ayyy bugün ben iç çamaşırı işini halletti 4 tane donay butun ihtiyaçları aldım sayılır ama bi turlu kendime iç çamaşırı alamadım haaa bide içimi donatsam rahatlicum :hulya:
slm kızlarr nasılsınız...
bugün koçişle sahile indik yürüyüş yaptık bi çay içtik sonra geze geze eve geldık.şimdi işe uğurladım onu...
siz neler yaptınız bakalım bi bakayım geçmişe ama
cersucum ne oldu ya hayırdır canımm
herkes iyi mi yaaaa
slm canım
biz evde yoktuk camlarım balkonlar batmış
panjurlarım simsiyah bi panjurum erimiş
bunun haricinde can kaybı yok
temizlik kaybı var tekrar camlar silinip balkonlar yıkanacak
perdeler yıkanıp ütülencek iş çıktı işte şu hamile halimle
aman icii sen zati temuzluk hastasısınn nazlanma söylenme yap şu işleri en kısa zamandaa :roflol:
slm canım
biz evde yoktuk camlarım balkonlar batmış
panjurlarım simsiyah bi panjurum erimiş
bunun haricinde can kaybı yok
temizlik kaybı var tekrar camlar silinip balkonlar yıkanacak
perdeler yıkanıp ütülencek iş çıktı işte şu hamile halimle
melekk anneeeeem sen nerde yaşıyodun gıı
naber kıslarr
cersucuğum geçmiş olsun yinede Allah korumuş ya sizin evede sıçrasaydı
neysee sen yinede çok canını sıkma ve cam felan silme sakın
oy maşallahhh tarihimizde bellı olmuş hadi hayırlısı olsun canımmm.az kaldı desene kavuşmaya.çok oynama nan bu gece...slm kızlarr a.s.
dün giremedim yetişemedim sizleree :kedi:
dr.a gittik dün oğluşum 2750 gr.47 cm olmuşherşey yolunda suyumuz,plesntamız ve nstde herhangi bi sancım çıkmadı
Veeeeeeeeeee 29 ekim 2009 saat 07:30 da kavuşuyorum oğlumaa :Saruboceq::Saruboceq: :lepi: sezeryana karar verdik izmirde olacağı için en sağlıklı bunu bulduk.inşallah hayırlısı olur darısı hepinizin başınaaa :Saruboceq:
Bugünde düğün var şimdi kuaför için çıkıyorum ancak yarın girerim artık öptüm hepiniziiiiii
geçmiş olsun canımmm...selam kızlar...
çok konuşmuşunuz valla geçmişe bakamıyom nehirden ne haber....
bu arada ben bugün çok hastayım..sanırım sinüzitim azdı yine . :gitme:
neyseki kociş evde bana bakıyo... yarın da bebişime oda bakmaya gidecektik inşallah düzelirim yaa
canım benım öncelıkle sakın moralını bozma canım.duru cbebeğimizde sende çok güçlüsünüz.bol bol su iç...inş kılosuda düzelır canım sakın kafana takıp stress yapma oldu mu..öp yerime bebişimizicanlarım merhaba
herkes nasıl bakalım
kızımla vakit geçirmekten sizlerle pek konuşamıyorum kusura bakmayın ama o daha minnacıkkkk
ya birde moralim bozuk perşembe günü dr a gittik kontrole kızım hiç kilo almamış bide üstüne 50 gr vermiş o kadar üzüldümki ağlayıp durdum
dr sütümü sağıp 2 saatte bir 30 cc vermemi söyledi
suanda öyle yapıyoruz ve sanırım stresten sütüm azaldı
zar zor cıkarıyoruz 30 cc sütü düşünün
önceden böyle değildi sütüm maşallah iyiydi nazaramı geldi bilmem
ama kızımın kilo almadığını duymak beni yıktı
yarın sağlık ocağına götürücem kilosuna tekrar baktırmak için
inşallah perşembeden beri kilo almıştır kızlar ya
canım öncelıkle gözünaydın eşin gelmiş...kocaman olmuş minik adamlar ya maşallah canım.hayırlısıyla sağlıkla gelsınler canım...isimleride çok güsel yaaa...canım benım kendıen ii bakkkselamm kızlar nabersınız?karakız canım sakın moralını bozma oluyomus bole arada sırada,kuru börülce ye soğan ye bol bol bıde dut kurusu haşla suyunu iç manyak süt getiriyomuş))efenim bendeniz ve oğluşlar dun dr a gıttık bebişlerimin biri 33+4 ıtıbarı ile 1950 diğeri 2000 kilo olmusbaşları yukarda yanı mecvur sezaryan donse coktan donerdi artık donmez zaten ıkızlerı rıske atmıuyoruz sezaryan yapıyoruz dedı dr.daha rahatları yerındeymıs ben eylul 25 fln alır demıstım ama kasım 9-10 u bulurmus.yanı en azından kasım başını.boylar 45 cm.isim olarak sımdılık babamızla ortak kararımız DENİZ-RÜZGAR bakalım.belim ağrıyo son gunlerde cok bide uyumak ınanılmaz zor....yazamasamda hepınızı takıp edıorum canlarım.eşim yurt dısındaydı o geldi cok şukur bu yüzden pek yazamıyorum sızlere...hepınızı kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmŞeniz
eveeeettt buseyi yedirdim yatırdım geldim canlarım
bende gidiymde uyur vaziyette ütü yapıym püfffffff
ya acaip uykum gelio bıraksalar hiç çıkmıycam yataktan
anaaaaam yetişemiyom size.
