kıslar yaa sezeryan istemiom benn ... ne edem de çocukum insin aşşa ? 40 hafta çok uzun gı 38 de doorsam en geçç keşkeee
kıslar yaa sezeryan istemiom benn ... ne edem de çocukum insin aşşa ? 40 hafta çok uzun gı 38 de doorsam en geçç keşkeee
çatlak gaciiler len ne edeceniz erken niye doğurasınıznasıl araştıracaksak :) erken doormanın yolları diip google damı arasam gıı
ayy ohhh püfff her bi yanım agrıyo yaaaa
bugun kendimi cok curumus hissediyorum valla
bez sıktım diye bilegim eski haline dondu yaaa
gecmicek işte offfffff
sizler nasılsınız
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: :roflol:klava: sölesene nannn o yediin şeyy işallah löp löp et pıt pıt yağ olur sağaaa:tomato:
bende okudum tatlımama yapmak işe yarar mı acaba bi zararı fln olmaz heralde dimi ya şimdi narın zamanıkızlarrr hiç duydunuz mu bilmiyorum ama
şimdide tam mevsimi denesek mi acabaaa
bebeiş doğduğunda ağzına bi iki damla nar suyu damlatıncaaa
gazsız bi bebek oluyomuşşşş
bunu denemiş bi kaç kişiden okudummmm
ciddi anlamdaaa gaz problemi yaşanmıyomuşşş
ne diyosunuz bu işe??
ne güsel canım ya güle güle kullanırsın inşş canımm....kızlarrr dün kaynanamdaydım pasta felan kestik kutlama yaptık...
bana doğum hediyesi almışlarrr göstermiceklerdi ama dayanamayıp gösterdiler..
çok güzelll osmanlı motiflii ağırrr hoş bi yüzük almışlarrr çok şaşırdımmm
hiç beklemiyordummm doğumdan sonra takıcakmış
bebeğin hediyesi de ayrıymış oda altın sanırım
birde kova maşlafa küvet felan almış onları verdi
kıyafet ıvır zıvırları daa bohça gibi doğum da getiricekmişşş
çok utandım valllaa o kadar dedikodusunu etmiştim :))))
:roflol:saol canım...valla çok kötüyüm galibaa kaydirigubbakcemile3
hala da fesatlıklar geliyo aklımaaa
benim annemler de aldı doğum hediyesi baya oldu alalı
eşimde gizli gizli annesine söyledii onlarda altta kalmak istemedi heralde diye de düşünmeye başladım :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun.doktor anneın kararı önemlı dedi ama bebeği riske atacak bişi olursa sezeryana geceriz kahramanlık yapmaya gerek yokdedi.bende normal istiim.neyle karşılaşcamı bılmıyorum bağıra cağıra doğururum diyom eskiden anneanneler,babaanneler 5-6 tane doğuruyomuş.ama bazende tırsım haa korku basıyo.bakalım hepimiz için hayırlısı olsun canımslm kıslar
tubişim sen hala isim bulamadınmı yaww
kocişini kandır işte doğurcan kız yakında
heç mi aklında isimler yok
onların arasınday seçeydik kız
edacımın çatı muaynesimi olcekti bugün
o yüzdenmi acaba sezaryana karar verdi
ben de inatla normal doğum yapmak içinm uğraşcam
hatta bir hastane bilem değiştirmeyi düşünüyorum
çarşamba kontrolümden sonra başka bir hastaneye daha muayene olcez kocişle öle karar verdik
bu şeyma gacısı bana normal doğum yaptırmayacak sanırsam
kıslar herşey normal gidiyorsa mutlaka normal yapın derim ben
inşallah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eder yüce rabbim
off zeytınım canım ya incecıksın kız bozma moralını....ben 16 kg aldım inş daha da almam yaa..napayım doğumdan 2 ay sonra fln evde bisiklet ceviririm diyom zaman bulursam sporla fln veriririm diyom ama bakalım napalım ya anne olmak kolay değil tatlım onlarda verılcek....kıslar ya 11 kilo almıştım bugün yine tartılam dedim 1 kilo daha almışım
moralim sıfıııııııııııııır
daha 1 aydan fazla var doğumuma bu gidişle kilo alırsam yandım
psiklojim bozuldu
bugün karar verdim kahvaltı hariç yemeklerde ekmek heç yemeycem
bide bu aralar tatlı canım çekiy
dün akşam bir tatlı cnm çekti evde ne kadar reçel varsa hepsinden yediydim
allahtan baklava falan sevmiyom tatlı cnm çekince hemen reçellere saldırıyom
hemen süt gelmezse napcaz ya hakkaten yavrularımız aç mı kalcak.bi arkadaşıma ebe hemen mama ver demış ama oda hiç sağlıklı değil ki ya...mama fln istemıyorum hemen...nan bebiş doğunca hemen süt gelmiymi
yani hastanede boşuna mı mememizi verecez
2 gün de aç kalır yawww bebişimiz
:1shok: anam cidden mı kız ben hep evde tek başımayken giriyom benınm koçişin iş saatleri uzun anam.yanımıza tlfda alak bari.Ay tırstım haa nasıllarmış acaba ya bebekde annede iyimiymiş miiiikızlar kadının biri evde yalnızken banyo yapmış ve banyo yaparken doğum sancısı tutmuş kimseye haber verememiş.banyoda doğurmuş.
