2009 Kasm Anneleri

kıslar yaa sezeryan istemiom benn ... ne edem de çocukum insin aşşa ? 40 hafta çok uzun gı 38 de doorsam en geçç keşkeee

kıslar yaa sezeryan istemiom benn ... ne edem de çocukum insin aşşa ? 40 hafta çok uzun gı 38 de doorsam en geçç keşkeee

çocuğun indiğini nasıl anlıyoruz yaaa
ben çok korkuyorum hem normal doğumdan hem sezeryandan
benim çocuğun her hareketinde kasıklarım ağrıyo
yürürkende zorlanıyorum kasıklarıma ağrı girio

ayy ohhh püfff her bi yanım agrıyo yaaaa
bugun kendimi cok curumus hissediyorum valla
bez sıktım diye bilegim eski haline dondu yaaa
gecmicek işte offfffff
sizler nasılsınız

benimde popom tutuldu affedesin:kedi:hava çok güzeldi bugün sahilde yürüdük kocişle,bide yorgan alez filan alışveriş yaptık..bayadır yürümüyodum çok kötü tutuldum şimdi..mafoldumben

klava: sölesene nannn o yediin şeyy işallah löp löp et pıt pıt yağ olur sağaaa:tomato:
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: :roflol:
bende okudum tatlımama yapmak işe yarar mı acaba bi zararı fln olmaz heralde dimi ya şimdi narın zamanı
ne güsel canım ya güle güle kullanırsın inşş canımm....
:roflol:

amin canım hepimiz için hayırlısı olsun.doktor anneın kararı önemlı dedi ama bebeği riske atacak bişi olursa sezeryana geceriz kahramanlık yapmaya gerek yokdedi.bende normal istiim.neyle karşılaşcamı bılmıyorum bağıra cağıra doğururum diyom eskiden anneanneler,babaanneler 5-6 tane doğuruyomuş.ama bazende tırsım haa korku basıyo.bakalım hepimiz için hayırlısı olsun canım
off zeytınım canım ya incecıksın kız bozma moralını....ben 16 kg aldım inş daha da almam yaa..napayım doğumdan 2 ay sonra fln evde bisiklet ceviririm diyom zaman bulursam sporla fln veriririm diyom ama bakalım napalım ya anne olmak kolay değil tatlım onlarda verılcek....
nan bebiş doğunca hemen süt gelmiymi
yani hastanede boşuna mı mememizi verecez
2 gün de aç kalır yawww bebişimiz
hemen süt gelmezse napcaz ya hakkaten yavrularımız aç mı kalcak.bi arkadaşıma ebe hemen mama ver demış ama oda hiç sağlıklı değil ki ya...mama fln istemıyorum hemen...
:1shok: anam cidden mı kız ben hep evde tek başımayken giriyom benınm koçişin iş saatleri uzun anam.yanımıza tlfda alak bari.Ay tırstım haa nasıllarmış acaba ya bebekde annede iyimiymiş miiii
anam biz o kaa kolay doğuramayuk siz endişe etmeyin oh banyoya girem pırt deyu oracıkta çıkarıverem yoh anam yoh biz hastanelerde surunur surunur anca doğururukk :roflol:
:roflol:

ayy ohhh püfff her bi yanım agrıyo yaaaa
bugun kendimi cok curumus hissediyorum valla
bez sıktım diye bilegim eski haline dondu yaaa
gecmicek işte offfffff
sizler nasılsınız

canım benım yavaş yavaş yap olmazsa ara ver tatlım ya yazık okadar yorma kendını canım yaa...

yakınları bulmuş banyoda hastaneye kaldırmışlar.ama bu bence istisnai bi durum kolaymı gıı doğurmak.
bu pırt diye doğurmuş baksana

canım benimde baya ağrıyo kasıklarım ve belim,yürüyemiyorum artık resmen..bide şuanda aşağı zonklama yapıyo..aşağı indiğinde bacaklarda ve bacak arasında baya baskı ve sancı oluyomuş öyle anlarız galibakafamçokkarıştı

ya kızlr siz hangi bebek bezini
aldınız ben karar veremedim yaa
primamı molfixmi ne almak lazım püffffffffffffffff

benimde popom tutuldu affedesin:kedi:hava çok güzeldi bugün sahilde yürüdük kocişle,bide yorgan alez filan alışveriş yaptık..bayadır yürümüyodum çok kötü tutuldum şimdi..mafoldumben

bende hergun yuruyorum ama bugun bi kırıklık var uzerimde bıraktım işi falan kovada duruyo öle kösede elim agrıyo zaten yapamıcam
ohh ne güzel halletmissiniz

ne ediyonuzzz bakemmm..gündemde gene bebiş aşağıyaaa indimi inmedimi konusu var..valla bende dün yoğun bişiler hissettim amaaaa
emin değilim doktora gidince öğrenicezz inş..

kenyacım bilgi işlem merkezi gibisin vallaha kaydirigubbakcemile3

ee merak ediyonuz yaa bende okuduklarımı paylasıyım diyorum son anda bile donen bebekler varmıs donmese bile normal dogum olabilirmiş endişe etmesin kimse hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada ben molfix aldım bez bi deneyecegim memnun kalmazsam degistiririm zaten deneme iöin gelen bezlerde var onlarıda kullanıcam bebişin poposu neyi severse o olacak kaydirigubbakcemile3

millet hepinize iyiii geceler ben rtık oturamıyorum ayağımı sarkıtınca felaket bi ağrı oluyoo
yatayım belki sabaha accık iner yoksa patlayacak gibi oldular
öpüyorum sizleri ve minik meleklerinizi tatlı rüyalarrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…