msn de arkadaşla konuşuyom takip edemiyom ne ediyonuz nan
bende msnde biriylen konuşurken burası tamamen biti beniö için zira ikini bir arada getirmek mümkün değel şahsın adına:roflol::roflol:
en 12 kilo aldım nan emme gram çatlamadımmmhihoyyytbende bu zabah tartıldım 9.700gr almışım e 10kilo diyelimm :kedi:
bide çatır çatır çatladımm delikafadulden
selülit kadınlığın işaretimişş nann harbi karısın dimekkii haamaaleseff yok
ama bazıları çatlaklar daha tazeyken bişeylerlen azaltılabiliyo diyoo
artık doğumdan sonra bakıcaz
gebelikte çatladım e selilütler zaten wardıı:bbo:
amannnnn napıyimm en fazla bikinii giymem kaydirigubbakcemile3
gelmio cnm ama doorunca gelir inş.yaa kızlar bişey sorcam sizin memişlerden süt geliyo mu:kedi:
bazılarının şimdi durup dururken bile geliyomuş ben ancaa sıkınca azcık bölee toplu iğne başı kadar anca geliyo CADIARZU
acaba benim sütüm olmıcak mı yaa :çok üzgünüm:
nan tırsma demiyekte sabırsızlanma oluyodurrsen deneyimli karısın bilirsin hacıı
doğurunca gelir sütümüz dimi CADIARZU
kız ne bilem sankim heç doğurmıcakmışız gibi geliyi heee kaydirigubbakcemile2
millet tırsmaya başladı hacıı delikafadulden
sen çatlamadıysan giy gıı bikinini hemide tangalııı delikafadulden
bu kasım analarının hepsi mi sütsüzz :uhm:
sür bacım arkadaşım ilk çocuğunda çok sıkıntı yaşadı 2. de 8.5 ayda başladı lansinoh sürmeğe ve hiç sorun olmadı önerdiği herkes de çok memnunn haa bi de ısırgan sütü çok arttırırmışş bilg..sürem deymi kartanem
elifcim benimde mem uçlarında çatlama var gibi
kız benimkide acır yawww
siz ne kremi aldınız bakem bir araştıram
doktorumda bana bişey demedi ya gıcık karuu
tubiş nan senin ucu yoksa ne güsel işte
hepsini ham yapar ve bölelikle olmayan ucunda yarada olmaskaydirigubbakcemile3
yok artıkk öle sancı gelir gelmez hemen doorulurmuymuşş bence başka bişi vardır.kızlar kadının biri evde yalnızken banyo yapmış ve banyo yaparken doğum sancısı tutmuş kimseye haber verememiş.banyoda doğurmuş.
ekim annelerinden birileri yazmış bu haberi.
aman ha artık yalnızken banyo falan yapmayın emi.
slm nan cerenimoooslm kuşlarrr
en 12 kilo aldım nan emme gram çatlamadımmmhihoyyyt
selülit kadınlığın işaretimişş nann harbi karısın dimekkii haa
gelmio cnm ama doorunca gelir inş.
nan tırsma demiyekte sabırsızlanma oluyodurr
sür bacım arkadaşım ilk çocuğunda çok sıkıntı yaşadı 2. de 8.5 ayda başladı lansinoh sürmeğe ve hiç sorun olmadı önerdiği herkes de çok memnunn haa bi de ısırgan sütü çok arttırırmışş bilg..
yok artıkk öle sancı gelir gelmez hemen doorulurmuymuşş bence başka bişi vardır.
slm nan cerenimooo
git uyu bacım ütüyü yaparsın sonra o uykuları çoooooooooooooook arasın haa demedi deme a.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?