ee merak ediyonuz yaa bende okuduklarımı paylasıyım diyorum son anda bile donen bebekler varmıs donmese bile normal dogum olabilirmiş endişe etmesin kimse hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada ben molfix aldım bez bi deneyecegim memnun kalmazsam degistiririm zaten deneme iöin gelen bezlerde var onlarıda kullanıcam bebişin poposu neyi severse o olacak kaydirigubbakcemile3
canım benım yavaş yavaş yap olmazsa ara ver tatlım ya yazık okadar yorma kendını canım yaa...
inş iner canım stress yapmakıslar yaa sezeryan istemiom benn ... ne edem de çocukum insin aşşa ? 40 hafta çok uzun gı 38 de doorsam en geçç keşkeee
ya kızlr siz hangi bebek bezini
aldınız ben karar veremedim yaa
primamı molfixmi ne almak lazım püffffffffffffffff
bn prima aldım bi arkadaşım da ısrarla haggies önerio hele bi doğsun da bakarısya kızlr siz hangi bebek bezini
iyigeceler tatlımmm,uyu dınlen güzelce...Allah rahatlık versın.bizde senı öptükkkopuyorumnanaktanmillet hepinize iyiii geceler ben rtık oturamıyorum ayağımı sarkıtınca felaket bi ağrı oluyoo
yatayım belki sabaha accık iner yoksa patlayacak gibi oldular
öpüyorum sizleri ve minik meleklerinizi tatlı rüyalarrropuyorumnanaktan
boşver canım yorulduğun yerde bırak yavaş tyavaş yapcaz artık iice ağırlaşıyoz.eskisi gibi değilizi kıı kaplumbağa gibin yavaş yavaş yapcaz artkınoturdugum yerde yapıyordum ama kaburgalarım battı bıraktım yarın yaparım artık
inş iner canım stress yapma
ben prima yenı bebek aldım 2 numerosunu.98 li 2 paket aldım...
kızlar yaa bebek böle karnımda sertleşiyo karnımı yırtıp çıkcak sankı bu kasılma oluyo demı ben hala ne ne bılmıyorum yaa.bende dışarı çıktığımda hep wc wc koşturuyom yaa ne zor anam...
ben bu perşembe doktora gitcem ondan sonra haftada bir gitcem...ya kızlar bişi sorcam doktor çatıya kaçıncı haftada bakıyo kı
sağol melek annem opuyorumnanaktaniyigeceler tatlımmm,uyu dınlen güzelce...Allah rahatlık versın.bizde senı öptükkkopuyorumnanaktan
sağol kuzu ben de prima yeni baby aldımmama 1 pkt orkit hediyesi varmış 24 li primanın 1 pkt orkit beleşe geldi yaneeeinş iner canım stress yapma
ben prima yenı bebek aldım 2 numerosunu.98 li 2 paket aldım...
kızlar yaa bebek böle karnımda sertleşiyo karnımı yırtıp çıkcak sankı bu kasılma oluyo demı ben hala ne ne bılmıyorum yaa.bende dışarı çıktığımda hep wc wc koşturuyom yaa ne zor anam...
ben bu perşembe doktora gitcem ondan sonra haftada bir gitcem...ya kızlar bişi sorcam doktor çatıya kaçıncı haftada bakıyo kı
ya kızlr siz hangi bebek bezini
bende hergun yuruyorum ama bugun bi kırıklık var uzerimde bıraktım işi falan kovada duruyo öle kösede elim agrıyo zaten yapamıcam
ohh ne güzel halletmissiniz
iyigeceler tatlımmm,uyu dınlen güzelce...Allah rahatlık versın.bizde senı öptükkkopuyorumnanaktan
boşver canım yorulduğun yerde bırak yavaş tyavaş yapcaz artık iice ağırlaşıyoz.eskisi gibi değilizi kıı kaplumbağa gibin yavaş yavaş yapcaz artkın
aseba iyi geceler canımmmm
valla benimde uykum varrr ammaa yatmaya korkuyommm
hem malum o şeyi gördükten sonraaa hemdee yatınca bütün ağrılar baş
gösteriyo((
dua oku yat tatlım.felak,nas,ayetel kursi oku.aklına getirme.koçişine sarıl uyu...aseba iyi geceler canımmmm
valla benimde uykum varrr ammaa yatmaya korkuyommm
hem malum o şeyi gördükten sonraaa hemdee yatınca bütün ağrılar baş
gösteriyo((
bende prima molfix alırım artık
ay benimde çok uykum geldi gidip ytıcam artık
herkese ii geceler opuyorumnanaktan
prima ve molfix en iyileri canım,ablamlar ikisinide önerdiler bana,ben prima aldım bakalım..
aman güzelim boşversene artık doğum geldi çattı zorlama sakın kendini,olduğu kadar artık..elinde ağrıyosa hiç yapma daha kötü olur huzursuz eder seni..
inş canım Rabbım şifasını verir.doğuma kadar gecer canımmmdoguma girerkende böyle agrırsa cok kötu olur yaa Allah cabucak sifasını versin
herkese iyi geceler kızlar,bende baya kasılma ve sancı var bakalım uyutacakmı bu gece:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?