ekim annelerinden birileri yazmış bu haberi.
aman ha artık yalnızken banyo falan yapmayın emi.
:roflol:anam biz o kaa kolay doğuramayuk siz endişe etmeyin oh banyoya girem pırt deyu oracıkta çıkarıverem yoh anam yoh biz hastanelerde surunur surunur anca doğururukk :roflol:
slm kızlarrrr nasılsınız bakalım
bugun benim göbegimin altı agrıyo hafif hafif arada arada
bende cekmecelere girisicem ama pc yanımda olcek
cersucum gecmiş olsun canım bu arada Allah korumus
valla ben giriyorum dusa kimseyi beklemiyorum ama her zaman telefon kapının onune koyarım
ayy ohhh püfff her bi yanım agrıyo yaaaa
bugun kendimi cok curumus hissediyorum valla
bez sıktım diye bilegim eski haline dondu yaaa
gecmicek işte offfffff
sizler nasılsınız
bu mevzuyu bi araştırak dilmuhcum
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: :roflol:
bende okudum tatlımama yapmak işe yarar mı acaba bi zararı fln olmaz heralde dimi ya şimdi narın zamanı
ne güsel canım ya güle güle kullanırsın inşş canımm....
:roflol:
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun.doktor anneın kararı önemlı dedi ama bebeği riske atacak bişi olursa sezeryana geceriz kahramanlık yapmaya gerek yokdedi.bende normal istiim.neyle karşılaşcamı bılmıyorum bağıra cağıra doğururum diyom eskiden anneanneler,babaanneler 5-6 tane doğuruyomuş.ama bazende tırsım haa korku basıyo.bakalım hepimiz için hayırlısı olsun canım
off zeytınım canım ya incecıksın kız bozma moralını....ben 16 kg aldım inş daha da almam yaa..napayım doğumdan 2 ay sonra fln evde bisiklet ceviririm diyom zaman bulursam sporla fln veriririm diyom ama bakalım napalım ya anne olmak kolay değil tatlım onlarda verılcek....
hemen süt gelmezse napcaz ya hakkaten yavrularımız aç mı kalcak.bi arkadaşıma ebe hemen mama ver demış ama oda hiç sağlıklı değil ki ya...mama fln istemıyorum hemen...
:1shok: anam cidden mı kız ben hep evde tek başımayken giriyom benınm koçişin iş saatleri uzun anam.yanımıza tlfda alak bari.Ay tırstım haa nasıllarmış acaba ya bebekde annede iyimiymiş miiii
:roflol:
canım benım yavaş yavaş yap olmazsa ara ver tatlım ya yazık okadar yorma kendını canım yaa...
çocuğun indiğini nasıl anlıyoruz yaaa
ben çok korkuyorum hem normal doğumdan hem sezeryandan
benim çocuğun her hareketinde kasıklarım ağrıyo
yürürkende zorlanıyorum kasıklarıma ağrı girio
benimde popom tutuldu affedesin:kedi:hava çok güzeldi bugün sahilde yürüdük kocişle,bide yorgan alez filan alışveriş yaptık..bayadır yürümüyodum çok kötü tutuldum şimdi..mafoldumben
kenyacım bilgi işlem merkezi gibisin vallaha kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?