2009 Kasm Anneleri

tabi canım en önemlisi o zaten saglıklı olsunlarda ne zman gelirlerse gelsinler :Saruboceq:

çogunuzla aramızda 3 hafta var nerdeyse yaww masallah tadını cıkarın ben dayanamıyom merak hastalıgına yakalandım zaman gecmıyoooo yaa nıye boleyım ben bı dogsa hayırlısıyla bebısım....

gecen hafta dogum yapan arkadas eger dogumak bu kadar kolaysa 10 tane dogururum diyormus :))
annemde diyorki az daha ugrasırsa bi futbol takımı cıkarır diyor kaydirigubbakcemile3

herkes öle kolay doğuramiii malesef:1no2::1no2:

tabi canım akrabaların dogum hikayesini duyunca asla dogurmak istemezsin o kadar kotu anlatıyolarki ikinciyi yapmaktanda geri kalmıyolar
niye yapıyosunuz diyorum ee mecbur diyolar :))
Allahım güzelce kurtulmayı nasip etsin inş.

büyük ihtimalle öle sancı gelmeis gereki ama her an suyunda gelebilir yane hazırlıklı olbence ufak bir tekne yanında bulundur şarıl şarıl ortalık batmasın:roflol::roflol:
anam dalga geçme ne bilem ben.
kız su olayına hiç girme onu heç bilmiyom kafamda onla ilgili teoriler üretiyomkaydirigubbakcemile3

gecen hafta dogum yapan arkadas eger dogumak bu kadar kolaysa 10 tane dogururum diyormus :))
annemde diyorki az daha ugrasırsa bi futbol takımı cıkarır diyor kaydirigubbakcemile3

hadi ya.e ne güzel gıı kolaymıymış o kadar.
onunki normaldi bide dilkişi vardı dimi aha moral buldum

nan millet 37.haftamı bitirmişim maşallah.
anaaaam çok az kaldı çokalkisalkisalkis
oy maşallahh az kaldı cnaım ya hayırlısıyla gelsın inşşş
oyy bende 36 bitirdim 37 haftalık oldum o zamansııııı
oyyy yaklastık iyice kızlarr masallah bize
elifim iyi geceler canım ben korkunca tv karsısında yatarım genelde kafamı dagıtır
yaklaşıyoruz valla ekım annelerine bakıyorumda doğum yapanlar kısmısına doğumdan sonrada başka başka şeyler paylaşcaz okurken heyecanlandım valla.hayırlısıyla gelsınler kenyammmopuyorumnanaktan
ay hadi hayırlısı olsun canım.sağlıkla gelsınlerr minik adamların...
benim doktorda az kaldı diy duriy yaww.
o öyle dedikçe bende hadi inşallah diyom

hade inşş tatlımmmkaydirigubbakcemile3

ben konusamadım kızla daha eşim konusmus esiyle son anda epidural yapmıslar kıza eşinede daha doguma var demişler oda eksikleri almaya gitmiş dısardayken telefon gelmiş bebek dogdu diye cabucak oluvermıs masallah inş. bizde boyle kolayca kurtuluruz
dikiş vardır mutlaka sorarım gorusunce canım

he ya bazılaruıda bayılıyo kötü doğum anısı anlatsın.

ayyy canım hayırlısıŞeniz

ayy darısı başımıza

yaklaşıyoruz valla ekım annelerine bakıyorumda doğum yapanlar kısmısına doğumdan sonrada başka başka şeyler paylaşcaz okurken heyecanlandım valla.hayırlısıyla gelsınler kenyammmopuyorumnanaktan

evet bugun bende okudum ayy gogus ucum falan filan korktum valla :))
ayy sırayla Allahın izniyel bizde gecicez bu evrelerden

heee bende sağa bi teori üretem bacım

herşeyi oluruna bırakıyosun şunun şurasında ortalama 10 gibi bişe kalmış bir şewk,lde doğum olayı başlıyo şeklini meklini bırak ıyosun ölede doğuyo bölede sen sadece bebeğini düşünüyosun ve hastanedesin doğum şeklinide hiç düşünmüyosun nasıl olursa olsun önemli olan bebeğin en sağlıklı bir şekilde gelmesi ve bi bakmışsınki bebeğin kucağında aradan 2 gün geçiyor ve evindesin herşey bitmiş o kaaa korku hepsinin boşa olduğnu nlıyosun
hade bak ne teori ürettim sağa nan dilmuh aslıonda teori değel bunlar olacak olan şeyler emme accuk sabretmen lazım herşeyi oluruna bırak bacım şu anların keyfini çıkar
a.sa.sa.s

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz doğru diyon bacım ay çok sabırsızım
iyigeceler bacım

selam kıslar nasılsınız bakalım
herkeste bir heyecan başladı anladığım kadarı ile allahım hepinize bir nefeste kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla minik meleklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah

hoşgeldin canım.
evet canım ya heyecanla bekliyoruz zamanın geçmesini ama geçmiyo sanki.
durucum nasıllar uyuyomu minik prenses

bakın bana neler atlattım
allahın izni ile hepsi geride kaldı
yavrumu sağlıklı olarak aldımya kucağıma daha ne isterim
geceleri gözümü bile kırpmıyorum inanın acaba uyanırda duymassam ya kusarsa ya şapkası düşerse gözünü kapatırsa neler neler düşündürüyo bir bilseniz
göğüslerim perperişan oldular süt sağacam diye ama varya o minik kızım cok cok cok süt içtiğini görünce ne ağrı ne sızı hiçbişi kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…