canım ben 2 gun once gıttım dr.herseylerı normal daha bı sıkıntı yok bızım ıcın en gec 9-10 kasım gıbı alırız sezaryanla dedı.basları yukarda ıkısınınde cunku.ben ekim 25de fln alınır dıodum.oda daha rahatları ıyı exstrem bıdurum olmassa kalabıldığı kadar kalsın dedı.işte benimkiler 37 haftalık fln alıncaklar kısmetse.aman sağlıklı olsunlarda inşallah.
nan ne bilem doğurmak için sancı çıkması gerekmezmi.
naniknanik
nan ne bilem doğurmak için sancı çıkması gerekmezmi.
naniknanik
gecen hafta dogum yapan arkadas eger dogumak bu kadar kolaysa 10 tane dogururum diyormus :))
annemde diyorki az daha ugrasırsa bi futbol takımı cıkarır diyor kaydirigubbakcemile3
herkes öle kolay doğuramiii malesef:1no2::1no2:
anam dalga geçme ne bilem ben.büyük ihtimalle öle sancı gelmeis gereki ama her an suyunda gelebilir yane hazırlıklı olbence ufak bir tekne yanında bulundur şarıl şarıl ortalık batmasın:roflol::roflol:
gecen hafta dogum yapan arkadas eger dogumak bu kadar kolaysa 10 tane dogururum diyormus :))
annemde diyorki az daha ugrasırsa bi futbol takımı cıkarır diyor kaydirigubbakcemile3
oy maşallahh az kaldı cnaım ya hayırlısıyla gelsın inşşşnan millet 37.haftamı bitirmişim maşallah.
anaaaam çok az kaldı çokalkisalkisalkis
yaklaşıyoruz valla ekım annelerine bakıyorumda doğum yapanlar kısmısına doğumdan sonrada başka başka şeyler paylaşcaz okurken heyecanlandım valla.hayırlısıyla gelsınler kenyammmopuyorumnanaktanoyy bende 36 bitirdim 37 haftalık oldum o zamansııııı
oyyy yaklastık iyice kızlarr masallah bize
elifim iyi geceler canım ben korkunca tv karsısında yatarım genelde kafamı dagıtır
ay hadi hayırlısı olsun canım.sağlıkla gelsınlerr minik adamların...canım ben 2 gun once gıttım dr.herseylerı normal daha bı sıkıntı yok bızım ıcın en gec 9-10 kasım gıbı alırız sezaryanla dedı.basları yukarda ıkısınınde cunku.ben ekim 25de fln alınır dıodum.oda daha rahatları ıyı exstrem bıdurum olmassa kalabıldığı kadar kalsın dedı.işte benimkiler 37 haftalık fln alıncaklar kısmetse.aman sağlıklı olsunlarda inşallah.
benim doktorda az kaldı diy duriy yaww.
o öyle dedikçe bende hadi inşallah diyom
anam dalga geçme ne bilem ben.
kız su olayına hiç girme onu heç bilmiyom kafamda onla ilgili teoriler üretiyomkaydirigubbakcemile3
hadi ya.e ne güzel gıı kolaymıymış o kadar.
onunki normaldi bide dilkişi vardı dimi aha moral buldum
tabi canım akrabaların dogum hikayesini duyunca asla dogurmak istemezsin o kadar kotu anlatıyolarki ikinciyi yapmaktanda geri kalmıyolar
niye yapıyosunuz diyorum ee mecbur diyolar :))
Allahım güzelce kurtulmayı nasip etsin inş.
oy maşallahh az kaldı cnaım ya hayırlısıyla gelsın inşşş
yaklaşıyoruz valla ekım annelerine bakıyorumda doğum yapanlar kısmısına doğumdan sonrada başka başka şeyler paylaşcaz okurken heyecanlandım valla.hayırlısıyla gelsınler kenyammmopuyorumnanaktan
ay hadi hayırlısı olsun canım.sağlıkla gelsınlerr minik adamların...
hade inşş tatlımmmkaydirigubbakcemile3
ben konusamadım kızla daha eşim konusmus esiyle son anda epidural yapmıslar kıza eşinede daha doguma var demişler oda eksikleri almaya gitmiş dısardayken telefon gelmiş bebek dogdu diye cabucak oluvermıs masallah inş. bizde boyle kolayca kurtuluruz
dikiş vardır mutlaka sorarım gorusunce canım
yaklaşıyoruz valla ekım annelerine bakıyorumda doğum yapanlar kısmısına doğumdan sonrada başka başka şeyler paylaşcaz okurken heyecanlandım valla.hayırlısıyla gelsınler kenyammmopuyorumnanaktan
anam dalga geçme ne bilem ben.
kız su olayına hiç girme onu heç bilmiyom kafamda onla ilgili teoriler üretiyomkaydirigubbakcemile3
hadi ya.e ne güzel gıı kolaymıymış o kadar.
onunki normaldi bide dilkişi vardı dimi aha moral buldum
heee bende sağa bi teori üretem bacım
herşeyi oluruna bırakıyosun şunun şurasında ortalama 10 gibi bişe kalmış bir şewk,lde doğum olayı başlıyo şeklini meklini bırak ıyosun ölede doğuyo bölede sen sadece bebeğini düşünüyosun ve hastanedesin doğum şeklinide hiç düşünmüyosun nasıl olursa olsun önemli olan bebeğin en sağlıklı bir şekilde gelmesi ve bi bakmışsınki bebeğin kucağında aradan 2 gün geçiyor ve evindesin herşey bitmiş o kaaa korku hepsinin boşa olduğnu nlıyosun
hade bak ne teori ürettim sağa nan dilmuh aslıonda teori değel bunlar olacak olan şeyler emme accuk sabretmen lazım herşeyi oluruna bırak bacım şu anların keyfini çıkar
a.sa.sa.s
selam kıslar nasılsınız bakalım
herkeste bir heyecan başladı anladığım kadarı ile allahım hepinize bir nefeste kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla minik meleklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?