee sölesenize ne yiyyonuzzklava:

duubaa napiyon gııııı
iyiyim kız ebişşş sen nassın bakem
yaaaaaaaaaaaaa ama uni başlattııı beni neenn döviiisiinnnnnnnnnnn :umursamaz:

CİPSSSSSSSSSSSSSS YİYOM ULANNNNNNNNNNNNNN taaamıııııııııııı
cipis miii ayy olsada yesem nan :sinifsinif:

dün aşaam aradım kocası çıktıydıı nehiriver uyuyoduu ama sıkıntılı bi doğum oldu onunkisi

kızlarrr hiç duydunuz mu bilmiyorum ama
şimdide tam mevsimi denesek mi acabaaa
bebeiş doğduğunda ağzına bi iki damla nar suyu damlatıncaaa
gazsız bi bebek oluyomuşşşş
bunu denemiş bi kaç kişiden okudummmm
ciddi anlamdaaa gaz problemi yaşanmıyomuşşş
ne diyosunuz bu işe??

tesadüf die düşünüyorm

iyyim ben de tubişimm dün dr. gittik oğluş 2.600 gr. anam ne inat velet gııı heç aşşa inmemeiş dönmemiş de ooff offf

ben gidip bi çorba bi makarna bide salata yapammm
pazar günleri yemek yapmaktan nefret ediyorum ne hikmetseee
o yüzdenn bu kadar yeterrrr çok bilemmm...

cerin+, elifsun, gurbetyaren, nilkan, unique_____ nie sustunus ayyy valla işdeyken imreniodum gıı size

bağa diyin gı ne yiyonuss ayy bakkala gidecem şinci cnm isterse alarım söleyin hade kaydirigubbakcemile3

sanırım senin şu paketini yarım bıraktığın şeydennn :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :roflol:

klava: sölesene nannn o yediin şeyy işallah löp löp et pıt pıt yağ olur sağaaa:tomato:

yaaaaaaa ne yıyonus beeeeeeeee?????????ne olduğunu bılmeden canım ıstedı bak,kafamda bırsuru teorı uretıom sızın yusunuzden.pıyasada olan bıseyse soleyın alam bızde:))))))))

mokk yinnn nan töbe töbeeeeeee sölesenize ne yiyyonuzzklava:

allah canınızı almasın emiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cips yedim beee ciiipppppppppppssssssssssssssssssss...........

şimdi de yemek yedim.... canım tatlı bişey istiyo ....:roflol::roflol::roflol:

iiidr cnm çoktandır görüşemiyoz snele karşılaşmadık bir türlü.valla sıkıldım ben pasta yaptım koçiş uyumuştu şimdi de o yemek hazırlıyor ben oturuyorum yemegi bekliyorum..

pasta mıııı :1shok::1shok::1shok::1shok:

iyyim ben de tubişimm dün dr. gittik oğluş 2.600 gr. anam ne inat velet gııı heç aşşa inmemeiş dönmemiş de ooff offf

ooyy maşallahhhhh yaa benim kız da dönmüyo... ben de sezeryan olucam heralde

ohaa gııı daa doymassan beni yeee uniciim senin ne kaa miden bulanmıştı demi kuzumm?

bende netten okudum zanedrsem kk okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…